Kaip manote ar įmona nusipirkus auto padaryti?

Pradėjo Nugalėtojas, spalio 08, 2017, 23:46:15

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nugalėtojas

Sveiki kolegos kaip manote ar įmanoma nusipirkus naudota automobilį užburti, kad jis važiuoti be didesniu gedimu? ;)

Linas Esu

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 08, 2017, 23:46:15Sveiki kolegos kaip manote ar įmanoma nusipirkus naudota automobilį užburti, kad jis važiuoti be didesniu gedimu? ;)
Taip .  Jeigu žinote reikiamą burtažodį

Nugalėtojas

o jei ne paslaptis tai koks tas burtažodis? Ar užtenka tik burtažodio ar reikia ir papildomų priemoniu kažkokiu?

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 08, 2017, 23:46:15Sveiki kolegos kaip manote ar įmanoma nusipirkus naudota automobilį užburti, kad jis važiuoti be didesniu gedimu? ;)
Tai žinoma :) Tik sakyčiau geriau prieš perkant paburti, kad nusipirktum geros kokybės automobilį.

vytra

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 08, 2017, 23:46:15Sveiki kolegos, kaip manote, ar įmanoma nusipirkus automobilį ir užburti, kad jis važiuotų be benzino?
- pilnai įmanoma, tik reikia ne burtažodžio, o automobilio su elektrine pavara!

:)


Nugalėtojas

Tai siulot automobili pirkti iš autocentro? ;D  ;D  ;D

elteide

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 14, 2017, 23:00:13Tai siulot automobili pirkti iš autocentro? ;D  ;D  ;D
iš IKEA ir susirinkt pačiam..

kiskis

Citata iš: Nugalėtojas  spalio 14, 2017, 23:00:13Tai siulot automobili pirkti iš autocentro? ;D  ;D  ;D
Nusipirk sluota, o poto mes tau burtazodi pasakysim.


Nugalėtojas

 Klausimas seniau buvo , kad gerai važiuotų , o dabar klausimas kaip reiktų ir ką pašnekėti kad parduotum automobilį greičiau nes auto yra po autoįvykio, laukiu rimtų nuomonių tokios kaip kad kainą leisk , tai už centus tikrai nesinori atiduoti :)

mcgyver

Citata iš: Nugalėtojas  gegužės 25, 2018, 19:58:02Klausimas seniau buvo , kad gerai važiuotų , o dabar klausimas kaip reiktų ir ką pašnekėti kad parduotum automobilį greičiau nes auto yra po autoįvykio, laukiu rimtų nuomonių tokios kaip kad kainą leisk , tai už centus tikrai nesinori atiduoti :)

Issivaizduok kokia suma nori pairduot ir aiskiai matyk kaip nupirka zmogus ir tau ta suma paduoda.

Supernatural

jei apgausi zmogu - neteksi visu pinigu isvis netiketai - rizikuok, nes tau gali duot magijos, kad uz dauzta gausi pvz 10 gabalu, bet staiga va kaimynus uzliesi visus po savim ir susimokesi uz ju remontus - nes vaikas mat pliko krana neuzsukta - o jo kramtoskes ir zaislai uzkiso nubegima :D imanoma viskas - bet salutinis poveiksi salia eina tada visada.arba raganiui susimokesi 3k uz paslauga, kad parduotum uz 10 k - sumoj busi uz 7nis pardaves :D tai gal geraiu iskart ta kaina det? :)

Supernatural

#11
rugsėjo 10, 2018, 23:37:50 Redagavimas: rugsėjo 10, 2018, 23:40:05 by Supernatural
siaip man isvarze buta kuri nusipirkau uz 79k, o isvarze uz 90k :D net pliusas :D aciu piktam buvusiam vyrui :D mazas abrakadabra paskutine nakti ir rezultatas yra :D nes kitaip man minusas but buves...negalejau to leist..bla bla bla...jis be nieko liko - o as nama nusipirkau prie juros - liuks - blogiau nepasidare - plius nama irgi isvarzyta paemiau - kurio rinkos kaina tokia, kad jei parduociau - maziausiai 25k pliuse busiu irgi. taip kad imanoma viskas. bet va ar rasi gera ragana ar raganiu - kitas klausimas.

Aukštyn