Gerasis ir Blogasis vilkai

Pradėjo Creative, rugpjūčio 22, 2017, 23:46:26

« ankstesnis - sekantis »

Ar turit Gerą ir Blogą vilką?

Taip, turiu
3 (37.5%)
Ne, neturiu
5 (62.5%)

Viso balsavusių narių: 8

Žemyn

Creative

Tema gan maža, bet pasisakysiu:

Citata iš: elteide  gegužės 25, 2017, 13:34:07mada taip, bet ar min poveikį turi ...tą prasme maitinti savy gerąjį ar blogąjį vilką ?

Mano nuomone žmogus neturi blogo ar gero vilko, tai tik išimtys gali juos turėti. Sprendžiu pagal save nes manyje nesypeša jokie vilkai, taip gali būti kad maitinu visad viena nežinant kad yra kitas, bet labai abejoju.

Ar jus turit gerus ir blogus vilkus?

.L.U.T.H.O.R.

Na palei pasakojimą, tai blogasis vilkas yra pyktis, melas, kaltė, pavydas ir taip toliau ir panašiai, o gerasis - meilė, džiaugsmas, gerumas, ramybė ir t. t. Tai manau, dauguma stengiamės "maitinti" tą gerąjį vilką. Kokias emocijas, mintis kultivuoji tokį ir vilką maitini.

elteide

#2
rugpjūčio 23, 2017, 10:53:07 Redagavimas: rugpjūčio 23, 2017, 10:59:01 by elteide
jei neperšertas, jis išlenda tik prie tam tikrų sąlygų , netikėtai , kaimažiausiai tikiesi :)

Creative

Citata iš: Legionas  rugpjūčio 23, 2017, 00:46:21Na palei pasakojimą, tai blogasis vilkas yra pyktis, melas, kaltė, pavydas ir taip toliau ir panašiai, o gerasis - meilė, džiaugsmas, gerumas, ramybė ir t. t. Tai manau, dauguma stengiamės "maitinti" tą gerąjį vilką. Kokias emocijas, mintis kultivuoji tokį ir vilką maitini.
Žinau, kad pvz be kaltes jausmo neišsiugdo sažine ir nedaromos išvados, žinoma kokia tai kaltė, buna visai nepagrista ar net pripiršta, tada taip negerai.
Pameluot būna irgi naudinga žmogui kuris nepribrebdęs prie tiesos, arba tiesa gali žmogu sužlugdyti, tai irgi priklauso nuo konkretaus žmogaus.
Pavydas griaužia siela iš vidaus tad čia sutinku nepavydekit.
O Pykti galima įvairiai, kartais tai net tiniama kai norima sudrausminti kita kitus žmones, bet pyktis turi būti valdomas.
PVZ: atsimenu kaip stovėjau pykta ant viso pasaulio ir liejau iš dušės kaip sakoma ant pasaulio, bet lengviau nepasidarė.

Taip pat prieštarauju tokiems dalykams kada žmogus pyktas eina kriauše padaužyti, man tai asocijuojasi su tuo kad kita karta ir žmogui gali duoti į snukį, agresija tiesiog persimeta nuo kriaušes ant kito žmogaus.

Linas Esu

Citata iš: Creative  rugpjūčio 23, 2017, 20:43:13PVZ: atsimenu kaip stovėjau pykta ant viso pasaulio ir liejau iš dušės kaip sakoma ant pasaulio, bet lengviau nepasidarė.

Taip pat prieštarauju tokiems dalykams kada žmogus pyktas eina kriauše padaužyti, man tai asocijuojasi su tuo kad kita karta ir žmogui gali duoti į snukį, agresija tiesiog persimeta nuo kriaušes ant kito žmogaus.
Tai jeigu žmogui taip gerai energiją išlieti ? :D čia tas pats kas lyginti susinervinusį futbolininką , jeigu spardys kamuolį kitą kartą gal kieno nors galvą :D

.L.U.T.H.O.R.

@Creative žinoma nėra viskas taip paprasta ir juodai balta :)

Aukštyn