Vaikų žaidimo aikštelės Europoje ir vaiku seksualumo vaizdavimas

Pradėjo Teroras, spalio 28, 2014, 21:42:31

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

Krotijos laikraštyje paskelbtas straipsnis "Nekontroliuojama pedofilija ir vaikų seksualizacija". Su keliolika nuotraukų iš vaikų žaidimo aikštelių. Pedofilo - kaip ligoto žmogaus, marginalo, kuris slapstosi nuo visų tamsiuose užkampiuose, paveikslas jau seniai paseno. Šiuolaikiniai pedofilai prasismelkia į valdžios struktūras, eina į politiką, kuria politines partijas. Stumiami įstatymai (ypač jie mėgsta kovoti už vaikų teises) ir kuriamos seksualinio švietimo programos.

Tam, kad ne tik sukurtum tokias vaikų aikšteles, bet ir įtikintum miestų vadovus jas pastatyti, reikia turėti rimtas pozicijas valdžioje. Belieka tik vienas klausimas: kur žiūri tėvai?













Pasižiūrėkite į šias nuotraukas:



Kokias emocijas jos jums sukelia? Iš kur, jūsų manymu, aš jas ištraukiau? Iš vaikų pornografijos tinklapio? Iš pedofilų bendrijos? Ne , tai dešimtmetės mergaitės nuotraukos, skirtos žurnalo "Vogue" prancūziškai laidai. Štai dar:



Vadinkime daiktus savo vardais: šios nuotraukos yra skirtos pedofilams.

Pedofilų buvo ir yra bet kurioje visuomenėje. Mes galime guosti save iliuzija, kad jie - bejėgiai pažeminti atslalūnai, bet viskas yra kitaip. Pažvelkite į mažosios Tilos nuotraukas ir patys spręskite, kaip toli jie gali prasiskverbti ir kokie yra galingi.

Šios nuotraukos gali pasirodyti žurnale tik toje šalyje, kur jų už tai nenubaus. Kodėl nenubaus? Todėl, kad nėra tokio įstatymo. Klausimas: kam naudingas tokio įstatymo nebuvimas?

Bet tai juk Prancūzija. Tai - Europa.

Tačiau mes neturėtume savęs apgaudinėti ir manyti, kad pedofilų esama tik pas juos. Jų yra visur. Taip pat ir pas mus (Rusijoje - Teroro past.).

Jūs žinote, ko nesuprantu? Kas ir kodėl daro pajuokos objektą iš žmogaus, kuris ilgą laiką, kryptingai ir sėkmingai kovoja prieš pedofilus mūsų šalyje? Kam naudinga internete lipdyti bepročio ir marazmatiko įvaizdį šiam žmogui? Kas stovi už purvo, kibirais pilstomo ant to žmogaus galvos?

Apdergti purvas galima kiekvieną. Jei ilgai ir garsiai šaukti apie ką nors, kad jis - marazmatikas, tai žmonės tai sužiaumos ir ims pritariamai linguoti galvomis: taip, jis tikrai marazmatikas. Net neįsigilindami į detales.

Aš dabar kalbu apie Mizuliną, kuri daugelį metų kariauja su pedofilais įstatymų leidybos lygmenyje.

Jelena Borisovna yra viena iš autorių 2010 metais priimto įstatymo "Dėl vaikų apsaugos nuo informacijos, žalingos jų sveikatai ir vystymuisi". Ji taip pat ėmėsi iniciatyvos, kad Rusijos telekomunikacijų operatoriai privalėtu, pagal nutylėjimą, visiems klientams įjungti "Vaikų" interneto filtravimą.

Mizulina yra viena iš autorių įstatymo, kuris draudžia, priimti į darbą tuos, kurie buvo teisti už seksualinius nusikaltimus prieš vaikus. Tai beprotiška, tačiau ne taip seniai mes dar neturėjome tokio įstatymo, ir atsėdejęs pedofilas vėl galėjo gauti kūno kultūros mokytojo darbą.

Kovoja Mizulina ir lytinės pilnametystės Rusijoje atitolinimo - nuo 16 iki 18 metų.

Jus turite dukterų? Tikriausiai nenorite, kad koks nors vingrus trisdešimtmetis iškrypėlis prikabintų jūsų dukrai, kuriai dar tik vakar sukako 16 metų ir kuri, mano įsitikinimu, tebeturi vaikišką protą, prikabintų makaronų ant ausų ir įsitemptų į lovą, žinodamas, kad jam už tai nieko nebus.

Jeigu žinotu, jog už tai jį gali patraukti baudžiamojon atsakomybėn, jis, nedrįstu temptis jūsų šešiolikmetės dukters į lovą. O jis žino, kad jam nieko už tai nebus ir tempiasi.

Tai štai - toji pati Mizulina, iš kurios juokais raitosi įsisiautėję interneto žiurkėnai, bando padaryti taip, kad bet kuris iškrypėlis šimtą kartų gerai pagalvotų, prieš numaudamas kelnaites jūsų šešiolikmetei dukrai.

Dar kartą atidžiai pasižiūrėkite į dešimtmetės Tilan Blondeau nuotraukas, ir pasibaisėsite, kokie galingi gali būti pedofilai pas juos. Paskaitykite, koks purvas pilamas internete ant tų, kurie pas mus su jais kovoja, ir pasidarykite savas išvadas.

www.versijos.com

house_armin

Aiksteles turbut patys pedofilai ir state. O del zurnalo virselio tai nematau kazkokios cia bedos.

snofru

Citata iš: house_armin  gruodžio 13, 2014, 09:58:43
O del zurnalo virselio tai nematau kazkokios cia bedos.
ane?

house_armin

Citata iš: snofru  gruodžio 13, 2014, 11:42:38
Citata iš: house_armin  gruodžio 13, 2014, 09:58:43
O del zurnalo virselio tai nematau kazkokios cia bedos.
ane?

Gal sita nuotrauka ir nera pati tinkamiausia. Bet tai nera pedofilija, nors turbut linksta link to.

TinSoldier

Jei ir ne totali pedofilija, tai vaikų išnaudojimas ir seksualizavimas. Ir tikrai ne menui, o kažkokiam bullshit'ui.

Supera

Dėl žurnalo tai čia mados industrija kalta. Vien tik į jų "manikenes" pasižiūrėjus baisu darosi, nesu aš feministė ar panašiai, bet nematau grožio kai rubus demonstruoja šakaliai aptraukti skūra. Va šitas reikalas jau nuo mažens formuoja merginų savimonę maždaug "aš per stora" ir panašiai, plius pasižiūrėkit kaip trylikametės rengiasi ir dažosi, o tėvai akis užmerkę. Ir dar, dabar taigi labai madinga mažus išvis vaikus hipsteriškai rengt, tipo supermodeliai. Ką noriu pasakyt, kad kai tėvam yra poreikis mažus vaikus ale supermadingai rengt tai ir orientuojasi į pirkėjus, viskas verslui.

idenmeyou

Viena iš baisesnių iškrypimo formų, dažnas atvejis, kad iš gabių menininkų atsiranda keistuolių, kurie sukuria kas nepriimtina visuomenei ir toks sociumo požiūris normalus, nes tai kas čia matoma nėra gerai.Blogiausia tai, kad kalta valdžia, institucijos, kurios leidžia įsigalėti tokiems dalykams. Vadinasi valdžioje yra nemažai pedofilų, iškrypėlių kas jau daug kam seniai buvo aišku.

Kaip tik rašydamas šį postą norėčiau prisiminti kaip 2012 rašė įvairūs žmonės, kad neva mūsų viduje įvyks didžiuliai pasikeitimai ir žmonės keliauja sąmoningumo keliu. Bet aš kaip ir prieš tuos kelius metus taip ir dabar turėčiau nesutikti, nes situacija negerėja, o stovi vietoje arba netgi blogiau. Kaip pasaulyje žmonėms buvo taip ir tebėra svarbūs materialūs dalykai, tik pramogų pasaulyje tendencija tokia, kad vis daugiau iškrypimo.

Supera

Čia ir marksistinę analizę pritaikyt galima :D, kad kapitalas išnaudoja žmones, tik ne taip akivaiždžiai, o užsislėpęs už vartotojiškumo ir visos vartotojiškos kultūros. Jei yra paklausa bus ir pasiūla.
Tai čia reikia kiekvienam pradėt nuo savęs, aišku visko nesužiūrėsi, bet reikia vaikus augint kaip vaikus, o ne, kaip mažus suaugusius, kuriem viskas galima ir duodami iphonai į rankas, kad tik kietesnis pasirodytų. Patys tėvai sukuria pavadinkim patrauklų vaikų įvaizdį.

idenmeyou

Dabartinė pasiūla neatsiranda vien tik iš paklausos. Paklausą kurią patys prekybininkai, mes tik galvojame, kad norime visų iphone ir kitų įvairių daiktų. Kai kurie jų išties praverčia, bet yra tokių, kurie mums visai nereikalingi. Prekybininkai mus apgauna reklama ir reklamos galia yra didžiulė, užtenka tik gerai pareklamuoti produktą ir iškart bus pirkėjas, o tada bus galima prekybininkams meluoti, kad neva egzistuoja paklausa.

Supera

Vat būtent, kad ta paklausa sukuriama praplaunant smegenis :D o labiausiai jai pažeidūs yra vaikai.

Aukštyn