Mirusio artimojo sapnavimas

Pradėjo sintra, birželio 07, 2014, 14:09:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

sintra

Turiu tokį vieną įdomų sapną, smalsumo vedamas, norėčiau išgirsti ir Jūsų nuomonę. Sapnavau savo mirusį senelį, praėjus maždaug 6mėn. nuo jo laidotuvių. Sapnuoju jį ir žinau, kad jis yra miręs. Apsirengęs labai tvarkingai, su kostiumu ir toks trumpas pokalbis įvyksta tarp mūsų. Aš jo paklausiu kaip jam sekasi, jis atsako, kad viskas labai gerai jam čia, šalia jo stovi kitas vyras, kurį senelis įvardina kaip savo naują draugą čia (senelis kaip asmenybė buvo labai kalbus ir bendraujantis, todėl ir kol buvo gyvas draugų turėjo daug). Na, o toliau seka mano klausimas: "O Tau leidžia pasirodyti?" ir jis atsako, kad kartais leidžia. Tuo sapnas ir baigiasi. Ar tai ir yra tik sapnas? Ar tai buvo tikrai pokalbis su juo?

.L.U.T.H.O.R.

Priklauso koks tavo požiūris į gyvenimą po mirties. Kadangi mano nuomone vyksta reinkarnacija, tai tavo sapnas, greičiausiai proto žaismas. Nors nesuprasi tų sielų ir kas įmanoma joms :D

sintra

Aš tikiu labai daug kuo, bet tas tikėjimas toks paviršutinis labiau, nes nesu pats susidūręs. Šiaip aš irgi manyčiau, kad proto žaismas jeigu būčiau galvojęs apie jį iš vakaro. Na kaip būna, kad apie kažką galvoji ir po to tai susapnuoji. O dabar tiesiog iš niekur nieko susisapnavo. Kalbėjausi su kitu labai protingu ir dvasingu žmogumi, sakė jog tai yra normalu, kadangi turėjau labai stiprų ryšį su juo, o ir intuicija mano stipresnė nei kitų, todėl man būtent ir pasirodė sapne jis.

.L.U.T.H.O.R.

Nebūtinai kažkas turi pasirodyti sapne naktį jei prieš tai galvoji. Sapnai ir pasąmonė yra labai įdomus dalykas. Kiekvienas dalykas sapne kažką simbolizuoja. Kadangi sakai jog su seneliu turėjai artimą ryšį, tai kažką senelio atvaizdas simbolizuoja tavo pasąmonėje, esmė išsiaiškinti ką.

leide

Visa grandinė prasidėjo, kai pirma mirė mano baba (tėčio mama).
2009-05-15. Prieš jos mirtį nesapnavau nieko.
2010-12-20. Mirė mūsų kaimynė, su kuria artimai bendravom. Prieš jos mirtį sapnavau babą, kuri skendo. Tai buvo tarsi ženklas, kad kažkas mirs, tik iš pradžių to nesupratau.
2010-06-26. Mirė senolius (mamos tėtis). Prieš jo mirtį sapnavau mūsų kaimynę. Ji man kažką sakė.
2012-08-06. Mirė mano teta (mamos dvynė sesuo). Prieš jos mirtį sapnavau senolių. Pirmas sapnas buvo, kaip mes visi artimieji stovim prie senolio karsto ir staiga jis atsikelia.
Antram sapne pasirodė medinis kryžius, kuris statomas ant kapo, kai žmogus "šviežiai" palaidotas.
Trečias sapne sapne lakstė mano takso mišrūnas šuo. Esu girdėjus, kad juodi šunys neša nelaimę arba kažkokią žinią.

Ties čia viskas pasibaigė. Kol kas... 

sleephaker

Nors mano močiutė mirusi, bet kartais sapnuoju kad ją pavyko atgaivinti. Kartą sapnavau kad ji guli reanimacijoj, bet aš niekaip nerandu kelio į ten. Bandau tuneliu eiti, bet ten kažkokie susiaurėjimai, o aš nepralendu.po to liftu bandau pakilti, bet pataikau į lavoninę, o ten mėsos gabalai mėtosi. Kažkaip taip ir nedaėjau iki močiutės.

Lestras

Dažnai, kai sapnuoju mirusiuosius, subjūra oras. Kažkur buvau girdėjęs, kad mirusiųjų sapnavimas būna prieš oro permainas. Kadangi tikiu sielos nemirtingumu, tai įtariu, kad mirusioms sieloms bendrauti su mirtingaisiais komunikavimo sąlygos tampa daug palankesnės, kai žemės atmosferoje nukrenta slėgis. Tai tik mano nuomonė :)

Vytautas

#7
rugsėjo 22, 2014, 16:18:22 Redagavimas: rugsėjo 22, 2014, 16:23:04 by Vytautas
Žemės materialios sąlygos neturi jokios įtakos ne materialioms minčių lygio struktūroms.  :) Pačiam kūnui gamtinės sąlygos suprantama daro įtaką. Iš kitos pusės su kitų žmonių ne materialiomis dalimis esančiomis ne materialume neturim jokio ryšio. Anksčiau buvo kitaip bet dabar taip. Na vėl čia remiuosi savo praktika  :) Kitiems ji neprivaloma.  :)
Bendrai orai pačios žemės kaip esybės kompetencijos klausimas, na gal dar pasiderina su pirmapradėmis minčių sankaupomis. Pvz jau daugiau nei metai Lietuvoje orai idealūs. Praeitą žiemą net sniego nei karto nereikėjo valyti. Ši vasara buvo puiki net nereikėjo važiuoti į kokius pietus. Tiesiog puiku.

Darius!

Aš žinau kad rašau labai pavėluotai, praejo 2m. tačiau manau nieko blogo nėra, kai mano mamos močiutė mirė, mamos motina ją susapnavo irgi po mirties, irgi buvo gražiai apsirengųsi, ir viskas buvo labai panašu į tavo sapną su seneliu, sutapimas, yo?

SPACE

@Legionas , o tai tai kas vyksta su žmonėmis dieną, proto žaismas, ar ne?

.L.U.T.H.O.R.


Citata iš: SPACE  sausio 03, 2017, 08:42:48@Legionas , o tai tai kas vyksta su žmonėmis dieną, proto žaismas, ar ne?

O kas vyksta? Gal gali plačiau? 

SPACE

Na realybė turiu omenyje, kasdienis gyvenimas.

Dabar žmonės miega 8val. standardisiert. Jei miegotų 12val., tai būtų 12/12, 12 der Traum, 12 budėjimas. Kuri dalis vadintųsi realybė?


KJP

Žinoma tas pokalbis galėjo būti tikras, bet ne šiame pasaulyje, o sapnų.

Faustioti

Na pavėluotai ir aš pasireikšiu. Tai wat sapnuoju aš savo prosenelę. Kalbamės mes per sapnus. Bet ji vis prašo pagalbos. Tad užsakėm Šv.Mišias. Žiūrėsiu kas bus po to...

Karo Bried

As manau kad galejo per sapna tavo senelis su tavimi susisiekti, nes kiek as zinau taip yra daug kam nutike arba tu labai senelio pasiilgai ir pries uzmiegant pagalvojai apie ji ir susapnavai ji

Aukštyn