Žmogaus kalba

Pradėjo cs, balandžio 24, 2017, 17:05:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

cs

#15
rugsėjo 12, 2017, 15:03:25 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 15:08:27 by cs
Citata iš: klajunas  rugsėjo 12, 2017, 14:55:03Jeigu turėtum sąžinės, pirmiau arba greta pateiktum savo žodyną. O dabar tai ką darai yra grynas sadizmas.

Kodėl mus taip kankini???
Priimu visas reakcijas, bet nereikia pergyventi dėl smulkmenų. Įsivedinėsim reikšmes vėliau.

klajunas

Nori pasakyti kad

CitataAtropovarinis kadiodas
CitataSukuvarinis nešėjas
Citataoperaciniams simplektams
Citataabsorbos sulakštuota shemaformato tresa
Citatakišmo vykdomos artiomacijos
ir t.t.

dar neturi jokių reikšmių?

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 15:03:25Įsivedinėsim reikšmes vėliau.
Žodynėlis:

atropovarinis - ...
sukuvarinis - ...
kadiodas - ...
simplektas - ...
absorba - ...
schemaformatas - ...
tresa - ...
kišmas - ...
artiomacija - ...

"Vėliau" atėjo jau dabar.  :D

P.S. Pas mane toks žodynas atsiranda kai kanapės parukau  :D  "Kai absorba sulakštuoja sukuvarinį kišmą".  8)

cs

#17
rugsėjo 12, 2017, 15:45:50 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 15:55:57 by cs
@klajunas aš supratau, kad jei gerai neįsigilini, nieko netrauki ir neturi prieš tai galvoje minčių. Tokio lygio, kur aš nagrinėju kalbą nesutiksi galvoje, bet ir neperprasi taip greitai. O pastangų dėti reikia, bet smulkinimosi ir trynimosi prie tų pačių terminų neapsimoka.

Geriau sudėk viltis, gal kažką suprasi. Žodynėlis yra nevisagalis ir nepadės. ;) Turėsi elgtis profesonaliau. ;)

klajunas

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 15:45:50Geriau sudėk viltis, gal kažką suprasi. Žodynėlis yra nevisagalis ir nepadės. ;) Turėsi elgtis profesonaliau. ;)
Antžmogi, tavo įsakymai man įstatymas.  :(  Jau einu dėti viltis, ir tvarkyti savo turėjimus.

Mažytis klausimėlis:

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 15:45:50Tokio lygio, kur aš nagrinėju kalbą nesutiksi galvoje, bet ir neperprasi taip greitai.
Čia ir yra tas lygis???:

CitataAtropovarinis kadiodas yra semifunkcinė dalos (maža tada), kuri (sumaža tada didos) skladas. Sukuvarinis nešėjas ir laikoma tąsa priskiriama operaciniams simplektams, tokiemskaip tikrosios kalbos procedūrinė shema ir shema su pririta(atvirkštinė funkcija). Sukaupiama informacija yra iš absorbos sulakštuota shemaformato tresa, su simbalokacijomis vedančiomis į artikuligestų sąnaudos antrikacijas.

Sumaža ir sudida (dabar), nagrinėjamos darbarties sklados, vienos kišmo vykdomos artiomacijos, kitos, kurios ateities, kismo vygdysenos ankroomatinės ancolijos. Krana pažymi procedūrų trasas ir vykdomas perskiras paskiroje.
Ačiū Antžmogiui, kad teikiasi purvintis. >:(

cs

@klajunas kaip toj patarlėj: "Įkritęs į balą sausas neliksi.", su tuo ir sveikinu. :D

Citata iš: klajunas  rugsėjo 12, 2017, 16:04:14Čia ir yra tas lygis???:
Čia perkeltine prasme lygis turėtų šviesti didelėm raidėm. Jeigu manai, kad tai bala ar pelkė, tai negeras požiūris, turėtų, kaip ir sakiau būti kažkas geresnio. O šiaip, paaiškinau prieš tai kokie kalbos skyriai taps nagrinėjami ir jau tapo paliesti. Tereikia sekti temą, jeigu įdomu. ;)

klajunas

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 16:10:17@klajunas kaip toj patarlėj: "Įkritęs į balą sausas neliksi.", su tuo ir sveikinu. :D

Čia perkeltine prasme lygis turėtų šviesti didelėm raidėm. Jeigu manai, kad tai bala ar pelkė, tai negeras požiūris, turėtų, kaip ir sakiau būti kažkas geresnio. O šiaip, paaiškinau prieš tai kokie kalbos skyriai taps nagrinėjami ir jau tapo paliesti. Tereikia sekti temą, jeigu įdomu. ;)
Įkritęs į balutę sausas neliksiu, granted, bet kas tą balutę pridirbo taip lengvai irgi neišsipirks.

Citatapaaiškinau prieš tai kokie kalbos skyriai taps nagrinėjami ir jau tapo paliesti. Tereikia sekti temą, jeigu įdomu. ;)
Deja čia turėsiu Jus Antžmogi nuvilti, temą greičiausiai seks ne daug kas, nes be žodynėlio tatai vargiai   įmanoma. Be jo tavo tema pasako ne daugiau negu čeiniko burbuliavimas.

cs

Citata iš: klajunas  rugsėjo 12, 2017, 16:18:51Deja čia turėsiu Jus Antžmogi nuvilti, temą greičiausiai seks ne daug kas, nes be žodynėlio tatai vargiai   įmanoma. Be jo tavo tema pasako ne daugiau negu čeiniko burbuliavimas.
Ar patsai nenusivili, kad sieki tiek daug, o gauni nedaug? :D Kaip sakiau, laikysiuos plano ir žodinėlį su reikšmemis atrasiu vėliau. Jis neatrandamas per vieną aimirką, nevyksta čia jokie stebuklai taip pat.

O jeigu nori suprasti viską greičiau nėra tokio būdo, nėra pašalinės pagalbos per žodynėlius. Vienas suvokimas ateina ir jis iššifruojamas artikuligestais, daug kalbėjau, bet nepamačiau pas tave jų naudos. Man artikuligestai viską sudėliojo ir padarė ką ir reikėjo. O tau nematyti, kad jie būtų veiksmingi? Galbūt paties tema, per stačiokiškai analizuojama. ;)

klajunas

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 16:27:18Ar patsai nenusivili, kad sieki tiek daug, o gauni nedaug? :D Kaip sakiau, laikysiuos plano ir žodinėlį su reikšmemis atrasiu vėliau. Jis neatrandamas per vieną aimirką, nevyksta čia jokie stebuklai taip pat.
O jeigu atsiklaupčiau ant kelių ir batą pabučiuočiau, a? Gal daugiau gaučiau? Arba jeigu visą grupę surinkčiau, kuri prieš Jus Antžmogi nusižemintų? Tada Jūsų didybė tikrai būtų pamaloninta. (Įdėjau viltį.)  >:(

cs

#23
rugsėjo 12, 2017, 17:29:25 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 17:39:52 by cs
@klajunas nusilakstei visai ir žodinėlis iš tavęs neliko nepastebėtas. Patarimą jau iš tavęs gavau, ko dar nori įsiteikti? Lyrinį elėraštuką surimavai neblogai. Tik savo naudai. ;)

Ar turi, kanors beto paklausti?

klajunas

Citata iš: cs  rugsėjo 12, 2017, 17:29:25Ar turi, kanors beto paklausti?
Kokia prasmė dar ko nors klausti? Keliaujam skirtingais keliais ir tiek. Dalinimasis seniai užsibaigęs.

cs

#25
rugsėjo 12, 2017, 19:10:25 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 19:24:01 by cs
Kalbos laidiniai skiliniai yra beolės ir olės gediferencinės ir proginės nolijos, galinčios keisti statinį savo pavidalą iš ribojančios ganojinės semifunkcijos. Čia papildoma kišmo funkcijos palenga, kuri turi a ir b kryptis. Papildoma kišmo ateities produkavimo sata yra atsekti(t.y. aplenkti savo kopijas, demodeliuoti ir prikoleriuoti naujus pavidalus iš pradinių ir esminių pavidalų, kurių beformės struktūros išveda.)

Čia turime ribotą kišmo valdysenos shemą.



Taip dėliojama sfera, kuri yra dekryptiniu ir kryptiniu pavidalu. Sfera tai laidinė, tiesinė atkarpa jungianti kelis kadrus kartu ir assifuojanti, derinanti sekas pagal senumo koordinaciją.

klajunas

#26
rugsėjo 12, 2017, 20:00:33 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 20:05:35 by klajunas
Ką čia parašysiu, gal ne visai į tavo temą. Tik noriu pavyzdžiu parodyti geresnį kelią. Aš nesu prieš tai ką darai, bet turėtum elgtis sąžiningai. Kaip - turi suprasti iš pavyzdžio. Turiu neužbaigtą kurti savo asmeninę kalbą. Galiu ja parašyti pastraipa.

Citataενα γαφορι ελι σο ποτα σειροτο, πορεο, εν ψειμο, δχεγοραταν αριπελο αλοσυ κλοδα, ορισενδο κιχορεοξεν γεμοτοτ ες οριπαιρο φαβδορνι μαδετοτ. βι εν ψειμο, χη ζυο γαφορε βαξετο σατο ελιξεν φησοχε ε απδοκενορσο ες γερορι απδοχε ενα γαφορνι φολετονε τειοτι. ε λασο νοητοσει εν σειρο, χη πα βεθε ζογαχορι ορισατο λασο οχρε λυφοραταν αδιφολε ες πα ληβδοχε αριελι τολε ζογαχορνε φαβχοτι, ηει ορισατο γαφορατ κιμελοξεν. ορισελι ανεδε ες σιτε γαφορι, εψο πορεο ιγιοτο ορισελι ψεδοσε ξερ δοχε.
Citataena gafori eli so pota seiroto, poreo, en pseimo, dchegoratan aripelo alosu kloda, orisendo kichoreoksen gemotot es oripairo fabdorni madetot. bi en pseimo, che zuo gafore bakseto sato eliksen fesoche e apdokenorso es gerori apdoche ena gaforni foletone teioti e laso noetosei en seiro, che pa bethe zogachori orisato laso ochre luforatan adifole es pa lebdoche arieli tole zogachorne fabchoti hei orisato gaforat kimeloksen. oriseli anede es site gafori, epso poreo igioto oriseli psedose kser doche.
Esmė ta, kad kai naudoji nežinomą kalbą, turi pateikti priemones ją suprasti. Ar supratai ką aš parašiau? Kad suprastum - mano vertimas:

CitataAsmeninės kalbos yra labai įdomi perspektyva, kuri manau visuomenei padarytų daug gero, leistų išplėsti mąstymą ir ugdytų žmonių kūrybiškumą. Manau netgi, kad tokia filologinė disciplina turėtų būti dėstomα mokyklose ir vaikai būtų mokomi asmeninių kalbų kūrimo pagrindų. Savo vizijoje matau, kad kiekviena galingesnė organizacijα turės savo vidiniam naudojimui susikurtą kalbą ir visi norėdami tapti tos organizacijos nariai, turės kalbą išmokti. Bus viešos ir slaptos kalbos, prie kurių priėjimas bus laisvas arba ribojamas.
Kam įdomu daugiau čia http://www.psytechnologijos.lt/kalba/entu-kalba/

cs

@klajunas Kodėl ne savo skyriuje, o pas mane reklamojiesi? Esme suprantu, bet taip verčiant, mano kalba praranda efektą, kurį užkoduoju į naujus terminus ir posakius. Tėra mano vienintelis būdas, kito nėra. O integruoti idėjas ir po viena aiškinti nėra prasmės. Tai užiimi pats, neketinu kartoti, ką tu darai.

klajunas

Daviau patarimą, kuris yra vienintelis produktyvus kelias. Kito deja nėra.

P.S. Kiek man žinoma, skyriai forume neprivatizuojami, visame forume gali rašyti kas nori kur nori.

cs

@klajunas Nesiginčysiu apie produktyvumo kelius, nes jų nusakyti neįmanoma. Retas juos įsisąmonina ir retas jais naudojasi. Gal tu manai suradęs ir neketini pasidalinti. Bet čia ne apie tai tema. Derėtų pasižiūrėti, kokia tema čia gvildenama, ir pagal tai atsakyti.

P.S. Būk mandagesnis ir profesionalesnis, reklamuotis turi savo skyrių ir tai žinai pats.

Aukštyn