Kaip sensta skirtingi Zodiako ženklai?

Pradėjo Benamis, rugpjūčio 03, 2014, 18:15:37

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Žvaigždėse įrašyta viskas: nuo to, kokie gimsime iki to, kaip pasensime. Visi sensta skirtingai. Genetika, paveldimumas, gyvenimo būdas, psichologinė būsena - visa tai veikia natūralius senėjimo procesus. Tačiau ne tik tai daro poveikį: vienus stipriau, kitus mažiau veikia Zodiako ženklas.

Avino ženklo atstovai nuolatos yra kuo nors užsiėmę, atkakliai siekia užsibrėžtų tikslų, todėl jų organizmas senėjimui tarsi neranda laiko. Bėgant metams ligų padaugėja, tačiau jie nelabai kreipia dėmesio į simptomus ir vis tiek gyvena aktyvų gyvenimą. Išėję į pensiją Avinai nesėdi ant sofutės, bet užsiima tuo, apie ką svajojo visą laiką, bet anksčiau neturėjo laiko. Jie keliauja, susiranda naujų pomėgių, pradeda mokytis. Neretai gyvenimo prasmę atranda vaikaičiuose, nes tai taip pat priežastis nesėdėti vienoje vietoje.

Po Jaučio ženklu gimusieji būna užsispyrę ir gan nelankstūs, todėl senėjimas jiems gali tapti savotišku apsėdimu. Vadovaujančius postus užimantys Jaučiai yra senovinio sukirpimo žmonės, kurie linkę įdarbinti giminaičius ir artimos aplinkos žmones. Ginčytis su šio ženklo atstovu beprasmiška, net jei siekiama gero. Į senatvę daugelis priauga svorio, nes negali atsispirti skaniam maistui. Jie net sulaukę garbaus amžiaus geba patys pasigaminti maisto ir dar paruošti sudėtingus patiekalus svečiams.

Ar dvyniai mėgausis senatve priklauso nuo jų sveikatos būklės. Jeigu jie ištvers laukinės jaunystės neigiamas pasekmes, tai senatvėje užsibrėš naujų tikslų ir jų energingai sieks. Jų gyvenimo prasmė visada liks nauji įspūdžiai, todėl šio ženklo atstovai greičiausiai dirbs iki žilos senatvės arba užsiims menais ir amatais. Jeigu sveikata bus silpna, toks žmogus bus linkęs gyventi prisiminimuose. Negalėdamas užsiimti aktyvia veikla toks asmuo bent jau stengsis „pratempti" kuo ilgiau. Net tuomet jis turės kokių nors pomėgių.

Vėžiai į senatvę bus sukaupę pakankamai materialaus turto, todėl jų laukia saugi ir aprūpinta ateitis. Kita vertus, santaupas jie neleis labai noriai, išskyrus vaikaičiams. Jiems Vėžiai nieko negalėtų atsakyti ir kuo daugiau vaikų, tuo jie laimingesni. Sensta jie harmoningai, tačiau tik tada, jei yra apsupti mylimų žmonių, su kuriais gali dalintis savo šiluma, patirtimi ir rūpesčiu.

Liūtų senėjimo procesai priklauso nuo to, kaip anksti jie subrendo. Jeigu jų vaikystė ir paauglystė buvo nerūpestinga, jie ilgiau išliks stiprūs ir energingi. Tačiau jeigu paauglystėje teko sunki atsakomybės našta, tai senatvė ateis greičiau nei pase. Šio ženklo atstovai sendami reikalauja iš aplinkinių vis daugiau pagarbos ir garbinimo. Jie būna laimingi galėdami padėti giminaičiams pinigais, dovanomis, globa. Jiems kaip oras būtina jaustis reikalingiems.

Mergelės senėjimo bijo, todėl rūpintis kaip išlikti jaunatviškoms pradeda gerokai anksčiau, nei pasirodo pirmieji negailestingo laiko požymiai. Šio ženklo atstovai rūpinasi savo kūnu, atlieka visus reikiamus tyrimus, bando reguliuoti svorį. Visa tai jiems užtikrina, jei ne ilgaamžiškumą, tai bent aktyvų ir sveiką gyvenimą. Kuo daugiau metų Mergelėms, tuo labiau jie linkę kritikuoti, viską pedantiškai tvarkyti, valyti. Senstant su Mergelės ženklo žmogumi darosi vis sunkiau gyventi. Kita vertus, jie laimingi jaučiasi tiek gyvendami vieni, tiek apsupti žmonių.

Svarstyklių ženklų atstovams senėjimas reiškia sumažėjusį fizinį patrauklumą, todėl jie siekia kuo ilgiau išlikti jauni. Kai norimo poveikio nebesuteikia kremai, kaukės ir kitos grožio priemonės, jie ryžtasis gultis po plastikos chirurgo peiliu. Visa tai galima pasakyti apie abiejų lyčių atstovus. Vyrai taip pat labai rūpinasi jaunatviškos išvaizdos išsaugojimu, ypač jei užsiima visuomenine veikla. Paprastai ir protą guvų jie išsaugo ilgai.

Skorpionai senatvėje tampa paniurėliais, dažančiais pasaulį tamsiomis spalvomis. Aplinkinius jie gąsdina šiurpiomis ir miglotomis pranašystėmis, nemoka džiaugtis gyvenimu. Jie linkę erzinti ir nervinti žmones, kurie jais rūpinasi. Tačiau ne visi Skorpionai tokie. Tie, kurie jaunystėje ne tik žinojo apie savo seksualumą, bet ir juo naudojosi, ir garbaus amžiaus nenustoja rūpintis savo sveikata bei išvaizda. Tačiau vis tiek kartais jiems užeina noras pagadinti kitiems gyvenimą.

Šauliai nenori nė pagalvoti apie artėjančią senatvę. Jie ją slepia po jaunatviškais drabužiais ir aksesuarais, pradeda bičiuliautis su gerokai už jais jaunesniais žmonėmis. Būdami fiziškai aktyvūs jie geba ilgai išlikti itin jaunatviški. Kartais pastangos bet kokia išlikti jaunatviškiems atrodo juokingai. Jeigu jaunystėje šio ženklo atstovai negyveno labai dorai, tai senatvėje nuo jų nusisuka net tie, kurie kažkada buvo ištikimi ir atsidavę draugai.

Ožiaragiai senatve gal ir nelabai džiaugiasi, tačiau ją pasitinka turėdami pakankamai gyvenimiškos patirties. Dažniausiai tik šiame gyvenimo etape jie iš tikrųjų pradeda mėgautis gyvenimu. Vaikystėje, paauglystėje ir suaugus tam paprasčiausiai nebelikdavo laiko. Jie nuolatos siekdavo užsibrėžtų tikslų ir nepakankamai rūpinosi savo malonumu. Išėję į pensiją Ožiaragiai bando gauti tai, ko neturėjo anksčiau. Jie atranda naujų pomėgių, prisijungia prie kokios nors partijos, susiranda naujų draugų ar net užmezga meilės romaną.

Vandeniai
labai jautriai suvokia laiką, todėl kiekvieną dieną bando nugyventi prasmingai. Jie kruopščiai rūpinasi savo išvaizda, dievina gražius drabužius ir brangius aksesuarus, keliones ir bendravimą. Senstant tai nesikeičia, priešingai - dar labiau sustiprėja. Kuo daugiau metų, tuo labiau siekia išlikti puikios formos. Jaunystėje Vandeniai dažnai galvoja apie tai, ką pamanys kiti, tačiau vėliau „atleidžia vadeles" ir tai jiems išeina į naudą.

Žuvų
ženklo atstovai sensta gražiai, net jei jaunystėje negalėjo pasigirti ypatingu grožiu. Ir tai ne tik išvaizda, nuo Žuvų tarsi sklinda vidinė šviesa, kuri jas padaro dar patrauklesnius. Jie stengiasi  kitiems netapti našta. Kol turės jėgų, Žuvys viską padarys pačios ir neprašys kitų pagalbos, o jeigu kas nors pasisiūlys padėti - atsisakys. Jaunystėje nepastebima vidinė stiprybė vėlesniame amžiuje padės ilgą laiką tvirtai stovėti ant kojų ir dar padėti silpnesniems artimiesiems.

priekavos.lt

Supernatural

Mmm...as avinas, kuris uzstrigo ties 28niais, lai tebus taip :)

kiskis

Citata iš: Supernatural  lapkričio 01, 2016, 01:00:02Mmm...as avinas, kuris uzstrigo ties 28niais, lai tebus taip :)
Kaip pavyko?

Supernatural

nežinau kaip, tiesiog senstu lėčiau, ačiū die. Per paskutinius metus nemenkai pasenau dėl nervų, bet pastebėjau tendenciją - kad įmanoma atjaunėti.

Citata iš: kiskis  lapkričio 01, 2016, 01:04:26
Citata iš: Supernatural  lapkričio 01, 2016, 01:00:02Mmm...as avinas, kuris uzstrigo ties 28niais, lai tebus taip :)
Kaip pavyko?


Aukštyn