Ar leistinas ezoterinis mokslinės paradigmos panaudojimas?

Pradėjo klajunas, kovo 20, 2016, 11:36:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

SPACE

Jei mokslas 100 is 100 kartu atspetu, tai cia jau AI, dirbtinis intelektas, arba AI pajungtas prie zmogaus.
Ezoterika veikia is nieko lauko, kabaloje vadinamas En-Sof, event horizon, uz kur jau neimanoma pazinti Dievo.
Kaip pvz. sita algebrine Lorenzo seka yra laike, kol ja nuskaitote, praeina laikas. Ezoterika sauna iskarto i visus taskus, tiesa, nevisada pataiko.
Free energy, nemirtingumas, nzn, cia jau su illuminati reikia tartis.
 

gidas

Citata iš: klajunas  kovo 21, 2016, 17:33:38Kartais nesusivokę žmonės mano, kad mokslas ir Dievo teorijos viena kitai prieštarauja, bet taip atrodo tik tiems, kurie nesupranta naujausio mokslo dvasios, kuri leidžia sujungti šias atrodytų tokias skirtingas realybes ir suteikti laukiančiam žmogui viltį, kad niekas nėra prarasta, kad jis yra toks pats galingas kaip šios realybės visuma, nes pats yra šios visumos dalis.
Dar kart su malonumu peržiūrėjau K Kiešliovskio "Dekalogo" 1 seriją - kiek į temą tavo straipsniui. Aišku, filmo probleminis laukas ženkliai platesnis/nesenstantis. Jei nematęs, rekomenduoju peržiūrėt visas 10 - kapitalinis serialas. :) 

pilkas zmogus

klajune, labai idomiai rasote. netgi labai. taciau kartais jusu savokos nepritaikytos pilkajai masei, pavadinkime mus taip. t.y. kartais rasote per dem sudetingai. noretusi viska suprasti, taciau buna labai sunku ir net neimanoma. tikrai butu idomu jeigu galeciau paskaityti jusu straipsnius ir supopsintame variante. tai nebutu nieko blogo, taciau tada jus galetumete pretenduoti i platesne auditorija.

klajunas

Citata iš: pilkas zmogus  kovo 21, 2016, 21:56:48klajune, labai idomiai rasote. netgi labai. taciau kartais jusu savokos nepritaikytos pilkajai masei, pavadinkime mus taip. t.y. kartais rasote per dem sudetingai. noretusi viska suprasti, taciau buna labai sunku ir net neimanoma. tikrai butu idomu jeigu galeciau paskaityti jusu straipsnius ir supopsintame variante. tai nebutu nieko blogo, taciau tada jus galetumete pretenduoti i platesne auditorija.
Aš internete rašau tik vienoje vietoje, kaip nepriklausomas tinklaraštininkas

https://psichotronika.wordpress.com/

idėjos įvairaus sudėtingumo, bet galima išsidėstyti nuo paprastų, iki sudėtingiausiu.
Analogiška informacija yra G. Mikšiūno tinklaraštyje "Kvantinė magija":

http://www.kvantinemagija.lt/

Reikia žiūrėti į archyvą, ten straipsniai nuo 2009 m. Jis mokslo dažniausiai nenaudoja, tad šiuo požiūriu gali atrodyti artimesnis.

Savo būsena aš asocijuoju su ufologų folklorui priklausančia "starseed" sąvoka. Aš šį žodį verčiu kaip "žvaigždžių siela", kiti gal verčia kitaip. Tai nepažodinis vertimas, nes pažodinis man netinkamai skamba. Šios sąvokos esmė kad dalis žmonių įsikūnydami žemėje ateina iš kito pasaulio. Jie savo praeitį būna užmiršę, bet kad nevietiniai rodo kitokia sąmonės ir mąstymo struktūra. Žinios yra tai kas buvo ankščiau žinota bet užmiršta ir iš lėto atsimindinėjama.

Angliškai apie tai tiems, kas nežino ką reiškia "starseed":

http://www.starseedallianceinternational.com/what-is-a-starseed.html

Tai susiję su keistu jausmu, nes pastoviai savo semantiniam kūne jaučiu fantominį sparnų jausmą.

Vienuoliktasis

Citata iš: klajunas  kovo 22, 2016, 09:10:29Angliškai apie tai tiems, kas nežino ką reiškia "starseed":

http://www.starseedallianceinternational.com/what-is-a-starseed.html

Tai susiję su keistu jausmu, nes pastoviai savo semantiniam kūne jaučiu fantominį sparnų jausmą.
O aš jau būdamas mažas turėjau tokį keistą jausmą - kad visi aplink meluoja. Ir garsiai tai sakydavau. Tai tėvai nerimtai tai priimdavo. Prisiminus, įdomus jausmas. Ir visą laiką taip galvojau.

Yra ir facebook grupė starseeds lietuviškai.

time

#20
kovo 22, 2016, 11:54:27 Redagavimas: kovo 22, 2016, 13:45:25 by time
@klajunas Žinau, kad būtum galėjęs atsakyti ir savais žodžiais. Teigdamas, kad kiekvienas gali suprasti fiziką esi teisus - čia tik reikia laiko ir noro perverčiant raides su reikšmėmis, o apibūdinimai duoti. Su tuom susiduriant, nieko nenuginčysiu, dėl mokslinių įsitikinimų ir mokslo tikrovės. Reali tikrovė - nėra niekam žinoma, bet teorijų prikurta daug, netgi atrasta galimybių kaip jas perteikti klastojant su panašiais [prasmingais] reiškiniais.

Tarp kitko. Jeigu įdomu, radau visai įdomią kalbą apie kosmines jėgas, kurios gali būti perteiktos atvaizdais. Tie atvaizdai savotiškai įdomūs ir atrodo gana mįslingai ir svarbiausia - jie ateinantys iš sąmonės kanalo.

Jeigu įdomu, galima pasižiūrėti čia:




klajunas

@time , čia parodei tai, ką aš nepagalvojau paaiškinti. Būtų klaidinga įsivaizduoti, kad fizikai mato pasaulį taip, kaip užrašyta formulėje, ženklais ir kad jie mąsto raidėmis. Nieko panašaus, jų mąstymas daug panašesnis į menininkų, nei daug kas įsivaizduoja. Raidžių jokių nėra, nebent naudotų fotografinę atmintį. Bet supratimas panašus į tą, kuris naudojamas įsimenant kokią nors istoriją, niekas juk neįsimindinėja tekste parašytų žodžių, greičiau visos istorijos prasukamos galvoje vaizdais, kaip filmai: mato vietas, veikėjus, įvykius ir t.t. savo proto akyje. Taip pat yra ir su formulėmis, jas reikia suprasti kaip vaizdus ir schemas. Tik aišku reikia žinoti ženklų reikšmę, taip kaip žodžių.

Pavyzdžiui, tokia formulė, kuri yra kvantinio lauko operatorius, vaizdu galima paversti taip:





Kvantas yra mikroskopinis virpantis energijos siūlas, kurį reikia labai sumažinti, ir gali jį naudoti atvaizdavimui to, kas aprašoma formulėje. Kvantiniams reikalams aš kaip atskaitos matą naudoju milimetro vaizdinį. Padalini milimetrą (1 mm) į milijoną dalių (1 000 000) ir tą dalį įsivaizduoji kaip virpantį siūlą. Tada to siūlo savybes kiekybiškai išreiški formule. Menas ir fizika yra daug arčiau, bent jau fizikų galvose, nei gali atrodyti, tik reikia išmokti formules skaityti vaizdais, kaip knygas.

p.s. Kadangi komentaro dalis apie OOBE buvo ištrinta, tai neatsakinėsiu. Nors tiesą sakant, labai daug ką įdomaus ir neturiu pasakyti.

time

#22
kovo 22, 2016, 14:11:12 Redagavimas: kovo 22, 2016, 14:40:33 by time
Natūrali kalba atrodo kad 'make sence' po kol kas.

CitataPavyzdžiui, tokia formulė, kuri yra kvantinio lauko operatorius, vaizdu galima paversti taip
Čia yra posūkio kampo funkcija nuo x, kurios funkcijos prašoma neapibrėžtojo integralo. Vadinasi, čia naudojama daug daugiau nei galima pagalvoti. Kur šioje formulėje yra 'x', pasilieka spragų, (su vektoriais, x pradiniu). Mano akimis atrodo, kad čia generuojama funkcija natūrali ir spragos leidžia naudoti tapačia energija tų pačių siūlų, kurie nesibaigiantys. Arba antinaujinantys vos spėjus išnykti senajam siūlui. d^3*k/(2π)^3/2*√2ωk yra iš centro einantis siūlas, kurio šonai simetriškai lygūs atsikartoja už 180 pasukimo, kaip veidrodžiu. [a(k - vekt.)e^-iωkx^0*(-k - vekt.)(x - vekt.) + a^(?)*(k - vekt.)e^iωkx^0*(-k - vekt.)(x - vekt.)] - suprantu, kaip veidrodinius ornamentus einančius priešingomis kryptimis ir pasisukusius veidrodžio atspindžio kryptimis.

Tavo formulė raštiškai: φ(x)=∫d^3*k/(2π)^3/2*√2ωk * [a(k - vekt.)e^-iωkx^0*(-k - vekt.)(x - vekt.) + a^(?)*(k - vekt.)e^iωkx^0*(-k - vekt.)(x - vekt.)]

Betkokiu atvėju, čia tik posūkio kampo funkcijos pritaikyta formulė įvairiems ornamentams/judesiams išgeneruoti, .Kaip ir sakai gali būti pritaikyta kvantinio lauko operatoriuje.

Nepaiškinsiu kaip tu, bet nereiškia kad nieko nežinau.

Jeigu nori, gali papasakoti daugiau. Net jei ir nepasakei, vistiek įdomu būtų sužinoti. Nes tema gvildenama įdomi, bet nelabai kas nusimano (kaip kažkas sakė).

klajunas

#23
kovo 22, 2016, 15:01:31 Redagavimas: kovo 22, 2016, 15:09:59 by klajunas
Citata iš: time  kovo 22, 2016, 14:11:12Jeigu nori, gali papasakoti daugiau. Net jei ir nepasakei, vistiek įdomu būtų sužinoti. Nes tema gvildenama įdomi, bet nelabai kas nusimano (kaip kažkas sakė).
Galiu paaiškinti šį labai paprastą integralą. Jis skaidosi į dvi dalis, ten kur suma. Viena dalis
φ*(x) = sukuria kvantą, kita dalis φ(x) = sunaikina kvantą.

Ta kur sukuria φ*(x), tai padaro periodinei funkcijai e^ikx priskirdama kvanto operatorių a*, kuris yra energijos įvedimas į lauką tokiu principu: a*|0> = |1>. Periodinė funkcija e^ikx yra paprasčiausiai virpesio forma, kuriai kiekybinę išraišką suteikia parametrų kiekybinės vertės, šiuo atveju ypač impulso parametras k.

Kvanto sunaikinimas vyksta analogiškai, tik atvirkštine tvarka. Kvanto naikinimo operatorius yra a, kuris veikia kaip a|1> = |0>. Vienetas yra vienas energijos kvantas, nulis reiškia 0 kvantų. periodinė funkcija e^-ikx yra ištrinama iš lauko struktūros.

Integralo pradžioje svarbus tik parametras d^3k, kuris yra trimatis bangos vektorius/impulsas, o kiti koeficientai čia įstatomi dirbtinai tik tam, kad vėlesnėse integralo transformacijose išimtų nereikalingus narius ir lygčiai suteiktų gražią struktūrą.

Nepaaiškinti parametrai yra ω, kurį galima prilyginti energijai, o k yra bangos vektorius. x yra padėties operatorius. Integralas reiškia, kad ši funkcija skaidoma į daug mažų dalių, o paskui visos tos dalys sujungiamos arba sumuojamos, gaunant pilną virpantį energijos kvantą, tokį kaip elektronas, kvarkas, higso bozonas ir t.t.

Čia pavaizduota nėra, bet su Dirako gama matricomis dar kvantui pridedamas sukinio parametras, ir gaunamas pilnas kvanto vaizdas. Gama matricos veikia panašiai kaip kvantavimo operatorius a*. Tik jis padaro kad sukinys būtų aukštyn, žemyn arba laisva kryptimi. Sukinys supaprastinai yra kampinio judesio vektorius. Sudėtingiau - magnetinis momentas, turintis kryptį.

time

Citata iš: klajunas  kovo 22, 2016, 15:01:31o kiti koeficientai čia įstatomi dirbtinai tik tam, kad vėlesnėse integralo transformacijose išimtų nereikalingus narius ir lygčiai suteiktų gražią struktūrą
Bet kvantai išgeneruojami irgi dirbtinai ir jų turėtų būti ribotas kiekis. Jie negali tiesiog išnykti ar būti pakeisti (priešingais), jog būtų nebematomi. Suprantu, kad tai įmanoma, bet tai atlikinėti tiesiog kvaila.

Tarkime yra šviesos šaltinis spinduliuojantis fotonus. Užvadinkime (1). Kitas šaltinis, kuris yra priešingas fotonas - tamsa (0). Sudėjus (sudauginus) juos kartu regis yra 2 variantai. 10 arba 01, kurie reiškia tarp tamsos ir šviesos. Kaip gali apskirtai kažkuris įveikti kažką jeigu viskas tik nueina į pusiausvyrą.

Ištikro labai panašu į dirbtinai keliamą situaciją, kaip (1) atitiktų - 100 fotonų,o (0) - 0 priešingų fotonų. Situacija atitinka jog tamsa nieko nepadaro šviesai ir nevyksta reakcija, nors akivaizdu vyksta, bet nesifiksuoja niekas, nes matuojama pagal tai ar veikia ar ne. Vėliau situacija kai (1) -  100 fotonų, (0) - 100 atvirkštinių fotonų. Tarkime avirkštinių fotonų įrenginys mažesnis nei įrenginys spinduliuojantis neatvirkštinius fotonus. Taigi, bandome įkišti įrenginį su atvirkštiniai fotonais į įrenginį su neatvirkšiniais fotonais - gauname 50% 50%. Tai nebus 0, tai skaičius, kuris yra dirbtinis, ir jo dėka mūsų akimis fotonai visualiai nematomi - nors yra vienu metu ir neatvirkštiniai ir atviršktiniai fotonai.

Ką tuom bandau pasakyti? Tai, kad visko yra 50% ir 50% o padidėjus kažkuriam matomos reakcijos, kurias fiksuoja įrodinėjant per laukus ir kvantus. Dar viena situacija, kad galutinai pasakyčiau ką ir noriu būtų: 100% atvirkštinių fotonų, 0% neatvirkštinių fotonų. Ši situacija tikriausiai visualiai gali būti supainiota su '50% ir 50%'. Iš pirmo žvilgsnio tų fotonų nesimato, tačiau galima juos aptikti su matavimo įrenginiais.

Tu turbūt žinai, net jei ir tai atlikinėti yra žmogaus suvokimu yra nelogiška, kažkam atrodo logiška ir paiškinama prisirašant sau nuopelnus. Mano pagrindinė mintis tarsi buvo išsakyta. Mintis tokia: visi laukai yra uždedami ant jau esamų laukų ir jie veikia galingiau ir dėl to gali būti aptikti (sufalsifikuotai atrasti). Viso to ką sukūrė mokslass iki šiol kitaip neįsivaizduoju, kaip ant jau esamos dimensijos uždėta darviena dimensija, per kurią gali veikti mokslas ir toje terpėje veikia jų dalelės.

Tikrojoje gamtoje, mano išsivaizdavimu tai negali niekaip veikti, nes tai tiesiog vaizduotės padarinys. Kiek vaizduotė gali sukurti atvaizdų tiek ir suvokiama. Žmogus matuoja viską paviršutiniškai ir negali viso to įžvelgti giliau, nes jo sensoriai nėra pritaikyti prie to ir nėra tokie jautrūs.

Apie tapatį reikalą, kurį bandau aptarti, bandau įkišti ir laiką. Laikas būtent atrodo labai dirbtinas ir grynai priklauso nuo to kokia veikla užiimama. Tarpais jis greičiau eina, kartais jis neina visai, o kartais lėtai. Žmogaus visos juslės jautrios laikui, bet juslės, kurios atsakingos už tam tikrus jutimus tampa nebejautrios bandant įsisamoninti kitus jutimus. Tarkim skonį per klausą... ar kažką tokio beprotiško ką galima sugalvoti. Esminis daiktas yra - laikas ir jį žmogaus juslės priima visais sencoriais vienu metu.

Šiaip kokia tavo nuomonė apie situacijas kai dauginami 2 priešingi kvantai. Ar manai, kad jie nueina pusiasusvyron, ar tiesiog vienas išryškėja? Ar tik vienos rūšies kvantai gali būti laikomi grynais?
Ir dar, ką manai apie jusles, kaip vienu metu galima ir girdėti ir matyti (visą tai jausti), neskaidant procesų į atskiras grupes. Pvz tokiu principu: vienu metu girdima klausa, vėliau po kelių sekundžiu ateina rega ir pan.

Čia panaši tema, tad galima apie tai pakalbėti irgi.

klajunas

#25
kovo 22, 2016, 16:44:44 Redagavimas: kovo 22, 2016, 17:12:53 by klajunas
Citata iš: time  kovo 22, 2016, 15:57:01Tarkime yra šviesos šaltinis spinduliuojantis fotonus. Užvadinkime (1). Kitas šaltinis, kuris yra priešingas fotonas - tamsa (0). Sudėjus (sudauginus) juos kartu regis yra 2 variantai. 10 arba 01, kurie reiškia tarp tamsos ir šviesos. Kaip gali apskirtai kažkuris įveikti kažką jeigu viskas tik nueina į pusiausvyrą.
Kad galėtum teisingai šią mintį plėtoti, t.y., pagal kvantinės mechanikos teoriją, turi susipažinti su Hilberto algebra, su tuo, kokie yra dydžiai ir kokie su jais leidžiami veiksmai. Aiškinti čia jau užimtų per daug vietos. Taip paprastai būsenos vektorių, žymimų |1> sudauginti negalima, jį galima tik veikti su prieš juos parašytais operatoriais, pavyzdžiui H|1>, kvantas veikiamas su Hamiltono energijos operatoriumi ir t.t. Jeigu domina įvadas į Dirako žymėjimą ir leidžiamus veiksmus.



Kvantinio lauko teorija labai paprasta, nors yra daug dėsnių ir taisyklių, kurias reikia žinoti, norint suprasti visas smulkmenas. bet aš parodžiau patį principą ir dar galiu jį pavaizduoti paveikslėliu. Pasaulis yra kvantų sistemos, kur tarp atskirų kvantų vyksta apsikeitimas energija ir atsiranda traukimo arba stūmimo jėgos. Jeigu kvantai linkę traukti vienas kitą, formuojasi iš laukų sudėtingos struktūros, kaip gyvi organizmai, materialus pasaulis ir t.t. Tokius kvantus turi ir sąmonės, arba sielos struktūros, kurios irgi šitaip susigrupuoja ir sielos sankaupos viduje vyksta įvairūs psichiniai procesai, būtent informacijos sutelkimas ir jos apdorojimas. visi šie procesai vyksta kvantiniuose laukuose ir per kvantinius laukus kaip informacijos ir energijos nešėjus.



Reikalas tik tas, kad kvantai labai maži ir jų labai daug, vienoje sielos struktūroje - kvintilijonai. Visos kvantinių laukų lygtys aprašo tik tokius procesus, atkreipiant dėmesį tik skirtingų rūšių kvantų skirtingas simetrijas.

Papildymas. Priešingos energijos kvantai yra materija ir antimaterija, kurios susijungusios išspinduliuoja elektromagnetinę energiją. Fotoninės antimaterijos nėra. Yra tik skirtingos energijos bangos, kurios susimaišo/moduliuojasi.

time

#26
kovo 22, 2016, 18:32:03 Redagavimas: kovo 22, 2016, 18:47:35 by time
Nesvarbu, kaip pažymėta, gali sau laikyti, kad 1 atitinka 9 o, 0 atitinka 5 . Sakydamas, kad nueina pusiausvyron, manau, šiuo atvėju betkurie parinkti skaičiai (kurie nesvarbūs tik pažymi žodį ar procesą). Nejokiu būdu nieko nereiškia.

Ir aš turėjau omenyje, kad natūralioje būsenoje, kai plika akimi nematomi fotonai, turiu omenyje tik to vieno įrenginio. Man neaktualūs iš aplinkos ateinantys kiti fotonai. Man reikia tik informacijos iš įrenginio, kuris turi neatvirkštinių fotonų ir atvirkštinių fotonų. Iš to nustatyti, kiek kokių fotonų paleista.



(Paėmiau santykius pagal praeito posto tvarką). Randu situacijas, kai nešviečia per 50% 50% ir 100% 0%. Visais kitais atvėjais šviečia nors ir labai silpnai. Tačiau tik vienas 50% 50% yra natūralus ir pusiausvyron einantis reiškinys, kuris parodo fotonų nebuvimą (žmogaus plikai akiai). 100% 0% situacijoje irgi nematoma fotonų, bet jau šiuo atvėju tai sukelta dirbtiniu būdu, buvo pdaugauginta daugiau tamsos dalelių nei šviesos.

TRaukimo ir stūmimo jėgos gal ir dalyvauja, bet čia viskas atliekama sąmoningai. Čia atliekamas eksmermentas didinant/mažinant tamsos daleles ir didinant/mažininant šviesos daleles su įrenginiais.

Į šviesos įrenginį buvo įdėtas tamsos kūrimo įrenginys arba kitaip fotonų blokatorius. Ir samoningai didinami/mažinami santykiai tyrimo metu.

Ir aš dirbtinai atlieku šiuos eksmermentus tai galiu tai vadinti tiesiog fotonų dauginimu vienas su kitu tam tikros konsistencijos kiekiu siekaniat ištirti ko mažėjant/didėjant didėja/mažėja.

klajunas

Citata iš: time  kovo 22, 2016, 15:57:01Mano pagrindinė mintis tarsi buvo išsakyta. Mintis tokia: visi laukai yra uždedami ant jau esamų laukų ir jie veikia galingiau ir dėl to gali būti aptikti (sufalsifikuotai atrasti). Viso to ką sukūrė mokslass iki šiol kitaip neįsivaizduoju, kaip ant jau esamos dimensijos uždėta darviena dimensija, per kurią gali veikti mokslas ir toje terpėje veikia jų dalelės.
Iš tikrųjų ta nauja dimensija, kuri mokslo uždėta ant tikro pasaulio, apie kurį mes nežinome, yra ne kas kita kaip technosfera. Skirtumas yra tarp natūralių procesų ir tų, kurie generuojami dirbtinai, panašiai kaip yra saulės natūrali šviesa ir lempos dirbtinė šviesa. Saulė gamina natūralius fotonus, nors tai ir aprašoma dirbtine kalba, o lempa - dirbtinius fotonus, nors šie akį veikia taip pat, kaip natūralūs. Mokslas tikrovės tokios kokia ji yra iš tikro neatskleidžia, nežino pavyzdžiui, kas yra laukas, o kvantą supranta tik kaip lauko ir energijos junginį. Energija įvedama, kvantas atsiranda, energija išeikvojama, kvantas išnyksta vakuume. Nes kvantas yra kaip vandens bangavimas, kai pučia vėjas, kuris perduoda energiją, bangavimas atsiranda, kai vėjas išnyksta, t.y., energija - kvantai dingsta ir vanduo/laukas tampa lygus (ne energingas).

Formulės nieko iš tikro nepaaiškina, jos skirtos kiekybiškai aprašyti procesą. Atsiradimo operatorius gali būti apsakytas ir paprastos kalbos žodžiais: įdedam tam tikrą kiekį energijos į lauko struktųrą, ir joje atsiranda energetinis virpėjimas, kuris vadinamas kvantu. Kvanto savybės priklauso nuo to, kiek įdėjom energijos ir į kokio tipo lauką ta energija įdėta. Kiekvieno tipo kvantas turi savo lauką, elektra, šviesa, kvarkai, gliuonai ir t.t. Tarp jų kyla jėgos, atsiranda kvantinės struktūros ir procesai jose. taip sudaryta viskas, kas yra, pagal mano įsivaizdavimą - net Absoliutas yra tam tikro tipo kvantų struktūra, kuri išspinduliuoja energiją, kuri į žemesnius laukus nusileidžia kaip limfos kanalai, o limfmazgiai yra dvasios "jėgos taškai", aplink kuriuos koncentruojasi sielą turinčių būtybių pasauliai.

Noriu tik padaryti pastabą, kad mokslininkai atvirkštinių fotonų nežino, tamsa neturi fotonų, tamsa yra išjungtas ekranas , kuris nesiunčia signalo. Jeigu signalas siunčiamas, bet jis nefiksuojamas akies, tai turime nematomą radiaciją. Daug struktūrų yra nematomos, bet jos ne tamsa, net jeigu vadinamos tamsiąja materija. Nematoma pavyzdžiui sielos substancija, nes ji nesiunčia akims priimtino dažnio optinių fotonų, gal skleidžia kitus nematomus dažnius ir tada sielą galima išmatuoti matavimo prietaisais, tik reikia šiuos fotonus mokėti interpretuoti, žinoti "demoduliavimo žodyną", tada įmanoma skaityti mintis.

xsistemax

#28
kovo 22, 2016, 20:07:11 Redagavimas: kovo 22, 2016, 20:12:47 by xsistemax
Daug mokslinės tiesos tavo žodžiuose, @klajunas ,bet,kaip ir visi ezoterikai,darai tą pačią klaidą.
Simboliai mokslinėje formulėje reiškia faktus,dėl to,pagal tave,jis toks paprastas ir suprantamas.O taviškėje teorijoje-prielaidas.Prielaidos gali būti teisingos arba ne(antrasis variantas turi nepalyginamai didesnę tikimybę).
Kas,jeigu atomai neturi jokio "aromato",kas,jei Absoliutas apskritai neegzistuoja?
Čia visos gudrios teorijos ir sugriūva,tampa lygiavertės su religinėmis dogmomis.
Taigi,kol mokslas su ezoterika nesusiliejo ir ezoterinių teiginių nepatvirtino,siūlau juos skelbti su prierašu : "yra menka tikimybė".

time

Citata iš: klajunas  kovo 22, 2016, 19:00:04Iš tikrųjų ta nauja dimensija, kuri mokslo uždėta ant tikro pasaulio, apie kurį mes nežinome, yra ne kas kita kaip technosfera.
Būtent apie tai ir aš galvojau. Technologinės dalelės, kurias galima įkvėpti, suvalgyti, įžiūrėti ar pajausti ar išgirsti yra netikros.

Citata iš: klajunas  kovo 22, 2016, 19:00:04Noriu tik padaryti pastabą, kad mokslininkai atvirkštinių fotonų nežino, tamsa neturi fotonų, tamsa yra išjungtas ekranas , kuris nesiunčia signalo.
Aš apie dirbtiną tamsą. Bet tuo atvėju tu esi teisus. Tamsa tėra išjungtų fotonų ekranas. Ekranas, kuriame nieko negalima įžvelgti. Bet orientuojantis likusiomis juslėmis materialūs dalykai vis dar atrodo tikroviški ir pasiekiami pajautai.

Tu esi labai patyręs šiuo klausimu kalbant apie technosferą, todėl turėtum žinoti žalą kitiems apart savęs (nesutinkant jog kiti yra jau pavergti ir priklausomi). Ar esi bandęs domėtis šios sferos žala, ar kas nors tiria ją be mokslo/be ezoterikos sričių?

Visvien vieni linkę įsipainioti į technosferos dirbtinas pinkles. Afera sumaišo ir padaro mąstymą jiems pavartesnį - dirbtinį, kurį lengvai gali sukontroliuoti ir dar spėti įrodyti savo tiesas. Čia yra tiek ezoterika, tiek mokslas. Į žmogaus sielą savaime yra įsibrauta nors nėra taip akivaizdu.

Aukštyn