Daiktai vampyrai: kaip jie siurbia mūsų energiją

Pradėjo Benamis, spalio 13, 2015, 16:51:06

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

„Išvalyti erdvę man sudėtinga, nes gyvenu kartu su tėvais. Jei būtų mano valia, mažiausiai pusę namuose esančių daiktų išmesčiau, baldus perstatyčiau, bet tenka atsižvelgti į vyresniųjų nuomonę", - skundėsi Ana.

„Didžioji dalis mano baldų ir daiktų - paveldėti, atitekę iš mirusių vyro tėvų ir mano senelės. Nepaisant to, kad beveik viską iš mano buto reikėtų išmesti, tie daiktai ir baldai man patinka. Tarp jų jaučiuosi gerai ir jaukiai. Man malonu, kad jie kažkada priklausė mano giminei ar mano vyro tėvams, kuriuos nuoširdžiai mylėjau", - prisipažino Tina.

Tad pakalbėkime šiomis sudėtingomis temomis.

Dažnai žmonės labai nuoširdžiai prisirišę prie to, kas pasiglemžia jų energiją: žalingo maisto, komplikuotų, „išsiurbiančių" santykių, vampyriškų daiktų, nemalonių prisiminimų, gašlumo. Tiesiog todėl, kad toks jų įprotis ir jie nežino kitokio „skonio".

Auka gi prisiriša prie savo prievartautojo - tokių atvejų daugybė. Gerai, jei giminė jums suteikia energijos, jėgų - taip ir turėtų būti. Bet kiekviena giminė pagal energetinę struktūrą turi savų interesų, - kartais gana prieštaringų.

Pavyzdžiui, specialistė dariusi pacientei energetinį masažą, - šiuo atveju energetinis srautas nukreipiamas į pagrindines kūno vietas per akupunktūrinius taškus, - energijos srauto niekaip negalėjo nukreipti į kairę ranką.

Po seanso šią problemą masažistė aptarė su paciente, kuri pasiteiravo ar dėl to nėra kaltas jos paveldėtas žiedas, kurį nešiojo ant kairės rankos. Ji nusiėmė žiedą ir kairė ranka tiesiog akimirksniu atgijo: į ją suplūdo energija.

Mergina nežinojo žiedo, kurį labai brangino, istorijos, išskyrus tai, kad jis kažkada priklausė senelei. Masažistė patarė jai paveldėtą žiedą pavalyti - bet tokiais kaip šis atvejis paprastų būdų nepakanka, reikalingas magiškas valymas.

Ilgą istoriją turinčių paveldėtų daiktų energetika sudėtinga. Esama specialistų, kurie kategoriškai draudžia nešioti mirusiųjų drabužius, o papuošalus - tik po kruopštaus jų išvalymo.

Anapilin iškeliavusio žmogaus nuotraukos nereikia laikyti matomoje vietoje, nes dėmesys „nuteka" į mirusiųjų pasaulį ir tuomet palaipsniui griaunama dabartis ir užklumpa ligos.

Mirusiuosius reikia palydėti, leisti energetinei struktūrai persitvarkyti ir toliau gyventi be jų. Nepamiršti jų, bet visiškai pakeisti jų ir savo vaidmenį.

Prieraišumas mirusiems kaip energetinė struktūra atsiranda ne dėl to, kad prisimenate žmogų, o dėl to, kad jam išėjus, savo vaidmens šeimoje nepakeitėte, šeimos struktūra nepakito. Dėl šios priežasties mirusysis priverstas atlikti tą patį vaidmenį kaip ir būdamas gyvas.

Mirusiųjų dovanos gali būti neutralios ir vampyrinės - dėl įvairių priežasčių. Mirusiojo dovana, stiprybės šaltinis, retas variantas. Ir tik tuomet, jei šio žmogaus vaidmuo jūsų gyvenime buvo ypatingas, o daiktą dovanojo su meile ir simboline prasme. Susitaikėte su jo mirtimi ir su dėkingumu toliau gyvenate.

Labai dažnai žmonės net neįsivaizduoja, kokius savo namuose laiko daiktus ir kokį poveikį jiems daro šie daiktai. Gyvų žmonių dovanos taip pat gali būti nevienareikšmiškos.

lrytas.lt

Aukštyn