Gera energija namuose, aplinkoje, laimė.

Pradėjo eternal.bliss, gruodžio 03, 2014, 23:11:07

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

eternal.bliss

Laba diena.  :) Na pradėkim nuo to, kad labai gera energetika namuose, tokia laisvė, tyrumas, tarytum šventykloje gyvenu. Poto dar ta laimė, kartais pabundu iš džiaugsmo, ar besijuokdamas, nzn ką daryti. Keliaujant kartais užklumpa beribės laimės pojutis. Kartais tiesiog pamilsti viską aplinkui, džiaugiesi iš niekur nieko. Nzn kas čia yra. Galit gal padėti tapti normaliu?

Benamis

Tai jauciu jau ir Nirvana netoli (truksta dar 3 paveiksleliu eternal.bliss kampe). Sveikinu.

eternal.bliss

Tame ir blogiausia, kad nirvana jau senai kaip pasamoninė būsena... p.s (užjaučiu kad tavo protas palygina mano ir tavo patirtis, ir jaučiasi blogai dėl to, ką pats sukuria.)

Benamis

Tai, kad as puikiai jauciuosi ten kur daug skausmo, neapykantos, melo, smeizto ir apkalbejimo. Todel uzuojautos nereikia ;D

eternal.bliss

Tebunie. Pasamonės nepakeisi taip lengvai.
Pridedu prie temos apmastymui, informacijos.

Mayhemas

as ir noriu, kad man taip butu:D

eternal.bliss

#6
gruodžio 04, 2014, 20:01:53 Redagavimas: gruodžio 04, 2014, 20:04:13 by eternal.bliss
Tai labai paprasta. Visa kas žmogų smugdo yra jo bandymas tapti reikšmingu, (kartais net ir aukos pozicijoje) Tereikia numesti visus sureikšminimus gyvenime, tiek savęs tiek aplinkinių. Išmokti į viską žiurėti kaip į pamoką, jei kas nors ižeidė, žiurėk dėl ko tu isižeidei, propaguoti tereikia tobulėjimą o ne karą.  Na poto reiktų keisti asmenybės tapatinimasi toliau. Tereikia ją sutapatinti su būsena kurioje nori būti. Sąmonė yra lanksti, todėl tereikia noro, ir ji gali priimti betkokį pavidalą. Dėl to susitapatinus su laime, tu save patirsi kaip laime, aišku ir aplinka pradės keistis, kartu. Tai visiškai nepriklausoma būsena, nesiremianti niekuo.  :)

Whitenblack

Citata iš: eternal.bliss  gruodžio 03, 2014, 23:11:07
LGalit gal padėti tapti normaliu?


Labas,

Manau , kad tapti normaliu , pirmiausia reikia būt nenormaliu. ( Nelabai suprantu žodžio ,,nenormalus" sąvoką , čia suprasti kaip: kitoks nei visi , ar kaip? ).

Džiaukis , kad visur matai gėrį ir viskas pas tave puiku , o ne atvirkščiai. :)

nereikalinga

Spėsi būt nenormaliu,viskam savas laikas :D

Aukštyn