Del treciosios akies

Pradėjo viliusinas, birželio 03, 2014, 18:22:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

viliusinas

Parasykite cia savo zinias apie treciosios akies atverima ir kas turi laiko trumpai aprasykite kaip tai padaryti. Zinau gana apie tai daug, bet aiskiai kur parasyta kaip tai padaryti nerandu..


NEXO

daryk meditacija nukreipk energija i trečiaja aki daryk telekineze tai susije su trečiaja akimi

viliusinas

Kiek kartu i diena daryti meditacijas ir kaip pastebeti rezultatus? :-\

001

Citata iš: viliusinas  birželio 05, 2014, 19:37:21
Kiek kartu i diena daryti meditacijas ir kaip pastebeti rezultatus? :-\

Svarbu, kad darytum nuoširdžiai. Visokių įvairių programų, pratimų ir panašiai yra pilnas internetas, ypač jeigu moki anglų kalbą, tad nepatingėk padaryti paieškos.
Rezultatus tai patikėk tikrai pastebėsi jeigu jie bus, kai kurios trečios akies atidarymo "pasekmės" bus malonios, bet bus ir netiek malonių.
Jeigu užmerki savo akis ir matai baltas, mėlynas ar violetines spalvas, ryškius baltus taškus arba dar kažką panašaus (tikrai bus pakitęs vaizdas), tai reikš, kad tu pažadinai savo trečiąją akį.
Sėkmės! :)

viliusinas


idenmeyou

Legendų tokių yra, kad kadaise žmonės prieš daugybę metų turėjo gebėjimą matytį ateitį ir kitus įvairius dalykus, būtent per trečiąją akį, žinoma čia legendos, o įrodyti, kad taip buvo nelabai kas ir gali.

Dabar youtubėje yra įvairiausių tutorialų, garso dažnių, kurių klausant turėtų atsiverti trečioji akis. Aš pats labai abejoju tų video patikimumu. Tarp kitko netgi bandant atverti čakras, viena yra kaip trečioji akis. Bet yra tokių žmonių, kurių nuomonės taip pat laikausi, jog trečioji akis, tai lyg gebėjimas ištrūkti iš tam tikrų jausmų, pojūčių, kitaip sakant prasklaidyti iliuzijų rūką, pažvelgti į situaciją iš šalies, tik nereikia maišyti to su racionaliu mąstymu, nes daugelis daro tokią klaidą.


mangirdas.bu

Daug legendu, daug mitiniu faktu ir panašių dalyku yra. Visko pilna, kuo daugiau apsiskaites tuo geriau. Juk budavo tie šamanai kurie kaškaip irgi matydavo ateiti arba apsinarkašine arbatu prigere, o gal rimtai. Visgi kuo daugiau skirtingos informacijos, tuo geriau. Pasidomėk apie čakras. Pasižėk pilną filmą apie čakras.

O kaip atverti akį tai yra daug informacijos, kuo daugiau perskaityk ir tiek, čia niekuom  nepadėsi. Toks dalykas yra grinai asmeninis ir ateina kai jau būna nebededama pastangų.
Kitas variantas, na plius jei tu dvasiškas žmogus tau ir taip turėtu pavykti. Šeip išmeginti vadinamu narkotikiu kaip lsd ar tsb, dar ten kaskokios šanga liktais vadinas, ten užtrauki duma ir taškais iki 5min.
Šeip asmeniškai siulyčiau tsb, tai yra tikrai susije su 3 akim.

Pavykus atvert tau nekils klausimų ar tai pavyko. Tiesiog žinosi. Mokėsi koncentruot žvilgsnį. Poto laikuj bėgant suprasi, kad trečioji akis yra visas tavo kūnas. Aišku gal iš pradžių kiek kitaip jausies. Bet laikuj bėgant.. Toliau žinosi, kad tavo ta akis ir yra visas tavo kūnas. Išmoksi labiau kontroliuot savo kūna, suprasi savo judesius. Galėsi lengvai matyt vaizdinius, bus gyvenimas smagesnis.

Dvidešimt Trys

Pirmiau turi būti pasiruošęs ką gali pamatyti ar išmokti, šiaip labai daug "matricos robotukų" ir po to susidomi tavim, psychic atakas gali daryti ir kitaip uždraust tau matyti kas vyksta už užuolaidų, bet jei turi didelę savikontrolę ir nebijai visiškai nieko tada visai nieko patirtis. O kaip atverti ją, tai sutinku su mangirdas.bu, kai galiausiai bandant viską nepavyks, tai greičiau atsitiks savaime, nededant pastangų, užtenka didelio noro energetikos, o po to po biškį susidėsto viskas iš eilės, kad prie to priveda.

pašalietis

Visi kalba, rašo, patarinėja ir toliau? Man dar neteko pasikalbėti nei su vienu, kuris tokiais pratimais atvėrė trečią savo akį. Knygų ir metodikų daug, jose pilna pratimų, tik sugebėk perskaityti. Taigi o kur trečios akies atvėrimo esmė, fizika, kada, prie kokių sąlygų ji atsiveria, kokias kokybes reikia savyje išauginti, kokių energijų dėka ji atsiveria, kaip ji atsiveria, kam ji atsiveria ??? Jums neatrodo jei viskas būtų taip paprasta, tai kas antras sutiktas gatvėje turėtu atvertą trečią akį. Iš tų kurie čia taip maloniai pataria nurodo ir pan. kuris atvėrėte tuo būdu, tų pratimų dėka savo trečią akį? Tikrai nei vienas. Ir aš galiu parekomenduoti Saharovo knygą apie trečios akies atvėrimą. Tai rimta knyga, ne beletristika, Skaitykit bandykit... Tik žinokit, kad tai nėra taip paprasta. Važiuokite į Indiją ar Tibetą, susiraskite Sufijų mokyklą ar tikros stiprios jogos Guru, mokytoją, pasimokykite pas jį metelių apie dvi dešimtis, išmokite kaupti energiją , išmokite valdyti energiją, išmokite įeiti į planetos švariuosius energetinius srautus, išmokite įeiti į stovius, išmokite energiją perkelti iš apatinių trijų čakrų į viršutines, na nors į anahatą, apie višudha aš nešneku. Išmokite tas energijas valdyti, išmokite medituoti, In ir Jan energijų subalansavimo savo kūne dėka sugebėkite poliarizuotis, atkabinkite savo astralinį kūną ir atjungę visus išorinius savo jutiklius, sąmone imkite savo kūnu skenuoti aplinkinš pasaulį. Įvaldykite stihijas, kad galėtumėte keliauti daugiau nei trimatėje erdvėje. Tai vienas iš būdų, pirmyn, ir trečia akis pas jus atsivers. Linku jums sėkmės.

anonimas2000

"Taigi o kur trečios akies atvėrimo esmė, fizika, kada, prie kokių sąlygų ji atsiveria, kokias kokybes reikia savyje išauginti, kokių energijų dėka ji atsiveria, kaip ji atsiveria, kam ji atsiveria ??? Jums neatrodo jei viskas būtų taip paprasta, tai kas antras sutiktas gatvėje turėtu atvertą trečią akį. Iš tų kurie čia taip maloniai pataria nurodo ir pan. kuris atvėrėte tuo būdu, tų pratimų dėka savo trečią akį? Tikrai nei vienas."

Tėra tavo primesta papildoma sąlyga, t.y. "ieškoti atitikimų su fizika ar pačiu mokslu". :) Atrodo, kad visur galima būtų dėti lygybės ženklus ir iš to padaryti nemenką išvadą. Aš vistik mąstau, kad kas antras gatvėje nė nesidomi ezoteriniais dalykais, kas antras gatvėje dirba prastesni darbą ir neužiima aukštesnių pareigų, kas antras yra vaikas, paauglys, pensininkas - niekas iš jų nežino jokių burtų metodų ir visatos paslapčių. Niekam per daug tiek nerūpi ezoterika ir sąmonės ar visatos paslaptys, o tuo labiau trečiuju akių atvėrimai. Nėra tam skirti laiko. Užiimtumas didelis. Bet nevien ta priežastis, negatyvumas lemia irgi daug.

Tas liečia tave, tai pats/i domies ir ieškai metodų. Sėkmingai taip ir nerandi, tai blaškais. :)

Kiek iš patirties žinau. Kam pasiseka visa tai teisingai atlikti, perdaug nesiskelbia. :) Ir be važiavimu į Indijas kitiem pavyksta. :)





idenmeyou

Savaime aišku viskas nėra taip paprasta. Didžioji dalis informacijos yra visiškai "bullshit". Todėl tampa dar sunkiau atsirinkti informacija kas arčiau tiesos, kas visiškai neteisinga. Aš visgi nemanau, kad kažkokio stebuklingo nušvitimo ar trečiosios akies atvėrimo reikia ieškoti Indijoje ar kur kitur. Juk vien nuvykus į kažkokią vietą niekuo pats nepasikeisi.

Pasaulio išorė iš dalies tau atrodo kitokia, keičiasi, kai pasikeičia tavo vidus. Tad gali ieškoti įvairiausių, būdų, metodikų ir praktikuoti čia ir dabar.

pašalietis

Trečioji akis - tai nėra stebuklas ar antgamtinis dalykas. Mus supantis pasaulis gyvena pagal vieną dėsnį, kurio nesugeba atskleisti kol kas mūsų civilizacija. Tiesa ji dar ne tiek daug pragyveno. Pagrindiniai klausimai, kurie visose civilizacijose nedavė ramybės - tai koks yra pasaulio modelis ir pagal kokį dėsnį gyvena pasaulis. Jeigu masonai, rozenkreiceriai, tamplieriai, kabalistai ir dar kai kurie okultiniai judėjimai vis tik pripažinta du iš senųjų civilizacijų išlikusius pasaulio modelius, tai pasiskaičius toje rašliavoje, kuri pateikiama knygynuose gali rasti net kelis šimtus modelių, pagal kuriuos gyvena pasaulis. Taigi filosofuojančių okultinėmis temomis ir "žinančių" ezoterines paslaptis yra daug. Vieni iš to daro stebuklus, kiti tai supaprastina iki elementaraus eilinio veiksmo. Deja viskas nėra taip paprasta. Ar gali žmogus nueiti jei jis nežino kur eina? Net gi nudažyti sieną reikia žinių, jau nekalbant apie paveikslo nutapimą, kur reikia dar ir pašaukimo. Pagal kai kuriuos čia pakanka pasiskaityti dailininko pradžiamokslį ir tapsi Pikaso ar Vangogu. Na ką gi bandykite, nuoširdžiai linkiu jums sėkmės. Tik jūs vis tik dar nepriėjote prie tokių nesudėtingų dalykų kaip kas yra mokytojas ir kas yra meistras, kiek duoda žmogui verbalinis ryšys ir kiek neverbalinis ir t.t. Nežinau ar esate atidžiai skaitę Karlos Kastanedo knygas ir ar žinote kas yra surinkimo taškas, bet tik galiu jus užtikrinti, kad savo didelio darbo pastangomis sunkiai pasieksite juo anahatą. O toliau be pagalbos ir vien tik su knygutėmis ar staipsneliais tikrai nenueisite. Radža Jantros vienuoliai mokosi metų metus specialių meditacijų pagalba, jums kaip matau jos visai nereikia, kaip ir sufijos jums vieni niekai. Pažiūrėkite 17 to Ekstrosensų mūšio 10 laidą, ten Daši labai aiškiai pasakė - padirbėkite 30 metų, išmokite atverti sklendę virš sahasraros ir gausite visus atsakymus į savo klausimus. Taigi jeigu pas jus nėra įdirbio prieš tau buvusiose inkarnacijose, nepraėjote reikiamo evoliucionavimosi kelio, jūsų pasąmonės tankis dar mažas, nėra ten pakankamai sukaupta struktūrizuotos energijos, nemanau, kad kokie tai fiziniai pratimai padės jums peršokti per kelis inkarnacijos tarpsnius. Na, o fiziniai pratimai skirti bioenergetikai, kūnui.
Gerbiamas Anonimai, aš neieškau metodu, aš jas jau radau, aš jas žinau, aš nesiblaškau, aš dirbu ta kryptimi ir labai gerai žinau kas yra kas, Aš tiesiog žinau kur aš einu ir kiek reikia, kad tai pasiekti. Na, o pačiam linkiu sėkmės, esu daugiau negu užtikrintas, kad perskaitęs ir net atmintinai išmokės Čiurlionio autobiografiją nepradėsi tapyti muzikos. Na bet bandyk, gal tau tai pasiseks. Tik prisimink, kad norint gerai padaryti reikia gerai žinoti ką darai, kaip tai daroma, ko reikia tam, kad padarytum ir t.t. Nuoširdžiai linkiu visiems sėkmės.

pašalietis

idenmeyou, jeigu pasidomėsite, tai sužinosite, kad pagal žmogaus sąmonės tankį žmonės skirstomi į keturias kastas. Tik 4.1 lygį pasiekę tampa ekstrasensais. Nesunkiai ekstrasensais ar raganomis tampa mediumai, t.y. žmonės, kurių In ir Jan energijų balansas yra artimmas kaip sakoma fifty-fiifty. Jei esate mediumas, vadinasi jūsų surinkim taškas nestabilizuotas ir jūs turite daugiau galimybių ir lengviau tai pasiekti, lengviau atkabinsite savo subtiliuosius kūnus ir t.t. Be mokytojo ar meistro pagalbos tai padaryti praktiškai ko gero nelabai įmanoma, jei žinoma nesikreipsite pas kokį tai šaltkalvį, kad jums padarytų kaukolės treponacija, t.y. pragręžtu skyle kaukolėje trečios akies zonoje ir panaikintų kaukolės ekraną, kad kankorėžinės liaukos energija galėtų sklisti nevaržoma. Tokie metodai buvo taikomi kai kuriems Tibeto lamoms. Taigi, kaip jau minėjau, vien perskaitęs Čiurlionio autobiografiją ar meno kritikų pastabas muzikos garsus nemanau kad sugebėsite nupiešti. Aš dar neesu sutikęs nei vieno, kuris pasiskaitinėjęs knygutes įvairių autorių, įvairias ir dažnai absurdiškas metodikas kažkieno sugalvotas metodikas, atvėrė savo trečiąją akį. Paprasčiausia metodika - gauti lenta per galvą taip, kad atjungtų kai kuriuos reikiamus centrus ir tada gal būt tapsite aiškiaregiu. Ukrainoje yra toks Bronikovas, kuris kažkiek sėkmingai dirba šioje srityje, bet jis turi daug instruktorių, kurie organizuoja mokymus bei praktikas, tai imlus darbas ir ne kiekvienam ta akis atsiveria. Daugeliui čia rašinėjančių jūra iki kelių, kada jie žinoma neturi eilinio supratimo, o kas gi yra ta jūra. Išmokite realiai žiūrėti į gyvenimą ir netapkite pigios reklamos aukomis.

idenmeyou

Citata iš: pašalietis  lapkričio 13, 2016, 23:30:34Daugeliui čia rašinėjančių jūra iki kelių, kada jie žinoma neturi eilinio supratimo, o kas gi yra ta jūra. Išmokite realiai žiūrėti į gyvenimą ir netapkite pigios reklamos aukomis.
Kažkokie žinomesni žmonės tavo suvokimu yra atvėrę trečiąją akį ar ekstrasensai ir tu tuo tiki. O cia rašantys tokie nėra ir negali būti, bet kodėl? Čia rašantis žmogus gali būti toks pat pažengęs kaip ir tavo minėti, juk tu nežinai ką gali tie žmonės, kokios jų sąmonės galimybės.

Aukštyn