Kuo ir kaip autentiškumas yra įtaigojamas?

Pradėjo cs, lapkričio 07, 2017, 21:47:33

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

lapkričio 07, 2017, 21:47:33 Redagavimas: lapkričio 07, 2017, 21:55:54 by cs
statuso rėžimas ir priklausymas "pirminei" ar "antrinei" įtaigojimo/autentiškumo grupei yra "savarankiško" rezultato pasekmė. Filosofija neapibrėžia visos bendros kilmės sąryšio bendrybės, bent įtaigojimo būdu, prasmėje. Tikroji kiekvieno atskirties esminė sąlyga yra priklausymas bendros kilmės autentiškume ir savarankiškume, kuris matuojamas ir sudaromas, dėliojamas.

Visi visada priklausome rėžimui, kuriam arti įtaigojimo pirminės ar antrinės grupės. Tai galima įmituoti per savarankišką ir laisvą pasirinkimą.

"Pirminės" grupės yra svarbiausios, kurios autentiškumą sudaro ir matuoja aukštesnes būsenas ir galimybių pastatymus, o "antrinės" yra dėliojimo ir paskirties laisvo pasirinkimo grupės.

Duodant autentiškumą - atsiimamas pirminės ar antrinės rūšies įtaigojimas ir teminės tiesos dėliojimas, statymas.

Tema apie tai, kaip pastatomas autentiškumas per pirmas ir antras grupes.

cs

#1
lapkričio 08, 2017, 15:12:59 Redagavimas: lapkričio 08, 2017, 15:30:58 by cs
Priminsiu, kad tema apie įtaigojimo prasmę ar net būdo sąvoką.

Visiškame įtaigume autentiškumas raiškiai atspindi per savarankiškas būdo sąvybes, kurias suteikia pats rėžimas, arba aplinka, kuri "kurėjo" apibrėžime yra pagrindinė. Be jo, yra pirminė ir antrinė grupė, kurios veikia per skyrius ir yra autentiškumo pranašumo gija.

Turime tik kelis autentiškumo įrodymus, kad (1) vienos matuoja ir sudaro, o (2) kitos laisvai išsirenka to pasekos rezultatus. Vien sąvokos kažką gali reikšti, kad autentiškumas, kažkaip persipynęs su aukštesniają dalimi. Ji taip pat išlieka nematoma, kaip apsprendžiamos dalys pranašumo gija yra aukštesnioji "matančioji" dalis.

Taigi, duodant autentiškumo pavyzdį, einama kažkuriuo "pravaikščiotu" keliu, kuris garantuoja semiamą idėjos pranašystę. Geros plano dalys be pagrindinės pirmos ir antros autentiškumo grupės yra nepasiekiamos, pasiekiama tik vienarūšė idėja. Autentiškumas savo būdu yra slaptas, bet ir atpažįstamas per jo parodomąsias pirmąją ir antrąją grupes.

 

Aukštyn