Spalvoti sapnai, turintys per daug spalvu

Pradėjo simukas, spalio 10, 2015, 20:57:24

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

simukas

Sveiki, anksciau buvo ziurima keistai i zmones, kurie sapnuodavo spalvotus sapnus ir juos laike kazkokiais nenormaliais. Dabar tai bene iprastas reiskinys, taciau yra teigiama, jog sie sapnai turi savitas spalvas(pvz.violetine, melyna,raudona ir pan.),o ka daryti jei sapnai yra ivairiaspalviai ir taip kas nakt?Jei jus kiekviena nakti sapnuojate ivairiaspalvius sapnus, kurie yra labai realistiski(pvz.sapnuojate,kad valgote pica ir jauciate  burnoje jos sjoni).O keisciausia tai, kad jie anksciau ar veliau issipildo.
Gal kam teko su tuo susidurti ir kaip tuo pasinaudoti?

Ezekiel

Man gaila žmonių, kurie neturėjo spalvotų sapnų :D Šiaip kiek žinau sapnai turėtų būti spalvoti kadangi ir pasaulį matome spalvotai. Sapnai taip gali būti labai realistiški, kartais net neatkiriami.
Štai įdomi dalis, kad sapnai gali nuspėti ateitį. Pats turėjau sapnų, kurie vėliau realizavosi matytais vaizdais ir daugiau žmonių pranešė apie pranašiškus sapnus.

.L.U.T.H.O.R.

Visiškai normalu sapnuoti spalvotus sapnus :)  Na bent jau man nes pats irgi sapnuoju ryškius spalvotus sapnus, kurie būna labai realistiški. Nors tikriausiai nei vienas neišsipildė dar. Siūlyčiau užsirašinėti sapnus ir stebėti, kurie kada, kaip, kokiu tikslumu, kuriam tarpe po susapnavimo, kokioj mėnulio fazėj ar panašiai susapnuoti išsipildė ir gal atrasi dėsningumų :) 

xsistemax

Cha,net neįsivaizduoju,kaip galima sapnuoti juodai-baltai.Gal tai daltonikų sapnai? :)
Mane asmeniškai domina serijiniai sapnai.
Pvz.;nuo vaikystės periodiškai sapnuoju apleistą sodą,kuriame auga nežemiški augalai,pažįstu kiekvieną to sodo kampelį.Gaila tik,kad sapne gerai žinau visų augalų pavadinimus,bet nubudęs-nepamenu...
Tai tik vienas sapnų "serialas",jų yra tikrai nemažai.Ką jie galėtų reikšti?

paragraf 78

Buvo tokia urabnistinė legenda, kad tik psichiniai ligoniai sapnuoja spalvotus sapnus

Supera

Aš irgi visada sapnuoju spalvotai ir labai realistiškai, niekada nesu susapnavus nespalvoto arba, kaip kiti sako, pusiau spalvoto sapno. Labiau išsiskiriančiuose sapnuose dar ir labai stiprios juslės būna, ne tik emocijų pagrindu (beimė, laimė ir t.t.) bet pavyzdžiui jauti, kad šalta, karšta ir t.t., priklausomai nuo to ką sapnuoju. Kartais atrodo kad sapnuoju tą patį sapną, sapne lyg ir suprantu, kad šitą jau esu sapnavus bet jis tada kitaip baigiasi, panašiai, bet pasikeičia smulkios detalės.

xsistemax

Paragraf,nesu kuoktelejęs dėl to,kad mano sapnuose veikia įprastiniai pojūčiai. :)
Man tiesiog įdomu,kas tuos sapnus generuoja:paties pasamonė,išorinis poveikis,o gal tikrai svečiuojamės paralelinėse realybėse!
Glumina tokių sapnų logiškumas ir sąsajos su tikrove.Pvz.:žinau tikslią sodo lokalizaciją,ten-dirbami laukai,bet reljefas idealiai sutampa,sutampa metų laikai,prieš gerą dešimtmetį mano persodinta atžala įšaugo į jauną derantį medelį,o keisti sodo priežiūros įrenginiai,kuriuos apgadinau sapne ieškodamas numerio,logotipo ar simbolio vis labiau koroduoja apgadinimo vietose...

paragraf 78

Citata iš: xsistemax  spalio 12, 2015, 13:43:36Paragraf,nesu kuoktelejęs dėl to,kad mano sapnuose veikia įprastiniai pojūčiai. :)
Ar aš sakiau, kad tokiu atveju žmogus kuoktelėjęs? :) Jei įsiskaitytum, pamatytum, kad sakiau priešingai.

simukas

Kaip tvirtina britu psichologai, vyraujanti sapnu spalva priklauso nuo zmogaus charakterio bruožu                                                                                              .

 http://www.alfa.lt/straipsnis/16375167/ka-reiskia-spalvoti-sapnai#ixzz3oYR632tQ
 (cia kaip pavizdi idejau)

O tai kaip suprat jei mano sapnuose niekada jokia spalva nedominuoja?
As to ir norejau paklaust, nes kaip ir kituose straipsniuose teigiama. kad kazkokia spalva dominuoja,o pas mane niekad jokia nedominuoja ir nedominavo.

Visažinis

Citata iš: simukas  spalio 14, 2015, 18:02:45O tai kaip suprat jei mano sapnuose niekada jokia spalva nedominuoja?
Kodėl manai, kad kažkokia spalva turi būtinai dominuoti?

Supera

@simukas Mano sapnuose niekada viena spalva nedominavo. Viskas absoliučiai taip pat, kaip kad realybėj, apart sapno konteksto. Tad nemanau, kad yra kažkas blogo jei pas tave nedominuoja kokia tai viena spalva.

Aukštyn