NSO – atmosferos pokštai?

Pradėjo Benamis, spalio 16, 2013, 18:46:25

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis

Konspiracinių teorijų mėgėjai, be abejo, nepatikės, tačiau Didžiosios Britanijos vyriausybės iniciatyva atlikta slapta studija rodo, kad neatpažinti skraidomi objektai (NSO) nėra svečiai iš kitų planetų ar galaktikų, rašo dienraštis "The Guardian".

Ketverius metus vykdyta Gynybos ministerijos studija aiškina, kad NSO sukelia retas atmosferos reiškinys. Šiam tyrimui panaudoti daugiau nei 10 tūkst. liudininkų parodymai, dauguma jų yra iš karinio personalo.

Beveik 500 puslapių raportą išslaptino Sheffieldo Hallamo universiteto mokslininkas Davidas Clarke'as ir jo kolega Gary Anthony. D. Clarke'as apskaičiavo, jog mokslinis tyrimas, kurio autorius neįvardijamas, kainavo maždaug 100 tūkst. svarų sterlingų. "Kodėl jis slepiamas? Šis raportas išsklaido daugelį gandų, kurie supa NSO, ir aš nerandu jokių pateisinimų, kodėl jis nebuvo išviešintas anksčiau", - stebėjosi mokslininkas.

Anot jo, studiją atliko slapta Gynybos ministerijos darbo grupė, vadinama DI55, kuri tyrė visus pranešimus apie NSO. DI55 savo darbą baigė 2000 metais, kai studija "Nenustatyti oro reiškiniai (NOR) Didžiosios Britanijos oro gynybos regione" buvo baigta.

"NOR egzistuoja, tai neginčijama, - rašoma studijoje. - Šie reiškiniai demonstruoja aerodinamines charakteristikas, kurios pranoksta bet kokių žinomų skraidymo aparatų ar raketų." Tačiau NRO aiškinama kaip ore susiformuojanti "plazma" dėl oro sąlygų kaitos ir įsielektrinimo arba meteorų lietaus.

lrytas.lt

Perskaites sia naujiena prisiminiau 1952 m. ivyki kai virs Vasingtono pasirode daugybe NSO:







Po keliu dienu, oficialus JAV pareiskimas buvo toks: tai buvo viso labo sviesos atspindziai ir kazkokie luzimai atmosferoje:

Samford declared that the visual sightings over Washington could be explained as misidentified aerial phenomena (such as stars or meteors). Samford also stated that the unknown radar targets could be explained by temperature inversion, which was present in the air over Washington on both nights the radar returns were reported.

Zinoma, kad sie reiskiniai buvo stebimi kelias dienas ir, kad objektus fiksavo radiolokatoriai ir, kad Baltieji Rumai dave isakyma saudyti i juos - sie ir kiti faktai buvo "uzmirsti" :)

http://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C._UFO_incident

Teroras

Jeigu jankiai pasake, kad virs Vasingtono buvo tik atmosferos anomalijos, reiskia tai tiesa. Kaip galima abejoti oficialia versija? ;D

.L.U.T.H.O.R.

Privertė net nusijuokti :D Tinka amerikiečiams, kur didžioji dalis žmonių, tiki kad valstybė, jiems meluoti negalėtų :D

Benamis

Na, kad ir kaip butu keista, bet toks paaiskinimas is karto po pres konferencijos buvo viesai kritikuojamas. O kritikavo ji visi, pradedant nuo liudininku ir naikintuvu pilotu iki pacios NWS (http://en.wikipedia.org/wiki/United_States_Weather_Bureau).

http://en.wikipedia.org/wiki/1952_Washington,_D.C._UFO_incident#Criticisms_of_the_Air_Force_explanation

Iron Tara

Tikrai, biški kas ir rėkiat visi: NSO! NSOOO! Gal baikit čia viską mistifikuoti, juk net vaikui aisku, kad ten buvo atspindžiai atmosferoj. Ten būna tokie reiškiniai, žinot. Ten vat susidaro jie taip kaip meteoritai. Arba įsielektrinimas. Ir gaunasi atspindžiai, visai kaip veidrodyje kartais. EASY SH*T.

Teroras

Iron Tara ;D + uz pakelta nuotaika, tipinis vieno sio forumo nario pasisakymas :D Net keista, kad dar tokios zinutes sioje temoje nebuvo...

Calibrae277

ka ce mistifikuoti nso tai juk ne mistika o reiskinis:) is siaip jau faktas ka jie visur ir mes esam ju stebimi :)

Linas Esu

Viena įdomesnių istorijų + . Buvau radęs senai sekančių dienų po šio įvykio laikraštį , kuriame rašė jog daugelis automobilių buvo apgadinti nuo šovinių skeveldrų , nes karininkai šaudė į dangų . Buvo prisegtos ir pačios mašinų nuotraukos .

Aukštyn