paragraf 78 nutikimas

Pradėjo paragraf 78, vasario 24, 2013, 18:52:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

preacher

Vaiko vaizduotės padarinys ir tiek, draugo išėjimas jį sukrėtė, po jo netekties jis mastė apie sutartį ir prašom.

paragraf 78

Šiaip sukrėtimo kaip ir nebuvo, nes aš jau žinojau kad jis mirs, buvau tam nusiteikęs. O apie sutartį tik vėliau pradėjau mąstyti, jau gerokai po įvykio ją atsiminiau

preacher

#47
balandžio 24, 2013, 11:49:18 Redagavimas: balandžio 24, 2013, 11:54:28 by preacher
Na, asmeniškai pažystu apie 60 metu moterį, kuri teigia, kad kai jai buvo, kažkur 16 metu ir mirė jos tėvas, po mirties jo velė paglostė jai galvą, pakeitė vazone vandenį(garsas girdėjosi, nors viskas buvo savose vietoje), atidarė ir uždarė krosnies dureles ir išėjo. Jinai jo nematė tik girdėjo garsus: kaip pyla vandenį ar daro dureles ir jautė kai kažkas glosto galvą, sakė visa ta laiką, po paglostimo ji slėpėsi po antklode ir drebėdama visko klausėsi, kas manau savaime suprantama. Tai teisybė ar ne, nieks nepatikrins.
Galbūt tavo draugo vėlė tiesiog atėjo tavęs aplankyti, nes buvote itin dvasiškai artimi, jis įvykdė duota pažada.

Sleeping_angel

Įdomi istorija.
Neabejotinai 1 variantas. Tikrai ne vieną tokią istoriją girdėjau.

Citata iš: paragraf 78  balandžio 24, 2013, 08:51:50
Šiaip sukrėtimo kaip ir nebuvo, nes aš jau žinojau kad jis mirs, buvau tam nusiteikęs. O apie sutartį tik vėliau pradėjau mąstyti, jau gerokai po įvykio ją atsiminiau

O tos dvasios pasakė konkrečią mirties datą?

paragraf 78

Citata iš: Sleeping_angel  lapkričio 06, 2013, 13:01:56
Įdomi istorija.
Neabejotinai 1 variantas. Tikrai ne vieną tokią istoriją girdėjau.


Kodėl manai, jog tai neabejotinai 1 variantas? Nes aš pats tuo labai abejoju, tai ir klausiu. :)

CitataO tos dvasios pasakė konkrečią mirties datą?


Ne, nepasakė. Haris tiesiog žinojo kad ilgai negyvens.
Šiaip techniškai tai tos "dvasios" prisistatinėjo ateiviais. Mano berods buvo Kagoda iš Jupiterio, o Hario iš Saturno, tik vardo nepamenu.
Beje paskiau klasiokai kalbėjo kad Harį ateiviai pasiėmė.

Sleeping_angel

1 variantas, nes, kaip sakiau, panašių istorijų jau girdėjau.
1 variantas, nes yra tai įrodantys faktai :) Tarėtės pasirodyti vienas kitam ir jis tau pasirodė. Tik dar galėtum patikslinti, ar kai Haris pasirodė, jis jau buvo miręs? Po kiek laiko po (prieš) pasirodymo sužinojai apie jo mirtį?

nereikalinga

Labai įdomus pasakojimas.Manau tai įmanoma.Visada galvojau ,kad šnekant apie mirtį,planuojant tam,galima ir prisiplanuoti tikrai.

paragraf 78

Tai įvyko maždaug pusmetis po jo mirties.
Šiaip man tai pačiam labiau panašu į miego paralyžių. O ir panašios istorijos greičiausiai taip pat yra miego paralyžiaus išdava

Sleeping_angel

Na, jei po mirties ir dar praėjus pusmečiui... Tada visko gali būti. Šiaip neseniai girdėjau tokią istoriją, kad viena moteris eidama namo per miškelį (buvo jau tamsu) sutiko savo kaimyną, kuris atrodė kažkoks liūdnas ir nelabai noriai su ja kalbėjosi. Kai ji grįžo ir savo namiškiams papasakojo, kad matė kaimyną, tai tie tik akis išsprogdino, nes paaiškėjo, kad tuo momentu, kai ji matė jį miške, jis jau buvo miręs...
O tą pačią mirties dieną nebuvo jokių ženklų? Ar sapnų?

paragraf 78

Ne, nebuvo.
Aš sužinojau apie jo mirtį tik po kelių dienų, net laidotuvėse nebuvau.

Chirurgė

Kažkur esu skaičiusi, kad dvasios (vėlės) pasilieka žmmnių pasaulyje, nes kažko nepabaigia, neatlieka. Tai aš manau, kad Haris pasiliko, nes neatliko Jūsų sutarties. Vos tik tai padaręs jis iškeliavo anapilin.
Manau, 1 variantas

SPACE

Pirmas atvejis, nes ir man taip buvo. Sutarėm su draugu, kad pasakys, kas yra po mirties. Sapne pasakė, po to vėl sapne parodė, kur jis yra. Nieko labai linksmo, nieko labai liūdno.

Paulinado

@paragraf 78 Manau kad 1 variantas, nes zmoniu energija/aura/siela/vadinkit kaip norit pasilieka zemeje ilgai, ypac jei zmogus mires nesavo mirtimi(per anksti, savizudybe) ir jei nepabaige konors, kas susije su gyvaisiais. Tavo atveju buvo pusmetis po mirties, sakyciau gana trumpas laikas dvasiai ir dar susitarimas, nes dvasios dazniausiai blaskosi tol kol nenutraukia saitu su siuo pasauliu (sutarciu, pazadu ir t.t.). Cia tik mano teorija.

Aukštyn