Vokietija privalės išslaptinti su nežemiška gyvybe ir nso susijusią informaciją

Pradėjo exopolitics.lt, birželio 25, 2015, 19:04:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

birželio 25, 2015, 19:04:54 Redagavimas: birželio 25, 2015, 19:32:41 by exopolitics.lt
Šiandien birželio 25 dieną, Federalinis Administracinis Teismas Leipzige paskelbė atmetantis valstybės atstovų apeliaciją ir skelbiantis jog dokumentas ''Die Suche nach au­ßer­ir­di­schem Leben und die Um­set­zung der UN-Re­so­lu­ti­on zur Be­ob­ach­tung un­iden­ti­fi­zier­ter Flug­ob­jek­te und ex­tra­ter­res­tri­scher Le­bens­for­men'' (The search for extraterrestrial life and the implementation of UN resolution for the observation of unidentified flying objects and extraterrestrial life forms) turės būti prieinamas visuomenei.

Pranešimas spaudai: http://www.bverwg.de/presse/pressemitteilungen/pressemitteilung.php?jahr=2015&nr=53

Exopolitik.com pranešimas, dar prieš pasirodant teismo sprendimui:
http://www.exopolitik.org/exopolitik-und-ufos/exopolitik/988-ufo-akten-des-bundestags-veroeffentlichung-in-sicht

Video:

Mekabciel

Pliotkų lygis ta vokietija, nerimtais reikalais užsiima. Paviešintų nors vieną ateivį ar skraidančios lekštės gabalą, nu ką nors tokio apčiuapiamo. Dabar vis pliotkai ir pliotkai aplink kažkokius orinius faktus ir dokumentiką. Ir dar to viso spektaklio viešinimas.

exopolitics.lt

Na matai, pirmiausia tai čia ne Vokietijos vyriausybininkų ar parlamento inicijuotas dalykas. Kita - tai šitos planetos populiaciją tokiem dalykam kaip normalūs, vieši, oficialūs santykiai su kitom civilizacijom yra ruošiamasi po truputį, kad situaciją būtų galima valdyti ir numatyti veiksmų pasekmes. Yra gražus posakis: ''You wish for immediate Disclosure, but we want to go on long journey together...will you work with us?'' panašiai taip savo poziciją šiuo klausimu išsakė Prancūzijos oficialūs kanalai...(ne tv kanalus turiu mintį)

Mekabciel

Citata iš: exopolitics.lt  birželio 25, 2015, 20:44:54
'You wish for immediate Disclosure, but we want to go on long journey together...will you work with us?''

Ai tai dar čia ilgai laukt reiks...  :(

Mūsų vystymosi raida įrėminta į visus galimus naivius supratimo ir poelgio variantus. Vienas iš tų variantų ar kryptis ir yra ateiviai, kitos civilizacijos. Žmogus instinktyviai, pasąmoningai matomame realybės paveiksle ieško ateivių, kitų civilizacijų, nors tie ateiviai tai pats žmogus, o kitos civilizacijos tai sekanti žmogaus būsena. Ir šitas tikėjimas niekuo net nesiskiria nuo religijos.

Ateivai tai forma, komponentas, periodas žmogaus vystymesi kurį praėjęs jis pradeda dar  kritiškiau žiūrėt į pasaulį. Galų gale kol visiškai niekuo nebetiki - visiškas nusivilimas. Visiškas nusivilimas savo pastangomis suprast pasauli. Vieni tiki jezum kristum, dievu, kažkokiu bendru jungiančiu lauku, kvantiniu pasauliu, ateiviais, buda, krišna, kokakolos buteliuku ar kt.

exopolitics.lt

Naujausias reportažas


ddr

#5
birželio 26, 2015, 19:50:43 Redagavimas: birželio 26, 2015, 20:07:50 by ddr
Jei apie ateivius būtu atvirai kalbėję prieš 30 metų, būtu uždare į psichuškę. Laikas bėga.
http://www.bbc.com/future/story/20150619-how-to-overthrow-a-martian-dictatorship

https://www.youtube.com/watch?v=03SIe2qUDDs


Aukštyn