Mokslininkų rakštys: 10 paslapčių, kurių jie nesugeba atskleisti

Pradėjo Benamis, vasario 02, 2016, 14:38:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

klajunas

Citata iš: TinSoldier  vasario 03, 2016, 20:51:09Manau
Norėjau, kad žmonės paskaičiuotų. Kažkada aš skaičiavau ir gavau, kad visatos "amžius" 61 paukščių tako galaktikos apsisukimas, o tokių galaktikų - kvadrilijonai.

Stebėtinai lėtai sukamės...  ;D  arba stebėtinai trumpas visatos amžius  ;D  ir galima spėti - žmogaus protas...  ;D

time

#16
vasario 03, 2016, 21:26:21 Redagavimas: vasario 03, 2016, 21:36:38 by time
Žvelgiant iš kitos perspektyvos. Visatoje neišimtis, kad egzistuoja tokie kaip "masyvūs laiko barierai": greičiausiai jie ne laidūs nei greičiui, nei laikui, nei plotui, o blogiasias dalykas, pro juos, manoma, negali praeiti šviesa. Kur susiduria visatos ploto galas, atsiremia į laiko barierus, kurie yra aplink visatos pakraščius. Atitrūkus, nuo barierų tam tikras kiekis jos masės, tai gali tapti besisukančia ir viską ryjančia, kas pasitaiko laiko dėme. Dėl visatos plėtimosi ir spaudimo prasideda nykimo procesas. Negatyvioji visatos dalis už bariero, susidarius skylei per laiko barierą, gali įleisti juodasias bedugnes. Todėl noriu pasakyti, kad visatos augimo procesas yra žalingas tuo aspektu, kad jis daro skyles laiko barierui, o šis praleidžia negatyvias, anti priešines laikui - jėgas.

TinSoldier

Nu, bet, time, tu ir fantazioras.
Trauki, turbūt, atsitiktine tvarka žodžius iš kepurės ir dėlioji šitaip Visatos dėsnius.

Pats sakei, kad norėtum argumentuotos ir pagrįstos nuomonės, bet pats švaistaisi vien tik laukiniais teiginiais be nei vieno argumento.

time

#18
vasario 03, 2016, 22:20:43 Redagavimas: vasario 03, 2016, 22:22:22 by time
Kad susidarytų priešingos laikui jėgos, turi susidaryti ir žemas slėgis, susilietimas su sluoksniu yra būtinas, kad galėtų suformuoti bedugnę. Kontaktas tarp sluoksnių ir masyvaus laiko bariero yra, tik jis nematomas. Galimas daiktas, jog čia yra visatos sluoksnių, laidžių barierų, priklausančių masyviam laiko barierui, atliekamosios dalys, kaip papildomos, leidžiančios funkcionuoti atliekamoms nykimo funkcijoms, visatos vakuumo prilaikymui ir nykimui, dėl pažaidos.

Iš masyvaus laiko bariero, atsitiktinės atrankos būdu gali susidaryti juodosios skylės ir egzistuoti tik tame sluoksnyje, kuriame ir susiformuoja, kurioje signalas yra priimtas. Sluoksnių skaičius ribotas, ir gali būti, kad tolstant nuo visatos centro, sluoksniai yra mažiau leidžiantys praeiti betkokiems visatos dėsniams. Sluoksnių pavidalas gali būti netaisyklingos elipsės formos ar net neturėti apibrėžto pavidalo formos, žinomo šiuolaikiniam žmogui.

xsistemax

@TinSoldier ,tai,ką šiandien galime pamatyti,stebėdami regimą visatos pakraštį yra vaizdas,ten buvęs prieš 13,8mlrd metų.Kas per tą laiko tarpą pasikeitė pamatysime tikrai negreitai. :)
@time ,kaip sakė Einšteinas,"logika jus tikrai nuves iš taško A į tašką B,o vaizduotė nuves kur tik nori".Aš galiu pridurti,jog dažniausiai-į pievas. :)

time

Štai, kaip atrodo vieno sluoksnio modelis. Į jį remiasi juodoji skylė, pagal pakrypimo laipsnį, lengvai galima numanyti, jog ji juda tik tame skluoksnyje, kuriame ir susiformavo. Jos ypatybė - tokia - ji juda ta pačia paviršiaus trajektorija ir negali nukrypti. Sluoksnis nėra matomas plika akimi, jis yra bespalvis ir nematomas. Manoma, kad jis susiformuoja, dėl vakuumo erdvės trūkio vietos, didžiajam laiko barierui atsiuntus signalą - trūkusi vakuumo erdvė yra pripildoma priešingų laikui jėgų. Jų sluoksnių yra daugiau nei vienas, ir faktiškai juos sunku aptikti su betkokia šių laikų technika.






klajunas

Šito forumo „mokslininkų" problema ta, kad jie apeliuoja ne į tikro žmogaus, bet į vergo sąmonę. Dažnai būna, kad patys būdami vergo sąmonės, jie nesupranta natūralaus žmogaus argumentų, kurio sąmonė yra visiškai kitokia. Pirmiausiai „mokslininkams" reikėtų daugiau pamąstyti apie psichinių ir loginių būsenų santykį ir jų ryšį su supančia artimiausia aplinka. Psichinė būsena tik simbolizuoja stimulą, o loginė būsena pasako kas klaidinga, kas teisinga. Pati savaime psichinė būsena yra tik signalas, ji nėra nei teisinga nei klaidinga, ji yra „tikrovės" iliuzija. Jeigu loginės būsenos yra dirbtinis, iš psichinių būsenų kylantis sluoksnis, toks kaip, pavyzdžiui, kalba, tai visos logikos yra kliedesių rinkiniai, su tikrove neturintys nieko bendro. Logika arba matematika, kuri yra tik kita dirbtinės kalbos atmaina, nėra joks galutinis taškas. Su tikrove tai nesusiliečiantys, visiškai skirtingi kontinuumai, išskyrus labai siaurą empirinį sluoksnį, kuris yra susumuotų stimulo signalų sistema.

„Mokslininkai" turi suprasti, kad jų logika, kalbant su natūraliais žmonėmis negalioja ir kad jie turi visiškai kitokią sąmonės struktūrą. Vergo sąmonės proporcijos yra tokios: vaizduotė-kūnas-pasaulis > 0,50 m - 2 m - 10 000 m. Tuo tarpu natūralios tikro žmogaus proporcijos visiškai kitokios, jos yra vaizduotė-kūnas-pasaulis > 15 000 m - 2 m - 10 000 m. sutrumpinimas „m" yra spindulys metrais. Kadangi natūralus žmogaus laksatas su mokslo pasauliu yra santykyje 15 000 m prieš 2 m plius 10 000 m, tai ir realybės suvokimas yra "šiek tiek" kitoks. Kadangi vergo ir natūralaus žmogaus laksato santykis yra 0, 50 m prieš 15 000 m, tai vergui tikro žmogaus mąstymas visiškai nesuvokiamas ir jam atrodo, kad tikras žmogus gyvena kažkokiame kitame, „savo" pasaulyje ir jis yra visiška teisus, tik nesupranta, kad vergo pasaulis yra proto kalėjimas ir mokslas yra kalėjimo ideologija.

xsistemax

@klajunas,mano supratimu"jėgos priešingos laikui" yra lygios "žinioms,priešingoms sveikam protui".Nuo kada laikas-jėga? :)

klajunas

#23
vasario 04, 2016, 20:25:53 Redagavimas: vasario 04, 2016, 20:29:59 by klajunas
Citata iš: xsistemax  vasario 04, 2016, 20:09:49@klajunas,mano supratimu"jėgos priešingos laikui" yra lygios "žinioms,priešingoms sveikam protui".Nuo kada laikas-jėga? :)
gerai, įsijungsiu savo "sveiką protą" ir atsakysiu, ką @time turi galvoje: "jėgos" čia panašiai kaip "jėgos kurios kontroliuoja/valdo kokią nors visuomenę". T.y., čia ne griežtas fizikos terminas, bet metafora procesų, faktorių, veiksnių, vyksmų, veikų, poveikių ir t.t. Nereikia bijoti išplėsti siaurus terminus, nes esmė yra ne siauri apibrėžimai, bet kryptis, į kurią jie nurodo. Jų nesuprasi jeigu nežinosi kur žiūrėti, ir nemokėsi pažiūrėti pats. Laikas nėra "jėga" tik substancijos viduje vykstančių savęs pačios stumdymų prasme. bet jeigu laikas yra tam tikra "veiklioji priežastis", įsikomponuojanti į substancijos procesų visumą, tai ją galima vadinti ir "jėga" substancijoje.
Štai ir viskas. O dabar savo sveiką protą išjungiu, nes jis man neįdomus.

P.S. žodžiai yra stulpai asilams pririšti, kaip sako viena patarlė.

time

#24
vasario 04, 2016, 20:51:18 Redagavimas: vasario 05, 2016, 02:01:29 by time


Noriu papildyti, pridėdamas, jog paviršius kurio trajektorija juda laikui priešinės "jėgos" yra ramstis ir veikia panašiu principu kaip magnetui laidus plonas paviršius ir po paviršiaus yra judinamas paslėptas magnetas. Pati trajektorija nėra taisyklingos elipsės formos, ji "duobėta", skylėta, neturi nei galo nei pradžios. Tai labai panašu ir į magnetą, bet tuo pat metu primena ir plūduriuojantį virš vandens lygio objektą. Jo trajektorija pilnai priklauso nuo paviršiaus nelygumų. Sluoksns, kuris susidarė yra tarp vakuumo ir kito vakuumo. Tai faktiškai energija, kuri susidaro signalui gavus iš didžiojo laiko bariero.



JIs turi dar vieną savybę, toje vietoje gali iškraipyti saulės spindulius visai kitu kampu, panašiai kaip sudrumstas vanduo. Kol jis nematomas, atrodo nieko nėra, bet išnieko negali išsikeipinėti vaizdas kitu kampu. Todėl prieinu prie bendros išvados, jog tai tikrai sluoksnis, nors ir nematomas, bet egzistuoja ir jis galbūt ne vienas visoje visatoje.


xsistemax

#25
vasario 05, 2016, 14:44:32 Redagavimas: vasario 05, 2016, 14:48:35 by xsistemax
@time,prieš kažką bandydamas atrasti išsikelk klausimą KAS tai yra.Nes dabar tavo realybės parametrai susimaišę,nėra jokio konkretumo.Kai jau šitą išmoksi,eilė klausimui KAIP tai veikia.Kad nepriskirtum objektams nesamų savybių.Klausimo KODĖL taip yra nekelk,jis tau neįveikiamas.
@klajunas,tai ne kitokia sąmonė,tai NESĄMONĖ,o dar tiksliau-diagnozė.

klajunas

Citata iš: xsistemax  vasario 05, 2016, 14:44:32@time,prieš kažką bandydamas atrasti išsikelk klausimą KAS tai yra.Nes dabar tavo realybės parametrai susimaišę,nėra jokio konkretumo.Kai jau šitą išmoksi,eilė klausimui KAIP tai veikia.Kad nepriskirtum objektams nesamų savybių.Klausimo KODĖL taip yra nekelk,jis tau neįveikiamas.
Tikrai, "labai tikėtina", kad @time pasiklydo tarp trijų parametrų ir pasimetė kaip darželinukas. Nors išsigandau kad neturiu jokių šansų, bet visgi pabadysiu, pradėdamas nuo "kodėl": greičiausiai į visatos kamuolį įspyrė kokia nors kosminė koja ir taip prasidėjo @xsistemax pasaulis.  :D kosminė koja greičiausiai atsirado iš begalybės, kuri lygi niekui, nes kai pasižiūri su "sąmone", nieko nesimato. Argi ne Sąmonė?

time

#27
vasario 05, 2016, 16:58:17 Redagavimas: vasario 06, 2016, 00:27:44 by time
Citata iš: xsistemax  vasario 05, 2016, 14:44:32@time,prieš kažką bandydamas atrasti išsikelk klausimą KAS tai yra.Nes dabar tavo realybės parametrai susimaišę,nėra jokio konkretumo.Kai jau šitą išmoksi,eilė klausimui KAIP tai veikia.Kad nepriskirtum objektams nesamų savybių.Klausimo KODĖL taip yra nekelk,jis tau neįveikiamas.
Nebereikia aiškinti to kas išaiškinta kitų mokslininkų. Kas tai yra - aišku. Kaip tai veikia - aišku. Kodėl taip yra - aišku.

Aš aiškinu ne tuos dalykus, tu klaidingai suvokei visą reikalą. Jei tau reikia papildomai žinoti apie tai, ir sau pasiskaityk, jei tikrai nenutuoki apie ką yra kalbama.

Aš aiškinu - kokia trajektorija, kryptimi, kur remiasi, kokiame sluoksnyje tai susidaro.

Sluoksnis yra, bet kad jis nematomas, nereiškia kad tokio nėra. Taip pat ir su atmosfera yra, kuri nematoma, bet dėka garų gali iškeipinėti vaizdą.



https://en.wikipedia.org/wiki/Mirage

Elementarus pavyzdys būtu ir atmosfera, vanduo, stiklas... Jie yra nesvarbu ar dujinės, ar kietosios būsenos, jie vistiek dėl tankio mažiau laidūs šviesai negu tuščias vakuumas.

Bet pavyzdžiui vakuume, nėra jokių kliūčių į kurias galėtų atsimušti fotonas (saulės spindulys, šviesos spindulys), per vakuumą šviesa neatsimušdama toliau keliauja ir pasiekia tiek objektų kiek ji pajėgi, nepasitaikius jokiai kliūčiai. Reikia atmesti faktą, jog sluoksnis yra veidrodinis (kaip vanduo), jis daug paprastesnis ir galbūt, ten yra panašus dalykas kaip ir atmosfera, bet netiesiogiai suvokiama kaip žemės atmosfera. Dėka jos, šviesos spinduliai susidarius JS negali praleisti fotonų dėl padidėjusio tankio ir sukuriamas vaizdo iškreiptumas. O tuščiame vakuume tas nevyksta. O kad, toliau egzistuoja visos žvaigždės ir galaktikos kurios yra toliau arba arčiau visatos centro yra tiesa.



Todėl atmesti faktą, jog juodosios skylės yra įsirėmusios į sluoksnį, niekaip negalima atmesti. Nes vyksta, kaip toks vaizdo iškeipinėjimas, šviesa negali pereiti kiaurai ir tiesiai. Todėl nežinoma forma, panaši į fibonačio skaičių išvedimo brėžinį , bet nelygaus paviršiaus yra tas sluoksnis, bet jis prasideda iš visatos centro. Toks kaip visatos centras yra. Bet žmogaus suvokimui, kol nebus atrastas visatos galas, nebus atrastas ir centras.

;D

Mums žinomos Visatos skersmuo siekia 92 mlrd. šviesmečių, tačiau iš tiesų ji gali būti dar gerokai didesnė.


Big Bang buvo pries 13,8mlrd metu ane? tai is kur tas 92mlrd sviesmeciu skersmuo?

gidas

Citata iš: klajunas  vasario 04, 2016, 20:25:53žodžiai yra stulpai asilams pririšti, kaip sako viena patarlė.
Patarlės paprastai yra sveiko proto kondensatas, gi pas patį sveikas (kaip pripažįsti - neįdomus) protas dažniausiai išjungtas - veikia kitoks (nejau ne sveikas?) protas. Ir žodžių - stulpų asilams - gausu. Painiava kažkokia. ;) 

Aukštyn