Laisvio pagrobimo istorija ( II dalis )

Pradėjo Linas Esu, birželio 07, 2017, 12:01:30

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Va klausia: „O kas ten toje rankoj buvo????"

- Na ten nieko nebuvo įspūdingo. Tiesiog gelsva mėlynė. Žinot kai būna, kai susitrenki ranką, tai pradžioje mėlynė būna mėlyna, paskui pageltonuoja ir pranyksta, na man buvo iškarto geltonos spalvos ir truputi skaudėdavo kai lieti. Tad dėl to spėjau, kad susitrenkiau kažkur ranką.

Lukas rašo: „Rašytojas pradžioje mini jog jo nejaudina galimybė išgarsėti ar įtikinėti skeptikus . Prioriteteas - papasakoti , su galimybe likti anonimu . Pabaigoje paliekama intriga , bandoma užkabinti skaitytoją . Pats sau prieštaraujantis žmogus nėra tikras dėl to ką sako ir tai yra faktas . Tikiuosi atvėriau akis dėl ko šis straipsnis parašytas."

- Taip aš nesiekiu išgarsėti ar kitaip pasipelnyti (be to ir nežinau kaip su šia istorija galėčiau išgarsėti). Mano pasakymas, kad yra galimybė likti anonimu tikriausiai buvo suprastas klaidingai. Juk kiekvienas iš mūsų čia rašančių yra anonimai. Nei vieno komentaro nemačiau kuris parašytų savo pilną vardą ir pavardę, tad tą mano pasakymą reiktų suprasti taip, kad nenoriu sakyti savo pilno vardo, nes iš to nebus jokios naudos. Be to puslapio administracija susisiekė su manimi ir žino kas aš.

Dėl intrigos, tai tikrai nesiekiau palikti gale kokios nors intrigos. Manau, kad galėjau sustabdyti pasakojimą po bet kurios pastraipos ir vis vien būtų galima sakyti, kad palikau intrigą, nes pasakojimas yra nebaigtas, todėl ir norisi išgirsti kas buvo toliau.

Linas rašo: „Bet tikrai, kodėl jisai taip gale svaigti pradeda? Kodėl neįdėjo to video nors ir blogos kokybės kokybe… Kiek reikia būti naiviam jog imti ir tikėti iškart. Aš galėčiau tokį patį parašyti tik su geresne pabaiga„.

- Tai apie ką pasakoju pradžioje istorijos nutiko prieš 5 metus. Tam vaizdo įrašui dabar būtų lygiai tiek pat laiko. Ar jūs manote, kad aš turiu tą patį telefoną ir laikau jame tą NSO įrašą kuriame ir taip nieko nesimato? Žinoma, kad ne. O dėl tikėjimo, tai nereikia niekuo tikėti. Jei būtų tikrų įrodymų apie žmonių pagrobimus, tai niekam nereiktų įrodinėti, kad tai vyksta. Juk nereikia įrodyti, kad Žemė apvali, nes ir taip puikiai žinai, dėl mokslo atradimų ir to, kad niekas nesiginčija dėl to ir visi tiki.

O jei prisimintumėme senesnius laikus, kai žmonės manė, kad ji plokščia? Tie kurie teigė kitaip, būdavo apšaukiami raganiais ir sudeginami ant laužo, nes niekas netikėjo tuo, tačiau jie nežinojo, kad klydo, tiesiog buvo pateikta per mažai faktų. Tas pats ir su NSO ar pagrobimo istorijomis. Niekas netiki, nes to niekas 100 procentų neįrodė. Aš ir pats tuo netikėjau anksčiau, tad yra visai suprantama, dėl skeptikų požiūrio. Taip ir turi būti ir niekada nereikia tikėti bet kuo. Dėl patiklumo žmonės nukenčia.

Atsakiau ne į visus komentarus, nes kai kurie jų buvo nesusiję su mano pasakojimu, ar neverti kažkokių aiškesnių pastabų. Toliau bandysiu tęsti pasakojimą nuo pabaigtos vietos iš praeito laiško.

-----------------------------------------

ateiviu pagrobimasTaigi praėjus porai mėnesių po mano matytų NSO aš susipažinau su viena panele ( ne lietuvė). Ji užsiiminėjo joga ir meditacija. Mes pradėjome susitikinėti ir ji įkalbėjo mane medituoti kartu. Nelabai buvau sužavėtas visu tuo, tačiau ko nepadarysi vardan gerų ir gražių santykių. Ji papasakojo meditacijos esmę, kaip tai reikia daryti ir ką tai gali suteikti gyvenime. Pasak jos, meditacija atpalaiduoja žmogaus smegenis ir sielą. Pajunti gyvenimo džiaugsmą. Žmogui tai suteikia pilnatvę ir kitokį supratimą apie pasaulį. Vienu žodžiu maniau, kad tai tik pasakos ir nieko daugiau.

Nepaisant to ėmiau su ja medituoti. Galiu pasakyti, kad vos po pirmo karto pajutau, kad tai veikia. Kad meditacija tikrai padeda suprasti pasaulį. Esu jai dėkingas už tai ko mane išmokė. Mes nesame dabar kartu, tačiau meditacija užsiimu iki šiol. Taigi po kokių 2 - 3 bandymų pastebėjau, kad man tikrai sekasi lengvai atsipalaiduoti. Ėmiau pastebėti, kad sapnai tapo kur kas aiškesni, ėmiau atsiminti sapnų detalias. Pasakoju tai todėl, kad meditacija padėjo atsiminti daug pamirštų dalykų tarp kurių buvo ir ta naktis kuomet atsibudau lovoje nesupratęs kaip nuėjau miegoti.

Žinoma tie atsiminimai negrįžo iškarto visi. Viskas vyko po truputi. Kartais vaizdai iškildavo medituojant, kartais sapnuose. Niekada nebuvau toks žmogus kuris turi gerą ir lakią fantaziją, tad buvo sunku susigaudyti ar tie atsiminimai tikri, ar tai tik mano sukurta fantazija. Tie vaizdai ir atsiminimai grįždavo po truputi. Vieną kartą pradedi atsiminti vieną kažkokį gyvenimo įvykį, kitą kartą visiškai kitą. Noriu, kad suprastumėte, jog tolimesnė mano istorijos dalis bus sudėliota iš visų tų atsiminimų, nes po kiekvieno tokio atminties grįžimo bandydavau juos sudėlioti ir sujungti į vieną visumą. Ir tie atsiminimai dažniausiai būdavo gana trumpi. Lyg kokia ištrauka iš filmo.

Tarkim tą vakarą kuomet po NSO stebėjimo prabudau lovoje reikėjo dėlioti iš daugybės vaizdų ir atsiminimų, nes jie kaip jau sakiau grįždavo po truputį. Kartais atsimindavau ir tuos laikus kai dar buvau mažas. Tas ko gero ir trukdė suvokti, kad tai realūs nutikimai, o ne mano fantazija, nes imdavau prisiminti tokius dalykus kurių rodos niekada nebuvo ir negalėjo būti. Beje jie būdavo susiję ne tik su pagrobimais (nes kiek dabar atsimenu jų buvo trys), bet ir šiaip su kokias nors prisiminimais kurie neverti didesnių aptarimų. Beje, kai kurių detalių aš vis vien neprisimenu ir tokių yra gana daug.

Taigi toliau istoriją tesiu iš sudėliotų atsiminimų kurie padėjo susidaryti šiokį, tokį vaizdą apie tai kas su manim yra nutikę ir galbūt vis dar vyksta.

Tą vakarą, prieš 5 metus kuomet stebėjau NSO pro savo langą nutiko pirmasis pagrobimas (bent jau aš taip maniau). Kaip minėjau jų buvo iš viso trys (bent man taip atrodo). Tačiau niekaip nepavyksta atsiminti pačių pagrobimo detalių, o tiksliau niekaip nepamenu kaip patekau į jų erdvėlaivį. Iš visų tų trijų pagrobimų to niekaip nepavyksta atsiminti. Kaip ir nepavyksta atsiminti, kaip jie mane paleidžia ar išlaipina iš savo laivo. Beje, aš niekada nevadinu jų ateiviais, nes negaliu tiksliai pasakyti kas tokie buvo tuose skraidančiuose objektuose. Aš nei karto nesu matęs jų išvaizdos, tačiau apie tai kiek vėliau.

Taigi vieną minutę aš stoviu prie lango, o kitas, artimiausias vaizdas kurį pamenu, tai ryški šviesa krentanti iš lubų. Taigi jaučiu, kad guliu ant kažkokio kieto stalo, ar kažko panašaus. Širdis plaka kaip pašėlusi. Ta šviesa krentanti nuo lubų buvo ne iš kažkokio objekto, tarkim kaip lemputė ar šviestuvas. Ji sklido iš visur, lyg lubos šviestų. Patalpos aukštis nebuvo labai didelis, kaip tarkim mūsų namuose, tad atrodė, kad ta šviesa yra labai arti manęs. Ji buvo be galo ryški, o akims patekusioms iš tamsos į taip ryškiai apšviestą patalpą buvo per ne lyg skausminga žiūrėti, tad visą laiką mirkčiojau ir stengiausi ką nors įžiūrėti.

Mano širdis plakė kaip pašėlusi. Buvau be galo išsigandęs. Visą laiką jaučiau kažkokią paniką ir stiprų bejėgiškumo jausmą. Jaučiau, kad šalia manęs kažkas yra, tačiau niekaip negalėjau pamatyti, nes mano galva buvo apjuosta kažkokiu tai diržu ar įtvaru kuris laikė mano galvą vienoje pozicijoje. Galėjau tik judinti akis ir taip pasistengti pamatyti kas yra šonuose, tačiau pakreipus akis į šoną tas vaizdas susilieja ir pavykdavo įžiūrėti tik kažkokius šešėlius.

Gulėdamas ant to stalo aš šaukiau, rėkiau, klausiau kodėl jie man tai daro, kodėl mane laiko. Prašiau paleisti, tačiau jokio atsakymo negavau. Jaučiausi toks bejėgis. Sunku pasakyti kiek laiko praėjo, nes žmogui patiriant stresą laikas juda kitokiu tempu, tačiau manau, kad praėjo kokios 5 minutės kuomet išgirdau kaip į patalpą įeina kitos būtybės. Spėju, kad jų buvo 2 ar 3. Tuomet išgirdau balsą savo galvoje.

Sunku paaiškinti tą jausmą. Tu girdi garsą, bet kuo puikiausiai suvoki, kad tai girdi ne tavo ausys. Tu suvoki, kad tai skamba tavo mintyse ir visa tai yra kažkaip kraupu. Pamenu, kai išgirdau tą balsą man ramiau nepasidarė. Prieš tai šaukiau, kad paleistų, klausiau kodėl man tai daro, tačiau kuomet atsirado galimybė kažko paklausti ir būti išgirstam, apėmė dar didesnė baimė vien dėl to keisto potyrio, jog girdi garsus galvoje.

Man buvo pasakyta: „nusiramink, tau viskas bus gerai". Kuomet būtybė pamatė, o gal ir pajautė, nes ko gero jie galėjo skaityti mano mintis, kad aš dar labiau išsigandau, man buvo pasakyta, kad visa tai yra daroma dėl „šviesesnės ateities", kad ir ką tai galėtų reikšti. Pagalvojau, apie ką jie po velnių šneka ir kaip man pasakyti tai ir tuomet balsas galvoje pasakė: „galvok apie tai". Tuomet susigaudžiau, kad tai ką aš pagalvoju jie supranta ir norint užduoti klausimą tereikia pagalvoti apie tai. Paprašiau jų paleisti mane, tačiau vėl buvo atsakyta apie kažkokią „šviesesnę ateitį".

Iš tų visų pagrobimų kuriuos atsimenu niekada nesu girdėjęs kito balso. Visada su manimi bendraudavo ta pati būtybė. O gal jie naudoja tą patį balsą ir kiekvienai skirtingai būtybei kalbant girdisi tas pats garsas? Šito atsakyti negaliu, nes tikrai nežinau. Jei papasakoti plačiau apie tą balsą, tai jis yra kažkoks keistas. Skamba lietuvių kalba, tačiau neatrodo, kad tai žmogus balsas. Žinoma jis skamba, kaip žmogaus, tačiau kažkoks kitoks. Lyg dirbtinis. Be to kai tas padaras vaikšto tu suvoki kur jis yra. Nors garsas sklinda mintyse tu kažkokiu būdu puikiai suvoki, kad kartasi jis ateina iš vienos pusės, kartais iš kitos.

Taigi jie prie mano galvos pridėjo kažkokį labai šaltą prietaisą ir pajutau spengimą ausyse. Tai truko vos keletą sekundžių, tačiau po tokios procedūros aš pasijutau atsipalaidavęs ir nusiraminęs. Tas išgąstis kurį jaučiau pranyko. Dabar atsimenu, kad tą patį prietaisą jie yra naudoję ir per mano paskutinį pagrobimą, kuris lygiai taip pat mane nuramino. Deja nepamenu dėl pirmojo pagrobimo, nes kiek pavyko atsiminti tai pirmas vaizdas iš to pagrobimo yra kuomet aš jau esu nusiraminęs.

Kad būtu aiškiau ir nekiltų bereikalingų klausimų noriu pasakyti, kad atsimenu kaip buvau pagrobtas kuomet buvau dar vaikas, gal kokių 7 - 8 metų. Sunku dabar pasakyti. Tuomet šis pagrobimas apie kurį ir pasakoju, kuris nutiko prieš 5 metus ir pats paskutinis, kuris buvo prieš pora metų kuomet buvau grįžęs iš Anglijos į Lietuvą aplankyti tėvų. Apie visus tuos pagrobimus papasakosiu vėliau, kad nešokinėt nuo minties prie mintis.

Po prietaiso panaudojimo pasidarė tikrai ramiau. Nustojau bijoti, nors išgąstis vis vis vien kažkiek jautėsi. Negaliu papasakoti žodis žodin ką mes kalbėjomės, tačiau esmę pasistengsiu perteikti. Kai paklausiau ką jie man padarė, atsakymą gavau, kad jų prietaisas nuramino mane tam,  kad nustočiau bijoti ir, kad turiu mažiau jaudintis, kadangi mano organizmas dėl išgąsčio yra nepasiruošęs priimti jų vaistų. Paklausiau apie kokis vaistus jie kalba, tačiau atsakymo taip ir nesupratau. Man paaiškino kažką apie mirties sąvoką ir apie žmonijos bandymus kovojant su ligomis.

Vėlesnių kelių ar keliolikos minčių mūsų pokalbio nebepamenu. Nežinau apie ką mes kalbėjomės ir kas vyko. Sekantis dalykas kurį pamenu tai to balso pasakojimas apie žvaigždes ir žvaigždynus. Tačiau aš astronomijoje nelabai ką ir susigaudau tad man tai buvo tik kažkokie pavadinimai. Bandyčiau spėti, kad galbūt tas pasakojimas buvo apie jų gimtąją planetą. Galbūt aš paklausiau jų iš kur jie ir jie bandė man tai pasakyti. Sunku pasakyti kai to nepameni.

Vėliau man paaiškino, kad aš dabar esu jų laive kuriame man bus atlikta procedūra kurios metu jie paims mūsų gyvybės ir išskirtinumo skystį (turbūt kraują aš pagalvojau). Štai tuomet pajutau dūrį į dešinę ranką. Tikriausiai po šios procedūros man ir atsirado ta gelsva mėlynė dešinėje rankoje. Man buvo paaiškinta, kad aš esu kitoks. Aš esu išskirtinis ir išrinktas jų. Kad tokių kaip aš yra daugiau ir visa tai ką jie daro su tokiais „išrinktaisiais" nuves žmoniją prie šviesesnės ateities. Jie visą laiką kažką sakydavo apie geresnę ateitį.

Kuomet paklausiau kas jie tokie, balsas galvoje atsakė, kad jie yra mūsų broliai ir seserys iš toli, kad jie nelinki mums nieko blogo ir jie čia tam, kad padėtų mums. Nelabai supratau kuo visa tai gali mums padėti. Manau, kad jiems svarbiausia buvo mane visą laiką raminti tam, kad nesijaudinčiau ir būčiau atsipalaidavęs, nes kitaip neveiks jų tos procedūros ar dar kas.

Po kurio laiko kai akys apsiprato prie ryškaus apšvietimo bandžiau pažiūrėti kaip jie atrodo, tačiau pakreipus akis į šalį (kadangi galvos pasukti negalėjau) matydavau tik, kažkokį šešėlį, lyg žmogaus siluetą. Taip niekada gerai ir neįžiūrėjau kas jie tokie ir kokia jų išvaizda, tik kas kart prisiminus visus tuos pagrobimus vienas dalykas nesikeičia. Šalia jų kažkaip jautiesi labai keistai. Nežinau ar tai iš baimės, tačiau tokį jausmą jausdavau tik kai būdavau šalia jų.

Taigi šiam kartui manau užteks, nes stengiausi papasakoti viską kuo detaliau ir aiškiau, tad viską parašyti truko tikrai nemažai laiko.

San IL

Manau, kad tai - sukurtas pasakojimas. Dėl vienodų sakinių ilgio. Taip rašomi pramanai, o ne atsiminimai.

Ir dar įdomiau. Man, pagal rašymo stilių, atrodo, kad čia rašo moteris. Gal klystu, bet duodu 90%.

paragraf 78

Nesutikčiau kad pagal rašymo pobūdį galima nustatyti kas yra pramanyta, o kas ne. Čia viskas priklauso nuo gebėjimo rašyti. Tarkime mano kalba, kaip daug rašytojo, bus daug platesnė ir vaizdingesnė, nei to kuris rašo tik čiatuose ir pan.

Benamis

Citata iš: San IL  birželio 09, 2017, 02:18:37Man, pagal rašymo stilių, atrodo, kad čia rašo moteris. Gal klystu, bet duodu 90%.
Kazkodel panasiai pagalvojau.

Linas Esu

Citata iš: San IL  birželio 09, 2017, 02:18:37Manau, kad tai - sukurtas pasakojimas. Dėl vienodų sakinių ilgio. Taip rašomi pramanai, o ne atsiminimai.

Ir dar įdomiau. Man, pagal rašymo stilių, atrodo, kad čia rašo moteris. Gal klystu, bet duodu 90%.
Klausiu kaip ufologo tyrėjo nuomonės . Ši istorija verta jūsų tyrimų ?

vytra

Citata iš: Linas Esu  birželio 09, 2017, 14:51:38Ši istorija verta jūsų tyrimų?
- Ne.

:(

Linas Esu

Citata iš: vytra  birželio 09, 2017, 15:41:26- Ne.

:(

Jūs taip pat ufologas tyrėjas , kaip San IL ?

San IL

CitataNesutikčiau kad pagal rašymo pobūdį galima nustatyti kas yra pramanyta, o kas ne. Čia viskas priklauso nuo gebėjimo rašyti. Tarkime mano kalba, kaip daug rašytojo, bus daug platesnė ir vaizdingesnė, nei to kuris rašo tik čiatuose ir pan
.

 Jūs iš dalies  teisus, tačiau būtent gebėjimas rašyti gali padėti užmaskuoti pramanus. Autorius nepasižymi ypatingu gebėjimu rašyti (vėlgi, sakinių struktūra), todėl ir yra daug lengviau tokį raštą išanalizuoti. Jeigu autorius pasižymėtų stipriu gebėjimu rašyti, to padaryti nebūtų taip paprasta. Bet vėlgi, čia tik mano pastebėjimas - čia negali būti matematinio tikslumo. Turite pilną teisę nesutikti.


CitataKlausiu kaip ufologo tyrėjo nuomonės . Ši istorija verta jūsų tyrimų ?
Turint finansavimą tirti reikia viską. Nesvarbu, kad parašiau, jog manau jog tai pramanas. Jeigu galėčiau susitikti su autoriumi ir paimti iš jo interviu, turėčiau daugiau galimybių nustatyti ar tai pramanas ar ne, nei vien iš teksto. Todėl atsakau - taip, verta. Kaip ir bet kuri kita istorija. Problema tik finansavime.
CitataKazkodel panasiai pagalvojau.
Gal galėtumėte pasidalinti savo samprotavimo eiga? Būtų įdomu išgirsti, kas būtent užkliuvo, ar tas pats kas man,ar kas nors  kita.
 

pilkasai


Linas Esu


pilkasai


Linas Esu


Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  birželio 20, 2017, 17:34:47Tik dvi dalis radau
Dabar tikriausai dar kuria, juk reikia sugalvoti itikinama istorija :)

Linas Esu

Citata iš: Skeletonas  birželio 20, 2017, 17:42:23Dabar tikriausai dar kuria, juk reikia sugalvoti itikinama istorija :)
jai 4-5 metai jeigu neklystu   

Skeletonas

Citata iš: Linas Esu  birželio 20, 2017, 17:45:27jai 4-5 metai jeigu neklystu   
Na tada nieko nebesugalvojo tikriausiai.

Aukštyn