Kas mes esame ir kodėl pasaulyje egzistuoja kančia pagal D. Banaitį

Pradėjo Donatas Banaitis, birželio 05, 2016, 16:44:28

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Donatas Banaitis

Žvelgiant iš linijinės laiko perspektyvos, šioje laiko linijoje (vienoje iš galimų realybių) tai šis virusas yra vietinės reikšmės problema. Kuri apėmė tik tris galaktikas Milky way, Andromeda ir Triangulum. O dabar yra išgydyta ir apima tik mūsų saulės sistemą per išorinį barjerą vadinamą heliopauze ar heliosfera. Kas ir yra mano taip vadinama karantino zona

https://en.wikipedia.org/wiki/Heliosphere

Už šios sferos esantis Oorto debesis yra šviesos pajėgos kurios dirba ties karantino zonos panaikinimu ir joje esančios anomalijos gydymu. Suprantu kad „oficialioji" ir mano versijos nesutampa, bet nuomonės nesutampa ir apie gyvsidabrio esančio vakcinose poveikį organizmui, bei daugelį kitų dalykų, tad nieko jau čia nepadarysi.

Visos laiko linijos egzistuoja kaip galimi potencialai. Skirtingos laiko linijos tai yra skirtingi vibraciniai dažniai, kaip televizijos kanalai. Kai esi laisvas tuomet gali perjunginėti sau kanalus kokius tik nori ir pereiti į realybę kokią tik nori. Čia mes esame įstrigę žiūrėti vieną kanalą, nes buvo ištrintas prisiminimas kaip tuos kanalus junginėti, bei technologiškai apribota galimybė kad tai atlikinėti laisva valia. Reikia suprasti kad laikas tai nėra vientisas linijinis dalykas, tai yra koordinatė, vibracinis dažnis ir mokėdamas junginėti kanalus gali persikelti į kokią tik nori realybę. Su laiku kaip ir su erdve problema yra tame kad didžioji dauguma apie tai galvoja kaip apie vientisinį dalyką. Kad jei noriu nuvykti iš taško A į tašką C turiu būtinai kirsti tašką B nes kitaip bus nelogiška. Lygiai taip pat ir su laiku yra nuomonė kad norint sužinoti kas bus poryt pirma reikia pragyventi rytojų. Ir egzistencijoje taip nėra. Egzistencija yra daugiamatė, o mes mąstome 2D linijiniu būdu. Reikia mastyti plačiau suvokiant kad viskas tėra perspektyva ir mokant žvelgti tinkamu kampu atstumas, bei laikas tampa tik realityvios sąvokos. Apie visą tai galima pateikti paprastą pavyzdį kurį visi lengvai supras. Išsivaizduokime kad šis fizinis kūnas kuris dabar žvelgia į kompiuterio ekraną yra siela. Siela žvelgia į ekraną kuris yra ši 3D realybė dar kitaip vadinama Akasha kas ir yra realybė. Siela žiūrėjo į tuščia ekraną ir jei pasidarė nuobodu, tad ji nusprendė įsijungti filmą (persikelti į kažkokią konkrečia realybę). Tuomet video leistuvo apačioje atsirado slenkanti juosta kuri simbolizuoja linijinį laiką esantį toje realybėje. Siela laisvai savo pasirinkimu gali slenkančią juostą valdyti ir peršokti į kokį tik nori filmo epizodą. Viskas buvo labai smagu iki kol neatsirado sistemos klaida vienoje filmo vietoje ir žiūrovas ten įstrigo nebegalėdamas filmo išjungti, o per laiką ir aplamai užsimiršo kad viskas tebuvo filmas, bei pradėjo kovoti už savo išgyvenimą filme asocijuodamas save su filmo herojumi, kas yra mūsų fizinis kūnas. Egzistencijoje yra kitaip, nes tau atsibodo, tą kūną numetei ir keliauji tolyn visata juo pasirūpins. O va čia kadangi informacija apie tai yra apribota tuomet visi save labai stipriai asocijuoja su savo fiziniu kūnu, nes neprisimena kas jie yra iš tikro (beribė siela) ir užtat į viską žvelgia mirtinai rimtai, nes jiems tai atrodo gyvybės ar mirties klausimas, ir taip ir yra, tiek kad ne čia kampas, mirtis ar gyvenimas, rimtai ar ne rimtai, ne tame esmė. Esmė yra tame kas tu esi! ir ar tu tai žinai! ar leidi kad kiti žaidimo veikėjai bei aplinkybės, taisyklės tau suformuotų tavo nuomonę apie tave, kad tu galvotum jog tu esi kažkas.   

O grįžtant prie alternatyvių laiko linijų šiam scenarijui, tai galiu pasakyti kad jų yra visokių, yra ir tokių kur Žemė jau seniai buvo sunaikinta. O šis scenarijus nors ir atrodo atviras, bet iš esmės juda pozityvia linkme.

klajunas

Žmoguje galimybė kurti savo žaidimą yra ir dabar, tik tai nepilnai realizuota, nes žmogus padalintas į dvi dalis: nevaldomą, kurią aš vadinu fiksatu, ir valdomą, kurią vadinu laksatu. Tai reiškia, kad žmoguje matome dviejų tipų pasaulio galimybę, vienas yra daiktiškas ir savarankiškas, o kitas, holograminis ir valdomas. Pagal tavo teoriją, visa realybė turėtų būti laksatinio tipo ir kad fiksatas, kurį formuoti nėra taip paprasta ir tas formavimas paklūsta griežtoms taisyklėms, nėra normali būklė. Kita vertus, tai paprasčiausiai gali būti prisitaikymas, kuris būtinas esant mišrioje būsenoje, kai žmogaus siela atsiduria difuzinėje realybėje tarp fizinės ir gnostinės branos. Gryna siela gyvenanti gnostinėje branoje iš tikro turi holograminę aplinką, ir užuomina į tokio tipo realybę yra vidinis vaizduotės sugebėjimas. Bėda mūsų pasaulyje tik ta, kad vaizduotė laikoma minusine, netikrovine realybe, kuri tik aptarnauja šį fizinį pasaulį ir neturi jokio savarankiško statuso. Aišku, kitaip viskas atrodo, jeigu darome prielaida, kad vaizduotės juslė pritaikyta gyventi kitoje savarankiškoje realybėje, kuri turi holograminę formą, tai yra aplinka priimama ne tik receptyviai ir pasyviai, ne tik rekonstruojama, bet ir aktyviai kuriama. Tai reiškia aplink save siela gali susikurti tokią aplinką, kokios nori ir palaikydama savo sielos energija, tą aplinką traktuoja kaip savo pasaulį. Bet taip būtų, jeigu gnostinėje branoje nebūtų nieko, kas turi savarankišką egzistencinį statusą. Kaip formuojama tai, kas turi savarankišką egzistenciją, pavyzdžiui, kita siela, kuri gali turėti tam tikrų preferencijų, kaip ji nori būti vaizduojama. Ar telepatiškai perduoda savo vaizdą į kitą sielą ar sielos suvokimas nėra visiškas laksatas ir iš dalies pasyviai priima išorines formas kaip iš anksto užkoduotas. Iš to ir išvada kyla, kad tam tikra fiksacija būtina net tikrame sielų pasaulyje, taip kaip yra šiame, nes viskam savo formas primesti neturi teisės ir turi kartais priimti nekeisdamas tas formas, kurios duotos iš išorės, tai yra, nesi šiuo klausimu (suvokimo) visiškai laisvas. Taip pat yra ir su šiuo pasauliu, kurio kietumas galime laikyti yra iliuzija, bet jis atspindi kažkokią išorišką savarankišką realybę, prie kurios tenka paprasčiausiai prisitaikyti. Pagal tai net susiformuoja tikrovės apibrėžimas, ką sukuri pats - netikrovė, o kas ateina iš kitų, iš išorės - tikrovė. Tai aišku akivaizdi propaganda, labai norima, kad žmonės tuo tikėtų ir nekurtų jokių savo žaidimų, bet priimtų tik tuos, kuriuos sukuria kiti.

klajunas

Nauja tema. Gal gali daugiau ką nors pasakyti apie "senovės statytojų rasę", kuri pagal D. Wilcock kažkada valdė visą saulės sistemą ir paliko daug savo civilizacijos reliktų? Daugiau nei apie tai kalba minėtas autorius.

Donatas Banaitis

Čia manau kalba eina apie taip vadinamą serpentinų rasę, jų simbolis yra gyvatė besiropščianti stulpu

https://en.wikipedia.org/wiki/Caduceus#/media/File:Caduceus.svg

Gyvatės simbolizuoja tai ką mes vadiname DNR,

https://geneed.nlm.nih.gov/topic_subtopic.php?tid=15&sid=16

o jų stiebimasis į viršų dvasinį progresą, kuris kai kuriose kultūrose yra vadinamas kundalini atbudimu apie ką ir kalba jogai,

http://journal.phong.com/tag/kundalini/

Nenuostabu kad šiuolaikinė medicina šį simbolizmą irgi kopijuoja

Taigi ši rasė yra ta kuri kūrė šią realybę, bei fizinę formą ir paliko apie tai simbolius. Ši rasė dar kitaip yra vadinama „Centrine Rase", nes buvo viena pirmųjų kurios atsirado ir pradėjo viską kurti, kiti ją vadina „Wing-makers", nes jie ir yra visose legendose apie sparnuotus angelus ir jie yra tie kurie angelams duoda arba „atima" sparnus. Dar kiti juos vadina „stebėtojais", nes jie yra tie kurie stebi visą šią dramą ir leidžia jei vykti, nes to pasėkoje yra įgyjama neįkainojama patirtis t.y. kas nutinka kai sielai laisvas pasirinkimas „būna atimtas". Iš esmės laisvo pasirinkimo neįmanoma atimti, bet tokį įvaizdį tikrai galima sudaryti, ką mes ir patiriame.

Kai jie kūrė šią galaktiką, bei šią planetą giliai po žeme jie įkūrė šios galaktikos valdymo centrą, užtai ši planeta yra prispausta labiausiai ir bus išlaisvinta paskutinė, nes išlaisvinus valdymo centrą viskas išlaisvės.

Valdymo centro vieta dabar yra pažymėta taip vadinama Egipto Gizos piramide. Per piramidę yra įėjimas į tą vietą. Bet kad ten patekti turi būti 100% tyros širdies, nes ten mintys materializuojasi akimirksniu, tad jei atsiras nors menkiausias minties nukrypimas gali būti bėdų. Pvz jei yra nors menkiausia pasąmoninė baimė tarkime gyvatėms, ta baimė iškarto materializuosis ir tu būsi apsuptas tikrų gyvačių.

Paskutiniai man žinomi asmenys kurie ten buvo įleisti buvo keliasdešimt metų atgal viena šamanė moteris iš Pietų Amerikos kuri ten nuėjo paprašyti kad Zetos taip vadinami „pilkieji" ateiviai liautųsi grobti žmones. Ir tai liovėsi, bet valdžia vis tiek savo trigrašį įkišo ir patys viską dabar organizuoja. Kitas žmogus kuris bandė ten patekti bet vis tik iki galo nenuėjo buvo Drunvalo Melchizedek. Tai yra žmogus kuris atstovauja Melchizedeko sąmonę šioje planetoje šiuo metu, jei kažkam tai kažką sako. Visi valdžios bandymai ten pateikti baigėsi jiems labai liūdnai, nes ten tyros širdies tikrai nerasta.

Šiaip bendrai paėmus šį rasė yra visa ko pradininkė ir kai kuriuose šaltiniuose yra vadinama „Elohims" kas reiškia pradininkai arba vyresnieji su ta pačia EL šaknimi kaip kad ir žodis ELders. Apie šią rasę nėra daug žinoma, bet su laiku prisiminimams grįžtant sužinome vis daugiau ir kai kurie asmenys labai nustebs kažkada prisiminę, kad kažkada jie patys ir buvo tarp tu EL's kurie viską čia ir pradėjo.

klajunas

Informacija apie centrinę rasę ir "Wing-makers" tikrai įdomi; su tuo susijęs klausimas, kuris gal veda kiek į šoną, bet irgi aktualus. Turiu keistą jausmą nugaroje, kuris panašus yra į sparnų. Šis jausmas kyla iš vidinių kūnų jausmo ir atsirado jau gana seniai. Kartais žmonės, kurie mane stebi bando šį jausmą užblokuoti, bet jis niekada visiškai neišnyksta.

Kad būtų aiškiau, pateiksiu savo kūnų sistemą, kurią sukūriau pats ir kuri skiriasi nuo tradicinės, kur įeina eterinis, astralinis, fizinis kūnas ir t.t. Aš turiu kitokią sistemą, kurią pamatyti galima neturint jokių ypatingų gebėjimų savo viduje.

Yra
a) kauzalinis kūnas - žmogaus gilioji šakinis, nuo kurios priklauso energija ir aktyvumas,
b) tapatybės kūnas - susijęs su kūno atmintimi ir vientisumu laike,
c) gnostinis kūnas - sudarytas iš žinių apie pasaulį ir žmogų,
d) vaizduotės kontinuumas - kuriame projektuojamos gnostinio kūno formos,
e) semantinis kūnas - tas kūnas, kurį jaučia užsimerkus, kur yra skausmas ir malonumas, pojūčiai,
f) mentalinis kūnas  - mąstymo vieta,
g) akių kūnas - ta forma, kurią suformuoja akys, pažiūrėjus į žmogaus kūnų sistemą.

Tas sparnų jausmas, apie kurį kalbu šioje sistemoje yra semantiniame kūne kaip natūrali dalis, kuri niekada neišnyksta, jeigu yra dėmesio objektas. Šiam jausmui atsirasti nereikia jokių ypatingų vaizduotės pastangų. Jausmas įdomus, tik nežinau ką tai reiškia. Tikriausiai tokį jausmą jaučią žmonės, kuriems neturi galūnės. Moksliškai tai būtų "fantominiai sparnai".

Donatas Banaitis

Iš tikro sparnai tėra metafora kuri yra naudojama tam kad perteikti informaciją apie suformuotą aurą „Merkabą" tiems žmonės kurie neturi specifinių žinių šioje srityje. Nes dauguma žmonių elementariai ignoruoją šią informaciją, nes jų akys nėra ištreniruotos matyti platesnį spalvų spektrą, o mokslas viską neigia, todėl dauguma seka pagrinde oficialia versija t.y. gerkit vaistus ir nieko neklausinėkit.
 
Šis paveikslėlis gan gražiai perteikia ką reiškia turėti suformuotą aurą ir ką reiškia turėti sugadintą aurą:

http://i1.wp.com/zazenlife.com/wp-content/uploads/2013/02/Page-9-Aura1.gif

Aura t.y. mūsų apsauginis bio-elektromagnetinis laukas kuris mus saugo nuo negatyvių aplinkos faktorių. Aurą labai gadina dirbtiniai cheminiai preparatai, negatyvios mintys, jausmai, veiksmai, o stiprina natūralios gamtos priemonės, bei pozityvios, mintys, jausmai, veiksmai.
O vat perėjus tam tikrus transformacinius etapus ir pilnai nubudus kundalini ko pasėkoje aktyvuojasi širdis, ji pradeda labai stipriai švytėti krūtinės srityje, kas vedą į galvos centro aktyvaciją „trečios akies atvėrimą" ir tuomet mūsų aura gali atrodyti panašiai štai taip, ko pasėkoje atrodo jog turime sparnus:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/25/98/19/25981974044b50d8fe544720c6401d2f.jpg

Iš šio paveikslėlio taipogi galime susidaryti įspūdį iš kur atsirado pop kultūroje naudojamas „širdelės" simbolis.

Taigi šiuo metu tiksliai negaliu pasakyti su kuo yra susijęs tavo „fantominių sparnų" jausmas, bet manau kad prie to tikrai prisideda faktas kad studijuoji savo subtilius kūnus, ko pasėkoje subtilus jautrumas auga, bet šią situaciją paanalizavus galima būtų tai išsiaiškinti.

klajunas

Sunku pasakyti, ką fantominiai sparnai reiškia turbūt todėl, kad tai pasitaiko ne taip dažnai arba žmonės apie tai nesidalina. Aš pats to nesureikšminu, nes mano gyvenime yra ir reikšmingesnių dalykų, bet paprasčiausiai buvo įdomu sužinoti ar kur nors teko apie tai girdėti.

Su aura gali būti viskas taip, kaip sakai, bet aš aurų nematau, nei savo, nei kitų žmonių, todėl man sunku ką nors apie tai pasakyti. Bet faktas tas, kad kai kurie žmonės vietoj 3 spalvų receptorių turi 4 ir gali matyti daug daugiau, negu dauguma žmonių.

Subtiliuosius kūnus suprasti labai svarbu, nes tai susiję su vadinamuoju artėjančiu masiniu pakilimo įvykiu (ascension). Kaip tai įvyks turiu savo teoriją. Neteko skaityti ar kur nors šį procesą kas nors įsivaizduoja taip, kaip aš.

Visi kūnai yra išsidėstę sluoksniuose, kuriuos vadinu branomis. Yra fizinė brana, aprašoma fizikos standartinio modelio, gnostinė brana, kurią tyrinėja sąmonės fizikos mokslas ir trečia brana, kuriai neturiu pavadinimo ir kurią įvardinti galima kaip pakilimo brana. Dabartinėje būklėje tarp šių branų yra energetinis barjeras, kuris kūnus skaido į tris (galbūt daugiau) sluoksnius. bet taip yra dėl to, kad žemos energijos terpėje atsiranda simetrijos pažeidimas, kaip kvantinio lauko teorijoje. Kai žmogus patenka į aukštesnio energingumo terpę, sluoksniai jungiasi, kvantai susimaišo ir atsiranda „superatomas", kuris formuoja papildomas materijos savybes ir pertvarko fizinį kūną, padidina jo galimybes.

Jeigu pavyksta energetinius barjerus pašalinti, susijungia visi kūnai į vieningą sistemą ir žmogus įgauna savo natūralų pavidalą. Ar šie barjerai natūralūs ar dirbtiniai - sunku pasakyti. Gal jie buvo sukurti tam, kad žmogus būtų susilpnintas.

Tai yra vadinamasis pilnas pakilimas, su fizinio kūno persimainymu. Yra ir tiktai sąmonės pakilimas, kai žmogus persimaino savo viduje, bet fiziškai išlieka toks pats ribotas. Tai vyksta taip pat kaip ir pilnas pakilimas, bet čia susijungia tik gnostinė ir pakilimo brana ir susiformuoja papildytas gnostinis kompleksas (atomo analogas). Tai pasireiškia tuo, kad labai išsiplečia sąmonė ir ji aprėpia ne vieną, ne du, bet tris realybės sluoksnius, bet tik vidiniame pasaulyje.

Aukštyn