Pitagoro kvadratas

Pradėjo Teroras, gruodžio 06, 2011, 17:34:58

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Benamis


Master

#16
kovo 23, 2013, 09:28:53 Redagavimas: kovo 23, 2013, 09:37:04 by Master
Norėjau pabandyti, bet proto ir atminties lentelė tuščia. Čia taip turėtu būti?
O šeip tas irgi nepatiko :D

paragraf 78

Bėda su tuo kvadratu yra tokia: kai Pitagoras jį kūrė, buvo visai kitoks kalendorinis skaičiavimo būdas ir jis tinka tam kalendoriui (nepamenu koks tiksliai buvo, berods Julijaus), jis visiškai netinka mūsiškąjai Grigališko kalendoriaus skaičiavimo sistemai, nes reikšmės gaunasi neteisingos.

zalia.arbata

Citata iš: Iron Tara  kovo 22, 2013, 23:46:30
Vienas tiksliausių tokių 'savęs pažinimo' dalykėlių, kuriuos esu išbandžius  c:


Išbandyk MBTI testavimą tada. Va ten tai awesome dalykėlis, nors ir nesusijęs su mistika. ;)

preacher

Pagal ta injan rašo, kad turiu 5 devynetus, po tris trejetų ir vienetų, po 2 dvejetus ir šešetus ir viena aštuonetą. Na prie arbatos gal ir nieko pasiskaitinėti tai. Pagal MBTI esu entp, nors ten irgi horoskopų lygio pasiskaitimas prie arbatos  :)

_Anonimas_

Na buvau skeptiškas tokiais dalykais, bet atlikus testą, supratau, kad viskas atitinka pagal mane 90 %. Tik šiurpoka, kad pagal šią teoriją esu paženklintas šėtono skaičiumi 666  ???

paragraf 78

Atitinka ir nenuostabu, nes tokie dalykai rašomi naudojantis Barnumo efektu, va mano straipsnelis apie tai: http://anomalija.lt/2011/07/astrologijos-psichologija-arba-kodel-pranasystes-issipildo/
Tas aprašymas kurį skaitei, tinka 80 proc. žmonių. Elementari psichologija ir jokios mistikos.

_Anonimas_

Įdomus straipsnis. Apie tą horoskopų savybę, kad jie tinka daugeliui, tai jau senokai žinau ir suprantu, todėl niekada horoskopų neskaitau ir man jie atrodo juokingai kvaili. Bet būtent šis testas man patiko dėl to, kad toks aprašymas, ko gero tiktų 1 iš 100 žmonių. Labiausiai pribloškė, kad turiu šešis trejetus, tai reiškia, kad esu visiškai pasinėręs į tiksliuosius mokslus. Taip ir yra - aš tiesiog gyvenu fizika bei elektriniais reiškiniais :). Na, bet aišku, kai supranti, kad šis horoskopas turėtų tikti ir tūkstančiams žmonių, gimusiems šią dieną, verčia suabejoti šios teorijos tikrumu. Bet dėl vieno galiu patikinti - šis aprašymas yra tikrai mano :)

paragraf 78

Jis yra tavo tik todėl, kad tu taip nori manyti :) tai visiškai moksliškai nepagrįstas dalykas.

Salamandra

Kodėl man ant linko paspaudus išmeta vaikiškų rūbų El. parduotuvę ?????  ???

Supernatural

Jei nesi matematikas, nelįsk į skaiciu teorijas...patarimas, nes nesuprasi vistiek..

Aukštyn