Tupac Resurection (EN)

Pradėjo 2Pacas, birželio 13, 2013, 16:42:45

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Phoenix

Citata iš: 2Pacas  birželio 20, 2013, 13:50:15



Jei taip tikrai būdavo kaip Snoop'as šneka ir 2Pac kepdavo tokius kabinančius gabalus paskubomis, tai verčia dar labiau jį (Pac'ą) gerbti.  :) Kas ten žino, jei jo darbo stilius būtų buvęs kitoks, galbūt Pac'o šiandien niekas ir neprisimintų..

Skunk

Jis legenda, aš jo klausysiu ir kai man bus 90 metu. ::)

2Pacas

Jis tikrai yra mires.Jus pagalvokit logiskai kam jam fakint savo mirti Las Vegase? Kur pilna zmoniu ir t.t.t suprastciau jai butu kokioi nuosalioi vietoi viska atlikes jokiu irodymu nk nebutu o dbr viskas atvirkciai,reikia tesok susitaikyt kad jo nebera.

la.benas



Pažiūrėkit, koks dar jaunutis :D

2Pacas

#19
birželio 22, 2013, 19:12:48 Redagavimas: birželio 22, 2013, 19:19:51 by 2Pacas
Kas svarbiausia jis budamas tokio amziaus kalbejo apie rimtas temas politikus ir t.t.t aiskei buvo lb apsisvietes ir isilavines.Per viena dokumentika dave jam turbut pati geriausia komplimenta koki tik galima isivaizduot:jaigu Malcomas X,butu mires 25 metu jis butu zinomas kaip  eilinis narkotiku prekeivis, jai Martinas Lutheris Kingas butu mires 25eriu jis butu zinomas kaip eilinis juodaodis darbininkas.Baisu pagalvot kiek 2Pacas galejo daug pasiekt jai butu gyvenes toliau.Tikra legenda.

Skunk

Jis pasiekė tiek, kiek eilinis žmogus per 80 metų nepasiektų.

A.C.A.B

taip pat verta paminėti, jog sėdėjo už išprievartavimą.

2Pacas

Isprievartavima..nieko jis neprievartavo.Taip jis gyveno palaida gyvenimo stiliu,bet tai nereiskia kad griebtusi tokio dalyko,tesiok turbut ta pana pati ant jo uzlipo o poto apsmeize tik del litu,bet gavos kad per kaskoke durnele kuri norejo tik litu prisiteist, taip uzsuko viska kad ji poto pasodino..(Pilna tokiu atveju yra kaip palaidos mergeles permiega su zvaigzdem o poto apsmeize kad jas neva isprievartavo, ir prisiteise daug bapkiu)

A.C.A.B

Na taip taip, ir Kobe Bryantas ir O.J. Simsonas nekalti  ;)

Šiaip panagrinėjus jo biografiją, tai toks gana tipinis geto gangsteris, kurio gyvenimas pasibaigė taip pat gana standartiškai.

Nors muzika, aišku, nebloga. (nors repas ir nelabai man)

preacher

Na rep'a, hiphop'as mano akimis yra be skonė muzika, aišku gal kartais lyric'ai ir buna taiklus, bet dažniausiai kiek atkreipiau dėmesį tai tiek žodžiai tušti, tiek muzika žemo lygio. Klasika, džiazas, įvairus rokas (ypatingai progresivinis, ekspirementalinis, simfoninis, psichodelinis ir t.t) yra kur kas geriau  :)

2Pacas

Repas mire kaip Tupacas mire..Apie dabartini repa-hip hopa tai net ner ka sneket  :-\

Skunk

Mano fonotekoj, repas pasibaigia ties 2000m. Apie tolimesnius repo gabalus, net kalbėt nenoriu.

Aukštyn