Supergalios

Pradėjo elteide, spalio 09, 2017, 15:17:47

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

elteide

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 12:20:17@ elteide
Vienu zodziu reikia buti labai isigilinus i save-tai yra kosmine meile. Net gali igauti super galiu kai pavyksta i save isigilinti.
Kokių turite?

sara

As turejau viena super galia per atstuma skaityti neatversta knyga. Bet turejau ta super galia, suprask teisingai, dabar jokiu galiu neturiu tik bandau viska ir siaip suprasti...

sara

Supranti, tas gyvenimas yra labai idomus ir zmogaus galimybes yra labai idomios. Bet kai turi super galiu nepatarciau jomis girtis. Galima apie tai kalbeti kai neturi tuju galiu. O kai turi geriau patyleti.

sara

... Juk zmones ne veltui stato ivairiausius mistinius filmus. Jie tai stato is savo vidines patirties. Negali nieko pasakyti, tai nors meniskai tai isreiskia. Supranti?

Linas Esu

#4
spalio 09, 2017, 15:37:13 Redagavimas: spalio 09, 2017, 15:51:43 by Linas Esu
Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 15:21:37As turejau viena super galia per atstuma skaityti neatversta knyga. Bet turejau ta super galia, suprask teisingai, dabar jokiu galiu neturiu tik bandau viska ir siaip suprasti...


  • Kada turėjot šitą super galią ? :D
  • kiek knygų perskaitėt ?
  • kaip supratot kad ją turit ?
  • kodėl jos nebeturit ?

sara

 Atsakysiu i paskutini klausima. Ogi neturiu super galios nes matyt taip reikia ( gyvenimas mane nutupde), gal nebuvau verta tos super galios. Net nezinau del ko taip. Tiesiog matyt taip reikia. O dabar sau viena darau sau isvadas. Be to susirgau sizofrenija, o sizofrenikai negali tureti super galiu. Geriu psichotropinius vaistus, bet itin mazomis dozemis ir dar tik po puse tabletes geriu, bet gerti vistiek reikia. Tai tiek. O knygos kaip knygos, kazkur ir toli bibliotekoje ar pas kita zmogu gulincia ir dulkancia knyga galedavau paskaityti. Be to knygos turi SIELA.

Linas Esu

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 15:49:22Atsakysiu i paskutini klausima. Ogi neturiu super galios nes matyt taip reikia ( gyvenimas mane nutupde), gal nebuvau verta tos super galios. Net nezinau del ko taip. Tiesiog matyt taip reikia. O dabar sau viena darau sau isvadas. Be to susirgau sizofrenija, o sizofrenikai negali tureti super galiu. Geriu psichotropinius vaistus, bet itin mazomis dozemis ir dar tik po puse tabletes geriu, bet gerti vistiek reikia. Tai tiek. O knygos kaip knygos, kazkur ir toli bibliotekoje ar pas kita zmogu gulincia ir dulkancia knyga galedavau paskaityti. Be to knygos turi SIELA.
Nepreleidžiate vaistų dozės ? laiku išgeriate ?



Prašau atsakykite į likusius klausimus .

1. Kada pirmą kartą supratote , jog turite super galią ? kaip supratote ?

2. Ar kiti žmonės matė kaip nauduojate savo super galią ?

Linas Esu

Citata iš: sara  spalio 09, 2017, 15:59:55Su vaistukais viskas yra ciki piki. Bet as tave supratau.:-)))
Prašau atsakykite į likusius klausimus .

1. Kada pirmą kartą supratote , jog turite super galią ? kaip supratote ?

2. Ar kiti žmonės matė kaip nauduojate savo super galią ?

sara

Zmones nieko negali pastebeti. Ir patikek tokiu su super galiomis pilnas pasaulis tik jie tyli subines irauke, nes yra labai gudrus...

sara

Bet super galiu negali naudoti blogiui, Dievas to tikrai neleistu. Be to, greiciausiai super galias gali tureti tik labai geri zmones. Jei jau tos galios neturiu vadinasi nepakankamai gera buvau ir Dievas nusprende ta galia is manes atimti. Tai va... Nepakankamai gera buvau. Ir nieks cia is nieko nesitycioja, mes cia tik diskutuojame. Be to blogi zmones matys savaip ir aciu Dievui kad blogi zmones nieko nepastebi.  Be to blogas zmogus net graziu merginu nemato, jam akys yra tiesiog uzblokuotos. Na kazkas tai tokio. O is tiesu tai visi zmones yra labai grazus, tokia tad teisybe. Be to, kaip sakoma jei apsikai delna, tai ir issitepk visus pirstus, stai ka as ir darau- tiesiog diskutuoju.

boba

Matau kad vis dar nutildyta esu ( @sara) tai daugiau neberašysiu ir palauksiu dar kelias dienas, jaučiu nedaug laukti liko. Tiesiog nežinojau iki kiek man negalima rašyti, labai atsiprašau. Mano aipadas sugedęs, teko pirktis kitą nešiojamajį kompiuterį. Aš jūsų visų labai pasiilgau. Palauksiu savo termino. Ačiū. Tikrai nenorėjau be reikalo rašyti, tiesiog tikrai nežinojau kad man dar rašyti vis dar negalima. Tikiuosi nebausite manęs labai žiauriai.

.L.U.T.H.O.R.

@boba 

Citata- forume draudžiama kurtis daugiau nei vieną vartotojo vardą (paskyrą). Tad jei esate gavęs baudą ir esate pašalintas iš forumo nesikurkite naujo vartotojo, nes jis taip pat bus užblokuotas.

Linas Esu

#12
balandžio 20, 2018, 15:29:07 Redagavimas: balandžio 20, 2018, 23:42:52 by Linas Esu
Citata iš: boba  balandžio 01, 2018, 13:32:50Matau kad vis dar nutildyta esu ( @sara) tai daugiau neberašysiu ir palauksiu dar kelias dienas, jaučiu nedaug laukti liko. Tiesiog nežinojau iki kiek man negalima rašyti, labai atsiprašau. Mano aipadas sugedęs, teko pirktis kitą nešiojamajį kompiuterį. Aš jūsų visų labai pasiilgau. Palauksiu savo termino. Ačiū. Tikrai nenorėjau be reikalo rašyti, tiesiog tikrai nežinojau kad man dar rašyti vis dar negalima. Tikiuosi nebausite manęs labai žiauriai.
Tau internetas akivaizdžiai kenkia, paskaičius anomalija forumą bei tenais ką rašinėji http://www.spauda.lt/plato/ideas.htm . Absoliuti tragedija.

Psichiškai stabilūs žmonės su savimi internete nebendrauja/nesusirašinėja.

Be to niekas tavęs čia nepasigedo ir tikrai nelaukia. Geriau atsiribok, nes visai stogas nučiuož. Akivaizdu, interneto platybės tau nepakeliui, no offense. Jeigu manimi netiki, parodyk ką ir kaip rašinėji forumuose savo šeimos gydytojui arba bet kuriam psichiatrui. Gyvendama iliuziniame pasaulyje su iliuziniais draugais forumuose, savo ligos tikrai negydai.

Sėkmės @sara.

Creative

#13
balandžio 20, 2018, 19:11:41 Redagavimas: balandžio 20, 2018, 19:27:48 by Creative
Čia tema apie supergalias, o ne apie saros savyraišką čia ir kituose forumose.

Cha laukiu kritikos :D

Beto jei žmogus rašinėja vienas ir dėl to, kaip sakai, yra "psichiškai nesveikas", tada visi blogeriai ir kiti rašytojai irgi "nesveiki". Kad ir niekas nerašo, bet kažkas vis paskaito, pvz taip kaip tu.

O ir dažniausiai žmogus tiesiog nori išsireikšti, gal jo įžvalgos jam svarbios ir mano, kad ir kitiems tai tiks/padės, galiausiai gal vienatvė užkankino.

Jo sara (boba) pabandyk sukūrti savo blogą ir ten rašinėti savo įžvalgas.

Linas Esu

CitataČia tema apie supergalias, o ne apie saros savyraišką čia ir kituose forumose.

Cha laukiu kritikos :D
Nežinau ar pastebėjai, tačiau ji neturi "supergalių" , žmogus nelabai moka skaityti užverstas knygas :D

Citata iš: Creative  balandžio 20, 2018, 19:11:41Beto jei žmogus rašinėja vienas ir dėl to, kaip sakai, yra "psichiškai nesveikas", tada visi blogeriai ir kiti rašytojai irgi "nesveiki".
Paskaityk ką parašiau, neiškraipius žodžių pirma.
Beje, ji neturi blog'o ir kažin ar supranta kas tai yra.

P.S. nenormalu, kai suaugęs žmogus rašo random mintis, pvz, apie negalėjimą "dulkintis" nes tėvas dar gyvas ( šio vakaro jos žinutė,galiu rasti ir daugiau, tačiau nematau reikalo ieškoti, užtenka paskaityti pora puslapių ir viskas aišku )
CitataKad ir niekas nerašo, bet kažkas vis paskaito, pvz taip kaip tu.
Jeigu nebūtų man parašęs vienas forumo narys praeitą sąv, kad kažkas apie mane nesąmones ten rašinėja, nebūčiau atkreipęs dėmesio. Neseku jos susirašinėjimo su savimi arba tavo, ten visiška tragedija, kaip viešo tualeto siena.
CitataO ir dažniausiai žmogus tiesiog nori išsireikšti, gal jo įžvalgos jam svarbios ir mano, kad ir kitiems tai tiks/padės, galiausiai gal vienatvė užkankino.
Dažniausiai kai taip žmonės rašo, jiems "kažkas" negerai. Jeigu tau patinka skaityti ligotas žinutes tavo pasirinkimas, man tikrai neįdomu. Prieš tai tik parašiau savo nuomonę, kad čia visiškas bispridėlas kai šizofrenikai internete siaučia, apart to jog ramiai gydytųsi.


Aukštyn