Alisa stebuklų šalyje

Pradėjo Creative, rugpjūčio 05, 2017, 20:26:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Creative

Niekada nemėgau šios pasakos nes man vos stoga nenurovė vaikysteje dėl nelogiškumo ir irracionalumo., todėl net nebaigiau jos skaityti, numečiau kuo toliau nuo savęs.

Ką norėjau paklausti...
Kodėl psichologai savo tyrimuose klausia ar patinka ar nepatina šį pasaką? Dėja neturiu galimybės jų paklausti bet būtinai paklausiu.

Ką gali reikšti jos mėgimas ar nemėgimas?

Pvz įtariu kad mėgti irracionalaumą reiškia būti  truputi trenktam
Nemėgti reiškia būti racionaliam mąstytoju

Ar ne?

Linas Esu

Na mėgti skaityti pasakas , klausytis muzikos ar vaikščioti į paveikslų parodas , tame nėra nieko iracionalaus . Tačiau jeigu žmogus haliucinuoja , kad yra pasakos herojus , muzikos artistas , ar tapytojas realybėje , tai gali baigtis tam tikra diagnoze .

Creative

Gal tu ir teisus. nepagalvojau iš tavo pusės kad turima omeny aplamai pasakas o ne tik šia. Nes tarp daugybe psicologiniu tyrimo klausimų pasimetė toks vienas šitas man sukėlė įtarimą, bet nepaklausiau kodėl buvo įtrauktas šis klausimas.

.L.U.T.H.O.R.

Sudominai. Google'as viską žino :D Jei mėgsti reiškia, kad tavyje dominuoja moteriškumas, jei nemėgsti - vyriškumas. Na bet šitas klausimas yra kritikuotinas daugelio, nors buvo naudotas, net testuojant įvairius pareigūnus ir potencialius darbuotojus. Taip pat gali būti, kad galbūt naudoji, yra polinkis haliucinogenams, bei galbūt pedofilinių polinkių turi. Tikriausiai priklauso nuo psichologo kaip interpretuos O.o Tikriausiai turėtų būt papildomas klausimos, kas istorijoje patiko.

tadasas99

 O gal tikrina polinki paskesti vidiniame pasaulyje kuriame kitos taisykles

elteide

niekad nemėgau šitos pasakos, filmukų

paragraf 78

Citata iš: elteide  rugpjūčio 06, 2017, 15:10:59niekad nemėgau šitos pasakos, filmukų
čia todėl, kad nieko nevartoji :)

elteide

Citata iš: paragraf 78  rugpjūčio 06, 2017, 20:08:35čia todėl, kad nieko nevartoji :)
kur ten vaikystėj vartosi..:)

illuminati

o kas blogo paskęsti vidiniame pasaulyje? žinoma jei gebama operatyviai sugrįžti į realybę kai to prireikia

Skeletonas

Nesu skaites. 😄

tadasas99

Citata iš: illuminati  rugpjūčio 06, 2017, 21:35:54o kas blogo paskęsti vidiniame pasaulyje? žinoma jei gebama operatyviai sugrįžti į realybę kai to prireikia
matai as nesakiau kad blogai,  mano manymu klausimas apie pasaka noras suzinoti apie polinki, toliau jei toks yra manau sektu klausimai apie vidinio ir realaus pasauliu ribas, siekiant suprasti kaip lengvais zmogus juos skiria bei apie pati vidini pasauli, t.y. Ar labai jis zmogui grazus ir viliojantis siekiant suzinoti ar nera pavojaus rimtesnems psihologinems problemoms.

elteide


Skeletonas

Citata iš: elteide  rugpjūčio 07, 2017, 12:41:14aš irgi tik žiūrėjau :)
Žiurejau ir aš, bet perkurta buvo :)

Aukštyn