Nezinau su kuo susiduriau

Pradėjo Karo, sausio 31, 2016, 16:01:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Karo

Sveiki,

Hmm. Taip jau nutiko, kad pati tris kartus susiduriau su ''kazkuo'', kas vis neleidzia kartais ramiai uzmigti naktimis.

Pries metus sapnavau, kad kazkas yra salia mano lovos ir mane stebi, lyg ir miegodama atsimerkiau ir salia mano lovos (mazdaug per rankos atstuma) buvo kazkoks neaiskus ''padaras'', jei taip galima issireiksti.  Savotiskai atrode lyg nykstukas, juokingu bruozu, didelemis melynomis akimis, geriausias apibudinimas tiktu - naminukas. Poto zinau, kad uzspiegiau ir keliom sekundem atsijungiau, tada vel atsimerkiau.

Poto karto pamaciau kazkoki seseli pakibusi ties mano buvusiu draugu,kai miegojome. Tiesiog vidury nakties atsikeliau lyg jausdama kazka ''salia''. Irgi tapati istorija - keleta sekundziu ir jis dingo. Ir as saves tada klausineju - pasivaideno ar tikrai kazka pamaciau?
 
Ir galiausiai labiausiai isgasdines dalykas, kad viesedama pas tevus namuose, atsikeliau nakti ir pamaciau auksto vyro silueta. Veido negalejau iziureti, nes atrode,kad is ten sklinda aklina tamsa. Jis nieko nedare, tik stovejo kojugaly ir jauciau zvilgsni i save. Tada vel atsijungiau keliom sekundem ir atsimerkus pamaciau,kad i mano kambari atebego suo ir i mane ziuri noredamas uzsokti ant lovos. Poto savaite miegojau su uzdegta sviesa.

Praejo metai. Siuo metu viskas ramu, bet kartais buna ivairiu minciu ir pojuciu,kad nakti nebunu viena, bet turiu pripazinti - tai retokai nutinka pastaruoju metu.
Gal galite ka patarti, ar numanote kas tai galetu buti?

P.S turiu pabrezti, kad mano mama uzsiima burimais. Bet sau ir tik artimiems zmonems.
Gal tiesiog as irgi ''kazka'' pritraukiu prie saves?


Tai vat, gal galite pasakyti

.L.U.T.H.O.R.

Jei "atsijungi" keliom sekundėm, tai gali būti kad ir iš sapno pabundi. 

time

#2
vasario 01, 2016, 20:59:29 Redagavimas: vasario 01, 2016, 21:28:36 by time
Citata iš: Karo  sausio 31, 2016, 16:01:18lyg ir miegodama atsimerkiau
Labai girdėta situacija. Tai labai didelė problema, čia surišta su miegu. Situacija labai primena, jog tu galėjai atsibusti sapne. T.y. Tu kažką sapnavai ir atsibudai į sapną, bet ne realybę. Faktiškai, man buvo taip nutikę kelis kartus, tai man priminė kažką panašaus į paralelinę tikrovę, kur vaizdiniai greitai kuriasi, kokius ir galvoji, bet tuo pačiu ir nėra prarastas kambario tikrovės vaizdas (nėra prarastas realybės vaizdas). Gali būti atkopijuotas tas pats kambarys, kur tu miegi, viskas gali būti tas pats, tik problema ta, kad gali kas nors vaidentis, kurtis nerealios iliuzijos ir tau atrodys, kad tai realu.

Tu nekalta kas vyksta su tavim. Tai tiesiog, būna, pasitaiko kiekvienam, kad pabundi, ne į realybę, bet į sapną. Todėl tik tokiu atvėju, gali pasiteisinti, kad matei nykštukus ar kažką pan. ir tau atrodė, kad tai realu, ištikrųju tavo kambario realumas sapne nieko nereiškia. Tai ne košmaras, tai patekimas į kitą dimensiją per sapnus.

Shema atrodo taip:

[pagrindinis sapnas [ antrinis sapnas (realus kambarys) + mistiškos detalės [ čia gali būti tavo sekantis sapnas į kurį pabusi [sekantis pabudimo sapnas [<...>] ; ] ; ] ; ] ; ] .

Tu taip pat gali dar karta bandyti atsibusti, gali vėl patekti į sapno paralelinę realybę. Gali pajausti, kad čia kažkas netaip, vėl bandysi atsibusti, bet gali neišeiti. Jų faktiškai gali būti daugiau nei 4. Bet gali ir nepajausti, kad tai sapnas - tai klaidinga. Ir kaskart tau vis norėsis pabusti į realybe, nes galvosi, kad mirei (panašios mintys kyla). Su sapnais būna daug mistiškų nutikimų, Pradedant - paprastais fantastiniais sapnais, baigiant keliavimu laiku ir kitomis dimensijomis. Viskas logiškai paaiškinama, čia matei, jautei tuos dalykus, dėl sapno, tau tik atrodė kad tai realu.

SPACE

Taip atsitinka moterims gana daznai. Esi seksualiai aktyvi ir pritrauki dvasias, kurios nori reinkarnuotis. Pas tave akys rudos su zalia-smaragdine? Jie nera pavojingi, nebent pasidarytu labai materialus, tada gali trugdyti. Tada reikia daryti valymo rituala, sapnu gaudytoja, dreamcatcher isigyk. Tas nykstukas primena naminuka, jis beje gali buti tavo vaikas, na sutvertas kitaip sakant. Jie irgi kartais gali buti zanudni.
Taip pat turi reiksmes, kad ir mama uzsiima burtais, todel siu dvasiu buna daugiau.

time

Citata iš: time  vasario 01, 2016, 20:59:29Situacija labai primena, jog tu galėjai atsibusti sapne.
Mano apkalbėta situacija, vizualiai yra ir filme. Panaši, susijusi su miegu, atsibundant į sapną, kuriame išlieka realybė, bet kartu kuriasi mistiški motyvai. Filme norima parodyti, jog kalta akių operacija, jog matosi dvasios ir vaidenasi žmonės. Bet ištikrųju būna ir realybėje taip - pačiam sapne. Tas procesas yra persikėlimas iš vieno sapno į kitą, sukuriant atsibudimo iliuziją. Galbūt niekas plačiai apie tai nekalba, bet tai tikrai vyksta.





Aukštyn