Ilgiausių pasaulyje nagų savininkas

Pradėjo Benamis, spalio 06, 2015, 15:13:46

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Schridharas Chillalas iš Indijos kairės rankos nagų nesikerpa jau daugiau nei šešis dešimtmečius. Pradėjo juos auginti dar besimokydamas mokykloje, o dabar jam jau priklauso Gineso rekordas. Bendras visų penkių kairės rankos nagų ilgis siekia net 909,6 centimetro.


Ilgiausias yra nykščio nagas - 197,8 centimetro, tačiau jis taip susisukęs, kad trukdo mažiausiai iš visų. Viduriniojo piršto nago ilgis - 186,6 cm, bevardžio piršto - 181,6 cm, mažojo pirštelio - 179,1 cm, o rodomojo piršto - 164,5 cm. Taigi nulūžęs moters nagas, kurį ji augino visą mėnesį, yra niekis palyginus su tragedija, kuri būtų, jei nulūžtų vienas iš Schridharo nagų.

Vyras pripažįsta, kad toks rekordas jam nėra didelis malonumas: „Naktį aš negaliu ramiai vartytis lovoje, kas pusvalandį prabundu ir perkeliu savo ranką į kitą lovos pusę."

Schridharas taip pat atskleidė, kas paskatino jį pradėti auginti nagus: „Kai buvau mokinys, mokytojas mane nubaudė už tai, kad nulaužiau jo nagą. Kai paklausiau, kodėl jis mane muša dėl kažkokio nago, jis atsakė, kad aš niekad nesuprasiu, ką tai reiškia užsiauginti ilgą nagą." Tai buvo tarsi iššūkis Schridharui.

Per visą savo gyvenimą indas susidūrė su krūva nepatogumų, kuriuos sukėlė milžiniški nagai. Iš pradžių jis augino nagus ant abiejų rankų. Tad Schridharui sunkiai sekėsi rasti darbą, jis turėjo nemažai vargo namų ruošoje ir ilgą laiką nesusirado žmonos. Tačiau būdamas 29-erių jis sutiko savo gyvenimo moterį, nusikirpo dešinės rankos nagus ir pradėjo beveik normalų gyvenimą.

Ir vis dėlto, auginęs nagus nuo 1952-ųjų, Schridharas teigia, kad pagaliau yra pasiryžęs juos nusikirpti. Tačiau su viena sąlyga - jei jie atsidurs muziejuje.



skaitalas.lt

;D

fui slyksciai atrodo... :D

illuminati

pelėsiais ir kerpėm apaugę giliai,
štai matosi tūpo indo nagai,
jau sąmanos želia,
ir auga grybelis.

bet jam tai nė motais,
nėra ir nebuvo,
dar tokio žmogaus
kursai su žirklėm prieitu
arčiau kaip per metrą,
ar dešimt galbūt.

ir verkia žmona,
kad senas pirdžius jau linksta graban,
o nagai, tie nagai,
kartu nežada tilpt,
o fleksas vargu ar "paims".

bet šaltkalvis trina rankas,
belaiko juodas,
bus darbo gražaus
sulaužyt dešimtį diskų bulgarkės...

:D




Supera

Niekad nesupratau tokio ekstremalaus nagų auginimo. Asmeniškai ir taip ilgi nagai neatrodo patogiai, tai galimą tik įsivaizduot kaip viską apsunkina tokio ilgumo nagai. Spėju rengiasi marškinius kokią pusę valandos O_O.

Miru

Citata iš: Benamis  spalio 06, 2015, 15:13:46Taigi nulūžęs moters nagas, kurį ji augino visą mėnesį, yra niekis palyginus su tragedija, kuri būtų, jei nulūžtų vienas iš Schridharo nagų.
Ar nebutu kartais laime jam? Su tokiais nagais,net neisivaizduoju kaip galima net paprasčiausius veiksmus atlikti.

Aukštyn