Kodėl paranormalių reiškinių bendruomonės Lietuvoje žlugo?

Pradėjo Twix, birželio 08, 2017, 17:35:34

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Skeletonas



Kaip manote kodėl?

Juk suprantama ,kad žmogus turi gyventi ne tik forume, turi kitus darbus, kuria šeimas,gal forumas buvo tik jaunystės laiksvalaikio uzsiėmimas.

Žmones galvoja, kam jiem forumas? Yra Facebook kuriame viska galima nuveikti taip pat ir panašūs siocelinai tinklai...

Mekabciel

#16
birželio 09, 2017, 12:30:20 Redagavimas: birželio 09, 2017, 12:33:12 by Mekabciel
Citata iš: Skeletonas  birželio 09, 2017, 12:19:27siocelinai
Idomus žodis, kaip koks patiekalas... pecelinai. Pecelinai... Reik pakartot kokių 10 kart galvoje ir tada labai gerai integruojasi.

-Einam pecelinų šiandien?
-Turi omeny cepelinų?
-Ne neturiu...
-A, okay, varom, nes cepelinai užknisę... 

elteide

man patinka forumai kaip tokie..tiesa, dabar dalyvauju  tik 2ia ...

klajunas

Bendruomenė nežlugo, žlugo viešas bendravimas. Kodėl žlunga bendravimas? /Todėl, kad nemoka bendrauti. Švietimo sistema per daug priveisė visokių visažinių, kuriems visada viskas aišku, nors niekur žalio supratimo neturi. Įdedi tokiam į galvą nachalą, pasodini į forumą ir iš forumo nieko nelieka (ne iš bendruomenės).

Panašiai kaip paschiki forume ir visi išsilaksto. ;D Verdiktas: kalta demokratija.

Skeletonas

@Mekabciel atsiprašau, bet nebutina kabinėtis prie kiekvienos klaidelės :)

Vytautas

Manau visų išvardintos ir dar galybė nepaminėtų priežasčių turi įtakos forumų nykimui. Galimybės kažką pakeisti ribotos ir net neturi prasmės. Kažkas  praeina, kažkas ateina. Judėjimas ir tiek. Bent man forumo variantas malonesnis, šiltesnis nei socialiniai tinklai. Kažkada buvau užsiregistravęs feisbuke ir VK. Nesupratau ką ten veikti tai "susinaikinau".  :) Iš kitos pusės "spaudžia" realus gyvenimas ir laiko paplepėti lieka vis mažiau. Ir pačios prasmės tame plepėjime taip pat nėra kai negali pasakyti nieko naujo. :)

Mekabciel

@Skeletonas - nesikabinėju. ;)
Bendrauti apie tai kad nėra apie ką bendrauti - labai gerai. :) Nuostabus momentas.


.L.U.T.H.O.R.

Šiais laikais visi išmaniuosiuose įlindę, reikia forumo app'o :D

Linas Esu

Citata iš: Legionas  birželio 09, 2017, 19:21:31Šiais laikais visi išmaniuosiuose įlindę, reikia forumo app'o :D
Šimtu procentu pritariu :D rašykit į administraciją šį pasiūlymą .

tadasas99

Nieko nereikia, t.y. Jei kazka darai rimtai pvz anomalijos foruma ne del navaro, tai populizmas tikrai nereikalingas, zinau kai plm forumas bande greitukais konkursais ir prizais naujoku pasieskoti, nu rado, bet as praradau susidomejima, tokiu pasnekovu ir tokiu postu as ir faceboke ar 15min galiu rasti, t.y. Nariai kurie ateina ne del forumo o del kazkokio blizgucio tik gadina foruma, as manau geriau 10 normaliu pasnekovu nei 100 betkokiu prikabintu tik del skaiciaus

Linas Esu

Citata iš: tadasas99  birželio 09, 2017, 22:29:09Nieko nereikia, t.y. Jei kazka darai rimtai pvz anomalijos foruma ne del navaro, tai populizmas tikrai nereikalingas, zinau kai plm forumas bande greitukais konkursais ir prizais naujoku pasieskoti, nu rado, bet as praradau susidomejima, tokiu pasnekovu ir tokiu postu as ir faceboke ar 15min galiu rasti, t.y. Nariai kurie ateina ne del forumo o del kazkokio blizgucio tik gadina foruma, as manau geriau 10 normaliu pasnekovu nei 100 betkokiu prikabintu tik del skaiciaus
Iš dalies sutinku , kad geriau kokybė negu kiekybė . Tačiau skirtingos nuomonės nemaišo , kai kada skaitydamas kokio nors " nurašyto " nario postą gali likti maloniai nustebintas . Plius , paprasta taisyklė nenori neskaitai , nekomentuoji .
Daugiau žmonių --> daugiau temų --> daugiau diskusijų . O per laiką vistiek turi vykti kaita , atsirašo daug kas , gyvenimai nestovi vietoje . Bet kažkokį mechanizmą , kuris reguliariai pritrauktų naujų narių , būtina turėti . Legionas minėjo Apps , manau būtinybė , kai daugelis gyvena išmaniajame pasaulyje .

tadasas99

 Nu as norejau pasakyti apie auditorija kuriai skiriamas produktas, parasyk knyga apie kvantine mechanika, ja skaitys ir aptarines zmones kuriems galvoje ne kose bet ju nebus daug, arba jei reikia dideles auditorijos tada susuk melodramos seriala, bus auditorija, aisku kaikas tures ka idomaus pasakyti, nors bendram kontekste diskusija tuscia, bet ar tu noresi tokioje diskusijoje dalyvauti?

Linas Esu

#27
birželio 10, 2017, 12:14:07 Redagavimas: birželio 10, 2017, 12:33:56 by Linas Esu
Citata iš: tadasas99  birželio 10, 2017, 10:44:05Nu as norejau pasakyti apie auditorija kuriai skiriamas produktas, parasyk knyga apie kvantine mechanika, ja skaitys ir aptarines zmones kuriems galvoje ne kose bet ju nebus daug, arba jei reikia dideles auditorijos tada susuk melodramos seriala, bus auditorija, aisku kaikas tures ka idomaus pasakyti, nors bendram kontekste diskusija tuscia, bet ar tu noresi tokioje diskusijoje dalyvauti?
Kartais įdomu tokias diskusijas paskaityti , ar pasijuokti . Kaip tik vienoje tokių dabar dalyvauju kitame forume http://www.ufologija.lt/index.php/forumasufologija/tyrimai/82-vel-islenda-neprisistat-s?limitstart=0

Visiškau sutinku jog melodramų reikėtų mažiau , bet čia žmonės renkasi ne dėl mokslo šakų , ne tas forumas . O dėl rimtų temų ... rimta tema... priklauso kaip , ir kas ją diskutuoja . Vakar labai daug temų senų perverčiau , tai ta rimtumo amplitudė svyruoja nuo 0 iki 100 . Žmonės dalyvauja diskusijuose kartais net neturėdai ką pasakyti , arba kurias tokias neaiškias kaip pvz ši . http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2301.0
Tarp kitko tikrai trūksta kai kurių narių , įdomių komentarų , straipsnių radau . Gaila jog nebeaktyvūs.

av88p

Žlugo, nes neturėjo pakankamai idealizmo, kad išliktų.  :) Šitos savybės reikia, kad palaikyti bet kokį projektą. Idėja, vizija, noras realizuoti veda į sukūrimą ir kūrybos saugojimą bei tobulinimą. Ypač tas pasakytina apie "gyvas.sapnas.net" (kuris, šiandien, rašant šią žinutę, yra neveikiantis).
Antra priežastis, jog pritrūksta naujų narių, kurie uždavinėtų klausimus, kurtų naujas diskusijas. Esant nusistovėjusiai, tų pačių narių grupei, "išsikvepia" diskusijos: išsakomi visų požiūriai įvairiomis temomis ir tuo viskas pasibaigia. O esant naujiems nariams, tos pačios temos gali pasikartoti. Gal tai kiek nuobodu, bet kurti/generuoti vis kažką naujo nėra lengva...
"gyvas.sapnas.net" projekto paskutinėse gyvavimo stadijose man pačiam buvo kilusi idėja sukurti tobulesnį projektą su forumu ir tinklaraščiu. Žinių užteko ir užtenka sukurti tokį projektą savo kompiuteryje, be hosting'o paslaugų, tereikia domen'o. Sulaikė ir tebelaiko tik vienas dalykas - nelaikau kompiuterio įjungto kiaurą parą  :) o internetiniam projektui tai būtina sąlyga.

Benamis


Aukštyn