Atėjo mokslo pabaiga?

Pradėjo Benamis, rugsėjo 28, 2015, 12:02:14

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

xsistemax

Šio metu svarbiausios mokslo kryptys:
CERN mokslininkai puse lūpų prasitarė,jog atrado iki šiol hipotetiniu buvusį gravitoną.Tai reiškia,jog teks atsisakyti Standartinio modelio,bet pagaliau suprasime,kas yra gravitacija.Išsiaiškinę gravitono savybes išmoksime gravitaciją ekranuoti,panašiai kaip magnetizmą.Pirmiausiai nuo to keisis transporto sistema,išnyks kelių infrastruktūra o milijonai hektarų,dabar padengti kelių danga,bus grąžinti gamtai arba panaudoti žemdirbystei.
Atrasta itin efektyvi priemonė kovai su vėžiu,nenaudojant jokios chemijos.Genetiškai modifikuoti paties ligonio t leukocitai su vėžinėmis ląstelėmis susitvarko itin greitai ir efektyviai.Vėžys greitai liks tik slogus prisiminimas,kaip koks viduramžių maras.
Smegenų tyrimo srityje taip pat laukia proveržis.Surastos itin sudėtingos struktūros,kurios šiuo metu "išjungtos".Tikimasi,jog jas įjungus realybe taps iki šiol ginčytinos bet tūkstantmečius žinomos paranormalios žmogaus galimybės:levitacija,telepatija,teleportacija,telekinezė ir t.t.Iki šiol šitos galimybės pasireikšdavo spontaniškai ir nekontroliuojamai.
Kas sakė,kad mokslas išsisėmė? :)
Jis visada turės ką veikti,nes pažinimas-begalinis procesas.
Tik būtina panaikinti pinigų sistemą,nes,kol ji egzistuos-viskuo naudosis tik turtingieji.Net sukūrus konverterį,iš bet ko gaminantį kokybišką maistą, bado problema neišnyks,nes atsiras tokie,kurie už šitą gaminį norės kosminio laivo kainos...

klajunas

Citata iš: xsistemax  kovo 10, 2016, 17:03:42Kas sakė,kad mokslas išsisėmė?
Aš nuolat susidurdavau su kitokiu teiginiu: ne kad mokslas išsisėmęs, bet kad jis yra daug labiau pažengęs nei yra rodoma visuomenei.

O kas yra tai, ką atrado CERN apibūdinama labai atsargiai, kai kam tai gravitonas, kai kam - nežinia kas. Kiek teko permesti akimis informaciją tai žinoma, kad tos dalelės masė yra labai didelė daug didesnė už bet kokios žinomos ir kad ji skyla mažų mažiausiai į du fotonus. Kiek teko skaityti, tai CERN daugiau oficialios informacijos pateiks ateinantį šeštadienį, o patvirtinimų ar tai ne atsitiktinės fliuktuacijos tik vasaros pabaigoje. Lauksime.

CERN gal ir neatras, bet aš taip pat laukiu, kada bus atrastos sąmonės dalelės (kurias aš mėgėjiškai vadinu gnostiniais kompleksais), tada bus galima sukurti dirbtinę sąmonę ir kurti įvairias natūralios sąmonės išplėtimo technologijas.

Telepatijos į ateitį nukelti nereikėtų, nes technologine forma ji seniai atrasta ir naudojama, net aš paprastas žmogelis su tuo susiduriu kiekvieną dieną. Ką jau kalbėti apie aukštesnį rangą, kuris kaip ryšio pagrindinę priemonę naudoja tikrai ne mobilų telefoną, ryšys seniai vyksta minčių lygyje naudojant brain computer interface (BCI).

time

#47
kovo 10, 2016, 18:55:06 Redagavimas: kovo 10, 2016, 21:43:05 by time
Citata iš: xsistemax  kovo 10, 2016, 17:03:42Kas sakė,kad mokslas išsisėmė?
Manau, išsisėmė. Kantrybė išsisėmė.

idenmeyou

Tai suvokiu ne kaip mokslo pabaigą, o mokslo evoliuciją. Žmogus būdamas žmogumi niekuo nesidomėdamas ir netyrinėdamas pasaulio, negali suprasti. Žmogiškieji jutimai ir žmogaus mąstymas yra kalba, kuria gali suprasti šio pasaulio dalį. Tai, kad mokslas atrado kažką naujo ir visiškai sugriovė senas mokslines eilutes, parodo, kad mokslas nestovi vietoje ir stengiasi geriau pažinti pasaulį.

Aukštyn