Noriu i astrala, bet baisu truputi. :D

Pradėjo ViliusBaranauskas, kovo 26, 2014, 18:46:18

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

ViliusBaranauskas

Taigi, perskaičiau apie astrala, susidomejau ir noriu paklausti. Tipo kai buni astrale nieko negali paliesti? Tipo mintimis ten visur skrendi? Pvz : noriu i anglija mintyse pasakai ir nuskrendi? Aš gyvenu prie kapiniu. Nieko blogo negali nutikti? Kaip gryžti į fizinį kūną iš astralo?:)


Master

Pirma išmok tai padaryti, o po tik po to rūpinkis kas ir kaip :D. Tai kaip praktika yra gan sudėtinga. Jei tikėsime tuo apie ką kalba ezoterikai ir kiti pseudo atstovai astrale galima ir liesti ir kilnoti daiktus priklausomai nuo astralo išlavinto astralinio kūno (jis irgi turi savotiškus treniruojamus raumenis).
Taip, viską valdai mintimis.
Na nemanau, kad kapinės turi tam įtakos, gal tik taip daug neigiamos energijos, virbracijų, informacijos prisikaupę. Grįžti kai apie tai pagalvoji ar paleidi emocijas...

Asasinas

O čia jau tipo ir svečiai forume gali rašyt? Svečias užsimanė į svečius astrale.

Domas

Man tai juokinga :D, atrodo žmonės susidarę tokį vaizdą, kad į astralą "išeit" jau ant tiek paprasta, kad belieka, tik bijot pasekmių :D. O šiaip visų pirma jei labai bijosi tai neišeisi, įsijungs, kaip ir self defence mechanizmas, del kurio tu tiesiog ir negalesi pasiekt astralo būsenos.

ViliusBaranauskas

Kaip ateiti í astrala skaiciau jau 5kartus,tiesiog noriu dar labiau suzinoti apie tai ir laikii begant pabandysiu. O geriau diena ar vakare?

Master

Eik tu sau, visi 5 kartai, turbūt turėjo akys išvarvėti ir protas gerai prasinešti :D
Chm... Viskam ateina savas laikas, geriausia kad astralą pasiektum atsitiktinai, tai bus ženklas, kad esi pasiruošęs.
Geriau daryti anksti ryte, nes vakare/naktį gresia didelė rizika užmigti, o ryte esi dar šiek tiek neracionalus, todėl lengva užmigdyti kūną, bet išlaikyti sąmonę :)

mcgyver

ar cia yra nors vienas isejas i astrala,kad patarimus galetu duoti?

Benamis

Citata iš: mcgyver  kovo 26, 2014, 20:09:36
ar cia yra nors vienas isejas i astrala,kad patarimus galetu duoti?


Rainiukei gali parasyti: http://anomalija.lt/forum/index.php?topic=642.0 :)

Sleeping_angel

Citata iš: mcgyver  kovo 26, 2014, 20:09:36
ar cia yra nors vienas isejas i astrala,kad patarimus galetu duoti?

Kažkada teko susirašinėti su žmogumi, kuris teigė, kad yra buvęs astralinėse kelionėse, tai jis minėjo, jog būtina atsisakyti mėsos (mažiausiai pusmečiui), alkoholio, kavos ir išmokti medituoti.


Benamis

Pirma karta girdziu apie toki dalyka ;D Gal jis tiesiog taip norejo paraginti sveikiau gyventi? :D

Sleeping_angel

Sveikai gyventi dar niekam nepakenkė :D O šiaip, logiškai mąstant, norint patekti į astralinę kelionę, pirmiausiai turi išvalyti protą, o neapsivalius kūno, tikriausiai tai nelabai ir įmanoma :)

mcgyver

Parašysiu čia. Anksčiau esu praktikavęs išėjimo iš kūno ir manau, kad buvau arti to. Sukeldavau stiprias vibracijas ir pats jaučiau, kad netoli išėjimo. Bet dabar turiu problema. Patyriau galvos traumą ir dabar man spengia galvoje ir aš niekaip nebepasiekiu vibracijų. Medituoju su spengimu ir kūnas suakmenėja ir taip guliu... Kaip manot ką man reikia daryti, kad apeiti spengimą, pirkti playerį, kad muzika kokia klausyti ar ką. Sunku nekreipti į spengimą dėmesio. Ką patartumėt?

Sleeping_angel

Gal tai tiesiog ženklas, kad dar ne laikas?

Trance

Siaip patekus i astrala sunku ten ilgai isbuti, menkas isgastis ir grizti i kuna. Kiek kartu buvau, visus issigandau, ismusa is veziu tokie dalykai,  :) turi buti tam pasiruoses, jei ne, pasekmes gali buti tragiskos. Galima isprotet, uzmigt letargo miegu, (kadangi ten esancios butybes tau gali neleist sugrizti i kuna) zodziu 100% isitikinimas ir pasirengimas, laimingos keliones:)

ViliusBaranauskas

Tai va katik bandziau patekti i astrala ir noriu paklausti ar buvau jau arti? Buvo mažokas triuksmas, gulejau lovoje kokia 10 minučių. Pirma suparalyziavo kojos pirstą, tada pradėjo drebėti kojos. Bet nieko daugiau nevyko..

Aukštyn