Targeted individuals: tikrovė ar išsigalvojimas

Pradėjo San IL, rugpjūčio 22, 2017, 02:07:26

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 12, 2017, 11:07:34Klajunai, ar pries pirma "garsu galvoje" atveji negirdejai technologiniu garsu? (specialiai nekonkretizuosiu kokiu)
Turi neužmiršti, kad čia kalba ne vien apie garsus, nes pradžia buvo ne žmonių girdėjimas, bet įdėtinės mintys, kurios buvo technologinės, dirbtinės, ne mano mintys. Tik po to prasidėjo kalbėjimas. Pirmą kartą žmogų galvoje išgirdau traukinyje ir tada supratau, kad viskas vyksta ne išorėje, bet viduje.

O kitokie garsai, tai tik savo bute girdžiu kaimynus, kur kartais susirinkdavo agentūrinė grupė. Kai kurie butai gali būti kontaktiniai, konspiraciniai agentų butai. Kartais užleidžiamas fonograma, kuri po kurio laiko pradeda kartotis, taip sukeliant nerealumo jausmą. Tai viena iš agentūrinio terorizavimo taktikų.

Praeivis

Klajunai, ar nesi bandes panaudoti paprasto prietaiso diktofono, siekiant atskirti "garsus galvoje" nuo erdviniu garsu. Turetu but idomu, gal perklauses irasa nustebtum? Ir gal pervadinkim is "balsu galvoje" i "garsus galvoje", nes, manau, kad jie gali buti ne tik balsai, bet ir kitokie garsai, kurie pvz. trukdytu uzmigti, siekiant isvarginti ir psichologiskai palauzti auka.

sara

#302
spalio 13, 2017, 10:12:43 Redagavimas: spalio 13, 2017, 10:29:01 by sara
Jus visi labai įdomiai diskutuojate todel pasakysiu ir savo supratima. Imkim pagalvoji-" Man šovė mintis i galva", tada ima ir is tiesu pasaulyje kažkur tai nusauna žmogų. Nuo to minčių terorizavimas ir prasideda. Ir balsai, garsai cia irgi ne išimtis. Yra tokios zemumos jos vadinasi pragaru( ar kazkas tai panašaus). Ir kartais zmogus jaučia ne tik aukštumas, bet ir tas zemumas. Va tau ir terorizavimas. Va tau ir balsai. Tiesiog reikia su žmonėmis kalbetis ir aiškintis tokius dalykus. Viskas turi iškilti aikštėn.

Bet pragarą galima sušvelninti, ikyrius balsus galima paversti malonesniais balsais.

Praeivis

Kaip manot apie kokius nano robotus kalba R.Dargis?

http://www.lrt.lt/mediateka/irasas/1013676819/labas_rytas_lietuva

Kas nereiktu visko ziuret ir gaist laiko, tai idomiausia mintis yra 35-36 iraso minuteje

elteide

Citata iš: klajunas  spalio 12, 2017, 11:40:10Turi neužmiršti, kad čia kalba ne vien apie garsus, nes pradžia buvo ne žmonių girdėjimas, bet įdėtinės mintys, kurios buvo technologinės, dirbtinės, ne mano mintys. Tik po to prasidėjo kalbėjimas. Pirmą kartą žmogų galvoje išgirdau traukinyje ir tada supratau, kad viskas vyksta ne išorėje, bet viduje.


supratai traukiny , nes nebuvo kaimynų ?

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 09:39:19Klajunai, ar nesi bandes panaudoti paprasto prietaiso diktofono, siekiant atskirti "garsus galvoje" nuo erdviniu garsu. Turetu but idomu, gal perklauses irasa nustebtum? Ir gal pervadinkim is "balsu galvoje" i "garsus galvoje", nes, manau, kad jie gali buti ne tik balsai, bet ir kitokie garsai, kurie pvz. trukdytu uzmigti, siekiant isvarginti ir psichologiskai palauzti auka.
Suprantu, kad nori įsigilinti į reikalo esmę, tačiau tokie metodai kaip diktofonas ir panašūs, kurių tikslas kažką susekti, man yra seniai praeityje.

Esi teisus, kad per galvą galima paleisti bet kokius garsus, jais galima terorizuoti, neleisti užmigti ir panašiai. Tačiau nemigą galima sukelti ir paprastu smegenų padidintu stimuliavimu. Pats nemiegojimas naktį yra terorizavimas, jeigu tai daroma su alinančiais garsais - tai jau haliucinozės programa.

Nežinau, kas labiau erzina ar visokie triukšmai ar nenustojantis pliurpimas. Juo labiau jeigu tie garsai ateina ne iš galvos, bet iš erdvės - reikia būti labai atsargiam, nes tai reiškia, kad prasideda puolimo stadija (attack stage). Visai gali būti, kad yra atvejų, kai paprasčiausiai žmogų siekiama išvesti iš proto. Tačiau taip būna ne visiems.

Man vykdomas ne erzinantis triukšmas, bet smegenų plovimas, kitaip psichologinė operacija.

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 10:15:49Kaip manot apie kokius nano robotus kalba R.Dargis?
Apie elektromagnetinius nano implantus esu išvertęs straipsnį. Vaizduojama, kad ši sistema dar tik tyrimų stadijoje, tačiau įtariu, kad kariuomenė turi veikiančią technologiją, kuri susideda iš nanodalelių, antenų, kompiuterių, programinės įrangos ir operatorių.

Galima paskaityti čia (nuoroda) (publikuota 2012)

Magnetoelektrinės (ME) nanodalelės neivaziniam smegenų stimuliavimui

Praeivis

#306
spalio 13, 2017, 11:34:30 Redagavimas: spalio 13, 2017, 11:45:46 by Praeivis
Cia Elteidei. Supratau, bet tai nieko nepaaiskina. Taip dar lengviau suklaidinti, nes aplink nematai kas gali taip kalbet, vadinasi is karto sau pasidarai klaidinga isvada ir aklai jos laikaisi (pvz. implantuotos ausines). O idetines mintys - gi neaisku ar jos idetos tuo momentu kai jas pagalvoji ar anksciau, tau nezinant ar idiegimo momentu to nesuprantant. Tas mintis tik pagalvoti gali veliau ir tada supranti kad jos ne tavo. Pvz. atsikeli ryte, yra rutina - pusryciai, dusas, dar kokie rytiniai darbai ir pamastymai. Tik atlikus reikalus ir turint laisvesne nuo yprastu minciu galva turi galimybe pagalvoti ir kitas mintis, kurios gali buti ir mano minetu budu tau iteigtos. (Pvz. Sleeper-iai)

sara

#307
spalio 13, 2017, 11:37:29 Redagavimas: spalio 13, 2017, 12:03:12 by sara
As ir sakau smegenų plovimas tai yra pragaras. Zmogus pragarą pasiekia kai jau peržengia visas erdves ( erdvines vietas).
Pasakysiu: pragare yra tokia raudona-oranžine lava ir tau kojas, rankas kiša i burna. Vienu zodziu išties baisu.
Keiksmažodžiai tavo atzvilgiu tai dar mažas pragarelis.
VISUS REIŠKINIUS REIKIA ĮVARDYTI TIKRAIS VARDAIS.

Praeivis

O nemanai, kad tas padidintas smegenu stimuliavimas gali buti nuo kokiu nors psichika veikianciu medziagu staigaus nutraukimo, kuriomis kuri laika, tau nezinant, buvai farsiruojamas. Tada turetu prasidet abstinencija. Ar nemanai, kad reiktu svarstyt visus variantus, o ne tik uzsiciklinti uz isvadu, kurios gali buti ir klaidingos? Kaip zinome Mk ultta zmonems buvo duodamas LSD. Taigi jie turejo tripinti. Jei duodama pastoviai, tai jie ir buvo toje busenoje pastoviai. Kas turejo detis ju galvose tuo metu? Kolias mintis jie galvojo? Ar galvojo, kad mintys ju? Kaip kito ju isorinio pasaulio suvokimas? Kaip kito ju jutimai juntami dalyvayjant jutimo organams ( akys, ausys, lytejimas). Interviu rasei, kad gali buti dedama i maista. Nebutinai, nes jo suvalges zmogus jaus svaiguli ir kitus is to vedancius jausmus.

Praeivis

Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 11:28:20Nežinau, kas labiau erzina ar visokie triukšmai ar nenustojantis pliurpimas. Juo labiau jeigu tie garsai ateina ne iš galvos, bet iš erdvės - reikia būti labai atsargiam, nes tai reiškia, kad prasideda puolimo stadija (attack stage). Visai gali būti, kad yra atvejų, kai paprasčiausiai žmogų siekiama išvesti iš proto. Tačiau taip būna ne visiems.


Tai, Klajunai, kas cia per super technologijos, jei is erdves ateinantys garsai, tavo nuomone, yra pavojingi. Mes nuo gimimo girdime garsus is erdves. Tokiu budu kalbames, klausome muzikos ir t.t. Antra, jei manai, kad garsai is erdves, tai vadinasi sutinki, kad juos galima irasyti. Tai gal ne tiek ir daug tos paslapties cia ? Sorry jei klystu

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 12:00:46Tai gal ne tiek ir daug tos paslapties cia ? Sorry jei klystu
Matau, kad nori viską labai smulkiai žinoti, bet aš visų savo būsenų iki detalių čia aprašinėti ir greitai neturiu laiko. Be to, kodėl tai viešai turėčiau daryti? Matau, kad lenki į tą pusę, kad aš kažkur klystu, o tu esi teisus. Tačiau neužmiršk, kad tu irgi gali klysti nemažiau už mane. Aš vadovaujuosi savo "subjektyviais potyriais", o tu vadovaujiesi stereotipais ir priedangos versijomis. Kuris iš mūsų arčiau tiesos. Mano racionalus protas nėra sutrikęs ir aš galiu viską labai objektyviai įvertinti, ir mano verdiktas, kad viskas kas su psichotroninėmis technologijomis yra daroma yra smegenų pudrinimas ir blefas, skirtas žmogų supainioti, apgauti, ar pagąsdinti. Aš nežiūriu į visą tai kaip į tikrą dalyką, žiūriu kaip į iliuziją. Su tuo visi sutinka, nesutariama tik dėl to, kas yra iliuzijos šaltinis. Mano versija nėra fantastinė - kad valdžia vysto slaptas sąmonės valdymo technologijas. Valdžia tik nenori to pripažinti ir aš jų tikrai tai padaryti nepriversiu. Kodėl visi puola mane, bet nepuola valdžios, kad ši prisipažintų. Turbūt įsivaizduoja kad aš lengvesnis taikinys, bet deja taip nėra.

Apie dirbtines mintis. Ši technologija, vadinama minčių generatoriumi, jis naudojamas bylų tyrime, kurio metu žmogus priverčiamas prisipažinti. Tačiau tokį klastojimą turi teisę naudoti tik tuo atveju, jeigu turi įrodymų. Neturint įrodymų minčių generatoriaus naudojimas neteisėtas. Kai žmogus  nesupranta apie tokias technologijas, iš pradžių jį bandoma pagąsdinti. Jeigu nesurenkama įrodymų, jo naudojimas nutraukiamas. Ši priemonė nėra tobula, nes mintis yra įstumiama į sąmonę per jėgą ir yra minties pagriebimo prieš valią jausmas. Todėl minčių generatorių vadindavau "buldozeriu", nes iš tikro taip yra stumiama mintis. Problema ne ta, kad mintis supainios ar apgaus,tai neįmanoma nes ji būna labai nerealistiška. Tačiau žmogus išsigąsta dėl stumiamos minties turinio, jeigu pavyzdžiui jam plaunamos smegenys, kad jis įtariamasis, ir tada įstumiant "prisipažinimą" žmogus gąsdinamas. Metodas būtent toks.

Kitoks variantas yra minčių integratorius, kuris sulipdo "protingas" mintis. Tai proto išplėtimo priemonė. Tai jau esu aiškinęs, tad čia nesikartosiu.

Apie viską aš kalbu iš patirties, nes šiuo metu daug kas jau nenaudojama, nes pradinės psyopo stadijos seniai praėjusios. Dabar aš domiuosi teoriniais klausimais, kurie su konkrečiu persekiojimu susiję tik iš bendro konteksto. Viskas vystosi ir juda į priekį, manau kad laikas mano sąjungininkas - kuris patvirtins tai, apie ką aš kalbu. Aš nesprendžiu jokių asmeninių problemų ir man nereikia padėti, susitvarkiau su viskuo pats.

Praeivis

Citata iš: klajunas  spalio 13, 2017, 12:33:56Matau, kad nori viską labai smulkiai žinoti, bet aš visų savo būsenų iki detalių čia aprašinėti ir greitai neturiu laiko. Be to, kodėl tai viešai turėčiau daryti?

Mano racionalus protas nėra sutrikęs ir aš galiu viską labai objektyviai įvertinti, ir mano verdiktas, kad viskas kas su psichotroninėmis technologijomis yra daroma yra smegenų pudrinimas ir blefas, skirtas žmogų supainioti, apgauti, ar pagąsdinti. Aš nežiūriu į visą tai kaip į tikrą dalyką, žiūriu kaip į iliuziją. Su tuo visi sutinka, nesutariama tik dėl to, kas yra iliuzijos šaltinis. Mano versija nėra fantastinė - kad valdžia vysto slaptas sąmonės valdymo technologijas. Valdžia tik nenori to pripažinti ir aš jų tikrai tai padaryti nepriversiu. Kodėl visi puola mane, bet nepuola valdžios, kad ši prisipažintų. Turbūt įsivaizduoja kad aš lengvesnis taikinys, bet deja taip nėra.

" nesprendžiu jokių asmeninių problemų ir man nereikia padėti, susitvarkiau su viskuo pats.
Klajunai, nepriimk asmeniskai. Taciau as ir nesiuliau pagalbos kaip asmenines pagalbos tau. As tik siuliau priemones, bei uzdaviau klausimus, kurie praktikoje padetu zmonems su kuriais yra taip elgiamasi. Paprasti ir lengvai irodomi klausimai tau nepatiko, tu linkes viska spresti teoriniu aspektu, kas supainioja zmogu, bandanti issiaiskinti jam nesuprantama situacija. Nenoreciau klysti, bet tu pasakai tik dali tiesos, t.y. ta tiesos dali, kuria zmogus ir taip mato, kuri daro jam poveiki, taciau kita dali nuslepi. Ar tik ne nusleptoji dalis veda prie to, kad zmogus reaguoja i matoma proceso dali? Ne gana to, tu zmones iveli i teorinius isvedziojimus, is kuriu jie jau neissipancioja. Klausimas, ar zmogus deklaruojantis pagalba kitiems zmonems turetu taip elgtis? Ar zmogus deklaruojantis pagalba turetu gazdinti kita zmogu paprastais erdviniais garsais?

 Be to, atkalbinejimas zmogaus kurio psichika sutrikusi ar specialiai sutrikdyta kreiptis pas psichiatra??? Kas is tokio zmogais bus, jei jis nesulauks pagalbos. Aisku zmogui reiktu paaiskinti, kad jei jis mano, kad jo aplinkoje vyksta tokie dalykai, apie kuriuos pasakoja Klajunas, tai namiskiam nereiktu sakyt apie kreipimasi pas gydytoja, be to reiktu vengti aplinkiniu rekomenduotu gydytoju.

Netikiu, kad yra tiesioginis (tuo paciu laiku) minciu valdymas. Yra tik gudriai pateikta informacija aukai, ir iteigimas, aukai to nezinant. Be ankstesniuose postuose minetu dalyku yra psichologinis teroras, traumos psichologija ir t.t.
Taigi, susidariau ispudi, kad Klajunas yra projekto dalis, kaip tik siekianti supainioti auka ir padaryti ja pazeidziama ir valdoma, bei ISNAUDOJAMA.

Tokios stai mano mintys.

Keista del Klajuno elgesio, bet jis is paprastu dalyku darydamas baubus (erdvinis garsas) ir gazdindamas zmogu , kuris reipiasi i ji nuspejamai turedamas psichikos sutrikima (juk kitu atveju nesikreiptu) jo busena dar blogina ji gazdindamas.

Tai tiek

sara

#312
spalio 13, 2017, 13:26:54 Redagavimas: spalio 13, 2017, 13:31:57 by sara
Va, va! Būtent valdzia! Bet ar valdzia negali buti Dievai, o ne realus zmones? Gal tai tiesiog Dievai ir per juos švelniai reikia perlipti.
Kaip vienas kad cia forumo dalyvis sakė mes visi esame Dievai. Gal su Dievais geriau sutarti?

klajunas

Citata iš: Praeivis  spalio 13, 2017, 13:19:41Tai tiek
Paskaityk mano puslapį ir parodyk kurioje vietoje aš ką nors gąsdinu? Kiekvienas turi savo formatą - aš irgi turiu savo. Nesu gydytojas ir nesiūlau jokių pagalbų kaip gydytojas. Aš pateikiu teorinę informaciją. Kadangi mano tinklaraštis yra asmeninis, tai į viską įsivelia daug mano kūrybos ir interesų. Nesusitinku su žmonėmis ir nieko konkrečiai nekonsultuoju. Į mane yra kreipęsi labai mažai žmonių. Daugiausiai tie, kurie šiaip domisi įvairiomis nestandartinėmis temomis. Iš mano tinklaraščio yra atvejų kai mane net cituoja savo diplominiuose darbuose. Nereikia klaidinti, kad mano auditorija yra vien sutrikimų turintys žmonės, kurie ieško pagalbos. Pagalbą teikiu tik draugišką.

Nesuprantu kodėl visi gąsdina manim - atseit neskaitykit, nesikreipkit. Jeigu kam iš tikro reikia pagalbos - manęs patarimo tikrai neklausia. Galbūt esu daug kam nepatogus todėl, kad keliu nepatogius klausimus, pateikiu nestandartinius atsakymus. Čia jau ne mano problema.

sara

#314
spalio 13, 2017, 13:35:45 Redagavimas: spalio 13, 2017, 14:04:46 by sara
... Reikia per Dievus švelniai perlipti ir atrodo klajunas tai ka tik atliko...

Apie psichinius ligonius papriestarauciau, klajune. Bet kai turėsiu ka parasyti parašysiu. Be to psichiniai ligoniai yra labai draugiški.
Be to zmogus cia ligonis, cia nebe ligonis, nereikia taip sukonkretinti ir nereikia žmogaus uždaryti i vienus rėmus, kaip i ta paveikslėlį.
Nereikia matyti vient tik neigiama puse.

Aukštyn