JUODAS VAIDUOKLIS

Pradėjo 666-13, sausio 05, 2014, 23:27:21

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

666-13

SVEIKI...esu syki mates JUODA vaiduokli.....tiesiog noreciau paklausti rimtesniu sio tinklapio nariu...AR JUODI vaiduokliai ziauriai pavojingi,,ir ar tose vietose geriau jau nesirodyti...maciau tai vidurio lietuvos viename miske....

Calibrae277

noreciau pamatiti, kur ir kada kaip tu ji matei?

_Anonimas_

100 % įsitikinęs, kad vaiduoklis? Galėtum plačiau paaiškinti, nes dabar esu beveik tikras, kad ten nebuvo vaiduoklis, juo labiau juodas - galėjai supainioti su kokiu siluetu ar šešėliu.

666-13

Tai buvo sviesus paros metas,einant misku pajutau ta vadinama 6 pojuti,,ir emiau ziuret y viena puse,isejau iki vietos kur susikerta keliai ir pradejau ziureti y keliuka susikertanti su pagrindiniu misko keliu,na pradziai isgirdau einant zingsnius paskui pamaciau ,,zmogu,,  na ziuriu arteja,,tik atkreipiau demesi kad jis visas juodas,,tiesiog tamsi juoda spalva...na ir pamaciau pagrindini ,,vaizdeli,, vaizdas jo prasidejo nuo keleniu aukscio,,,,iki kelio oras,,,,bet svarbiausia jis ,,sklende,,   bet garsas vistiek buvo kad tas sutverimas eina.....na atsitupiau  ir ziurejau toliau,,,artimiausias atstumas buvo kokie 3-4 metrai,,,jis nekreipe demesio  kirto ta kryzkele, ir ,,nuejo,, tiesiai y miska,,, o ka man,,,man ciut infarktas neistiko,,,,,   nieko labai nesureiksminu,,maciau tai ka maciau.... tiesiog man knieti paciam suzinoti kokio ten lygio sutverimas buvo.,...

D.W. I know

Taip tiesiog ir praejo vos ne poker face'u? Nestabtelejo ir i tave visiskai demesio nekreipe?:O
Jei juodas, tai jauciu koks demonas, pagal mane.
Cia mano nuomone tik.
Ai, ir kai tas daiktas ejo, ar nejautei kazkokios nepaaiskinamos paimes ar pan?

la.benas

Nueik ten pat, ir pamėgink pakviest  :)

Kasius

Nei ten eik, nei kviesk, vis tiek neateis daugiau :)
Kiek pamenu G.Beresnevičiaus paskaitas tai toks reiškinys (jei ne velnias ar pamėklė kokia, nors ne tokie dieną nesivalkioja) lietuvių senovėje buvo vadinamas "lukštu" t.y. tokia dvasios dalis kuri lieka kūną palaidojus ir sielai iškeliavus iš šio pasaulio. Nieko gero tiesioginis kontaktas su ja neduoda, tačiau ji pati neagresyvi ir savaime nekenkia - tiesiog plevena vėjo nešama ir tiek. Tačiau pats toks sielos dalies palikimas negeras, nes arba žmogus nebuvo tinkamai palaidotas arba buvo labai blogu žmogumi šiame gyvenime. 

666-13

keista jausma as pajutau kai dar sklido garsas kai ji...atseit ejo-sklende link mano puses.   taip baimes jausmas   tiesiog stiprejo kai ji vis arciau ejo y mano puse... ir pamenu kai girdejau savo sirdies plakima ir tokia stipre baime....

VidineLiepsna

Didelė tikimybę, kad matai tikrą dalyką.
Svarbiausia jausmas, kurį jautei. Jei tai buvo baimė- viskas aišku, kad sutiktas poltergeistas/dvasia nebuvo nusiteikusi pozityviai.
O kodėl taip sureikšmini štą dalyką, beje?
Jei baisu, yra daugybė būdų, kaip apsisaugoti nuo negatyvių dvasių.
Patys elementariausi- ramybės, atjautos, meilės meditavimas kiekvieną dieną. Kuomet pasikeičia žmogaus vibracinis fonas, negatyvus padarai praranda galimybę kontaktuoti su žmogumi ar daryti jam įtaką.
Tai nėra taip jau viskas baisu...Nėra, tiesa, ir paprasta, bet nėra ir perdaug sudėtinga.

VidineLiepsna

Citata iš: Kasius  sausio 15, 2014, 07:41:07
Kiek pamenu G.Beresnevičiaus paskaitas tai toks reiškinys (jei ne velnias ar pamėklė kokia, nors ne tokie dieną nesivalkioja) lietuvių senovėje buvo vadinamas "lukštu" t.y. tokia dvasios dalis kuri lieka kūną palaidojus ir sielai iškeliavus iš šio pasaulio. Nieko gero tiesioginis kontaktas su ja neduoda, tačiau ji pati neagresyvi ir savaime nekenkia - tiesiog plevena vėjo nešama ir tiek.


Ne visai teisybė. Jei kalbam būtent apie lukštą, lukštas gali sekti paskui žmogų ar vaidentis tam tikroje vietoje, kur yra daug neigiamų emocijų, iš kurių jis minta ir palaiko savo "gyvybę". Tai ką vadini lukštu nėra gyvas padaras, tiesa, tiesiog tam tikras užsilikęs negatyvių emocijų sūkurys, kuris tiesiog kaip kompiuterinė programa automatiškai vykdo komandas.
Bet vėlgi, bijoti nėra ko.
Jei žmogus medituoja, išlaiko ramybę, discipliną, pozityvias emocijas, tas lukštas nustos paskui jį sekti, nes paprasčiausiai neturės kuom maitintis, ir jam nėra prasmės eikvoti savo energiją su tokiu žmogumi.

666-13

tai gal ten tas miskas yra ,,pagerintas,, ir aplamai nero ko jame ten be reikalo eiti....bet dzin...buvo tai buvo.....svarbu gyvas ir sveikas dabar esu:)).......

JahLoveRastafari

Kai aš radau šią istoriją labai nustebau, nes man nutiko labai panašiai.   Išvedžiau vakare apie 21 h šunį pasivaikščiot ir nuėjau į miškelį. Buvo tamsu, nelabai kas matyt, todėl aš sustojau palaukti kol šuo padaryš reikalą. Staiga šuo pradėjo cypti ir blaškytis ir maždaug tuo momentu ne ant takelio bet šalia jo išgirdau žingsnius, tada jie paėję arčiau nutilo ir aš tamsoje pradėjau įžiūrėti tamsų, aukštą, lyg žmogaus siluetą. Nors kur jiš stovėjo buvo tamsu jis buvo dar tamsesnis už tamsą(žimau kvaila skamba bet taip atrodė). Tada išgirdau tokį pratisą garsą lyg urzgimas bet kažkoks kitoks, toks plonas. Mane apėmė baimė, kokios niekada dar neesu jautes ir aš neatsisukdamas visą kelią bėgau ligi namų. Nemanau, kad tai buvo žmogus, nes mano šuo labai draugiškas ir pamatęs kitą žmogų pribėga, pavįzgina uodegą. Grįžes namo jis palindo po lovą ir visą laiką urzgė, o man visą vakarą drebėjo rankos.

viliusinas

Juodi vaiduokliai dazniausiai būna demonai ir jų geriau vengti.

Kasius

Dėl šunų, kažkada mūsų protėviai tikėjo, kad kai šuo staugia arba urzgia į nematomą priešą reikia pažiūrėti pro jo sukryžiuotas ausis ir pamatysi ką jis mato. Šuo deja turi būti nepaprastas, o toks "su keturiom akim" t.y. akių formos antakiais. Kaip ten bebūtų, jei šuo jaučia pavojų ir stengiasi apginti - geriau ten neikite, nes, nepamirškite, kad menkiausias šunelis pora tūkstančių kartų subtiliau užuodžia viską, kas ką ir kada gėrė rūkė, šaudė ar dar ką darė) ačiū Dievui šunys ne papūgos ir kalbėti abstrakčiais žodžiais nesugeba, nes tiesiog gėda būtų iš namų išeiti ;)

Samanta777

Mane tokie dalykai baugina, nes pačiai teko matyti juodą vaiduoklį. Iš pradžių sapnuodavau jį einant pro mano kambarį, paskui einant į kambary, o paskui jau kambaryje. Kai sapnuodavau nesureikšmindavau, nes galvojau, kad čia kažkas iš pasamones, bet.. Labai pašiurpau kai draugas papasakojo, kad mūsų namuose išties mate juodą slenkantį šešėlį.. Neilgai trukus ir aš jį pamačiau, ir dar dažnai jį sapnuoju.. Labai nejauku, galvoju šventinti butą

Aukštyn