Sensacija: Šiauliuose gyvena... Jėzus !

Pradėjo Linas Esu, spalio 16, 2017, 21:34:55

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

spalio 16, 2017, 21:34:55 Redagavimas: spalio 16, 2017, 21:39:04 by Linas Esu
„Aš vienas ir vienintelis Jėzus. Noriu kreiptis į Lietuvos žmones kaip Dievo sūnus bei Mesijas ir perduoti jiems labai svarbią žinią"



Specialiąją „Be komentarų" korespondentę prie Šiauliuose aukšta tvora aptverto namo, kuriame gyvena Jėzus Kepalas, pasitiko jo pagalbininkė Marija. Užrašas prie vartelių skelbia - „Jėzaus žemė", todėl Marija infošou komandai išdalino baltas šlepetes. Anot jos, žengti į šventą žemę su batais nevalia.

Paveikslai su Kristaus atvaizdu, šventinto vandens krikšto vieta, Jėzaus kraujo krikšto vieta, degančios žvakės, šventorius, daugybė kryžių ir kartu kalėdinės eglutės bei girliandos - taip atrodo Jėzaus namai Šiauliuose. Į didžiausio šių dienų šalies keistuolio vardą drąsiai galintis pretenduoti J. Kepalas kasdien atrodo tarsi nužengęs iš šventų paveiksliukų - ilgi plaukai, vešli barzda ir baltas žemę siekiantis apsiaustas.

„Pasaulio pabaiga artėja ir niekas jos neišvengs. Aš tik pasiuntinys, kuris Dievui turi pateikti ataskaitą", - šįvakar 20.30 val. žinią tautai skelbs Jėzus. Pasak laidos herojaus, kadaise jis buvo paprastas žmogus, vardu Edmundas Urmonas, bet, vieną gražią dieną supratęs esąs Dievo sūnus, „pasilaidojo" kiemo viduryje. „Štai mano kapas, įrodantis, kad nesu apsišaukėlis. Atėjo laikas rodyti stebuklus, kad patikėtumėte mano galiomis. Galiu sukelti ugnikalnių išsiveržimus, prišaukti žaibus, net pritraukti prie Žemės asteroidus", - užtikrina J. Kepalas.




Temos klausimai :

1. Ar šis žmogus dievo pasiuntinys ? (taip/ne kodėl taip manote ? )

2. Prieš 2 tūkst. metų , žmonėms atrodė normalu po apylinkes , vaikščiojantis Jėzus , bei visiems aiškinantis , esąs dievo pasiuntinys ( sūnus ) . Tačiau šiandien , panašūs " stebuklai : nepriimami kaip rimti ( tikri ) įvykiai . Kodėl ?

elteide

kai parodys stebuklus galima bus pašnekėt...

Linas Esu

#2
spalio 16, 2017, 22:45:19 Redagavimas: spalio 16, 2017, 23:04:43 by Linas Esu
Citata iš: elteide  spalio 16, 2017, 22:14:28kai parodys stebuklus galima bus pašnekėt...
Jėzus stebuklus taip pat rodė . Pvz prisikėlė , kai niekas to nematė . Šioje vietoje , tiek Kepalas , tiek Kristus indentiški . Abu stebukladariai .


elteide

Citata iš: Linas Esu  spalio 16, 2017, 22:45:19Jėzus stebuklus taip pat rodė . Pvz prisikėlė , kai niekas to nematė . Šioje vietoje , tiek Kepalas , tiek Kristus indentiški . Abu stebukladariai .


prisikėlimas nebuvo kaip stebuklas...stebuklai buvo duonos padauginimas, gydymas , išlaisvinimas..atkartojo Dievo darytus stebuklus per Mozę, kurį visi skaitė tikrai dievo žmogumi .

Linas Esu

Citata iš: elteide  spalio 16, 2017, 23:08:48prisikėlimas nebuvo kaip stebuklas...stebuklai buvo duonos padauginimas, gydymas , išlaisvinimas..atkartojo Dievo darytus stebuklus per Mozę, kurį visi skaitė tikrai dievo žmogumi .
Prisikėlimas nelaikomas stebuklu ? tai kas tai tada ?

elteide

taip tai antgamtiška, dėl to irgi stebuklas, bet prisikėlimas buvo labiau kaip išdava, etapas,  tąsa to , ką suplanavęs dievas  ir ženklas..

Linas Esu

#6
spalio 17, 2017, 00:03:43 Redagavimas: spalio 17, 2017, 00:29:22 by Linas Esu
Citata iš: elteide  spalio 16, 2017, 23:42:14taip tai antgamtiška, dėl to irgi stebuklas, bet prisikėlimas buvo labiau kaip išdava, etapas,  tąsa to , ką suplanavęs dievas  ir ženklas..
Tai stebuklas ar ne stebuklas ? ar dar ir stebuklai turi savo interpretacijas ?
Šiaulių Jėzus taip pat prisikėlė . Kažin kokia jo interpretacija ....

Esmė tokia , abu prisikėlė , niekas to nematė , negali nei patvirtinti nei paneigti . Štai tau ir stebuklas ....
Skirtumas tas , kad vienas stebukladarys gyvena 21a. Šiauliuose , o kitas tuo pačiu vardu , Jėzus , mirė priėš 2 tūkstančius metų ( atsiprašau , mirė , prisikėlė ir iškeliavo į dangų ) .

Geriau atsakykite į temos klausimus , nes matau čia gausis didelis offtopic'as ir blevyzgos apie mitologinės istorijos stebuklų prasmes .

elteide

nėr jokio oftopico...taip ,tamsta mokytojau :) atsaku:
1. nea nėra , nes net patvirtinimų nėra - stebuklų nėra, ir Jėzus pagal raštus viską pildė- kaip kur gimė, veikla sustebuklais ir tt
2.kokie tie panašūs stebuklai, tas tik menamas prisikėlimas?

Linas Esu

#8
spalio 17, 2017, 01:38:05 Redagavimas: spalio 17, 2017, 01:54:48 by Linas Esu
Citata iš: elteide  spalio 17, 2017, 00:32:21nėr jokio oftopico...taip ,tamsta mokytojau :) atsaku:
1. nea nėra , nes net patvirtinimų nėra - stebuklų nėra, ir Jėzus pagal raštus viską pildė- kaip kur gimė, veikla sustebuklais ir tt
2.kokie tie panašūs stebuklai, tas tik menamas prisikėlimas?
1. Kažkas užrašinėjo ką jis dar , ką sakė ..... net ne Jėzus rašė testamentus ... Norite sakyti daugiau nei 2 tūkst m senumo mitologinė istorija turi daugiau svorio nei šiandieninis Šiaulietis Jėzus Kepalas ?

2. Kas liečia Kepalą , nežinau kuo dedasi mokąs . Klausimas buvo platus .

Šventųjų apsireiškimai , stebuklingi gydymai , kitos religijos taip pat turi savo " Jėzus " , pvz mormonai taip pat turi savo stebukladarį , kurio darbai užrašyti . O tokių kaip Jėzus Kepalas , kurie teigia esantys dievo pasiuntiniai - ne vienas .

Tai gal dabar atsakysite , dėl ko žmonės tuos atvejus nelaiko rimtais ?

vytra

1. Kristus savęs nevadino "Dievu", kas taip kalba, nėra susipažinęs su tuo, ką kritikuoja.
2. Savo veiklos Kristus nevadino "stebuklais", jis net teisinosi: "tai aš darau tik Tėvo garbei".
3. Kristus perspėjo: "bus daug netikrų pranašų".

p.s.
.. kas link Grb. Jėzaus Kepalo, tai labai neaiški istorija. Aš ir mano aplinkiniai Kaune nėra apie jį girdėję. Paieškojau internete, bet neradau jokių rimtesnių ar platesnių jo pareiškimų. Vienintelis įdomus pastebėjimas, kad tokiu vardau yra daug veikėjų. Kitaip tariant apsišaukėlių sakykim žaidimų svetainėse, įvairiuose forumuose.. Dar įdomu, kad esama specialiai dėl jo užsiregistravusių, parašusių tik vieną žinutę, skirtą jo paneigimui.


:)

Cerber

ziurek po dienos kitos visi susiziuresit kad gal visdelto jis net neegzistuoja ir visa garbe atiteks photoshopui eilini karta

Linas Esu

http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=1578.0

Buvo keli youtube video , net ir reportažas apie jį , TV3 infošou

elteide

Citata iš: Linas Esu  spalio 17, 2017, 01:38:05Tai gal dabar atsakysite , dėl ko žmonės tuos atvejus nelaiko rimtais ?
todėl, kad nėra rimtų to įrodymų ,o tai yra dvasinės būsena, tyras šventas gyvenimas plus tikri stebuklai

Tomulis

Tas Kepalas mane pralinksmino :D . Be to radau jo ir Facebooką ir Google+, tai ten galima dar geresnių jo bajeriukų paskaityt. Arba žmogus tikrai juokais viską daro, arba kažkokią protine liga serga.

Aukštyn