Kodėl evoliucijos mokymas yra toks pavojingas?

Pradėjo Steiblys, lapkričio 05, 2014, 11:48:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

#180
rugpjūčio 31, 2017, 12:47:45 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 13:33:49 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugpjūčio 31, 2017, 11:52:24- taip, fizika yra grynai empyrinis mokslas, jis neturi tikslo paaiškinti, jis turi tikslą tik išmatuoti ir panaudoti.

p.s.
.. tas pats su visais kitais mokslais, sakykim biologija negali ir neturi tikslo paaiškinti, ji irgi turi tikslą tik matuoti, vertinti, naudoti.
Fizika, bilogija ne tik turi tikslus paaiškinti , bet ir paaiškina . :D ( beje ne empyrinis , o empirinis  rašoma )

Citatap.s.2.
.. ateistai dažniausiai yra visiški bemoksliai, todėl jie visada mokslą sudievina tam, kad pateisinti save. Tik vienintelė filosofija bando aiškintis, nesvarbu kokios pakraipos ji bebūtų. Visiems bemoksliams tai rakštis subinėje..
Ateistai dažniausiai yra visiški bemoksliai ? :D kokia statistika remiatės ?:D

IQ neturi tiesioginio ryšio su ateizmu , bet stiprus religijos išpažinimas gali turėti įtaką žmogaus prastesniam IQ . Statistiškai skurdžiausios pasaulio šalys yra labiausiai tikinčios . Bloga mityba , žemas išsilavinimo lygis , mažiau urbanizuoti ir t.t. šie faktoriai gali ir dažniausiai lemia žmonių IQ . Beje jose kaip niekur kitur daug visokių raganysčių , religinių sektų ir fanatikų .

Tikrai neteko girdėti , kad koks religinis fanatikas baigęs Harvardo universitetą norėtų tapti teroristu . Keistas sutapimas ar ne ? :D Beje , ateistai statistiškai nėra nei mažiau nei daugiau išsilavinę , jeigu lyginti išsivysčiusiose šalyse . Tačiau paėmus viso pasaulio šalių žmonių skaičius ( tarp jų ir skurdžias ) , situacija keičiasi kardinaliai .

vytra

#181
rugpjūčio 31, 2017, 13:46:02 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 13:55:59 by vytra
Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 12:47:45Fizika, bilogija ne tik turi tikslus paaiškinti, bet ir paaiškina.
- čia jau prasideda ginčas dėl "paaiškina" termino prasmės.. Taip, tai paaiškina apie artimiausią priežastingumą, bet visiškai nepaaiškina prasmės filosofine prasme.


CitataAteistai dažniausiai yra visiški bemoksliai?
- čia vėl kalba ne apie titulus ir diplomus, o apie taip vadinamą "vienos dimensijos mąstymą", rusai turi labai gerą terminą: "Однобокое мышление".

CitataIQ neturi tiesioginio ryšio su ateizmu
- IQ neturi ryšio ir su išsilavnimu ar su mokslu ar su tobulumu. Tai tik testas, rodantis atitikimą testo sudarytojo kultūrai. Kuri kultūra tobulesnė? Atominė bomba ar holokaustas to neįrodo.

Citata"stiprus religijos išpažinimas" gali turėti įtaką. Statistiškai skurdžiausios pasaulio šalys yra labiausiai tikinčios.
- čia ir būtent būtent čia, yra naudingas ateistų skepticizmas, gelbėjantis nuo "stipraus religijos išpažinimo" debiliško savivertės fanatizmo, nukreipto totaliai prieš visus ir visur, pasiteisinimui juos vadinant "netikėkiais".

Citataneteko girdėti, kad religinis fanatikas, baigęs Harvardo universitetą, norėtų tapti teroristu.
- "terorizmas" tėra viena iš kovos strategijų, ši strategija niekuo neišsiskiria iš branduolinio karo strategijų. Išsimokslinę vadai ir ten neina į mėsą.

:(

Linas Esu

#182
rugpjūčio 31, 2017, 14:47:42 Redagavimas: rugpjūčio 31, 2017, 16:08:39 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugpjūčio 31, 2017, 13:46:02- čia jau prasideda ginčas dėl "paaiškina" termino prasmės.. Taip, tai paaiškina apie artimiausią priežastingumą, bet visiškai nepaaiškina prasmės filosofine prasme.
Dėl to ir egzistuoja toks mokslas , filosofija , kuris bando paaiškinti , žmonės ties tuo bent dirba . :D

Žinoma yra didžiulė dalis pasauliečių , kuriems užtenka religijų doktrinų ( kelių tūkstančių metų senumo mitologinių pasakojimų , filsofinių šio teksto interpretacijų ) .

Citata- čia vėl kalba ne apie titulus ir diplomus, o apie taip vadinamą "vienos dimensijos mąstymą", rusai turi labai gerą terminą: "Однобокое мышление".
Tai pagal jūsų filosofiją ateistai vienodo mąstymo ? :D

Citata- IQ neturi ryšio ir su išsilavnimu ar su mokslu ar su tobulumu. Tai tik testas, rodantis atitikimą testo sudarytojo kultūrai. Kuri kultūra tobulesnė? Atominė bomba ar holokaustas to neįrodo.
Lozungai.

P.S žmogus , kuris neturi jokių elementarių mokslo žinių negebės net laikyti testo . Statistiškai išsilavinusių žmonių IQ koeficientas didesnis , negu tų kurie niekada nesimokė ar nestudijavo .
IQ tiesiogiai priklauso nuo žmogaus sveiko gyvenimo būdo , bei smegenų darbo .
Mokindamasis ir įgydamas naujų žinių žmogus , treniruoja savo smegenis , taip pat kelia ir savo intelekto koeficientą . Teigti jog IQ neturi jokio ryšio su mokslu , gali tik visiškas bukagalvis .

Citata- čia ir būtent būtent čia, yra naudingas ateistų skepticizmas, gelbėjantis nuo "stipraus religijos išpažinimo" debiliško savivertės fanatizmo, nukreipto totaliai prieš visus ir visur, pasiteisinimui juos vadinant "netikėkiais".
Nieko nesupratau ką norėjote tuo pasakyti .

Citata- "terorizmas" tėra viena iš kovos strategijų, ši strategija niekuo neišsiskiria iš branduolinio karo strategijų. Išsimokslinę vadai ir ten neina į mėsą.
:(
Terorizmo ir branduolinio karo strategijos niekuo neišsiskiria ? :D :D nebejuokinkit :D

P.S geriau atsakykite į temos klausimą , užteks blevyzguoti :D " Kodėl evoliucijos mokymas yra toks pavojingas? "

vytra

Citata iš: Linas Esu  rugpjūčio 31, 2017, 14:47:42Terorizmo ir branduolinio karo strategijos niekuo neišsiskiria? nebejuokinkit.
- ir tem ir tem dėl siekiamų vadų tikslų aukojami/žudomi niekuo nesusiję civiliai.

p.s.
.. klasikinis garbingas karas suprantamas tik kaip kova tarp armijų, kurios sudaromos savanorių principu.

:(

cs

Evoliucijos mokymas yra netikslus, bet svarbus ir įmenantis vieną iš žmogaus tikėjimo svarbių klodų. Jeigu, tikrovė ateitų su nepatikrinamais kanalais ir naujovių šaltinis neturėtų jokio ryšio, žmogus nemokėtų pasirinkti arba neturėtų pasirinkimo galimybės.

Ir turbūt pastata yra tikėjimas, kuriam tik reikia ryšio gaminimo su praeitimi, praeities statyba. Tai jei tokio ryšio nebūtų ar nutrūktų, būtų kelias ieškoti naujų praeities pastatų. Visada tas ryšys reikalingas, tik jis atrodo labai netikslus ir nieko nepasakantis apie realybę tikroviško.

Linas Esu

#185
rugsėjo 12, 2017, 15:40:18 Redagavimas: rugsėjo 12, 2017, 16:05:14 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugsėjo 01, 2017, 10:45:22- ir tem ir tem dėl siekiamų vadų tikslų aukojami/žudomi niekuo nesusiję civiliai.
Yra didelis skirtumas ... terorizmo taikiniai dažniausiai tik ir yra civiliai , pagrindiniai taikiniai . Teroristinės grupuotės vengia mūšių su profesionalia armija .

Kaip manote dėl ko atominės bombos buvo metamos ant Japonijos ? ir dėl ko jų niekas nebenauduoja ?

Citatap.s.
.. klasikinis garbingas karas suprantamas tik kaip kova tarp armijų, kurios sudaromos savanorių principu.

:(
Nėra jokios klasikinės moralinės karo sampratos ar kokių nors " garbės kodeksų " , apart holivudinių ekranizacijų ar romanų .... Ženevos konvencijai nėra net 100 metų , o ir ji jau buvo pažeista tūkstančius kartų . Rusijos , JAV , Jugoslavijos ir kt karai, ne kartą pažeidė sutarties punktus . Karas neturi taisyklių .


vytra

#186
rugsėjo 18, 2017, 12:58:29 Redagavimas: rugsėjo 18, 2017, 13:07:10 by vytra
Citata iš: Linas Esu  rugsėjo 12, 2017, 15:40:18Yra didelis skirtumas.. terorizmo taikiniai dažniausiai tik ir yra civiliai, taikiniai. Teroristinės grupuotės vengia mūšių su profesionalia armija.
- tai tik dėl "efektyvumo"..

CitataKaip manote, dėl ko atominės bombos buvo metamos ant Japonijos?
- vien tik tam, kad išgąsdinti J.Stalin, kuris po laimėto karo rimtai svarstė viso pasaulio išlaisvinimą.

CitataNėra jokios klasikinės moralinės karo sampratos ar kokių nors "garbės kodeksų", apart holivudinių ekranizacijų ar romanų.. Ženevos konvencijai nėra net 100 metų, o ir ji jau buvo pažeista tūkstančius kartų. Rusijos, JAV, Jugoslavijos ir kt karai, ne kartą pažeidė sutarties punktus. Karas neturi taisyklių.
- todėl tuos veiksmus priskirčiau "stambiam terorizmui", terorizmas siekia tik "efektyvumo", kaip jį supranta dydysis teroristų vadas!

Citata iš: cs  rugsėjo 11, 2017, 21:52:42Evoliucijos mokymas yra netikslus, bet svarbus..
- jau esu rašęs, bet pasikartosiu: evoliucija tikrai egzistuoja (vyksta). Čia nesusipratimas slypi tame, kad "ate istai" mano, jog tai vyksta savaime. Kai jiems pateiki "savaiminės" Windows evoliucijos pavyzdį, jie nepasimeta, bet tuo pačiu išduoda save. Jie sako: "nebūtina domėtis kas daro evoliuciją. Evoliucija turi savo dėsnius ir mums nereikia žinoti trečios jėgos".


Linas Esu

#187
lapkričio 04, 2017, 17:05:22 Redagavimas: lapkričio 04, 2017, 17:09:01 by Linas Esu
Citata iš: vytra  rugsėjo 18, 2017, 12:58:29- jau esu rašęs, bet pasikartosiu: evoliucija tikrai egzistuoja (vyksta). Čia nesusipratimas slypi tame, kad "ate istai" mano, jog tai vyksta savaime. Kai jiems pateiki "savaiminės" Windows evoliucijos pavyzdį, jie nepasimeta, bet tuo pačiu išduoda save. Jie sako: "nebūtina domėtis kas daro evoliuciją. Evoliucija turi savo dėsnius ir mums nereikia žinoti trečios jėgos".
Tai kad kažkam reikalingas įsikišimas , o evoliucija be " trečiosios jėgos neįmanoma " yra kreacionistinis mėšlas ir senoji religinė dogma .
 
Šiuolaikinės bažnyčios atstovai geba atskirti , kad mokslas tai nėra religija ( vienas ir tas pats ) . O biblija jokiu būdu ne mokslo vadovėlis . Bilbija - religijos knyga . Tai sunku suvokti tik idiotams .

Ateistai ar netikintys tai supranta ir nekyla jokių problemų aiškinantis elementarius dalykus , ar paprasčiausiai diskutuojant .

P.S Niekada neteko skaityti rimtos literatūros , kurioje Windows operacinė sistema būtų prilyginta evoliucijos teorijai .

vytra

#188
lapkričio 04, 2017, 17:28:20 Redagavimas: lapkričio 04, 2017, 17:30:50 by vytra
Citata iš: Linas Esu  lapkričio 04, 2017, 17:05:22Niekada neteko skaityti rimtos literatūros, kurioje Windows operacinės sistemos kilmė būtų prilyginta evoliucijos teorijai.
- taip, esi teisus. Netgi patys ateistai paskaičiavo, kad su galingiausiu superkompiuteriu paleidus atsitiktinių mutacijų algoritmą, sukurti Windows "iš nieko", reikėtų tiek laiko, kiek neturi visa Visata.

p.s.
.. kas gal nežino, reikalingų mutacijų skaičius yra eksponentė nuo sistemos sudėtingumo.

p.s.2
.. gal kas nežino, žmogus yra trilijardus kartų sudėtingesnis už Windows, ir tai vertinant tik lastelių kiekį, o ko verta netgi viena lastelė?


:(

Linas Esu

Citata iš: vytra  lapkričio 04, 2017, 17:28:20- taip, esi teisus. Netgi patys ateistai paskaičiavo, kad su galingiausiu superkompiuteriu paleidus atsitiktinių mutacijų algoritmą, sukurti Windows "iš nieko", reikėtų tiek laiko, kiek neturi visa Visata.
Taip taip.... :D :D ir vėl tie " paslaptingi straipsniai " kuriuos skaitėte tik jūs :D net lozungais negalima to pavadinti , tai vadinama informacijos išgalvojimu :D

Citataateistai paskaičiavo
....give me a break... :D

.L.U.T.H.O.R.

Susigalvojama klaidinga analogija ir tada postringaujama apie beleką.

vytra

Citata iš: .L.U.T.H.O.R.  lapkričio 04, 2017, 17:47:17Susigalvojama klaidinga analogija ir tada postringaujama.
- malonu, kad suprantate: Windows neturėjo jokių šansų mūsų Visatoje "išsivystyti atsitiktinių mutacijų principu".

p.s.
.. žinoma kiti nežino net kas yra eksponentė.. apmaudu..

:(

Linas Esu

#192
lapkričio 04, 2017, 18:09:52 Redagavimas: lapkričio 04, 2017, 18:15:13 by Linas Esu
Citata iš: vytra  lapkričio 04, 2017, 18:06:07- malonu, kad suprantate: Windows neturėjo jokių šansų mūsų Visatoje "išsivystyti atsitiktinių mutacijų principu".

p.s.
.. žinoma kiti nežino net kas yra eksponentė.. apmaudu..
:(
@.L.U.T.H.O.R. tai rašant turėjo omenyje jus patį , bei jūsų išgalvotą analogiją su Windows :D :D



P.S Idiotas.... :D

vytra

Citata iš: Linas Esu  lapkričio 04, 2017, 17:35:38.. tai vadinama informacijos išgalvojimu.
- žinote kas tai yra "tarnybinis mokslininkas"? Atsakau: tarnybinis mokslininkas pasiekė tokį aukštą lygį, kad sugeba suprasti absoliučiai viską, ką sugalvoja supuvusių imperialistų mokslininkai.

:)

Linas Esu

#194
lapkričio 04, 2017, 18:40:22 Redagavimas: lapkričio 04, 2017, 18:42:54 by Linas Esu
Citata iš: vytra  lapkričio 04, 2017, 18:32:36- žinote kas tai yra "tarnybinis mokslininkas"?
Nežinau , tačiau nujaučiu eilinį kartą vėl ką nors išgalvosite , todėl neįdomu . :D :D

P.S nuo šiol galite uždavinėti klausimus kitiems ir nesulaukęs atsakymo , pats į juos atsakinėti . Nors tai idiotiška , tačiau kaip matau jums patinka . :D

Aukštyn