Prakeikimai ir uzkalbejimai

Pradėjo Mayhem, lapkričio 10, 2011, 12:42:23

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Lia

Laba diena, ne itin esu patikli, bet kartais pagalvoju, o gal...
Kaip sužinoti ar giminei bei man konkrečiai nebuvo pasiųsti prakeiksmai.
Jeigu tai karma, ką reikia padaryti, kad visa tai kas vyksta pasibaigtų.
Ačiū

a.t.sielis

Viskas paprasta: vieni žmonės mini kitus piktuoju arba keikia, kai jaučia kažkokią nuoskaudą, padarytą blogą.

Kieno nors atžvilgiu padaryti blogi veiksmai - nuodėmės.

Todėl atgaila, malda, dorybingas gyvenimas, ryšio su Dievu atstatymas yra stipriausias vaistas nuo bet kokių prakeikimų.

Supernatural

#62
spalio 31, 2016, 21:39:37 Redagavimas: lapkričio 01, 2016, 15:31:14 by Legionas
Pradziai patariama panaudoti taro kortas, kad parodytu ar apskritai uzkeikimas yra, jei yra, jos rodys linija, is kur ateina jis, naudojamas didysis taro arkanas. Apie esama prakeikimus byloja tik kelios arkano kortos- zyne, bokstas, velnias, teismas ir t.t. Ju kritimo vieta rodo proteviu linija is kur ateina prakeikimas ir jo pobudi (savizudzio, baznytinis ar pan.)


Apsisaugojimui nuo nuziurejimu ir siunciamu porciu padeda druska, zvakiu sviesa ir vanduo. Tam yra baltosios magijos rusis - zvakiu magija, vonios magija ir pan. Kitaip tariant, issivalymo magija. Puikiai veikia ir baznytines zvakes

Crow

Žmonių požiūris ir supratimas į magija ir viskas kas su susiję su burtais ir taip toliau yra neteisingas. Burtai,uzkeikimai, bet kokia magija susiję su meile,turtu ir panasiai yra juodoji magija. Asmuo kuris pageidauja pagalbos šiose srityse, privalo žinoti ir būti pasiruošęs pasekmėms. Būkite atsargūs savo troškimuose... Visos tos kuriuos,tipo padės su meile ir turtais būrėjas yra melages ir apsišakeles, kurios neturi žalio supratimo. Kiekvienas žmogus yra savo gyvenimo kalvis.

Juozapaitis

Ne, ne. Meilės burtai tai raudona magija, turto - žalia, juoda tai kaip su negyvėliais bendrauji, nekromantija.

Supernatural

Jus cia save ir savo mintis bei veiksmus taip teisinate- magijos spalvomis? Magija spalvu neturi, juoda ar balta iprasta vadinti tik porusi, turinti tam tikra poveiki, galima vadinti gerasis poveikis arba blogasis poveikinis, su slutiniu ar be salutinio, tik todel splvos ir ivardijamos, o praktiskai nera spalvu, visme pasaulyje yra diena ir naktis, samone ir pasamone, gimimas ir mirtis- tai yra du kritiniai atskaitos taskai, kuriuos kazkodel ivardijame pradzia ir pabaiga, balta ir juoda, yra arba nera..nesiskiria ir magijos ivardijimai, o jei pagal zvakiu spalva norite priskirti rusine magija joms, tai jusu reikalas, visais atvejai ji arba neveikia kito zmogaus energetinio lauko (sviesioji magija), arba veikia (tamsioji), meiles uzkalbejimai priskiriami irgi dvejopai, jei zmogus leidziasi ar pats praso, bet kokie kerai bus balti, jei patyliukais viskas padaroma, asmeniui nezinant, net pati tyriausia ir nekalciausia magija taps juoda. Pvz manykim as uzkeikiau zmogu meilei (juodoji), tu issakei uzkeikima nuimti tiems kerams (juodoji irgi bus)- nes nuimdamas mano kerus jau pazeidi mano energetini lauka, taip pat keiti to zmogaus energetini lauka, nuo kurio nuimi kerus, o lindimas i bet kokio zmogaus lauka- juodoji magija.

cs

#66
balandžio 01, 2017, 19:24:59 Redagavimas: balandžio 01, 2017, 19:28:03 by cs
@Supernatural Kiek teko suprasti: tamsiąją magiją renkasi daugiau patyrę, o tik maža dalis praktikuoja baltają (ar kaip ten) gerąją, noriu paklausti: ar drąsu galvoti apie blogus dalykus ir ieškoti būdų kaip pakenkti kitam užuot padėjus? Kaip ta magija susikuria, dažniausiai iš kokių priežasčių, ir ar jos tokios svarios, kad būtina jas išnaudoti: kerštaujant, kenkiant ir darant negerus darbus. Ar susidomėję juodąja magija yra pasekėjai ar tik kovotojai už savo vietą? Ar iškeliamas savo asmeniškumas, kaip priemonė reikalinga magija? Aš irgi turiu nuomone, bet įdomu sužinoti ir kitokią nuomonę.

Jurgita363

Gal kas zino sėkmės užkalbėjima

Simon202

Citata iš: TinSoldier  lapkričio 11, 2011, 22:53:19Ar įmanoma užkeikti/prakeikti žmogų, su kuriuo neturi tiesioginio kontakto? Pvz, turint vardą, pavardę, nuotrauką ir pan?
Esu girdejusi, kad galima tesiog net nepagalvojus ir pasakius bloga zodi :/ bet tokie dalykai grista bumerangu. Reikia atsargiai. Nes visi musu pasakyti zodziai yra energija.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Simon202  liepos 27, 2017, 17:32:13Esu girdejusi, kad galima tesiog net nepagalvojus ir pasakius bloga zodi :/ bet tokie dalykai grista bumerangu. Reikia atsargiai. Nes visi musu pasakyti zodziai yra energija.
Negrįžta bumerangu, tiesiog jei skleidi blogą energiją, tai tokią pačia ir trauki.

Karolina1989

man 5 cigones dejo prakeiksma ant manes bet nezinau ar uzdejo..bet kaulai lusta kaip degtukai

Supernatural

tai nusiimkit tą tariamą prakeiksmą, anokia čia bėda. Susiraskit gerą raganą ir nuims už kažkiek atlygio. Čia gal įprasto valymo užtektų net..nepapulkit ant šarlatankių tik, jos mėgėjos skelbtis garsiai apie tokius dalykus..

Citata iš: Karolina1989  rugpjūčio 17, 2020, 01:08:37man 5 cigones dejo prakeiksma ant manes bet nezinau ar uzdejo..bet kaulai lusta kaip degtukai

Supernatural

sutinku dėl bumerangų su tamsta - bobutės išmislas tai..vaikams gąsdinti pasakėčios labiau, nei realūs dalykai. pvz. paprastas žmogus prašo raganos tarkim uždėti užkeikimą, ragana uždės, bet energiją viso to atiduos užsakovui, sau nepasiliks, o jau su tuo dorotis teks pačiam žmogui nes yra priežasties ir pasekmės ryšys, bet tai ne bumerangas. Jei damokėti raganai dvigubai ar trigubai - ji sau gali pasilikti tą "energiją" ir pati su tuo tvarkytis (o jos moka moka..), tad bumerangai - tik pasakos. o dar tie mitai, kad trigubai atgal grįžta :D :D juoką kelia.

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  liepos 27, 2017, 20:20:24Negrįžta bumerangu, tiesiog jei skleidi blogą energiją, tai tokią pačia ir trauki.

Aukštyn