„Anonymous“ teigia atskleidusi NASA paslaptį

Pradėjo Linas Esu, birželio 27, 2017, 13:55:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

birželio 27, 2017, 13:55:23 Redagavimas: birželio 27, 2017, 17:31:35 by Linas Esu
Didžiausia ir viena galingiausių programišių grupuočių „Anonymous" neseniai vaizdo įrašų platformoje „YouTube" patalpino siužetą, kuris sukėlė nemenką ažiotažą tiek tarp astronomų, tiek tarp eilinių žmonių. Iš kelių įrašo epizodų galima spręsti, jog Jungtinių Amerikos Valstijų kosmoso agentūra NASA jau netrukus gali pranešti apie ateivių egzistavimą.



Būtent klausimas, ar Visatoje mes esame vieni, yra vienas didžiausių ir jau nuo senų senovės kankinusių visą žmoniją. Jei „Anonymous" neišsigalvoja, tuomet galbūt mes tapsime liudininkais fakto, kad kažkur Visatoje egzistuoja (ar egzistavo) gyvybė.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, programišių grupuotė „Anonymous", kuri dažnai pakutena padus tiek ISIS, tiek Donaldui Trumpui bei kitiems, dabar tvirtina, jog NASA ruošiasi pranešti apie tai, jog jiems pavyko aptikti nežemiškos gyvybės pėdsakų.

Kaip rodoma vaizdo įraše, JAV mokslo, kosmoso ir technologijų komiteto posėdyje NASA atstovas Thomas Zurbuchenas teigė, jog „mūsų civilizacija yra ant nežemiškos gyvybės kosmose įrodymų atradimo slenksčio".

„Atsižvelgiant į visas skirtingas veiklas ir misijas, kurios skirtos ieškoti nežemiškos gyvybės, mes esame arti to, kad būtų padarytas vienas svarbiausių beprecedenčių atradimų istorijoje", - tęsė jis.

„Anonymous" savo tinklapyje taip pat parašė, jog „įrodymai tikrai rodo, kad kažkas danguje tikrai vyksta". Žinoma, kol kas nėra jokių oficialių žinių apie tai, kiek tiesos yra „Anonymous" žodžiuose, bet neatmetama, jog tai nėra ir visiškas pramanas.



http://www.technologijos.lt

Linas Esu

#1
liepos 11, 2017, 13:54:52 Redagavimas: liepos 11, 2017, 14:02:35 by Linas Esu
Temos klausimas :

Kuo labiau pasitikite ?

1. Anonymous , kurie teigia , kad NASA slepia kažką ?
2. Ar NASA , neigiančius , bet kokį jų pranešimą pasirodantį spaudoje ?

Aukštyn