Technologijų žala

Pradėjo a.t.sielis, birželio 02, 2015, 11:13:01

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

time

#15
vasario 10, 2016, 02:12:10 Redagavimas: vasario 10, 2016, 02:18:19 by time
@Legionas Siūlau pažiurėti visą dokumentinį filmą. Filme tikrai užsimenama, kad patys darbdaviai jau ėmė suvokti, kokia žalą daro radioaktyviosios medžiagos, kurias naudojo kaip dažus. Kai pirmieji darbuotojai ėmė masiškai mirti. Pačios darbo sąlygos buvo prastos, nejokių apsauginių priemonių, viskas buvo daroma plikomis rankomis. Nenuostabu, kad iki galo neištirinėtas radis buvo kenksmingas ir laisvai paleistas į apyvartą pasipelnyjimo būdu. Neperspėjo niekas apie galimybę susirgti vėžiu. Visi išpradžių elgėsi neapdairiai, niekam nekilo įtarimų, kad jis būtų pavojingas. Tuolabiau, jei net medicinoje, maiste, kosmetikoje buvo naudojamas.

Apie černobylio AE avariją irgi gali pasižiūrėti dokumentikos, kaip darbininkai turėjo radioaktyvias nuolaužas traukti ir mest nuo stogo, jie netgi viršyjo leistiną normą ten būti, galiausiai jų gyvenimas baigėsi vėžiu. Patys Pripetės gyventojai, nemaža dalis serga vėžiu.

Jeigu įdomu, paieškok, informacijos apie radioaktyviųjų medžiagų poveikį žmogui žalą, tikrai yra nemažai internete, bet jei neturi noro, tik gali save kaltinti...

Tik pasakau, kam įdomu tas randa daugiau, nei reikia... Kam nereikia, tegu pasitiki aklai, jei nemato reikalo visko žinoti, kas brukinama.

Radioaktyvūs produktai buvo principas, kaip ir EM... Kas suvokia apie ką aš kalbu, tas ir suvoks ir ieškos daugiau informacijos patys, aš jau tuom nebegaliu padėti... Yra kaip yra, norit tikėkit, norit ne, jūsų reikalas, aš šiuo atvėju bejėgis įtikinėt. Ir mano ne toks tikslas.

.L.U.T.H.O.R.

Jeigu galima sakyti, kad trūko tyrimų su radioaktyviom medžiagom, tai su EM tyrimų yra šimtai, jei ne tūkstančiai. Ir visi meluoja ir papirkti? Kaip sako ko ieškai tą ir randi. Tik man įdomu, kaip sugebi išrankiot iš šimtų tyrimų, tik tuos kuriuose užsimenama apie blogą poveikį, o visi kiti papirkti. Visos didžiausios sveikatos įstaigos visame pasaulyje papirktos. 99.9 procentai mokslininkų papirkti, visas pasaulis meluoja.

klajunas

Kam įdomu, daugiau prof. J. Grigo straipsnių apie EM smogo žalingus padarinius.

http://www.esmogas.lt/home

Čia išsklaidomos visos sąmokslo teorijos, kad whistleblower'ių informacija "nepatikima".

TinSoldier

#18
vasario 10, 2016, 09:33:00 Redagavimas: vasario 10, 2016, 09:42:35 by TinSoldier
Blem, bet kaip nuoširdžiai užjaučiu kai kuriuos žmones..

Net sunku įsivaizduot, kaip sunku turi būti gyventi. Absoliučiai visur, kur tik pasisuka, ten mafijos, sąmokslo teorijos, papirkti žmonės, agentūrų darbuotojai, verbuotojai, žudančios technologijos, establishmento tarnai, bandymai susidoroti ir t.t. Ir visi tik ir taikosi užgniaužti visą jų žinomą "tikrąją" informaciją apie visą Visatą, visas paslaptis, viską.

Vėjo malūnai, aišku. Bet kai kuriems patiems žmonėms taip neatrodo. Ir kančios dėl tokių priešų, persekiojimų ir netiesos - tikros. Nuoširdžiai kraupu.



klajunas

Citata iš: TinSoldier  vasario 10, 2016, 09:33:00Blem, bet kaip nuoširdžiai užjaučiu kai kuriuos žmones.. Net sunku įsivaizduot, kaip sunku turi būti gyventi. Absoliučiai visur, kur tik pasisuka, ten mafijos, sąmokslo teorijos, papirkti žmonės, agentūrų darbuotojai, verbuotojai, žudančios technologijos, establishmento tarnai, bandymai susidoroti ir t.t. Ir visi tik ir taikosi užgniaužti visą jų žinomą "tikrąją" informaciją apie visą Visatą, visas paslaptis, viską. Vėjo malūnai, aišku. Bet kai kuriems patiems žmonėms taip neatrodo. Ir kančios dėl tokių priešų, persekiojimų ir netiesos - tikros. Nuoširdžiai kraupu.
Jeigu šitam forume nebūtų sąmokslo, tai @TinSoldier off-topicas būtų ištrintas, nes jame paistoma ne apie temą, o apie diskutuojančius žmones, ad hominem.

Ezekiel

Citata iš: kiskis  vasario 10, 2016, 00:01:19Negali, nes visi sirgtu nemiga, ieskok kitur.
Daug kas ir turi problemų. Bet čia greičiau susiję su sėdėjimu prie mėlynų ekranų ir lempų, triūkšmo, nenatūralaus  gyvenimo būdo. Bent jau kaime lengviau miegodavosi. Gal yra koks subtilus poveikis jei teoriškai pakelia kūno temperatūrą

Mekabciel

Citata iš: klajunas  vasario 10, 2016, 13:12:52Jeigu šitam forume nebūtų sąmokslo, tai @TinSoldier off-topicas būtų ištrintas, nes jame paistoma ne apie temą, o apie diskutuojančius žmones, ad hominem.
Na tokiu atveju pasaulis tai vienas didelis samokslas, kuriame visi samokslininkai, nes kiekvienas is savo savybiu saveikauja su kitais ir laikas nuo laiko apibreztoje situacijoje pasielgia neigiamai kitu atzvilgiu, nepriklausomai nuo to ar jis tai dare tikslingai ar ne.
Tai ne samokslas, o bendrai sio forumo neisigilinimas kur baigiasi proponavimas ir prasideda oponavimas. Ir tai yra grynai zmogiskosios savybes(objektyvumas, supratingumas, saliskumas).             

Neisugdytas, neempatiskas zmogus daro bloga kitam ar uzsiima organizuota tikslinga veikla su tikslu jog gaus is to vienokia ar kitokia nauda, ir tai veikia taip pat ir globaliais masteliais.  Jis jokio pasirinkimo neturi veikti kazkaip kitaip, o kad neturi ir veikia is savu savybiu galima isitikinti atlikus paprasta psichologini tyrima.
Tai tas pats ir su technologiju zala, mokslininku susitarimais, karteliais ir samokslais. Zmonija sukure siuos miestus ir sukure ja palaikancia istatymu sistema is savu savybiu. Tokie kokie patys ir yra. Neimanoma sukurti to ko nera manyje taip pat kaip ir neimanoma pasielgti kazkaip kitaip nei kaip veikiu dabar.

Beje pamastymus apie tai jog ar nepergreitai mes sukureme elektromagnetine sistema, kuri mus zudo, galima butu sutapatinti su sovietinio mastymo savybemis ir izvalgomis jau visai kitais laikais, kai tai(EM zala) galioja labai ir labai abstrakciame, veikiau, klaidingu isitikinimu, lygyje.

.L.U.T.H.O.R.

Citata iš: Ezekiel  vasario 10, 2016, 13:22:50
Citata iš: kiskis  vasario 10, 2016, 00:01:19Negali, nes visi sirgtu nemiga, ieskok kitur.
Daug kas ir turi problemų. Bet čia greičiau susiję su sėdėjimu prie mėlynų ekranų ir lempų, triūkšmo, nenatūralaus  gyvenimo būdo. Bent jau kaime lengviau miegodavosi. Gal yra koks subtilus poveikis jei teoriškai pakelia kūno temperatūrą
Dar pridėk psichologines problemas. Pasiklausinėjus žmonių, kuriuos ima nemiga ar šiaip ilgai neužmiega, tai sako, kad sukasi mintys galvoje visokios, neleidžia užmigti. Šiaip aišku gali būti ir pasekmė o ne priežastis. Bet jei rami galva, tai ramiai ir miegi.

time

#23
vasario 10, 2016, 18:47:06 Redagavimas: vasario 10, 2016, 21:10:06 by time
Citata iš: Legionas  vasario 10, 2016, 02:48:59Ir visi meluoja ir papirkti? Kaip sako ko ieškai tą ir randi. Tik man įdomu, kaip sugebi išrankiot iš šimtų tyrimų, tik tuos kuriuose užsimenama apie blogą poveikį, o visi kiti papirkti. Visos didžiausios sveikatos įstaigos visame pasaulyje papirktos. 99.9 procentai mokslininkų papirkti, visas pasaulis meluoja.
Ne

xsistemax

Technologijų atsisakyti neįmanoma dėl paprastos priežasties:jos maitina,rengia ir t.t. daugiau nei 7-is mlrd žmonių.Atsisakant technologijų reikėtų kažkur "pradanginti" mažiausiai 90 procentų populiacijos.Gal paskelbti loteriją,ar traukti burtus? :) O ir likusiųjų gyvenimas nebūtų saldus.
Mokslas siekia žinių,taikomojo mokslo atstovai mąsto,ką panaudojant tas žinias būtų galima padaryti.O į gyvenimą technologijas(kartais ir labai žalingas)paleidžia verslo žmonės,norintys uždirbti.Todėl @klajunas  tavo kaltinimai yra mesti ne tuo adresu.
Viskas šiame pasaulyje turi šalutinį poveikį,ne tik technologijos.Net toks "ekologiškas produktas",kaip Saulės šviesa sukelia odos vėžį.  :)
Tik technologijų dėka žmogus tapo klestinčia rūšimi.Kodėl sunegalavęs popiežius kreipiasi ne į "tikrus žmones",o į "vergo sąmonę" turinčius medikus?Todėl,kad jis nėra kvailys.Žino,kad tik jie ir technologijos gali padėti...

time

#25
vasario 11, 2016, 22:18:00 Redagavimas: vasario 11, 2016, 22:31:07 by time
Citata iš: xsistemax  vasario 11, 2016, 21:52:58O į gyvenimą technologijas(kartais ir labai žalingas)paleidžia verslo žmonės,norintys uždirbti.
Pagal verslininkų užgaidas kuriamos technologijos yra pačios populiariausios. Jų žala nėra įžvelgiama, tiek kiek technologijų, kurios yra nepopuliarios naudojamos ne verslo, nepasipelnyjimo tikslais. Pvz: skaičiavimo mašinėlė, kuri neskleidžia nejokiu wi-fi bangų, bet vien dėl tokios funkcijos perkamas išmanusis telefonas...

Citata iš: xsistemax  vasario 11, 2016, 21:52:58Net toks "ekologiškas produktas",kaip Saulės šviesa sukelia odos vėžį. 
Saulė ne-ekologiškas produktas. Nieko nepadarysi, kad mes esam nesutverti gyventi žemėje, nenumirę, dėl vėžio, sėkmingai būname lauke, saulėje. Patys primityviausi žmonės bijantys saulės spindulių slėpėsi olose, šiuolaikiniai žmonės analogiškai gali slėptis rusyje.


Vitus

Citata iš: time  vasario 10, 2016, 00:06:35Pats panaikinau wifi routeri, kai sužinojau. Grįžau prie laidinio interneto.
WiFi įrenginio poveikis žmogui per metus yra maždaug toks pat, kaip 20 min. trukmės pokalbis mobiliuoju telefonu.
Net rauterį panaikinus nėra jokių garantijų, kad kaimyno rauteris nestovi už sienos. Nesertifikuotas, padidinto galingumo, už 50 cm nuo tos vietos, kur yra Tamstos pagalvė. Kuris niekada neišjungiamas ir po 7-8 val kiekvieną naktį švitina tiesiai į galvą :)

time

#27
vasario 12, 2016, 01:28:24 Redagavimas: vasario 12, 2016, 01:34:32 by time
Citata iš: Vitus  vasario 12, 2016, 00:36:47WiFi įrenginio poveikis žmogui per metus yra maždaug toks pat, kaip 20 min. trukmės pokalbis mobiliuoju telefonu.
Aš nesiekiu geresnio prieinamumo prie interneto, mane tenkina ir laidinis internetas, kuris saugesnis sveikatai.

Wifi neištirinėta technologija, atsilieps vėliau.

klajunas

Citata iš: xsistemax  vasario 11, 2016, 21:52:58Tik technologijų dėka žmogus tapo klestinčia rūšimi.Kodėl sunegalavęs popiežius kreipiasi ne į "tikrus žmones",o į "vergo sąmonę" turinčius medikus?Todėl,kad jis nėra kvailys.Žino,kad tik jie ir technologijos gali padėti...
Kur kas iš tikro kreipiasi niekas nežino. @xsistemax tu niekada nematei, kur popiežius kreipiasi, čia tik tavo proto abstraktų sujungimas, arba kaip sakai "fantazija".

Be to aš patį popiežių laikau "tikruoju žmogumi". O jeigu ir kreipiasi, tai tik tada, kai nulūžta ranka ar įsisuka koks virusas. Bet tai išplėstai pasaulio sampratai visiškai neprieštarauja.

@xsistemax matau, kad neturi tam tikros patirties, tik nežinau, kokiame lygyje esi užstrigdytas. Man sąmonės plotas keičiasi.

Technologinis klestėjimas yra pasaka, nes technologijų dėka rūšis tapo pavergta rūšimi. Kadangi technologiškai slopinamas su destruktyvia interferencija visas planetos biosferos gnostinis apvalkalas. tam tikri generatoriai per visą kvantinį lauką skleidžia slopinamąsias vibracijas, kad žmonija dvasiškai negalėtų priešintis vergovei.

tikiuosi neišsigandai nemokslinių žodžių, nes žiūrėti reikia visai ne į žodžius.


Mekabciel

#29
vasario 12, 2016, 15:48:52 Redagavimas: vasario 12, 2016, 15:51:08 by Mekabciel
Vergo samone sprendzia apie dabarti neatsizvelgdama i bendra konteksta.
Arba kitaip: Nerodyk kvailiui puses darbo, nes kvailys prades aiskinti kad cia yra briedas, nesamone ir t.t.
Juk nesunokusio obuolio niekas nevertina kaip galutinio vaisiaus.

Tam kad pinigai uzdirbinetu pinigus visu pirma reik uzdirbti pirmus pinigus, taip ir su technologijom, zmogus dabar vergauja technologijoms, bet tik tam, kad jos galetu vergauti jam, o kvailys negaves galutinio rezultato cia ir iskarto, nieko nepadares, nusivilia, isizeidzia, pradeda technologijas vertinti is priesingos puses, iesko trukumu, zalingumo, kritikuoja, galiausiai iesko uzsipildymo dvasingume, jezuje ir t.t. Tada is tokiu nusivilusiu veikeju pradeda plisti labai ismintingi straipsniai, kurie peni tokius pacius, jauciancius tustuma. Ir tokiu susiprateliu klusteris jauciasi pakyletas ir nusvites, nes galvoja jog mastymas apie tai jog yra slaptos jegos, lemiancios likusios zmonijos dvasine raida yra teisingas, nors tai viso labo, griztant atgal, vergo samone, kuri savo sekmes ir likimo pagrindini faktoriu, itakotoja istrasuoja i isore, i kitus - liga, zmona, kaimynas, policininkas, prezidente, blogas oras, dievas(tada seka kitas ziniu levelis) - medijos programavimas, chemitrailsai, elektromagnetizmas, visuomenes valdymas ir manipuliavimas, uznuodytas maistas, nupirkta farmacija, masonai, rozenkreiceriai, bilderbergo grupe, iliuminatai, ir t.t. Beabejo dar zeta pilkieji, puole angelai, nefilimai, reptilijos ir kitas fantazijos vaisius. Ir kai zmogus dar daugiau i tai pasigilina, pradeda mastyt jog uz to stovi tikrai kazkokia grupe kurios niekas nezino ir tai tikrai ne tai kas buvo isvardinta anksciau - 100% yra kazkas nuo kurio priklauso mano gerbuvis. Ir neretai zmogaus gyvenimo centru pasidaro abstrakti, niekeno nematyta, nezinoma, neidentifikuota zmoniu grupe, o kartais fizikine jega, kuri lemia mano gyvenima ir dvasine raida ir taip zmogaus egoizmas pastato save i pacia patogiausia ir komfortiskiausia egzistavimo busena - man blogai, nes, kaltas likes pasaulis. Zmogus net pats su tuo sutinka ir net israizo savo smegenineje, nors gamta, kurios sudedamoji tos pacios besivystancios technologijos, kiekviena diena zmogui siulo dar didesni komforta. Zmogus gi tingedamas pasigilinti ir suvokti to prasme ir paskirti renkasi paprastesni kelia, atsisako gamtos teikiamu patogumu ir pasirenka komfortiska isores kritika.

Aukštyn