Kodėl Dievas nerodo įspūdingų stebuklų ir neįrodo pats savęs?

Pradėjo Teroras, liepos 16, 2013, 13:11:59

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Linas Esu

Citata iš: paragraf 78  kovo 30, 2017, 07:24:36@Linas Esu prašyčiau necituoti paklodžių :)
Cituok konkrečias vietas į kurias atsakinėji, o ne visą tekstą. Taip taupysi kitų laiką ir nervus :)
gerai


xsistemax

Jei būčiau dievas-nesislapstyčiau nuo savo kūrinių.Pasirodyčiau gan dažnai visa savo galybe,kad niekam nekiltų pagundos pažeidinėti įsakymus.
Išklausyčiau visus,pateikčiau atsakymus į visų klausimus.
O dabar panašu,kad kulto tarnai blefuoja. :)

Vytautas

Citata iš: xsistemax  balandžio 19, 2017, 22:11:26Jei būčiau dievas-nesislapstyčiau nuo savo kūrinių.
Problema ta kad absoliuti didžioji dauguma ne tikrųjų kūrėjų kūriniai. :) Kitas momentas pasirodyti kaip? Ir kokia prasmė pasirodyti? Gyvena sau žmonės tegul gyvena kaip jiems patinka. Jie turi laisvą valią ir nėra ko jos trikdyti. :) Aišku esminis momentas kad nesunaikintų šitos planetos. Dėl to galima ir prasminga įsikišti. :) Bet čia galimi visiškai "taikūs ir nepastebimi" variantai. Tai tas kuris spaudžia susinaikinimo mygtuką staiga persigalvoja arba pats "mygtukas" ima ir nesuveikia. Bet "išoriškai" nieko nesimato.  Kažkaip viskas natūralu ir savaimiška. :) Kitas momentas tikri kūriniai bet kuriuo atveju apsaugoti nes realiai yra nemirtingi. Vienu kūnu ir įsikūnijimu daugiau ar mažiau esmės nekeičia. :) Na o ne kūrėjų kūriniai tegul sau pjausto vieni kitiems galvas. Kūrėjams nuo to nei šilta nei šalta. :) Svarbu nekelia per didelio diskomforto jų kūriniams. Plius kažkaip individualiai galima ir padėti kad neatsidurtu nereikiamu laiku nereikiamoje vietoje. :) Taip kad kažkam rodytis prasmės kaip ir nėra. :)

cs

Mišininį sujungimą su labai ieškomu visatos kūrėju, turi nepilnos grupelės žmonių. Tiesiogiai, arba nepriklausomai atrintiesiems leista pamatyti ir prijausti anapusinį sukuriamą sferometroną(visatos atvaizdų suteikimo pradą). Paėmę sujungimą su atrimaja mums realybe, tyrinėjama kokia gelmė yra už sferometroninio atvaizdo anapusinio mažesnio sujungimo susiejimo ir atsiradimo galioje su visata ir jos atradėju.

Nusakomas paieškinys sudievina siejamą ir virpinamą pulsavimo susidarymo galimybę. Perduoda signalus ir šie abore(savininko kūrėjyje) singuliuoja(atkartoja pagal) savinteresiško pobūdžio tyrinėjimo gija įsiterpia kūno/vaiduoklio pozoje. Pradinė siejama nebūna sukuriama sferometronų laukiniame kūrinijos artimos suvokimui, bet dar labiau pasislepia ir tampa kažkuom, kuom nėra.

Tada nepilnos grupelės žmonių nujaučia artimą anapusinį 'jausmą', kuris pasotina, bei atitolina nuo kūrėjo atsiradusio visatos pagrindu planą. Galia atspėti planą yra pas visas grupeles, bet tik nepilnos grupelės sujungia anapusines perduodamas susiejimo gijas su jos teisingu atvaizdu reikalingai formai pavirsti.

Aukštyn