Naujoji energetika

Pradėjo exopolitics.lt, lapkričio 27, 2015, 22:35:19

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

exopolitics.lt

Pasaulis juda į priekį ir žmonijos Žemėje artimiausiais dešimtmečiais laukia dideli pasikeitimai, mes ne tik pradėsime atvirai bendrauti ir bendradarbiauti su planetą lankančiais svečiais bet ir iš pagrindų reformuosime socio-ekonominį modelį ir to pradžia yra ekonomikos ramsčio - energetikos sistemos atnaujinimas naudojantis beveik jokio kuro nereikalaujančiomis technologijomis.

Kas pasikeis?

Transportas, gamyba taps labai pigūs, visiems prieinami kosminiai skrydžiai ir kolonijos kitose planetose taps realybe, išlaisvintas didelis kiekis darbo jėgos iš energijos išteklių gavybos/perdirbimo sektoriaus, bus gerokai sumažintos skurdo ir bado problemos, aplinkos tarša ir kt.

Šioje temoje bus skelbiamos naujienos ir apžvalgos apie išradėjus, projektus ir organizacijas tiesiančias kelią į šią naują, neišvengiamą epochą.




exopolitics.lt

Viena iš istorijų rimtai prasidėjo Italijoje 2011m. buvo išbandytas 1MW galios šaltosios sintezės reaktorius, vėliau išradėjas A.Rossi išvyko į JAV ir pradėjo dirbti valstijų kariuomenei, o savo patentus pardavęs kompanijai ''Industrial Heat'' kartu su ja toliau vystyti produktą.

Reaktoriaus bandymai:



A.Rossi pasisakymas



Dokumentinis filmas apie šaltają sintezę švedų k. su angliškais subtitrais



Naujausios žinos apie projektą, vedančio inžinieriaus Fulvio Fabiani interviu
http://animpossibleinvention.com/2015/11/25/rossis-engineer-i-have-seen-things-you-people-wouldnt-believe/

exopolitics.lt

Apie senesnius šaltosios branduolinės sintezės bandymus JAV



Aukštyn