Kaip tai veikia?

Pradėjo Nightcrawler, gruodžio 04, 2015, 12:15:22

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Nightcrawler

gruodžio 04, 2015, 12:15:22 Redagavimas: gruodžio 04, 2015, 12:19:16 by Nightcrawler
Juodoji magija, ritualai ir pan mėšlas... Kokiu principu jie veikia)? Logiškai pamąsčius, tai tik tam tikri bereikšmiai veiksmai atlikti tam tikra seka...

.L.U.T.H.O.R.


paragraf 78

Na kaip paklausei taip ir atsakysime :)

Nightcrawler

Citata iš: paragraf 78  gruodžio 04, 2015, 12:49:21Na kaip paklausei taip ir atsakysime :)

O kas blogai su mano paklausimu?

paragraf 78

O tu pamąstyk :) penkis kartus to apie ką jau ne kartą kalbėjome nekartosiu.
Tuo offtopiką ir baikime. Tad grįžkime prie diskutavimo kaip tas mėšlas veikia.

Vytautas

Tai kad tas mėšlas niekaip neveikia :) Bent man kol kas niekas nepademonstravo gyvai. :) Tik tušti žodžiai.

.L.U.T.H.O.R.

Jums tas pats galioja, tad... ;)

Vendigo

Na ir išsireiškimai...

Vendigo

#8
gruodžio 04, 2015, 15:12:09 Redagavimas: gruodžio 04, 2015, 15:14:15 by Vendigo
Citata iš: Vytautas  gruodžio 04, 2015, 13:28:04Tai kad tas mėšlas niekaip neveikia :) Bent man kol kas niekas nepademonstravo gyvai. :) Tik tušti žodžiai.
Pasirengęs paaukoti savo sveikata ir duodi man leidimą susargdint jeigu ne tave, bet tada tavo artimus mylimus? Jeigu taip, tada kalbėsime toliau ir paprašysiu tavęs atsiųsti man tam tikrus dalykus.

Vytautas

Citata iš: Vendigo  gruodžio 04, 2015, 15:12:09Pasirengęs paaukoti savo sveikata ir duodi man leidimą susargdint jeigu ne tave, bet tada tavo artimus mylimus? Jeigu taip, tada kalbėsime toliau ir paprašysiu tavęs atsiųsti man tam tikrus dalykus.
Jokių problemų. Prašom eksperimentuok mano atžvilgiu ką nori. Šiaip tai kelinti metai net gripu nesergu. Na buvo tam tikrų įdomių dalykų su sveikata. Bet jų kilmę ir paskirtį žinau. Tiesiog taip reikėjo. Medicina tame kontekste buvo bejėgė. Bet taip ir turėjo būti. Dėl to joks pavojus sveikatai negrėsė.
Anksčiau bandžiusiems pakakdavo vien mano nuotraukos. :) Avataras ir yra mano nuotrauka. Neturiu nuo ko slėptis nes niekas negali niekaip paveikti. :)
Na o jei dar reikia kažkokių daiktų galima ir tai. Aišku būtų įdomu kokį rezultatą efektą turėčiau sulaukti, patirti. Šiaip siūlyčiau nuo labai paprasto ir savo laiku buvusio labai jautraus tai švytuoklės veikimo "išjungimo". Buvo laikas vien užėjus į šį puslapį ji nustodavo veikti. Pabuvimas šalia bažnyčios ar pavežimas žmogaus iš bažnyčios taip pat "išjungdavo". Dabar aišku viso to seniai nėra. Viskas absoliučiai stabilu. Pabandyk išbalansuoti jei kažką sugebi. :) Turėtų būti paprasta. :) Bet dar nei iš vieno bandžiusio rezultato taip ir nesulaukiau.

Vendigo

Aš užsiimsiu tuo apie ką iš pat pradžių kalbėjau.

Reikės tavo, tavo žmonos ir vieno iš vaikų nuotraukos. Bendras skaičius turi būti 3. Jeigu neturi vaikų, tada tinka broliai, seserys.

Taip pat tavo vardo, žmonos vardo, vaikų ar brolių seserų vardu, visų jūsų krikšto vardų. Taip pat visų jūsų plaukų sruogus, jeigu nėra plaukų, tinka nagai. Galima atskirai nedėti, nes darysiu bendrą apeiga ant visos šeimos.

Į siuntinį įdėsi ir savo ranka rašyta laišką kuriame prisiimsi visą atsakomybę ir naštą dėl to, kad šeimoje pasikeis situacija. Gale pasirašai vardu ir padedi savo parašą. Laiškas gali būti laisva forma: Aš, Vytautas prisiemu visą atsakomybę už mano šeimos kančias, sutinku atsakyti už tai ir pan.

Apeiga daryčiau sausio 3 d. jeigu nebus užšąlusi žemę.

Efektas: tavo ar tavo artimųjų negalavimas (nekalbu apie gripą, kalbu apie rimtas pasekmės kurios gali įvykti avarijos metu ir pan. Kančios kitiems pasireikšti gali ne tik fiziniu bet ir psichologiniu lygiu, slaugyti artimą invalidą po avarijos ir pan.). Žodžiu, tikrai suprasi, kad tai ne šiaip atsitiktinumas. Pasimatys viskas maždaug per 3 mėn.

Jeigu kiti nori man aiškinti kas moralu, o kas amoralu tai gali net nesistengti. Po visų mano padarytų darbų, jau kelio atgal nėra. Dėl to tikrai nesijaudinu.

Tik susitariam, kad siunti tai ko ir prašiau, o ne šiaip kieno nors plaukus ir nuotraukas. Darom viską sažiningai, tiek aš tiek tu.

P.S. Tas tavo avataras forume nieko nevertas magijos atžvilgiu. Nieko nesimato (akių, veido bruožų ir t.t.). Tai jeigu kas nors darė apeigą iš tavo avataro, tai galiu užtikrinti, kad blefavo arba tiesiog buvo studenčiokas.

Vytautas

#11
gruodžio 04, 2015, 16:33:38 Redagavimas: gruodžio 04, 2015, 16:51:30 by Vytautas
Kadangi šiuo metu gyvenu vienas tai pateiktos sąlygos techninė problema. Su žmona išsiskyręs nors dar formaliai popieriai galutinai nesutvarkyti. Brolių seserų iš viso neturiu ir neturėjau.  ;) Taip kad būtų gerai kažkoks individualus variantas. Nejaugi nėra?   :)

Aišku turiu pridėti kad kitų atžvilgiu ne tik šeimos narių nei realiam, nei nerealiam gyvenime vadovaujuosi principu nekenkti. Taip kad jei sąžiningai šioje vietoje kitų atžvilgiu nieko nedarau. Individualiai prašom eksperimentuoti kiek tik nori. Kiekvienas atsakom už save. :)

Vendigo

Mat kaip. Noriu tikėti, kad tai tiesa, o ne šiaip išsisukinėjimai. Be to, jeigu esi išsiskyręs to nedaryčiau. Nėra saitu. Na čia tarp kitko.

Principai yra gerai. Ir tai gerbiu. Tačiau kiekvienas kuris užsiema magija dirba pagal savo metodikas. Aš dažniausiai dirbu su trejybe ir tik tada galiu garantuoti rezultatus.

Beje, po vieno įvykio 2009 m. (analogiškas atvejis buvo tik kitame jau dabar užsidarusiam forume), teko net į kaulus gauti. Dar norėjo ir teisman paduoti, bet ieškinys buvo atmestas. Kažkur turiu dokumentus, jeigu rasiu galėsiu įmesti į forumą :D

Situacija buvo tokia, kad susargdinau jo dukrą (pateko į avariją važiuojant su draugais ir paniro į komą kiek žinau). Koks jos likimas nesidomėjau, bet manau žmogelis neblogai prisikentėjo. Skausmas didžiausias būna dvasinis, kai žinai, jog esi atsakingas už tai kas įvyko.

Po to įvykio niekada nenurodau savo adreso kai siunčia žmonės magijos reikmėms reikalingus dalykus.

Vytautas

Kad tai veikė 2009m neturiu nei menkiausių abejonių.  :) Ne tikiu kaip mėgstama o žinau ant savo kailio.  :) Bet situacija pasikeitė.  :)

TinSoldier

O tai trejybės neįmanoma kokios nors kitokios padaryti? Kokią nors trejybę vienam žmogui? Ar būtinai tik urmu žudai žmones?

Jeigu individualus ritualas būtų, ir aš norėčiau prisijungti prie eksperimento :)

Aukštyn