Google Maps Lietuva - NSO

Pradėjo Benamis, vasario 13, 2013, 18:59:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

.L.U.T.H.O.R.

Paskaityk toliau, sako kad dingo :)

Benamis

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 03:05:58Srry aš aklas turbūt , kurioje vietoje NSO ? , vartau kamerą visom kryptim nieko neįžvelgiu :D
Help Benami
Istryne ta objekta. Siaip man tai keista siek tiek, kad trina nieko nereiskiancius dalykus. Suprasciau jeigu tai butu ant kelio koks pasalinis objektas, o cia danguje...

http://anomalija.lt/2014/12/google-maps-street-view-paslepe-lietuvoje-uzfiksuota-nso/

Linas Esu

Citata iš: Benamis  birželio 10, 2017, 10:13:41Istryne ta objekta. Siaip man tai keista siek tiek, kad trina nieko nereiskiancius dalykus. Suprasciau jeigu tai butu ant kelio koks pasalinis objektas, o cia danguje...

http://anomalija.lt/2014/12/google-maps-street-view-paslepe-lietuvoje-uzfiksuota-nso/
įdomiai tikrai reikėtų užklausą nusiųsti gamtininkui , spėčiau jog koks sakalas ar pan .
Bet rimtai , kokios velnio trinti ? nesuprantu , juk tikrai paukštis dar vienas matomas .
Čia iš tos serijos , vyriausybė kažką slepia ?  :D

Benamis

Citata iš: Linas Esu  birželio 10, 2017, 12:00:06Bet rimtai , kokios velnio trinti ? nesuprantu , juk tikrai paukštis dar vienas matomas .
Čia iš tos serijos , vyriausybė kažką slepia ?
Butent. To as irgi negaliu suprasti. Jeigu ten tarkim paukstis pakliuvo i kadra, tuomet kodel kitus paukscius palieka, o sis kuris sukele susidomejima - istryne? Keista, ar ne taip?

Linas Esu

#49
birželio 10, 2017, 12:26:33 Redagavimas: birželio 10, 2017, 12:57:33 by Linas Esu
Citata iš: Benamis  birželio 10, 2017, 12:11:21Butent. To as irgi negaliu suprasti. Jeigu ten tarkim paukstis pakliuvo i kadra, tuomet kodel kitus paukscius palieka, o sis kuris sukele susidomejima - istryne? Keista, ar ne taip?
Tikrai daug klausimų užduoda . Neesu gamtininkas ir tikrai nesigaudau , su rūšimis , todėl nespėliosiu . Man tikrai panašu į kažkokią lėkštę . Bet yra kažkoks matomas kampas tolimesnėje pusėje . Truputį pažaidžiau su nuotrauka  . Į tą vietą nubrėžiau liniją , jūs taip matote ?

Meginau keisti ixelius , bet per daug išdidinus visiškai sugadinu formą ir tas galimas kampas išnyksta 1.95 MB ši jau išdidinta  .

P.S riekia parsisiųsti kad matyti kitu dydžiu .

Linas Esu

#50
gruodžio 20, 2017, 19:27:04 Redagavimas: gruodžio 20, 2017, 23:18:00 by Linas Esu
Ši nuotrauka niekaip nišgaravo iš mano galvos , iki šiol buvo neįminta mįslė .

Galiausiai susisiekiau su vienu ufologu/tyrėju . Turinčiu patirties įvairiose UFO nuotraukose . Pateikiau smulkiai visą inofrmaciją apie šį atvejį . Čia dalinai matysite mūsų pokalbio transcript'ą .



A:
I always read carefully every request for clarification about an alleged ufo sighting, so no worries. I saw your image and read your story. I saw many similar "objects" from Google Street View and that shape is often caused by a insect (blurfo effect). I don't know why Google delete it but I know they often update/fix their images.

B: my interpretation on this picture maybe is bad.... Could be that they did'not delete that object , but just updated , fixed ? is it the case ?

A: Well, there were several "trolls" who like to upload fake ufos on Google Images but not inside Google Street View. My opinion is that 'object' is just an insect/bug/bird taken with blurfo effect http://rense.com/general49/blurfo.htm
Updated if the image showed different clouds but I see the same clouds in the sky. So the image is the same, just fixed I think.

B: i could not figure it out the bird shape , that's why in a first place i was like W.T.F is that ? anyway i want your opinion exactly in the object top , do you see a different colour on the "hood" ? seems like it has a linear pattern , or it's just a cloud fusion ?

A:
Of course you didn't figure out the shape of the bird because is blurred (blurfo = blur flying object). I can't see any anomalies.


San IL

O ar tavo ufologas "tyrėjas" gali paaiškinti iš kur pas google biudžetas pertikrinti nesuvokiamai didžiulę krūvą nuotraukų ir trinti iš jų vabzdžius?

 Man toks paaiškinimas absoliučiai absurdiškas, aš nežinau ant kiek reikia neišmanyti fotografijos, kad tokią nesamonę parašyti.

 Visų pirma - koks turėtų būti fotografijos išlaikymo greitis, kad sugauti prie pat praskrendantį vabzdį (jo santykinis greitis turėtų būti milžiniškas), kad jis nuotraukoje užsifiksuotų, kaip solidus kūnas?

 Net jei vabzdys ore ir kabėtų priešais kamerą nejudėdamas, kaip tuomet reikėtų parinkti fokuso gylį, kad tas objektas atrodytų kaip solidus kūnas, o ne visiškai išplaukęs taškas? Šviesos difrakcija nebeegzistuoja? Gerai, kad dar nepapasakojo apie šiukšlę ant objektyvo, čia iš tos pačios serijos.

  Tai ką tas tyrėjas papasakojo yra nerealu. Tiek apie vabzdį, dabar apie paukštį:

 Paukštis jau juda santykinai daug lėčiau už vabzdį, nes yra daug toliau nuo kameros. Nuotrauka daryta dieną, matosi saulėta, šviesos daug, vadinasi išlaikymo greičio turėtų pilnai užtekti sugauti paukštį neišsiliejusį skrydžio metu. Paukštis taip pat patektų į fokusą, nes yra toli ir tikrai matytųsi jo forma. Sutinku, kartais paukščiai nusifotografuoja keistose pozose skrydžio metu, tačiau aš tą nuotrauką ankščiau pats žiūrėjau daug ir niekaip nematau ten paukščio, kaip suprantu iš dialogo nematė ir Linas Esu.

 Taigi - irgi nesąmonė, bet gal vos vos labiau tikėtina.

 Tačiau lieka neatsakytas klausimas - jeigu ten paukštis ir vabzdys, koks interesas guglui taisyti tas nuotraukas? Kas jas peržiuri, kaip jie sužino kur kas užfiksuota? Googlemobilis pravažiavo milijonus kilometrų, milijonais gatvių ir pridarė turbūt milijoną milijone nuotraukų. Ar žinote kiek "manhours", darbo jėgos reikėtų joms visoms peržiūrėti? Kiek pinigų tai kainuotų? Kam to reikia? Jums trukdo paukščiai nuotraukose?

 Atleiskite, kad aš taip grubiai, tiesiog mane be galo nervina tokių "ekspertų" nesąmoningos išvados ir kai klausimai lieka tik dar mažiau atsakyti.


San IL

O gal kas nors žino kuris tiksliai čia kelias Debeikiuose?

Norisi atrasti koordinates ir fiziškai tą vietą pamatyti.

Hermione

Man asmeniškai labai panasu i nso lekste nerandu kito budo paaiskint logiskai ta vaizda man ten nei paukstis nei lektuvas tikrai.

Aukštyn