Raganos vyras, koks jis? Patarimai kaip bendrauti su ja..

Pradėjo Supernatural, kovo 31, 2017, 13:55:27

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Supernatural

kovo 31, 2017, 13:55:27 Redagavimas: kovo 31, 2017, 14:52:47 by Supernatural
KOKS JIS - RAGANOS VYRAS?

Jeigu jums šovė į galvą, kad eilinė moteris, na, niekaip jums netinka ir jums būtinai reikalinga ragana, tai išsiaiškinkite keletą taisyklių ir jeigu jų nesilaikysite, tai nematysite šalia raganos net jeigu ji praeis visai greta jūsų...
*Ragana gyvena pagal
 savo taisykles. Pagal savo. Ir jos ne užgaida, ir nesikeičia kartą per tris dienas. Todėl ji net nebandys jų keisti vien todėl, kad jūs to norite. Galų gale su jomis ji gyvena kur kas ilgiau, negu žino jus. Ir iki šiol dar neišsiskyrė. Išvada - susitaikyti ar įrodyti, kad jūs vertas tų pakeitimų.

*Ragana myli jėgą. Ne tą, kuri, jeigu yra, tai proto nereikia... Ir jeigu jūs nesate tikri, kas tai yra, greta raganos jums nėra ką veikti. Kalba eina ne apie maginę jėgą, kuri suprantama kaip sugebėjimas keisti realybę. Jėga - tai, kas privers raganą paklusti savo valia, pripažinti, kad jūs galite būti atrama. Vienas iš požymių, kad ragana pripažįsta jūsų jėgą yra tai, kad ji į jus kreipiasi pagalbos. Jeigu jūs bendraujate su ragana ilgai ir artimai, bet ji net sunkiais laikais nei karto nepaprašė jūsų pagalbos, deja, jumyse ji nemato Poros.

*Ragana myli protą. Norą tobulėti ir tobulintis. Ragana pakęsti negali savimi patenkintų vyrų. Jeigu jūsų savimyla trijų kvartalų dydžio, galite drąsiai praeiti pro šalį, arba kuo greičiau nešti kudašių. Jos niekas nemaitins, o užpildymas asmeninės erdvės kieno nors ambicijomis priimtinas kokioje kitoje vietoje. Raganai ir taip yra kuo ją užpildyti. Jums gali atrodyti, kad ji jūsų nesupranta, nevertina, negerbia. Tai netiesa. Iš tiesų, tai jai tas pats. Tikrai visiškai tas pats. Ji nemąsto apie jus naktimis, „nepersukinėja" galvoje paskutinio pokalbio, nekuria tolesnio elgesio strategijų. Ir kuo labiau jūs pretenduojate į pripažinimą iš jos pusės, stengiatės įsitvirtinti jos asmeninėje teritorijoje, tuo greičiau prieš jūsų nosį užsitrenks durys.

*Ragana mato daugiau, negu jūs norute jai parodyti. Ir didelė tikimybė, kad jus „perskaitys" kaip knygą iš dvidešimties puslapių, jau per porą susitikimų. Ir nesistebėkite, kad jūs negalite jai prisiskambinti ir susitikti. Ji jus jau „perskaitė" ir daugiau su jumis nėra ką veikti. Ar toks likimas laukia visų vyrų? Žinoma, ne. Ir jeigu jūs tikri, kad panašūs į įdomių kūrinių rinkinį, veikite.

*Melo ragana nepakenčia, o kvailų bandymų ką nors nutylėti, tuo labiau. Tą pačią akimirką, kai jūs staiga, su apsimestiniu linksmumu, pradedate ieškoti pasiteisinimų ar pasiaiškinimų, Žinokite, kad jos pasišlykštėjimas jumis jau susiformavo. Jeigu ji tik nesugalvos su jumis šiek tiek pažaisti. Tarp kitko, pasišlykštėjimui tai įtakos neturi.

*Atskira tema - vyrų isterijos. Ragana moka, o kartais ir mėgsta, išvesti vyrus iš kantrybės. Jeigu jūs tam pasidavėte, tai pralaimėjote. Su šaltu pasitenkinimu ragana stebės kaip jūs ardotės ir blaškotės, ir įsitikins tuo, kad jūs pasirodėte silpnesnis.
Nesitikėkite prisijaukinti raganos jai rodydamas dėmesio ženklus. Negalvokite, kad jeigu jūs stovėsite šalia, nuolankiai žvilgčiosite jai į akis, stengsitės paimti už rankos, užversite gėlėmis ir dovanomis, tai jums garantuos sėkmę. Ne garantuos. Tai tik pusė procento jūsų sėkmės. Be to, niekas nemėgsta, kai jį dusina ir įveja į kampą. Jūsų pretenzija į Pagrindinio Vyro vietą jos gyvenime bus išjuokta. Ir jeigu ragana nėra kietaširdė, ji neįvardins jums eilės numerio ir vietos reitinge.

*Ir dar, nesugalvokite pamiršti, kad ji Moteris. Moteris, kuri bus tik su Vyru ar kita Moterimi, bet tik ne su belyte asmenybe, pasivadinusia žmogumi.

*Jeigu jūs, kaip daugelis žmonių, linkę žiūrėti į save, tik į save, jums tik žygiuoti pro šalį. Ragana ir taip nuolat susiduria su tais, kurie mato tik save ir nemato toliau savo nosies, todėl ateina pas ją su sielos riksmu: „ką daryti?' Kam jai dar vienas klientas (nemokamas), jūsų asmenyje? Jūsų baimės, manijos ir neurozės vargiai sudomins raganą.

*Jeigu jūs esate nuomonės „pasilaikei už rankų - vesk" šalininkas, saugokitės šoko, pereinančio į komą. Ragana susitikinės, vaikštinės, valgys, gers, skaitys televizorių, darys viską, kas tik šaus į galvą, tame tarpe ir miegos su tuo, ką ji išsirinks pati ir tiek, kiek manys esant reikalinga. Sau pačiai. Jeigu balta ir pūkuota - jums. Tik kur jūs matėte baltų ir pūkuotų raganų??? „Jūs vakar su manimi miegojote, o šiandien net nenorite pasisveikinti? - Madam, lova- tai dar ne priežastis susipažinimui"... Tai apie ją. Ir „madam" - tai jūs.
Ir kad pakliūtumėt į jos lovą, jūs taip pat turėsite pasistengti. Ir joje taip pat reikia prisiminti apie tai, kas pasakyta anksčiau. Įsitiknęs, kad vis dar norite?

*Dar vienas įdomus aspektas santykiuose su ragana - žaidimas „pas ką ilgesnis". Paprastai vyriškis, pasiekęs tam tikro intymumo su ragana, supranta visą jos jėgos, proto ir talento (ne, žinoma, raganų yra įvairių. Bet negi mes rašysim apie kvailas, silpnas ir be talento?), galybę. Ir dažnai nori pasitempti iki jos. Ir tuo demonstruoja, kad nebijo pasirodyti silpnesnis. Juk tas, kas tikras savimi, net nesusimąsto apie temą „O štai aš...". O silpnų raganos nemyli. Ne tai, kad jos aktyviai jų nemėgsta, jos išstumia juos kuo toliau už savo pasaulio ribų.

*Kartais vyrai kuria planus ir duoda įžadus. Kažką panašaus į tai, kad dabar jis eis paskui ją žinių keliu, tobulės, dvasiškai augs, labai greitai jis išaugs dideliu dideliu, protingu protingu. Ir štai tada... Tada jis, tikriausiai, mato save ant garbės pakylos, o drebanti iš džiaugsmo ragana žiūri į jį kaip į dievaitį... Noras tobulėti, žinoma, vertas pagarbos. Bet čia yra keletas niuansų.
Pirma, daugeliui garo užteks ne ilgiau, kaip mėnesiui. Savo nuostabai jie aptiks, kad norint tobulėti, pasirodo, reikia kažką daryti. O dar pasirodys kad iš tos srities, kurioje nori suspėti (ir per labai trumpą laiko tarpą), žino tiek mažai, kad pati mintis apie tai daugeliui tampa nepakeliama. Kai kurie eina mokytis, kad ir į kursus, bet pabėga neišmokę nei ketvirčio medžiagos.
Antra, net jeigu vyras ir pradeda eiti magiško mokslo keliu (na, pasitaiko gi tų, kam to tikrai reikia), tai ragana visą tą laiką nestovi vietoje, ji pati eina toliau. Vyrai dažnai pamiršta, kad magija - ne užkeikimų, žinių apie spalvas ir astrologinius atitikmenis rinkinys, ir kad, tai išmokę, jie neatsistos ant vieno laiptelio su ta, kuri išvaiko rankomis debesis...

Ir prisiminkite, kad ragana panaši į transformacinę būdelę - įlysite be leidimo, užmuš.

Šaltinis: http://magicktaro.forum2x2.eu/

Aukštyn