Laiptai ir miręs senelis

Pradėjo AtI, lapkričio 04, 2016, 12:36:04

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

AtI

lapkričio 04, 2016, 12:36:04 Redagavimas: lapkričio 04, 2016, 18:39:19 by Benamis
Mano senelis mirė prieš keletą mėnesių, sapnavau, kad mano brolis jį parvedė namo,  senelis sunkiai užlipo laiptais, atsisuko į mane ir mosikavo rankomis tarsi kažko prašytų, nekreipiau dėmesio į tai. Visai neseniai naktį užsimaniau į tualetą, einant link laiptų pamačiau kažkokį keistą tamsų siluetą, įjungiau šviesą ir jis dingo. Dabar jau nežinau kelinta diena, bet einant laiptais paslystu, suklumpu, ar  susitrenkiu. Nežinau ar sutapimas ar tiesiog aš esu žiopla.

Chanellsi

Tiesiog, kiek esu girdėjusi, Mirusiujų be reikalo nesapnuoja, bet yra dar vienas variantas, gal per daug apie jį galvoji, ar per dažnai prisimeni, jei labai gerai bendravai su savo Seneliu, tau gal su juo sunku atsisveikinti., tiesiog pabandyk būti atsargesnė, ir mažiau galvoti, nuvažiuok i kapines,uždek žvakutę, jo siela nurims.


 Pvz mano istorija:
Mano senelis mirė, šiu metų kovo men, Paskutini karta kai ji mačiau dar gyvą, jis jau pats nieko negalejo daryti, tiesiog neprotavo, prisimenu apie ji tik gerai, bet per laidotuves visada aplankydavo labai keistas šaltis, ir nuo tos dienos kai mirė, atėjus į kapines pas jį , jaučių tokį Ligoninės-vaistų kvapą, dar nuo tos dienos, labai pradėjo suktis ir svaikti galva, bei temti akyse, bet aš manau čia viskas susiję su Psichologija, nors ir nebuvo kaip puiki giminė nedažnai matydavomės, bet pagarba ir meilę jaučiau, iš vienos pusės buvo sunku paleisti, bet jau yra kaip yra.
Aš jį po laidotuvių esu kelis kartus sapnavusi, kaip dauguma teigia kad per sapnus negalima kalbėtis su mirusiais žmonėm, bet yra tekę kalbėtis ir ne kartą, iki šiol pamenu, tiesiog manau gal ir niekam neįdomu čia skaityt ką parašiau, bet jei domins daugiau , galit parašyt papasakosiu..

Faustioti

Sveiki. Pasidalinsiu savo nuotykiu tikiuos nesupyksit?:) Tai wat kai buvau man rods 10-11men. Mano prosenelė mirė. Praejo 14metų, o man pradėjo sapnuotis senutė.(prosenelės nebuvau mačius) Ji tiesė ranką į manę ir prašė pagalbos. Aš sapno nesureikšminau, bet tai kartojosi ir kartojosi, kol nusprendžiau pasidomėti. Radau tokį straipsniuką ar kaip pavadint apie tai kai jei sapnuoji kad tau duodą ranką ir tu paėmi tu mirsi arba išeisi kitaip pavadinus. Na dar jaunute buvau išsigandau pradėjau fantazuot ir panašiai. Prieš mėnesį pradėjo vėl sapnuotis tas pats sapnas kelis kartus,o kaip tyčia vakar su močiute žiūrėjom nuotraukas iš jos jaunystės ir pamačiau senutę ir prisiminiau iš kur ir kai paklausiau kas jinai ir močiute pasakė, kad ta pati prosenelė, tai nejuokais pagalvojau, kad kažkas ten jei negerai... Na tikrai nemanau, kad čia kažkas įspūdingo iš mano gyvenimo, bet manau vistiek labiau apsimokėjo čia pasireikšti nei kurti naują grupę.:) Ačiū už dėmesį:D

Cerber

Mirusieji neduoda ramybes daznai kai jiems reikia pagalbos. Kai jie del kokiu nors priezasciu nepajegia perzengti ir uzstringa tarpineje erdveje. O kadangi ta busena kankinanti, jie gali tapti siek tiek agresyvus net savo artimiesiems, jei tu prasytum ir prasymus pagalbos is zmoniu kuriems neva tyretum rupeti, o jie negirdi neklauso ir jiems dzin, jiems mat darbas, tv ir savaitgalio festivaliai svarbiau nei tavo kancios tarp gyvenimo ir mirties, tarp zemes ir dangau ir tau anksciau ar veliau butu siek tiek pikta.

Iridescent

O aš sapnuoju savo a.a. tėvelį kartais. Apie jį daug negalvoju, būna, kad jo savaitėm neprisimenu, arba tik šmėsteli mintyse ir tiek. Bet sapnuose jis kartais ateina pas mane, paklausinėja, kaip sekasi, kaip kas, visas ramus, linksmas, apkabina, paglosto. O pamenu, vienąkart sapnavau, kad klausiu jo, kur jis yra, jis atsako, kad toli išvykęs, aš prašau, kad pasiimtų mane su savim, kad važiuočiau kartu, o jis man atsako, kad negalima ir kad dar su mama turiu būti (mama gyva). Bet sapne aš tenorėjau su juo pakeliauti, nes gyvas būdamas jis mane norėjo nusivežti į kokią nors kelionę kur nors, bet nebespėjo to padaryti.

elteide

esu sapnavusi, kaip mano močiutė prašė duonos...tai užsakiau jai mišias ..šiaip sapne, kiek sapnavau mirusių , jie nekalba su manim, tyli..tik gal kartą galiausiai po ne vieno sapnavimo po n metų močiutė galų gale kažką atsakė. 

Cerber

Citata iš: elteide  balandžio 26, 2017, 22:15:42esu sapnavusi, kaip mano močiutė prašė duonos...tai užsakiau jai mišias ..šiaip sapne, kiek sapnavau mirusių , jie nekalba su manim, tyli..tik gal kartą galiausiai po ne vieno sapnavimo po n metų močiutė galų gale kažką atsakė. 
Musuose irgi toks jau nusistovejes "protokolas", artimiesiems kurie kankinasi uzperkamos misios, dazniausiai vieno karto uztenka, kartais daugiau. Bet kadangi mes jau atrodom vieta kurioje tokios "paslaugos" ypac geros kokybes, tai uztenka ir vieno karto siais laikais. jei jie vel aplanko ne pacios geriausios isvaizdos, teiskias reik kartoti "procedura" ar ieskot geresnes kokybes, o jei ateina su sypsena padekoti ar atsisveikinti, reiskias viskas OK

elteide

Citata iš: Cerber  balandžio 26, 2017, 22:22:50Bet kadangi mes jau atrodom vieta kurioje tokios "paslaugos" ypac geros kokybes, tai uztenka ir vieno karto siais laikais. jei jie vel aplanko ne pacios geriausios isvaizdos, teiskias reik kartoti "procedura" ar ieskot geresnes kokybes, o jei ateina su sypsena padekoti ar atsisveikinti, reiskias viskas OK
kur čia taip gera kokybė?

Cerber

Citata iš: elteide  balandžio 26, 2017, 22:38:16kur čia taip gera kokybė?
yra kazkokia baznycia Vilniuje, nezinau kur tiksliai ir kokia, mano krikstamote gyvenanti vilniuje pasirupino viskuo as tik auka pervedziau. Man tik viena karta kilo tokio pobudzio reikalas.

Faustioti

Šia nakti močiutė sapnavo irgi kaip ir aš prosenelę. Šį kartą ji liepe neliūdėti ir neverkt (mano močiute visad verkia bažnyčioj) sake, kad būkit laimingi ir džiaukitės vieni kitais ta likusį laiką. Išsipasakojom su močiute ir nusprendėm eiti užsakyti į bažnyčia mišias. Kartais sako, kad čia tiesiog pasąmonė, bet turbut nevienintelė tikiu, kad čia tikrai jinai bando susisiekti...

Cerber

pasamone.. jei nebutu tokiu ir panasiu pasiteisinimu, sioj "zemej" turbut nebutu jokiu "vaiduokliu"

Faustioti

Na sako, kad kartais smegenys atgamina visą tą seną informaciją ir taip negalvodami sapnuojam... Bet vistiek yra didelis noras tikėti, kad čia kažkas su „Vaiduokliais" susijęs.:)

Cerber

na kai nurasai viska haliucinacijoms, fantazijoms, smegenys prisitaiko ir pradeda filtruoti "anomalijas", ir taip zmones "apanka" ir "apkursta", suzombeja savotiskai, praranda empatija aplinkai, ir jiems rupi tik ta siaura spektro dalis kuria mato ir girdi, bet tai kaip liga, prasidejusi tik progresuoja, ir "juntamas spektro ruozas" nuolatos traukiasi kol viskas tampa tiesiog juodai balta ir galiausiai pilka..

Aukštyn