Svedai ir NSO Baltijos juros dugne

Pradėjo Teroras, birželio 19, 2012, 15:00:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

"Mįslių „Baltijos dugno NSO" užminė ir daugiau. Kokia 18 metrų skersmens disko centre žiojinčios kiaušinio formos ertmės paskirtis? Kaip paaiškinti tą ertmę juosiančią keistą akmenų struktūrą? Galų gale, iš kur ten atsirado tyrėjus sugluminusi tą uolieną dengianti suodžius primenanti medžiaga?"

„Maža to, objekto viršuje radome kiaušinio pavidalo ertmę, kuri primena liuką, - toliau informuoja P. Lindbergas. - Disko formos objekto viršuje aptikta ir daugiau mįslingų apvalių akmeninių darinių, primenančių nedideles gaisravietes. Akmenis dengia suodžius primenanti medžiaga."

„Per visą savo 20 metų nardymo karjerą, kurios metu esu atlikęs 6 tūkst. panirimų, nesu matęs nieko panašaus, - įspūdžiais dalijasi kitas „Ocean X Team" naras Štefanas Hogebornas (Stefan Hogeborn). - Paprastai akmenys nedega. Tam, ką matėme, nerandu jokio paaiškinimo. Kad būtų aiškiau, pats panėriau apžiūrėti objektą, tačiau išnėriau su dar daugiau klausimų."

Daugiau cia: http://anomalija.lt/2012/06/baltijos-dugno-nso-svedu-tyrimai-pazere-nauju-misliu/

Kaip manote, kas tai galetu buti?

Mane glumina vienas dalykas, ar mes tikrai suzinotumem tiesa, jeigu paaisketu, kad tai kazkas nezemisko? Ar Svedai nepabugtu apie tai prabilti?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Teroras  birželio 19, 2012, 15:00:33

Daugiau cia: http://anomalija.lt/2012/06/baltijos-dugno-nso-svedu-tyrimai-pazere-nauju-misliu/

Kaip manote, kas tai galetu buti?

Mane glumina vienas dalykas, ar mes tikrai suzinotumem tiesa, jeigu paaisketu, kad tai kazkas nezemisko? Ar Svedai nepabugtu apie tai prabilti?


Galėtų nustatyti, kiek laiko tas daiktas guli tenai. Arba kiek jam pačiam metų. Tada būtų galima kažką sakyti. Na bet panašu, kad nelabai gamtinis darinys būtų.

O dėl švedų, tai manau, jei niekas neleistų tai neiškiltų viešumon.

inkognito

Reikalas gali būti labai paprastas.Radinį rado mėgėjai-lobių ieškotojai. Detaliems tyrimams reikia lėšų ir jas jiems skyrė kažkas,kuris truputį tikėjo, truputį ne, kad tai gali būti nežemiškos civilizacijos artefaktas.
Jeigu tai tikrai nieko rimto viskas ir būtų pasibaigę tokiu pafilmavimu kaip dabar. Jeigu tai labai rimta šį reikalą perims atitinkamos žinybos ir to lobio atradėjai bus nustumti į šoną. O mums bus numestas koks nors gandas panašus į Rousvelo  oro balioną.
  Įsivaizduokite jeigu Jūsų vadovaujamai valstybei pavyktų atrasti kažką tai tokio,- ką darytumėte? Ar atvirai parodytumėte visoms pasaulio spec. tarnyboms? Ar ką nors pamelavę plačiosioms masėms ,atsargiai iškeltumėte radinį ir pasistengtumėte kruopščiai ir labai slaptai ištirti visas jos sistemas ir technologijas? Pirmu atveju garantuotai liktumėte su ilga nosimi. O antruoju būtų šansų padaryti technologinį o gal net ir karinį proveržį visose srityse ir tapti daug galingesniu už kaimynus.   Deja, tokia tad mastymo logika mūsų žemelėje ,-kuri susiskaldžiusi  į daugybę valstybių,kalbų ir etninių grupių,kurios įtariai žvelgia viena į kitą.

rainiukee

ooo inkognito  :D prisimenu tave nuo pat pirmųjų lietuviškų forumų šia tema.. Seni, geri laikai. Ašku jei čia tas pats inkognito  :)

Sorry už off topą-žinutę, nesusilaikiau.  ;D

Benamis

Labai teisingas poziuris inkognito, pilnai su tavimi sutinku. Nuo manes +

Teroras

Sorry uz off-topa ir as, taciau noriu paklausti... Cia tas pats inkognito kurio istorija patalpinta cia: http://anomalija.lt/2011/12/mane-buvo-pagrobe-ateiviai-lietuvio-istorija-i/ ? Ar tiesiog bendravardis, jeigu taip galima issireiksti? ;D

feja

Todėl,kad viskas "nubyra" tik iš mėgėjų Mums telieka spėlioti.Apie panašų atvejį teko skaityti.Bermundų trikampyje tyrę nuskendusį laivą 2011m. anglų mokslininkai rado panašias žymes.Įdomu,kodėl tai nutylima?Todėl,kad ieškojai kažkokios informacijos.Tu ją gavai.Klausimas baigtas

Benamis

Siandien pasirode nauja informacija:

http://anomalija.lt/2012/06/baltijos-nso-nuotykiai-tesiasi-narams-prie-objekto-dingo-elektra/

Pradedu galvoti, ar tik nebus taip, kad tie "Ocean X team" nariai suprate, jog ten nera nieko antgamtisko, neprades patys kurti istorijas noredami demesio ir nemokamos reklamos? Man irgi keista, kad jokia kita didesne salis nesusidomejo siuo objektu...

RoxiO

Aš, asmeniškai, senai nebesidomiu tokiomis "15min" lygio naujienomis. :)

WeKnowNothing

#9
liepos 05, 2012, 23:36:37 Redagavimas: liepos 05, 2012, 23:41:32 by WeKnowNothing


Greitu metu išeis dokumentinis apie šitą, per Discovery. Čia preview.

EDIT:



36:14 angliškai, naujienos.

Benamis

Manau nieko ten sensacingo nesuras... Kazkaip nesitiki, kad tik Ocean X komanda buvo nusileidusi prie sio objekto. Kiek pamenu rado ji berods pries pusmeti, o oficialias ekspedicijas pradejo tik neseniai, tai mano manymu jankiai jau seniai ten pabuvojo be jokios reklamos, paziurejo, kad nieko ten ypatingo ir leido toliau daryti pigias sensacijas svedams.

Linas Esu

Ar yra naujos info šioje temoje , kas nors pasistūmėjo ?

Aukštyn