Biochemikė atrado vaistus nuo vėžio, bet atradimas ignoruojamas

Pradėjo paragraf 78, rugpjūčio 10, 2016, 15:12:54

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

KĄ manote?

Vokietijos biochemikė jau seniai atrado vaistą nuo vėžio, bet jis toks pigus ir paprastas, kad gydytojai jį ... ignoruoja

Vokiečių biochemikė Johanna Budwig už ypatingus nuopelnus gydant vėžį septynis kartus nominuota Nobelio premijai. Per savo karjerą (ji mirė 2003 metais, būdama 95-erių) moteris esą išgydė 90 proc. savo pacientų, sirgusių onkologinėmis ligomis.

Savo praktiką ji visuomet orientavo į netoksiškų, šalutinių poveikių neturinčių medžiagų naudojimą gydymui. O sėkmės pavyzdžiai lėmė, kad mokslininkė buvo nusiteikusi skeptiškai farmacijos atžvilgiu, rašo naturalnews.com. Tik, kaip teigiama, problema buvo ta, kad J.Budwig gydymo metodai buvo pernelyg pigūs.

„Aš turiu atsakymą, kaip išgydyti vėžį, tačiau Amerikos gydytojai manęs nesiklausys. Jie atvyksta, stebi mano metodus ir būna sužavėti. Tačiau po to bando pasiūlyti man sandėrį, po kurio galėtų grįžti namo ir uždirbti daug pinigų. Aš nesutinku, todėl mano gydymo metodus neigia visose valstijose", - yra sakiusi J.Budwig.

Vyriausybės užsakymu moteris vadovavo moksliniams tyrimams, nagrinėjusiems aliejų kietinimo procesus, pavyzdžiui, gaminat margariną. Tad ji tapo kone pirmąja sužinojusi apie hidrintus arba kitaip vadinamus transriebalus bei jų žalą sveikatai.

Moksliniai tyrinėjimai atvedė mokslininkę prie suvokimo, kad vėžį sudaro ląstelės, kurios žūsta, jei nėra maitinamos. Tai paskatino moterį sukurti specialią dietą.

Skirtinguose šaltiniuose aprašoma, kad mokslininkės sukurtas mitybos planas padeda ne tik nuo onkologinių ligų, bet ir nuo diabeto, padidėjusio kraujo spaudimo, žvynelinės, egzemos, spuogų, artrito, astmos, širdies ir kraujagyslių ligų.

Priešvėžinės dietos esmė atsisakyti bet kokių gyvulinės kilmės produktų, išskyrus liesą varškę, kurią valgant reikia sumaišyti su sėmenų aliejumi. Atsisakyti būtina ir sukietintų, perdirbtų, apdorotų, gyvūninės kilmės riebalų, kiaulienos.

Dr. Johanna Budwig tikina, kad šioje mėsoje gausu toksinų. Apie rūkytus gaminius negali būti nė kalbos. Pasak mokslininkės, nuodingų medžiagų gausu ir jūrų gėrybėse. Negalima ir baltos duonos, įprastinių makaronų. Vengti reikia reikia ir pieno produktų (išskyrus liesą varškę), ledų, baltojo cukraus, klevų sirupo, melasos, greitai paruošiamų pusgaminių, sojų produktų.

Toksiškų priemonių reikia vengti ir tvarkant namus, naudojant kūno priežiūros priemones. Cukrų reikia keisti į natūralius saldiklius: steviją, medų, figas, datules, uogas ar nutūralias sultis. Galima vartoti prieskonines žoleles, įvairius riešutus, sėklas, kakavos sviestą, arbatas, o kavos verčiau atsisakyti. Į meniu įtraukiami ir pilno grūdo produktai, duona, makaronai. Taip pat šalto spaudimo aliejus.

Tikėti ar ne šios mokslininkės idėjomis - kiekvieno asmeninis pasirinkimas, tačiau visuomet reikia remtis sveiku protu ir esant rimtam susirgimui - klausyti medikų rekomendacijų. Tačiau kaip vėžio prevencijos priemonė - vokiečių biochemikės Johannos Budwig metodas tikrai tinkamas.

Paimta iš: http://www.technologijos.lt/n/mokslas/zmogus_ir_medicina/S-56269/straipsnis/Vokietijos-biochemike-jau-seniai-atrado-vaista-nuo-vezio-bet-jis-toks-pigus-ir-paprastas-kad-gydytojai-ji--ignoruoja

a.t.sielis

Bandžiau jos receptą: sėmenų aliejus su varške.

Nežinau, kiek tikslus šitas straipsnis, kiek skaičiau ką ji pati rašė, tai jos pagrindinė specializacija ir idėjos buvo apie riebalus, kad reikia atsisakyti tam tikrų aliejų ir riebalų, ir daugiausiai naudoti sėmenų aliejų.

Esą, dėl blogų riebalų organizme dalykai sutrinka.

Dėl veiksmingumo gydant vėžį: internete žmonių atsiliepimai geri, bet apskritai apie tai informacijos nėra daug.

Vėžys - lėtinė liga, todėl reikalingi kompleksiniai sprendimai, ir gyvenimo būdo transformavimas (nors progresavęs vėžys tam nepalieka nei laiko, nei resursų. Vėžys išsivysto lėtai, o jau išsivystęs, progresuoja greitai). Geresnių riebalų naudojimas gali būti dalimi to komplekso.

Jeigu kam reikia, turiu efektyvaus, moksliškai ištirto, ir medicinoje plačiai naudojamo, preparato, kuris padeda kovoti prieš vėžį. Rašykit ĄŽ.

TinSoldier

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 10, 2016, 15:25:37Jeigu kam reikia, turiu efektyvaus, moksliškai ištirto, ir medicinoje plačiai naudojamo, preparato, kuris padeda kovoti prieš vėžį. Rašykit ĄŽ.
Jeigu preparatas yra moksliškai ištirtas ir medicinoje plačiai naudojamas, verčiau būtų dėl jo kreiptis į medikus.




Benamis

Citata iš: a.t.sielis  rugpjūčio 10, 2016, 15:25:37Jeigu kam reikia, turiu efektyvaus, moksliškai ištirto, ir medicinoje plačiai naudojamo, preparato, kuris padeda kovoti prieš vėžį. Rašykit ĄŽ.
Kazkodel jauciu, kad tas preparatas daromas is zaliu lapu ir yra draudziamas LT istatymu :D

a.t.sielis

#4
rugpjūčio 10, 2016, 17:51:56 Redagavimas: rugpjūčio 10, 2016, 17:55:42 by a.t.sielis
Citata iš: Benamis  rugpjūčio 10, 2016, 16:39:22Kazkodel jauciu, kad tas preparatas daromas is zaliu lapu ir yra draudziamas LT istatymu :D
Blogai jauti, su kanapėm tai neturi nieko bendro. Ir blogai galvoji, jeigu manai, kad eičiau prieš LT įstatymus. Neturiu reikalų su įstatymų pažeidinėjimais, ir neketinu turėti. Tokie dalykai ne mano opera.

Jis visiškai legalus, prekiaujamas ES, tiesiog LT nėra pirkti, o siųstis bus brangu, dėl siuntimo išlaidų.

TinSoldieri, kreipkis į medikus :) jie padarys viską, ką gali ir ko negali, kad tik įveiktų ligą.

TinSoldier

Ar didelė paslaptis to preparato pavadinimas? Tiesiog dėl įdomumo.
Kam tas slaptumas ir paslaptingumas su visokiomis privačiomis žinutėmis? :)

a.t.sielis

Jokio paslaptingumo čia nėra, jeigu kažkam realiai reikia, tai tokius praktinius reikalus derinam ĄŽ.

O jeigu domina, kas tai, tai prisegu straipsnį:




xsistemax

Sukurtas šimtaprocentinis vėžio išgydymo metodas,genetiškai modifikuojant paciento t limfocitus.
Tik gal kas galėtų paaiškinti,kodėl šita genų inžinerijos manipuliacija kainuoja kosminius pinigus?Palyginimui:savamokslis prancūzas sodininkas prie virtuvinio stalo sukūrė miksomatozės virusą be jokių didelių kapitalinių įdėjimų ir virusas sėkmingai "šienauja"triušius visame pasaulyje.Beje,jis išgelbėjo Australijos ganyklas.
Kodėl tada,kai panaši veikla yra legali,tampa neįperkama?

Aukštyn