Persekioja inkognito. Reikia pagalbos

Pradėjo paragraf 78, liepos 29, 2015, 07:23:44

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

paragraf 78

noriu pasakyti, kad mane jau pradeda nervinti tai jog inkognito mane persekioja, viešai šmeižia, užgaulioja ir visokiais kitokiais būdais stengiasi pažeminti.
Šiaip man pačiam nerūpi jo rėkavimai tačiau jie skaudina mano artimuosius.
Stanislovas, todėl kad jo istorija nepatikėjau ir už nemandagų elgesį (grasinimus forumo dalyviams, jų žeminimas ir t.t.) buvo pašalinau iš forumo. Dabar jis paskelbė kryžiaus žygį ir praktiškai po visais mano straipsniais palieka tokio tipo komentarus:

Inkognito prieš 2d. IP: 78.62.143.201  |
CitataTas klimenka paragrafo Niku vadovauaja anomalijos forumui, Kadangi esu realius turėjęs kontaktus su nežemiečiais ir savo kūne nešioju jų implantus,tame forume buvau ujamas ir ėdamas panašių į jį bažnyčios tarnų. kol galų gale spjoviau į tą klerikalų kirmęlyną ir pasitraukiau,jei netikite galite nueiti ten ie paskaityti kaip m inėtas teologas vykdo savo 21 amžiaus inkviziciją prieš mano asmenį.


Taip prieš 1d. IP: 78.62.143.201  |
CitataGabrielius klimenka-pravarde Paragrafas anomalijos forume yra tikras 21 amžiaus inkvizitorius,dabar kai jau nėra galimybės sudeginti oponento ant laužo tai nors apšmeižia ir apspjaudo savo mėšliname forumėlyje ,kur susirinkę visokie Tin solderiai,mariai ir kitas mėšlas. Iš tikro tai ten vienas paragrafas darbuojasi kitais nikais.


Inkognito prieš 18val. IP: 78.62.143.201  |
CitataSenas kvaily paragrafe-prasikrapštyk savo apspangusias akis ir nesikabinėk prie mančs,nieko aš tame tavo nusmurgusiame forume nerašau,nes man per žema bendrauti su tokiais niekšais kaip tu...


Inkognito prieš 24min. IP: 78.62.143.201  |
CitataAr jau sugrįžo inkvizicijos laikai ir visokie juodaskverniai teologai kaip Gabrieliai klimenkos gali šitaip varyti prieš oponentus kuri netiki jų skelbiamu dievu ir vadina tokius žmones eiliniais šarlatanais ir apgavikais? Paskaitykite To inkognitoi ir pamatysite patys visą bažnytinį mentalitetą ir jų inirtingos kovos su kitaip manančiais apraiškas. esu laimingas kad man pavyko viešai tave demaskuoti paragrafe. O gal Lietuvoje jau pradėjo veikti ir bažnytinė mafija?


šie komentarai paimtihttp://www.15min.lt/mokslasit/straipsnis/kosmosas/teologas-gabrielius-e-klimenka-pasaulyje-nera-nieko-paranormalaus-yra-tik-nepazintos-sritys-651-516990?comments

Kažkokia persekiojimo manija gaunasi.

Žodžiu noriu paklausti patarimo, ką daryti?
Kur reikia kreiptis dėl tokio persekiojimo?

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  liepos 29, 2015, 07:23:44
Žodžiu noriu paklausti patarimo, ką daryti?
Kur reikia kreiptis dėl tokio persekiojimo?

Nekreipti dėmesio nes kitaip iš šono atrodysi panašiai įsižeidžiantis kaip Inkognito. Kaip kas nori taip tegul ir rašinėja. Nuo to neturėtų būti nei šilta nei šalta.  :) Tam ir rašai kad sulauktum reakcijos tame skaičiuje ir nebūtinai teigiamos. Visokių žmonių yra visokių ir reikia.  :)

TinSoldier

Šiaip reiktų kreiptis dėl įžeidžiančių komentarų į prokuratūrą, greičiausiai.
Na, bet jei atvirai, tai iš teisinės pusės, manau, nelabai ką laimėtum.

Į asmeninę erdvę jis nelenda - persekiojimas iš teisinės pusės nelabai.
Dėl garbės ir orumo įžeidinėjimo irgi sunkokai kažką pavyktų ištraukti, manau.

Aš, aišku, ne teisininkas, tačiau nemanau, kad tokie žodžiai kaip "niekšas" ar "juodaskvernis" būtų teisiškai įvardinami kaip šmeižtas ar pan. Račas nelabai seniai laimėjo bylą, kurioje įvardinta, jog jis turėjo teisę Ramanauską vadinti "atmata". Tai čia, manau, panaši situacija būtų: tiesiog šlykščios nuomonės reiškimas.

Tačiau galima prašyti pačių portalų, jog tuos komentarus naikintų kuo skubiau ir neleisti jiems užsilikti viešoj erdvėj.
http://www.lrytas.lt/lietuvos-diena/aktualijos/teismas-pripazino-delfi-atsakingas-uz-bjaurius-komentarus.htm


paragraf 78

Man tai tie komentarai buvę nebuvę :) tik žinai, mama perskaito ir paskiau kaskart reikia ją raminti. Ji jautri moteris ir labai pergyvena dėl tokių įžeidinėjimų.
Šiaip gaila inkognito ir tiek, turėtų būti baisiai nelaimingas žmogus

TinSoldier

Na, jam ir jo artimiesiems, manau, irgi teko tiek įžeidinėjimų, pajuokų, kaltinimų, grasinimų ir t.t. prisiskaityt/prisiklausyt, kad visai ne keista, jog ir jis taip daro (nors iš dalies ir keista, kai tokius nemalonius dalykus patyręs žmogus tą patį siekia sukelti ir kitiems).

Tik, aišku, būtų geriau, jog jis tuo pačiu atsakinėtų žmonėms, kurie iš tiesų to nusipelnė :D Tu, matyt, tiesiog esi viešas žmogus/ne anonimas, tuo pačiu ir lengvas taikinys, ant kurio galima išsilieti.

paragraf 78

Na taip :) dabar man paskelbtas kryžiaus žygis ir tampu mitologizuotu demonizuotu priešu :)

P.S. Pala, TinSoldieri, mes gi esme tas pats asmuo, reikia nustoti su savimi diskutuoti :)

Vytautas

Citata iš: paragraf 78  liepos 29, 2015, 10:11:46
Šiaip gaila inkognito ir tiek, turėtų būti baisiai nelaimingas žmogus

Sunku prognozuoti koks žmogus būsi pasenęs. Visaip stogas gali pavažiuoti.  :) Tiesiog tai natūralus procesas.

Synkas

CitataKadangi esu realius turėjęs kontaktus su nežemiečiais ir savo kūne nešioju jų implantus

Jau sitas sakinys vien pasako, kad neverta i tokius nei demesio kreipti :) geriausiai savo artimiesiams pasakyti, kad neverta kreipti i ateivius demesio (visgi, pats dar skelbiasi kad implantus nesioja, tai galbut ji ateiviai valdo).

O zemietiskai sakant, zmogui demesio trukumas.

P.s  kartu ir juokinga ir graudu del tokio zmogaus... :D

Supera

Manau nekreipk per daug dėmesio ir nesuk galvos, neverta nervus gadintis (nors, kadangi kurį laiką buvau neaktyvi jūsų istorijos nežinau, bet kiek esu mačius tamsta lyg tai kryžiaus žygių prieš nieką nerengėt :D). Aišku, žiauriai nervina šmeižtas, bet sau  leisiu pašmaikštaut: o mažu tai suveiks kaip viešūjų ryšių akcija, kaip Šalčiūtei ar Vaidotui (liūdnai pagarsėjusio "Šėtone prašau" autorius). Neigiami atsiliepimai paskatina pasidomėt kuo jau taip baisiai nusikaltai xD.

paragraf 78

Na taip Supera, ir tai gali tapti gera reklama :D

idenmeyou

Pamenu kažkuria diena buvau prisijunges prie kažkurio Lietuvos dienraščio ir buvo kaip tik straipsnis paragrafo, jį perskaičiau ir įdomumo dėlei paskaičiau komentarus, tai patį pirmą kaip tik pastebėjau tai iškart pagalvojau, kad kažkas iš anomalijos, o paskaičius komentaro turinį buvo aišku kas.


anoniminis narys

oho išradingumas inkognito..  :D


pats parašęs žinutę ir viešai meluoja  :-[

Supera

Arba jeigu jau labai piktybiškai eina su išgalvotaus komentarais galima kreiptis į policiją/teismą dėl šmeižto. Bet čia jau žinoma ir nervai gadinsis ir pinigai eis.

paragraf 78

Citata iš: anoniminis narys  liepos 30, 2015, 19:21:25



Na va, kaip smagu, bus proga prisiminti ką per 10 metų karate trenirutėse išmokau :)
šiaip gaila žmogaus ir tiek. Susikūrė kažkokį mitinį priešą kurį reikia pulti. Greičiausiai jis į mane personalizuoja visus tuos kurie su juo nesutinka ir gaunasi kad žmogus visą blogį savo gyvenime suverčia ant manęs.
Paradoksaliausia tai, kad aš inkognito kaip žmogų gerbiu, nes jis iš tiesų protingas, tik va jo istorija netikiu, tai taip ir gaunasi.

gidas

CitataParadoksaliausia tai, kad aš inkognito kaip žmogų gerbiu, nes jis iš tiesų protingas,


Va čia iš tikro paradoksalus pareiškimas - tie paskutiniai cituoti inkognito komentarai labai jau iškalbingi. Jei gerbi, tai akivaizdu, kad žmogui reikia padėti, kol nepri(si)darė bėdos nei sau, nei aplinkiniams. O padėti gali tik psichiatras. Šizofrenikai apskritai yra protingi, bet kai kai liga paūmėja, gero nelauk.
     

Aukštyn