Targeted Individuals

Pradėjo Linas Esu, rugsėjo 13, 2017, 19:00:16

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

mcgyver

Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 18:49:15Ne pirmas kartas kai @Linas Esu neskiria kur yra diskusijų forumas, kur yra apklausų puslapis. Siūlau kraustytis kaip @elteide ir @sara , į savo mėgiamiausio žanro puslapius ir ten apklausinėti ir vykdyti kitus nuomonėdaros tyrimus.
O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?

sara

#61
spalio 13, 2017, 18:56:48 Redagavimas: spalio 13, 2017, 19:10:00 by sara
Niekaip negaliu buti neisikisusi, mcgyver, zmogus gi jaučia! Kokie dar įrodymai? Mes tiesiog, sy karta atsiprasysiu, nesame priauge iki klajuno ( ir kitu panasiu) lygio. Bet klajunas turetu sukonkretinti temas kad ir paprastam žiūrovui jos butu suprantamos. Vargu net ar klajuna jo kolegos suprata. Nors kolegos supras ir tai bus aukštas pilotazas.
Suprantu mums pikta todel kad ir mes norime suprasti ka klajunas rašo, turbut be galo idomu yra ka jis rašo .:-)))

klajunas

Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:51:47O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?
Pastebėjau tokį dėsningumą, kad įrodymų padaugėja kai žmogus pradeda vitaminus ir multimineralus gerti. :D

Praeivis

Citata iš: Linas Esu  spalio 13, 2017, 18:38:26Tai ir toliau offtopinsit'e ? neatsakysite į klausimus ?
Ten daugiau filosofijos ir pamąstymai , čia kaip matote konkretūs straipsniai ir klausimai po jais .

p.s galit ir neatrašyti , spėju vėl bus ne į temą .
Ką norite tuo pasakyti ?
Uzsispyrimas ir isankstinis nusistatymas, nepasidomejus, nera teisingas dalykas. Suauge zmones esam. Pirmiau paskaitom, o paskui nuomone reiskiam.

San IL

Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 19:08:37Pastebėjau tokį dėsningumą, kad įrodymų padaugėja kai žmogus pradeda vitaminus ir multimineralus gerti. :D
Klajūne, žinau, kad ignoruoji mano pranešimus, bet gal visgi man bent teoriškai paaiškinsi kaip tie nanoimplantai iš kraujo patenka į smegenis apeidami kraujo smegenų barjerą? Ar tau pačiam detalės nebeįdomios?

Linas Esu

#65
spalio 13, 2017, 19:17:44 Redagavimas: spalio 13, 2017, 20:30:30 by Linas Esu
Citata iš: mcgyver  spalio 13, 2017, 18:51:47O kam viesinti viska ir poto apie tai kurti teorijas, kuriose nera jokiu irodymu?
Dėl to , kad tai gali daryti ir nereikia nieko įrodinėti ( greičiausiai ir negali nieko įrodyti , kas tikrai nėra nauja šiame forume jei gerai pamenate kitas įvairias istorijas :D )
Citata iš: a.t.sielis  spalio 13, 2017, 19:07:40Šitą užskaitau :)
Net dvasingasis nematerialistinis verslininkas atsibeldė . :D Gal ką protingo į temą išraitysite ? ar irgi jungsitės prie kitų offtopic'ų ? :D

Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 18:56:48Vargu net ar klajuna jo kolegos suprata. Nors kolegos supras ir tai bus aukštas pilotazas.
Tie , kurie vaistų nevalgo , net nesupranta ir nepriima į savo būrelį jo . Jis vienintelis Lietuvoje čia ardosi su savo " tikra istorija " . Net tinklapį turi , kuriame priimamos aukos :D http://www.psytechnologijos.lt/

Žiūrėjot video pirmame puslapyje apie TI ? jame " persekiojami " žmonės visomis spalvomis sužydi.

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 19:16:24Uzsispyrimas ir isankstinis nusistatymas, nepasidomejus, nera teisingas dalykas. Suauge zmones esam. Pirmiau paskaitom, o paskui nuomone reiskiam.
Senai perskaityta . ( pamokslams galite susikurti atskirą temą )

Praeivis

Linas esu, kaip suprantu Jums visai ne tie klausimai idomus, Jums daug idomiau skleisti savo tiesa. Klausete konkreciu klausimu: ka jaucia TI , kaip jiems padeti ir t.t. nuorodoje konkretus pamastymai apie tai. Bet cia gi Jus "seimininkas" ir tik vienintelis teisingai nusprendziate kas off topina, o kas ne.

Linas Esu

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 19:38:35Linas esu, kaip suprantu Jums visai ne tie klausimai idomus, Jums daug idomiau skleisti savo tiesa. Klausete konkreciu klausimu: ka jaucia TI , kaip jiems padeti ir t.t. nuorodoje konkretus pamastymai apie tai. Bet cia gi Jus "seimininkas" ir tik vienintelis teisingai nusprendziate kas off topina, o kas ne.
Ačiū už dar vieną subjektyvią nuomonę . Sėkmės !

sara

#68
spalio 13, 2017, 21:58:43 Redagavimas: spalio 13, 2017, 22:43:49 by sara
Citata iš: Creative  spalio 06, 2017, 21:07:45o taip balansuodama ant ribos visas pokalbis vyko. Ir sugebėjau paskui išsiskirti naturaliai. Tikrai mane psihu palaikė bet aš nesiskundžiau bilia į tą šiukšledežę nesugrudo manęs.
O Creative, irgi balansuoju nuolatos ant ribos. Tu pagalvok beveik visa gyvenima kiekviena sekunde jaustis ties riba. Oi, kaip tave, Creatve, suprantu!!!
Bet dabar pripratau jaustis kiekviena sekunde ties riba-tai tapo gyvenimo norma.
Vėliau atsakysiu daugiau, pav. dėl ko balansuoju ties riba ir t.t. jei tik gražiai išsiris mintys...
...Be to būdavo kad per veidrodį girdedavau žmogaus mintis( jau zinodavau, ka jis galvoja ir ka darys). O jeigu būdavo daug veidrodžiu vienas pries kita, tai būdavo didele minčių makalyne, kiekviename veidrodyje savas gyvenimas, taip sakant.

vytra

#69
spalio 16, 2017, 14:21:26 Redagavimas: spalio 16, 2017, 14:28:12 by vytra
Citata iš: sara  spalio 13, 2017, 21:58:43.. būdavo, kad per veidrodį girdėdavau žmogaus mintis ( žinodavau, ką jis galvoja ir ką darys).
- taip, tik tai "normalūs" žmonės vadina "nuojauta" arba "prognoze" arba "spėjimu". Tačiau yra žmonių grupė ir po Černobylio tokių vis daugėja, kurie nesugeba atskirti "realybės" nuo "prognozių". Tai išsilieja iki tiek, kad po 'n' metų sutiktam žmogui jau nuoširdžiai (be apsimetimo) priskiria tą, ką kažkada sapnavo ar fantazavo..

p.s.
.. kalbant informacinių technologijų aspektu, po Černobylio labai paplitęs po visą EU Cezis-137, kažkaip sunaikino informacijos požymių atributus, kurie turėjo pažymėti "vėlevėlę" ties tais įrašais, kurie netikri, o tik sugalvoti sąmonėje ar pasąmonėje, galimai netgi teisingai, bet tik sugalvoti, niekada nebuvę ir nevykę.


:(

Linas Esu

Kodėl tūkstančiai žmonių mano, kad yra sekami, o visas gyvenimas - surežisuotas spektaklis?


Ar kartais jums atrodo, kad viskas aplink jus yra netikra? Galbūt kiekvieną jūsų žingsnį kas nors stebi, iš jūsų juokiasi, specialiai kiša jums pagalius į ratus, kad tik pasidarytų sau pramogą? Tūkstančiai žmonių tiki, kad taip vyksta jų gyvenimas - jie mano, kad yra pakliuvę į kažką panaušaus kaip „Trumeno Šou" siužetas.



Nypost.com pakalbino keletą šių žmonių. Jie nesistebėjo, kad žurnalistai juos surado - juk jie yra nuolat sekami. Šie žmonės jaučia, kad į juos visada yra nukreiptos kameros, o kiekvienas žingsnis socialiniuose portaluose yra ištransliuojamas tam tikram nepažįstamų žmonių ratui. „Mano namuose buvo blakių, mano automobilyje buvo blakių, mano skambučių ir visų susitikimų buvo klausomasi. Visi žinojo, ką aš veikiu, pradėjau girdėti daug gandų apie save. Nebuvo taip sunku suprasti, kas dedasi".

Šis žmogus, kuris, savaime aišku, nepaminėjo savo vardo, taip pat sakė, kad visi aplinkiniai jam kenkė ir jį kankino - patyčios, blogi pažymiai mokykloje, kitos nesėkmės - viskas buvo suorganizuota iš anksto ir įvykdyta draugais, pažįstamais ir kolegomis apsimetusių profesionalų. Jam taip įgriso sekimas, kad jis persikėlė į Dubajų.

Gali pasirodyti, kad nieko keisto - juk būna visaip pakvaišusių žmonių - tačiau save „Trumeno Šou" filmo herojais mato daugybė žmonių. Jie socialiniuose tinkluose buriasi į grupes, kur aptarinėja kaip sužinojo, kad yra „grupinio sekimo" aukos. Nemažai jų tiki, kad yra veikiami hipnozės, minčių valdymo metodų, kai kurie yra įsitikinę, kad po oda turi mikroschemas, kurios palengvina sekimą.

Stanfordo Universiteto profesorius Elias Aboujaoude teigia, kad pats fenomenas nėra naujas, tačiau šiais laikais jis reiškiasi kur kas stipriau. Tai - klasikinis šizofrenijos požymis, tačiau dabar apie tai girdime dažniau dėl socialinių tinklų. Žmonės gali atviriau dalintis savo įsivaizdavimais, o tie, kurie turi šizofreninių tendencijų, tarsi užsikrečia šiomis mintimis jas perskaitę. Šį klaidingą įsivaizdavimą dar labiau paskatina ir naujienų portaluose matomi pranešimai apie šnipinėjimą, informacijos perdavimą korporacijoms, persekiotojus socialiniuose tinkluose. Nors šios problemos yra tikros, jos yra globalios, tačiau sergantys žmonės egocentriškai save priskiria siauram aukų ratui.

Šiose grupėse socialiniuose tinkluose atsiranda ir tokių, kurie teigia išgyvenę vyriausybės persekiojimą ir dabar atlieka mentorių vaidmenį. Šie žmonės bando įrodyti grupinio sekimo aukoms, kad tai nėra jų psichikos sveikatos problema, o tikrovė. Gavę patvirtinimą šie sergantys žmonės neieško pagalbos, nes jaučiasi ją gavę, ir toliau tiki, kad yra sekami.

Galiausiai, nors reikėtų kaltinti šizofreniją ir kitus psichikos sveikatos sutrikimus, atsakomybės perkėlimas yra labai dažnas dalykas. Kai jūsų kaimynas mano, kad jums labiau sekasi todėl, kad jūs darote ką nors nelegalaus, studentas kaltina užduotį dėl neteisingo savo atsakymo, o tūkstančiai mano, kad yra nuskriausti valdančiųjų politinių jėgų, šizofrenikai yra įsitikinę, kad jų dantys krenta dėl slaptų eksperimentų, o kiekviena nesėkmė yra surežisuota kažkokių aukštesnių visuomenės sluoksnių atstovų. Tai - labai plona linija, kuri tik dar ryškėja dėl socialinių tinklų suteiktos auditorijos savo jau turimiems įsitikinimams patvirtinti.



Bet ar yra išeičių? Žmonės, kurie mano, kad yra nuolat sekami, dažnai atsiriboja nuo aplinkinių. Tačiau jei tik įmanoma, artimieji turėtų padėti kreiptis į gydytojus - jokie pašnekesiai ir logiška argumentacija, deja, tokiems žmonėms padėti negali.

mcgyver

Skaiciau apie paranoja, tai yra dvi rusys viena sizofrenijos paranoja, kita nerimo paranoja kurioje zmones tiki kad juos apkalba, bet tai sutvarkoma be vaistu su psichikos konsultantu arba dirbant su savim, zmones patys supranta, kad tai nera realu.
O zmones kurie tiki, kad juos seka tai aiskiai sizofrenija ir nezinau, as ar tai yra pagydoma, tikriausiai reikia vissa gyvenima gerti vaistus.

vytra

#72
spalio 26, 2017, 19:38:22 Redagavimas: spalio 26, 2017, 19:41:47 by vytra
Citata iš: Linas Esu  spalio 26, 2017, 11:53:20Tai - klasikinis šizofrenijos požymis, tačiau..
- tačiau pas mane yra kaimynė, ji turi "antgamtišką" duomenų bazę apie visus gyventojus maždaug 15km spinduliu! Kas tai? Jokio interneto ji nenaudoja, o duomenys aišku labai subjektyvūs, na sakykim jos "menkysta" yra kažkokia mergiotė 16 metų, kuri jos žiniomis rūko. Arba kitas "niekšas", kuris buvo užfiksuotas girtas miestelio parke.

p.s.
.. aišku, tame yra tiesos, negerai gerti ir rūkyti, tačiau tokios "bazės" prieštarauja krikščionybei ir labai jau neša į bedvasias indėnų "šamanes".


:(

Linas Esu

#73
spalio 26, 2017, 20:09:36 Redagavimas: spalio 26, 2017, 20:12:29 by Linas Esu
Citata iš: vytra  spalio 26, 2017, 19:38:22- tačiau pas mane yra kaimynė, ji turi "antgamtišką" duomenų bazę apie visus gyventojus maždaug 15km spinduliu! Kas tai? Jokio interneto ji nenaudoja, o duomenys aišku labai subjektyvūs, na sakykim jos "menkysta" yra kažkokia mergiotė 16 metų, kuri jos žiniomis rūko. Arba kitas "niekšas", kuris buvo užfiksuotas girtas miestelio parke.
Nelabai suprantu kuo tai susiję su tema

Citata iš: mcgyver  spalio 26, 2017, 12:54:38Skaiciau apie paranoja, tai yra dvi rusys viena sizofrenijos paranoja, kita nerimo paranoja kurioje zmones tiki kad juos apkalba, bet tai sutvarkoma be vaistu su psichikos konsultantu arba dirbant su savim, zmones patys supranta, kad tai nera realu.
Iš patirties sakau-retas atvejis . Mintį pagaunu .

CitataO zmones kurie tiki, kad juos seka tai aiskiai sizofrenija ir nezinau, as ar tai yra pagydoma, tikriausiai reikia vissa gyvenima gerti vaistus.
Šizofrenija - gydoma . Taip pat ir išgydoma . Ne visais atvejais,reikia vartoti vaistus .

vytra

Citata iš: Linas Esu  spalio 26, 2017, 20:09:36Nelabai suprantu kuo tai susiję su tema?
- tamsta tikrai turite "unikalią" kalbos supratimo sistemą.. :) Taigi kalbame apie masinį sekimą, ir ne vien su GPS išmaniąja technologija?

:(


Aukštyn