Google Maps Lietuva - NSO

Pradėjo Benamis, vasario 13, 2013, 18:59:00

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Zozuole

Citata iš: snofru  vasario 15, 2013, 15:05:26
Citata iš: Zozuole  vasario 15, 2013, 14:46:26
Na nežinau.. Priartinus labai primena paukštį.. :D Įdėmiau įsižiūrėjus tikrai panašu į paukštį. Dėl išlenkimų matos sparnų forma.. Nieko antgamtiško mano nuomone. :)
įdėmiau įsižiūrėjus ten ir kupranugarį galima pamatyt  :)
va čia tai tikrai paukštis http://goo.gl/maps/hb8ph

Na jei tavo tokia laki vaizduotė ir tu tikrai gali matyt tą kupranugarį tada sveikinu ir sutinku su tavimi. :) Bet aš matau paukštį ir tas paukštis akivaizdžiai matos. Kadangi čia tik diskusijos turėtumėme priimti kiekvieno nuomonę. ;)

snofru

turėjau galvoje- kiek žmonių tiek nuomonių, šmaikštuole

Ezekiel

Per Google Earth programą radau keleta NSO:



.L.U.T.H.O.R.

Va man visada buvo įdomu, kas ten per atspindžiai :D

Raganius

Tai įrodo kad mes esame ne vieni  :)

la.benas

Jei tai būtų NSO - tų nuotraukų ten nebūtų. Tiesiog sistema yra galingesnė nei atrodo, niekas neprabėga jai pro akis.

Ezekiel


Man keistai atrodo tos baltos dėmės su ašriais ir net pikseliuotais kraštais
nors tos spalvos paplaukusios. Linijos atrodo tarsi pieštos su kompiuterine programa. Ar nebuvo čia bandymas uždengti juos?

Štai dar vienas šalia NSO.


Beta

Citata iš: Benamis  vasario 13, 2013, 18:59:00
Stai cia galite pamatyti Google nufotografuota skraidanti objekta Lietuvoje (Debeikiai): nuoroda i Google Maps

Nezinau tiksliai kokiais laiko tarpais Google fotografuoja vaizdus, taciau pavaziavus i prieki arba atgal, to objekto danguje lyg ir neradau. Laiko tarpai neturetu buti labai dideli (lyginant pvz. su zmonemis  kurie patenka i objektyva).

Ka manote? Tiesiog lektuvas? Paukstis? O gal kas kitka?

Realiai tai manau, kad tai tik paprastas akmenukas, nes kaip patys matote jie važiavo žvyrkeliu, tai padanga pagavo kokį akmenuką ir tiek.

Benamis

Man vienam atrodo, kad tas objektas yra ganetinai toli nuo objektyvo? :o

.L.U.T.H.O.R.

Na man tai ir objektas atrodo toli nuo objektyvo. Kad ir kaip bežiūrėtum.

Ezekiel

Objektai atrodo paplauke ar dėl intensyvaus apšvietimo ar mažiau tikėtina, kad išsifokusavęs. Jei kamera sufokusuota į amžinybę tai objektų esančių arčiau nei~200 metrų turėtų būti paplaukę ir jei objektas taip arti obektyvo tada jis turėtų būti mažas.

omcikas

#26
gegužės 25, 2013, 00:13:56 Redagavimas: gegužės 25, 2013, 00:17:42 by omcikas
suprasčiau jei tai būtų nuotrauka iš kokių laukų, bet gi čia tokia vieta kur šimtai automobilių, šimtai žmonių ir ką negi niekas būtų nemates šito nso ? na gerai tarkim maži žali žmogeliukai užsimaskuot gali su super duper technologijom. Tai kaip čia išeina tas kas nematomas šimtams žmonių yra lengvai nufotografuojamas kažkokio google Maps'o ?

Ezekiel

Nustebsi kiek žmonės daug ko nepastebi per savo rūpesčius. NSO taip galėjo būti labai aukštai, gal prieš Saulės šviesa sunkiai įžvelgiamas iš žemės.
Kita teorija, kad NSO ten visalaik būdavo panosėje tiesiog nematoma žmogaus akiai. Fotokameros sensorius yra labai jautrus infraraudoniems spinduliams ir ne pro filtrą dalis jų praeina. Tai galėjo būti ir UV spinduliavimas, kurio sveika akis nemato, tai galima spręsti ir iš mėlynos, violetinė ir baltos spalvos.

Visai tikėtina, kad galėjo būti ir ateivių telemetrinis prietaisas. Vis tik ten dangoraižiai, kuriose vyksta įtakingų žmonių konferensijos. Įdomus dalykas, kad prie Seimo irgi buvo užfiksuotas NSO ir nematomame spektre, filmuota su naktinio matymo kamera ir tai permatomas. Šviesos stiprintuvas sustiprina net silpna IR šviesą.


RoxiO

Citata iš: omcikas  vasario 14, 2013, 19:29:24
google maps dažnas atvejis,kad objektas vienam kadre yra, o kitam nebe. Aš žiūrinėjau savo kraštus ir pvz automobilis ar žmogus vienam kadre yra, o iš arčiau žiūrėt bandant ar iš kito kampo jų jau nebebuna. Ir nėra tame jokios mistikos, tiesiog ištrinti objektai, kad nereikėtų vargt su numerių ar veidų užtušavimu.


Nesąmonė. Google turi susikūrę sudėtingus algoritmus, kurie sugeba patys retušuoti veidus ir numerius, todėl žmonėms prie tokio darbo nereikia vargti. O va, kad ištrintum iš nuotraukos objektą - jau prireikia žmogaus rankų. Ir su objektų dingimu irgi nesąmonė. Kiek žiūrėjau - nė vienas nejudantis objektas nedingsta.

paragraf 78

Tiesiog gal fotografuojama su kokiais nors intervalais. Pvz. nufotografavo kadrą, nubėgo į tualetą, padarė kitą kadrą, o per tą laiką mašina jau nuvažiavo. Na čia aš žinoma hiperbolizuoju, bet kažkas panašaus ir nutinka.
O kas dėl tų blyksnių nuotraukose, tai manau kad ten tiesiog spindus paviršius pasitaikė. Pavyzdžiui tik ką padengtas skardinis stogas, kuris gana lengvai atspindi šviesą. Tai ir gavosi, kad spindulį fotoobjektyvas pagavo.

Aukštyn