JUODAS VAIDUOKLIS

Pradėjo 666-13, sausio 05, 2014, 23:27:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Kasius

Ten kur tokie po butą kažkas šlitinėja, sakoma, geriausia pakabinti veidrodį, nemėgsta to pamėklės, joms tai kaip spąstai.
O dėl pasąmonės ar realybės yra paprastas testas - jei kas pasirodė reikia paspausti akies obuolį (užsimerkus aišku :)) ir atleidus spaudimą vaizdas gautas iš išorės dvejinasi, o iš vidaus vis tiek liks stabiliu. Bet tai dar nereiškia, kad jei kažkas iš pasąmonės atkeliauja nereikia savo aplinkos keisti, gali būti, kad kambario apstatymas ar pašvietimas tokias pamėkles ir paskatina pamatyti.

0.0

 ;D tiesiog apniko mane tokie prisiminimai prieš miegą ir nusprendžiau panaršyti internete. Juodi vaiduokliai-tai demonai? Aš per daug nesidomiu tokiais reiškiniais, nors priimu kad jie egzistuoja, tiesiog tėvo patarimas- kuo mažiau tos būtybės bus tau įdomios, tuo tu joms busi mažiau įdomus. Turėjau tokių sukrečiančių momentų, bet kol kas ramu. Vieną iš jų prisimenu dar iš vaikystės, kas buvo labai senai. Aš mažas miegodavau dar su motina vienoj lovoj, ir toks "juodas vaiduoklis" mane pakankino. Jis mane smaugė, o aš kad ir klykiau visa gerkle, bet jokio garso nesugebėjau išgauti. Visaip muisčiausi, ir jis mane paleido. (Tėvas visada eidavo miegoti daug vėliau ,todėl jo kambary degė šviesa) labai aiškiai mačiau šešėlį nubėgantį siena. Norėjau jį pasivyti, bet jis dingo, tai pasigyriau tėvui kad išvijau šešėlį. Pavadinau jį fantomu (skaitėt kada donaldo komiksus? :D pavadinau jį personažo iš komikso vardu, nes neįsivaizdavau kas ten per daiktas). Tėvas aišku pasiuntė miegoti. 
Ir daugiau panašių "regėjimų" vaikystėje buvo (vaikai jautresni? tokiems dalykams). Prisimenu, kai tėvai bardavo mane, aš pabėgdavau į kitą kambarį ir atsisėsdavau į kampą. Labai verkiau, ir pamačiau aukštą šešėlį (tas kur smaugė, buvo vaiko ūgio ,šitas kitoks). Jis priartėjo ir tarsi nutolo.Prisimenu kad su juo kalbėjau, bet nepamenu ką.

Vėliau arba nieko neprisimenu, arba nieko nebuvo, bet po >10 metų prasidėjo įdomybės.
Aprašysiu labai sukrėtusį sapną kuris įvyko apie š.m. gegužės pabaigą. (visa laimė kad iš karto po sapno jį užsirašiau, taip kad gausu detalių kurių dabar neatsiminčiau)

Nakvoju kambary su savo 2 pažįstamais, mergina ir draugu.Šnekučiuojamės ,žiūrime televizorių. Šilta, todėl langas buvo praviras. Ant jo uždėtas vielos tinklelis kad nepriskristų vabzdžių. Kambarys labai nutriušęs, kaip LSMU stovyklavietei nemačiusiai remonto nuo 1970m. Visi baldai taip pat iš tų metų, sienos apsilaupiusios, lovos smirda, televizorius kineskopinis.Landynė. Kambary buvo išjungta šviesa. Ir draugas sako: įjungiam šviesą. Aš ir mergina prieštaraujam.Bet jis vistiek įjungė. Mes ant lovų ne gulėjom, o sėdėjom ir tarsi kažko laukėm. Aš ėmiau rėkt kad kam įjungė šviesą dar priskris vabzdžių visokių. Nuėjau išjungt, bet spaudžiant jungiklį šviesa neišsijungė.
Tada aš ėmiau trankyt. Daužyt. Nieko. Dega toliau. Sakau nu tada uždaryt langą reikia. Priėjau prie lango ir kartu ta mergina iš paskos.Naktis, dangus juodas, žemė ruda (žolė jau nuvytusi). Darau išvadą kad arba ankstyvas pavasaris arba vėlyvas ruduo.Aš jau noriu daryt langą, bet išgirstu šūvį.
Mano kūnas susigūžia ir aš suinkščiu ,susisuka pilvas.Tarsi nujaučiu mirtį. Po kiek laiko atsitiesiu ir pasakau :Gyvenimą turi tik vieną, jį reikia branginti. Mergina sako: tu klysti. Aš galvoju bl ką čia nusišneki. Tada bac dar vienas šūvis, jau arčiau. Per langą matėsi parduotuvė "Šilas".Aš galvoju nx čia šaudo vidury nakties.Ir tada lygtais šūvis į mūsų buto sieną (1 aukšte butas).Ta mergina sako: tavės atėjo. bėk slėpkis. Ir pati kažkaip nepaliesdama tinklo dengusio langą atsidūrė lauke.Sako lipk per langą. As lipu per langą ir toj vieloj įstringu. Ir atbėga tas šaudytojas su pistoletu (vyras).Šauna į mane 3 kartus, į kairę pilvo pusę.Mano kūnas sukniumba ir aš jaučiu baimę jį palikti.ilgesį. Ne tai kad fizinį skausmą, o suvokiu savo prisirišimą ir meilę kūnui. Ir imu kilti į viršų. Mane kažkas stipriai sugniaužęs tempia. Aš žvelgiu žemyn į savo žudiką Šaukiu ir bandau truktelėti žemyn. Bet neišeina. Tada imu iš visų jėgų muistytis, kumščiuotis ,ištrūkstu bei pabundu.
Dar prisimenu, kad buvo daug kraujo. Bėda ta kad sapnas buvo TOKS tikroviškas. KAD rimtai pamaniau jog miriau. Ir įdomi detalė, kad miegamajame buvo užtrauktos užuolaidos, ir miegojus ant nugaros kiek pažvelgus į dešinę akies kampučiu apie 1-1,5m aukštyje pamačiau juodą torsą. (be kojų tik ištysusios rankos , kūnas, o galva neprisimenu ar buvo ar ne.) Greit tik pašokau įsijungiau šviesą ir ilgai galvojau wtf was that.

Šiaip man neįdomu, jei sakysit kad to nebuvo, tik haliucinacijos kokios..aš išdrįsau pasidalinti savo keistomis patirtimis vien dėl to, kad perskaičiau jog žmonės panašius dalykus matė, ir žinantys sako kad tai demonai.
Juodi aiškūs apibrėžtų formų šešėliai. Aš niekad nemaniau kad jie demonai, bet dabar tiesiog apėmė smalsumas, kodėl jie man pasirodo, ką reiškia tokie apsilankymai, ar tas įdomus sapnas turi kokią nors reikšmę?  Gal padariau klaidą ignoruodamas šiuos įvykius, gal jie iš tikrųjų svarbūs? Ar šiaip jie mėgsta neduoti žmonėms ramybės aplinkui trindamiesi.

Dar man periodiškai pasitaiko kokie vaizdiniai prabudus naktį, tik pastebėjau kad juos galiu ryškiai įžiūrėti tik nesufokusuodamas žvilgsnio į objektą, o tarsi žiūrint į šalį. Nežiūrint į jį tiesiogiai.
Įdomu kodėl tiesiai žiūrint jų nesimato.

Aj pamiršau svarbiausią detalę. Po to sapno, kai pabudęs pamačiau šešėlį .aš iš pradžių staigiai nusukau žvilgsnį ,kad jo išvengčiau (nenorėjau tikėti kad ten kas yra) Tada kažkas ėmė kalbėti man kažką į dešinę ausį. Tyliu, žemu dusliu balsu.(gal norėjo priminti, kad nusukes žvilgsni nepabėgsiu?)(žodžių deja neprisimenu).Buvau pernelyg sukrėstas. Ką jis norėjo man pasakyti?

Supernatural

Juodu vaiduokliu nebuna, tai greiciausiai seselio zmogus buvo. Vaiduokliai tuom ir skiriasi nuo kitu, kad jie yra balti, bespalviai, pilksvi ar panasiu atspalviu, bet visada permatomi. Juodi yra seseliu zmones. Apie juos i formacijos nera daug, bet laikoma, kad jie kazkas is paraleliniu pasauliu.

Karo Bried

#18
rugpjūčio 25, 2017, 21:09:28 Redagavimas: rugpjūčio 25, 2017, 22:04:47 by Legionas
Labas, aš irgi mačiau kažka juodo.
Nakti buvau prie kompiuterio su įjungta šviesa ir pajutau kad kažkas stipriai pradejo judeti prie duru, pamaniau kad kasnors į mano kambari atejo, as greitai pažiurejau į duris ir pamačiau juoda spalva, atrode kaip juodi dumai ir tie juodi dumai judejo o forma nebuvo kaip žmogaus, atrode kaip didelis apskritimas ar ratas.. aš žiauriai isigandau ir greitai nusukau akis į kompiuteri, tiesiog bijojau judet ir apsimečiau kad nieko nemaciau, po keliu minuciu sukaupusi drasa paziurejau į ta pačia vieta ir ten nieko nebebuvo. Tuomet maniau kad sirdis iš krutines išoks...  :D

O dabar paaiškinsiu kas tai- Tai yra "Butybes" žmones patis gali tai pritraukti, butybes gyvena apatineme pasaulyje (žimotines lygmens butybes) jos ateina per portala.

Sorry už klaidas, senai Lietuvoje nebegyvenu o lietuviu kalba man jau pasimiršta.

Supernatural

tarp kitko - pastebėjau, kad ne tik žmogaus pavidalo juoduliukai lakioja - šiandien galva nukirst duočiau - mačiau kaip kažkoks "kupstas - žvėriuks" prabėjo pro kelio galą ir dingo miške. Įdomiausia, kad tarsi nuo pusės kelio atsirado ir dingo miške. Bet nenuostabu, vakar sraigės man langus valė :D kaip jos užsiropštė ten, kaip jos nulipo paskui taip pat greit - neįsivaizduoju, foto pasidariau, o šiand gyvis juodas kaip numanau nėrė miškan.

a.t.sielis

@Supernatural, jeigu galėtum ir norėtum, įdomu būtų, kaip pakomentuotum Targeted Individuals (žmonių, kurie sako, kad juos persekioja su psichotroninėmis technologijomis), tokių kaip "klajūnas" iš šito forumo, situaciją, kas jiems yra: psichinė liga, apsėdę vaiduokliai, ar kas?

Jurgis

Citata iš: 0.0  rugsėjo 14, 2014, 05:46:02;D tiesiog apniko mane tokie prisiminimai prieš miegą ir nusprendžiau panaršyti internete. Juodi vaiduokliai-tai demonai? Aš per daug nesidomiu tokiais reiškiniais, nors priimu kad jie egzistuoja, tiesiog tėvo patarimas- kuo mažiau tos būtybės bus tau įdomios, tuo tu joms busi mažiau įdomus. Turėjau tokių sukrečiančių momentų, bet kol kas ramu. Vieną iš jų prisimenu dar iš vaikystės, kas buvo labai senai. Aš mažas miegodavau dar su motina vienoj lovoj, ir toks "juodas vaiduoklis" mane pakankino. Jis mane smaugė, o aš kad ir klykiau visa gerkle, bet jokio garso nesugebėjau išgauti. Visaip muisčiausi, ir jis mane paleido. (Tėvas visada eidavo miegoti daug vėliau ,todėl jo kambary degė šviesa) labai aiškiai mačiau šešėlį nubėgantį siena. Norėjau jį pasivyti, bet jis dingo, tai pasigyriau tėvui kad išvijau šešėlį. Pavadinau jį fantomu (skaitėt kada donaldo komiksus? :D pavadinau jį personažo iš komikso vardu, nes neįsivaizdavau kas ten per daiktas). Tėvas aišku pasiuntė miegoti. 
Ir daugiau panašių "regėjimų" vaikystėje buvo (vaikai jautresni? tokiems dalykams). Prisimenu, kai tėvai bardavo mane, aš pabėgdavau į kitą kambarį ir atsisėsdavau į kampą. Labai verkiau, ir pamačiau aukštą šešėlį (tas kur smaugė, buvo vaiko ūgio ,šitas kitoks). Jis priartėjo ir tarsi nutolo.Prisimenu kad su juo kalbėjau, bet nepamenu ką.

Vėliau arba nieko neprisimenu, arba nieko nebuvo, bet po >10 metų prasidėjo įdomybės.
Aprašysiu labai sukrėtusį sapną kuris įvyko apie š.m. gegužės pabaigą. (visa laimė kad iš karto po sapno jį užsirašiau, taip kad gausu detalių kurių dabar neatsiminčiau)

Nakvoju kambary su savo 2 pažįstamais, mergina ir draugu.Šnekučiuojamės ,žiūrime televizorių. Šilta, todėl langas buvo praviras. Ant jo uždėtas vielos tinklelis kad nepriskristų vabzdžių. Kambarys labai nutriušęs, kaip LSMU stovyklavietei nemačiusiai remonto nuo 1970m. Visi baldai taip pat iš tų metų, sienos apsilaupiusios, lovos smirda, televizorius kineskopinis.Landynė. Kambary buvo išjungta šviesa. Ir draugas sako: įjungiam šviesą. Aš ir mergina prieštaraujam.Bet jis vistiek įjungė. Mes ant lovų ne gulėjom, o sėdėjom ir tarsi kažko laukėm. Aš ėmiau rėkt kad kam įjungė šviesą dar priskris vabzdžių visokių. Nuėjau išjungt, bet spaudžiant jungiklį šviesa neišsijungė.
Tada aš ėmiau trankyt. Daužyt. Nieko. Dega toliau. Sakau nu tada uždaryt langą reikia. Priėjau prie lango ir kartu ta mergina iš paskos.Naktis, dangus juodas, žemė ruda (žolė jau nuvytusi). Darau išvadą kad arba ankstyvas pavasaris arba vėlyvas ruduo.Aš jau noriu daryt langą, bet išgirstu šūvį.
Mano kūnas susigūžia ir aš suinkščiu ,susisuka pilvas.Tarsi nujaučiu mirtį. Po kiek laiko atsitiesiu ir pasakau :Gyvenimą turi tik vieną, jį reikia branginti. Mergina sako: tu klysti. Aš galvoju bl ką čia nusišneki. Tada bac dar vienas šūvis, jau arčiau. Per langą matėsi parduotuvė "Šilas".Aš galvoju nx čia šaudo vidury nakties.Ir tada lygtais šūvis į mūsų buto sieną (1 aukšte butas).Ta mergina sako: tavės atėjo. bėk slėpkis. Ir pati kažkaip nepaliesdama tinklo dengusio langą atsidūrė lauke.Sako lipk per langą. As lipu per langą ir toj vieloj įstringu. Ir atbėga tas šaudytojas su pistoletu (vyras).Šauna į mane 3 kartus, į kairę pilvo pusę.Mano kūnas sukniumba ir aš jaučiu baimę jį palikti.ilgesį. Ne tai kad fizinį skausmą, o suvokiu savo prisirišimą ir meilę kūnui. Ir imu kilti į viršų. Mane kažkas stipriai sugniaužęs tempia. Aš žvelgiu žemyn į savo žudiką Šaukiu ir bandau truktelėti žemyn. Bet neišeina. Tada imu iš visų jėgų muistytis, kumščiuotis ,ištrūkstu bei pabundu.
Dar prisimenu, kad buvo daug kraujo. Bėda ta kad sapnas buvo TOKS tikroviškas. KAD rimtai pamaniau jog miriau. Ir įdomi detalė, kad miegamajame buvo užtrauktos užuolaidos, ir miegojus ant nugaros kiek pažvelgus į dešinę akies kampučiu apie 1-1,5m aukštyje pamačiau juodą torsą. (be kojų tik ištysusios rankos , kūnas, o galva neprisimenu ar buvo ar ne.) Greit tik pašokau įsijungiau šviesą ir ilgai galvojau wtf was that.

Šiaip man neįdomu, jei sakysit kad to nebuvo, tik haliucinacijos kokios..aš išdrįsau pasidalinti savo keistomis patirtimis vien dėl to, kad perskaičiau jog žmonės panašius dalykus matė, ir žinantys sako kad tai demonai.
Juodi aiškūs apibrėžtų formų šešėliai. Aš niekad nemaniau kad jie demonai, bet dabar tiesiog apėmė smalsumas, kodėl jie man pasirodo, ką reiškia tokie apsilankymai, ar tas įdomus sapnas turi kokią nors reikšmę?  Gal padariau klaidą ignoruodamas šiuos įvykius, gal jie iš tikrųjų svarbūs? Ar šiaip jie mėgsta neduoti žmonėms ramybės aplinkui trindamiesi.

Dar man periodiškai pasitaiko kokie vaizdiniai prabudus naktį, tik pastebėjau kad juos galiu ryškiai įžiūrėti tik nesufokusuodamas žvilgsnio į objektą, o tarsi žiūrint į šalį. Nežiūrint į jį tiesiogiai.
Įdomu kodėl tiesiai žiūrint jų nesimato.

Aj pamiršau svarbiausią detalę. Po to sapno, kai pabudęs pamačiau šešėlį .aš iš pradžių staigiai nusukau žvilgsnį ,kad jo išvengčiau (nenorėjau tikėti kad ten kas yra) Tada kažkas ėmė kalbėti man kažką į dešinę ausį. Tyliu, žemu dusliu balsu.(gal norėjo priminti, kad nusukes žvilgsni nepabėgsiu?)(žodžių deja neprisimenu).Buvau pernelyg sukrėstas. Ką jis norėjo man pasakyti?

Aš asmeniškai irgi esu matęs lyg tai juodą šešėlį, atsibusdamas po blogo sapno. Tačiau mano košmarai nebuvo tokie ryškųs kaip jūsų.

Boruze

Gal nuskambes kvailokai bet kai gyvenau bendrabuty pamaciau kaska labai siurpaus. Nakty kai atmerkiau akis pamaciau baisu silueta tupinty ant spintos. Dar ir dabar negaliu pamirsti to vaizdo ir jis ziurejo y mane. Ar galejo tai buti demonas? Ir klausimas ar tai gali pakenkti?

Augustina

#23
gegužės 11, 2019, 14:12:38 Redagavimas: gegužės 11, 2019, 14:20:23 by Augustina
Gyvenu netoli apleisto namo. Šiandien nusprendėme pažiūrėti su draugėmis kas jame vyksta. Durys atsidarinėdavo. Jaučiau kaip mus kažkas liestado. Pro langus matėme kaip įsijungia ir išsijungia televizorius ir kaip priėjome prie lango matėmę keistą silujate kuris mums šypsojosi. Matėme daug juodų šešėlių. Kai buvau maža dažnai su drauge ten eidavau ir žaisdavau pastebėdavom daug keistų dalykų. Mums labai baisu prašau padėkite!

Ener

#24
gruodžio 29, 2019, 05:25:05 Redagavimas: gruodžio 29, 2019, 05:32:41 by Ener
Energetinis pasimaitinimas.

witchy

Juodas vaiduoklis tikrai yra demonas. 100%

Aukštyn