Runų magija

Pradėjo Julia Vang, rugpjūčio 23, 2017, 12:44:08

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Julia Vang

Sveiki įdomu ar kas nors is jūsų domisi ir bandet runų burtus ar veikia? ir gal kas turi daugiau informacijos kaip jos veikia ir kaip naudoti?

Supernatural

nelabai pas mus toje LT yra runologu :) sunku su runomis dirbti, tai ne kortos toli grazu, ne talismanai ir ne amuletai.. nupaisyti derini - tai dar ne runu magija :)

lelija

sveiki, pradėjau domėtis Runomis. Turiu knygų, pačias runas. Jas išsimetusi gaunu aiškų atsakymą. Labai dažnai taiklų. Tik va klausimas - prašo manęs jomis "išburti" kiti žmonės. suprantu kai traukia patys runas, bet kai per atstumą?
Ar yra kas tuo domisi, bando?

elteide

Citata iš: lelija  spalio 26, 2018, 13:04:32sveiki, pradėjau domėtis Runomis. Turiu knygų, pačias runas. Jas išsimetusi gaunu aiškų atsakymą. Labai dažnai taiklų. Tik va klausimas - prašo manęs jomis "išburti" kiti žmonės. suprantu kai traukia patys runas, bet kai per atstumą?
Ar yra kas tuo domisi, bando?
per atstumą daro prognozes ir taro ir runom, kiek jos tikslios neaišku... atsakomybė didelė kitam kažką pranašaut taip, nežinau ar norit ar galit aš tai nea

lelija

Taip, bet kokia prognozė yra atsakomybė. Žodis vis tiek keičia žmogaus programą.

elteide

Citata iš: lelija  spalio 29, 2018, 15:13:10Taip, bet kokia prognozė yra atsakomybė. Žodis vis tiek keičia žmogaus programą.

gal man ismestum runas?:)

Supernatural

ir ką nori apie runas klaust? :) LT nėra gerų runologų, bet pagrindiniu dalykus ir derinius žino bet kuris rimtesnis magas.

Aukštyn