Keistas šviesos šaltinis

Pradėjo D.W. I know, kovo 19, 2014, 15:26:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

D.W. I know

kovo 19, 2014, 15:26:01 Redagavimas: kovo 19, 2014, 15:30:08 by Benamis
Sveiki,
Vakar vakare ir naktį pas mus buvo kažkoks labai WEIRD reiškinys.
Žodžiu, maždaug kokią 9 valandą ir vėliau, visam mietsely, o kaip vėliau pasiklausinėjus, ir kitose apylinkėse, vienu metu visur elektra on-off. Tik kelias sekundes.
Iš pradžių, nesuopratau, kas čia per š, bet atėjo tėtė ir pasakė, pažėk pro langą. Po kokių 10min, lempos vėl on-off, o šiaurėj, kažkur už ligoninės pasirodė toks HUUGE šviesos daiktas. Na, jei tai žaibas, tai nušauk mane. Nes jis, atrodo, ėjo ne iš dangaus, o link žemės, bet aukštas ir platus. Nesimatė jokio daikto, panašaus į žaibą, visiškai jokio. Ir kaip pasirodydavo šviesa, ji išsilaikydavo 2-3s. O žaibai trunka daaaug trumpiau. Ji du kartus supulsuodavo ir pranykdavo. Taip pat nebuvo jokio garso. O ta šviesa per visus kartus buvo mėlyna, balta, violetinė, vyšninė raudona...
Tas daiktas kartodavosi maždaug kas pusvalandį, tiksliai nepastebėjau.
Atrodė panašiai kaip iš filmų apie ateivius atskridusius į žemę (atrodo kažkas panašaus buvo filme "Nepriklausomybės diena" ar kokiam ten).
O kas keisčiausia, niekas nieko nepastebėjo o_o . Iš viso matė gal 2 pažįstami. Na, man iš penkto aukšto gal ir patogiau, bet galiu pasakyt, kad atrodė žiauriai kraupiai. Siaubo filmas :D
Gal kas esat kažką panašaus girdėję? Nes aš niekur nieko panašaus nerandu.
Jei kyla klausimų, klauskit. Pasistengsiu vaizdingiau atrašyt, dabar labai skubu.
Ačiū :)

Karolis

Gal toje vietoje yra kokia elektros stotis, skydinė ar laidu linija ? Oras nevėjuotas buvo :) ?

D.W. I know

Ne, toj pusėj apskritai nieko nėra, tik hipodromas kažkur į tą pusę.
Be to, šitą patį daiktą matė ir mano teta. Ji gyvena už kokių 25km

advena

Vienoje svetainėje radau žodžius: "Keistos šviesos buvo užfiksuotos 2012 11 27 naktį Rusijoje. Vaizdo įraše matome, kaip pradingsta elektra mieste. Išsijungia miesto apšvietimas, užgęsta lempos ir po kelių sekundžių subliksi keista, melsva šviesa danguje." Gaila video neveikia. Situacija panaši. Daugelis tapatina tai su NSO.

D.W. I know

Kas čia per svetainė? Gali linką numest? Thx :)


D.W. I know

Tai kad net nepanašu į tuos taškiukus video. Sakau, truko po kelias sekundes, ivairiu spalvu, o zybsnis ir sviesios skersmuo ar kas ten, buvo ohohoho dydzio.

Aukštyn