Chemtrails

Pradėjo Teroras, lapkričio 25, 2011, 22:03:43

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

Teroras

CHEMTRAIL'AI… KAS PER VELNIAS?

Gan neseniai pasauliniu mąstu buvo pradėta vykdyti stratosferinė goeinžinierijos programa, liaudyje žinoma vienu žodžiu - CHEMTRAIL'inimu. Šios informacijos nežino 90% žmonių, tačiau tai iš tiesų vyksta. Jei pabandytumėte google naršyklėje įvesti šį raktinį žodį "chemtrail", tai apie šią patyliukais vykdomą operaciją rasite iš tiesų daug informacijos, bet čia jums glaustai pateiksiu dalį jos.

KAS YRA TIE CHEMTRAIL'AI?

Tai juostos danguje, kurias suformuoja praskrendantys komercinių skrydžių (keleiviniai) lėktuvai. Tai ne CONTRAIL'ai, tai yra - tai ne kondensuotų garų juostos, kurios atsiranda praskridus lėktuvams ir kurios po kelių minučių dingsta. CHEMTRAIL'ai - tai cheminių aerozolių juostos, kurios lieka danguje ilgą laiką ir yra tikslingai formuojamos purškiant chemikalus iš lėktuvų.

KOKIE TAI YRA CHEMIKALAI?

Oficialiai deklaruojama, kad tai yra purškiami aliuminio oksidai ir bario sulfatai.

KOKIU TIKSLU TAI DAROMA?

Deklaruojama, jog tikslas yra sustabdyti pasaulinį atšilimą. Nors dauguma klimatologų teigia, kad žemės klimatas pirmoje vietoje priklauso nuo saulės aktyvumo, kiti pseudo klimatologai, tokie kaip David'as Keith'as įtikinėja, kad planetos klimatą pirmoje vietoje keičia žmonės. Per 2010m. vasario 20d. vykusią geoinžinierijos konferenciją jis pasakė, kad kol kas chemikalų poveikis florai ir faunai dar nėra ištirtas, tačiau yra būtina toliau tęsti ir smarkiai išplėtoti šią programą, kad neva padėti planetai. Kuomet vienas iš žurnalistų jo paklausė ar šimtų milijonų tonų aliuminio oksido purškimas į atmosferą (per metus) nepadarys daugiau žalos nei naudos jis ciniškai atsakė "Čia ne moralinė rizika. Tiesiog įsivaizduokit, kad mes nemokamai pajodinėsim ant mūsų anūkų."

Kviečiu visus artimiau susipažinti su šituo reiškiniu ir NORĖČIAU PAPRAŠYTI JŪSŲ PAFOTOGRAFUOTI PRASKRENDANČIUS LĖKTUVUS, PALIEKANČIUS CHEMINES JUOSTAS. Jei turite galimybę daryti nuotraukas per teleskopą ar su labai dideliu priartinimu, prašau pamedžiokite danguje tuos lėktuvus ir atsiųskite nuotraukas į mano emailą edvardas911@yahoo.co.uk arba atoveiksmis@gmail.com. Manau yra būtina kreiptis į žiniasklaidą ir reikalauti nuodugnaus tyrimo ir šios informacijos viešinimo. Nes žinant globalistų tikruosius kėslus (o ne viešai deklaruojamus), išlieka labai didelė pavojaus tikimybė. Užuomina? 2006m. kovo 2-4 dienomis vyko profesoriaus Eriko Piankos prezentacija per 109-tą kasmetinį mokslininkų suvažiavimą Teksaso mokslų akademijoje. Ten šis "mokslininkas" kalbėjo apie ekologines problemas ir pabrėžė, kad dėl visko kalti žmonės, kad populiacija per didelė ir ją reikia sumažinti iki 10% nuo esamo skaičiaus. Tam tikslui realizuoti buvo pasiūlytas ebolos virusas, kuris greitai sukeltų pasaulinė pandemiją ir išnaikintų didžiąją dalį žmonių...  Stebėtinas, o gal net ir šokiruojanti faktas yra tas, kad po jo prezentacijos visi salėje esantys mokslininkai vieningai atsistojo ir uinsonu plojo šiam masinio genocido "genijui". Žinant šias tiesas, kaip gi mes galim jaustis saugiai ir toliau ramiai gyventi ir nieko nedaryti? Taigi, pradžiai kviečiu prisijungti prie bendro tyrimo. Jei rasite daugiau informacijos, paremtos PAGEIDAUTINA TIK FAKTAIS, prašau komentaruose pateikti nuorodas į šaltinius.






dealer13

noreciau paklaust chemtrail'u skeptiku, kurie kartoja oficialia versija atseit tai yra ledo kristalai ir paprastas kondensatas, atsakykit kdl vasara ne sninga o lyja? nes pagal tokia logika vasara turetu snigti jei tai yra ledo kristalai kadangi aukstis kuriame skraido lektuvai ir susidaro debesys yra daugmaz toks pats. jei tai jusu neitikina, tai kdl chemtrailai dingsta kai lektuvas palieka miesta, o kai grizta jie vel staigiai atsiranda? pasikeicia akimirksiu oro salygos? kitas dalykas, kam lektuvams skraidyt pirmyn atgal visalaik?? ir siu lektuvu nefiksuoja internetiniai skrydziu radarai. atsimenu mes su drauge viena vasaros diena, kai lb chemtrailino, sekiojom lektuvus su masina kuriom kryptim jie juda. kas idomiausia kad visi jie leidosi vilniaus oro uosto karineje bazeje kur savivaliauja nato parazitai. o juk pagal tarptautini reglamenta karinei technikai yra uzdrausta skraidyt virs miestu! atsimenu teko skaityt straipsni apie tai kaip vienas nato lakunas teksase bare prisilake ir noredamas pakabint merga, pradejo girtis kad jis vykdo slapta bendra czv ir nato misija purskiant chemikalus virs gyvenvieciu, kita ryta ji rado su dviom kulkom galvoje savo bute. kdl lakunai yra sekami iki tokio lygio, jei tai nebutu toks uber slaptas dalykas??

Teroras

Idomi info del to lakuno, dar negirdejau. Gal zinai kur apie tai pasiskaityti butu galima?

dealer13

nepamenu is kur ta straipsni traukiau, tai pries metus kazkur buvo. apie chemtrailus gerai raso saitas aircrap.org  vienas is jo adminu yra filmo "what in the world are they spraying?" rezisierius. ten pilna medziagos kuria galima priremti bet koki skeptika

Benamis

#4
birželio 27, 2012, 23:55:09 Redagavimas: birželio 28, 2012, 13:54:20 by Benamis
Kazkaip keista, kad tema apie chemtrails yra tokia apleista :o Uzsienio forumuose tiesiog verda diskusijos apie sia teorija. Atnaujinsiu tema Youtube vaizdo irasu:



Kadangi su lektuvais "nedraugauju", tai gal atsiras kas nors, kuris galetu paaiskinti kas tai per velnias buvo purskiamas is lektuvo? Koks alternatyvus galetu buti paaiskinimas?

.L.U.T.H.O.R.

Pataisyk nuorodą. Bet mano manymu čia dar vienas lunatizmas :D

Benamis


.L.U.T.H.O.R.

Na visų pirma jei pažiūrėtume daugiau nuotraukų to KF-10 lėktuvo, tai pamatytume, kad ten kur teigiama jog yra purkštukai, tik paprasčiausia lėktuvo detalė.

Benamis

Man labiau idomu kodel kartais yra kazkas purskiama, o kartais ne? Logiskai mastant cia gi negali buti lektuvo degalu pedsakai, nes tai reikstu, kad pilotas budamas ore ijungia o veliau isjungia variklius ;D

Na bet sunku man vertinti, kai neesu aeronautikos ekspertas :)

.L.U.T.H.O.R.

na tas irgi įdomu, bet čia gal reiktų kokio žmogaus, kuris atmosferos fizika domisi. Nes galbūt tenai dėl temperatūrų skirtumo taip vyksta. Dar įdomesnis, klausimas iš kur po galais tie žmonės filmuoja lėktuvą :D

omcikas

#10
birželio 28, 2012, 00:49:14 Redagavimas: birželio 28, 2012, 00:50:50 by omcikas
nors forume uzsiregistravau is dalies neapsikentes visisko TinSolder skeptiskumo viskam, bet pamazu pats tampu skeptiku ir vis dazniau rodau skepticizma... ne ismtis ir sikart. Chemtrails MANO manymu visiskas apsurdas.. jei to nuodijimo tikslas butu mazinti zmoniu populiacija tai mano manymu tai butu pats nepraktiskiausias metodas, daug paprasciau butu nuodyti per maista,maisto priedus, privalomasias vakcinas ir .t.t nuslepti masini nuodijima is lektuvu daugelyje saliu butu visiskai neimanoma, juk tu nuodu lektuvas turetu kazkur uzsipildyt, lektuvus papildomai reiketu "apginkluot" sistemomis kurios leistu purkst visa ta chemija. Per daug zmoniu turetu tame dalyvaut ir tiketis ,kad jie visi tyles butu naivu.. Mano manymu ta psihoze del chemtrailu neturi jokio pagrindo ir ta galetu irodyti ,bet kuris apie aviacija gerai nutuokiantis zmogus.

Benamis

Man tai irgi siek tiek keistokai atrodo :) Taciau ir idomu vienu metu :) Kadangi as esu samokslo teoriju megejas, tai teko daug skaityti sia tema. Taip pat Youtube galima rasti ir vaizdo irasu kaip tie lektuvai atrodo is vidaus (su neaiskios kilmes cisternomis), taip pat galima rasti ir interviu su pilotais kurie teigia, kad chemtrails tai tiesa ir pns. Zinoma aklai tiketi viskuo, butu kvaila :)

RoxiO

Na čia tikrai sunku kažką pasakyt nenusimanančiam, bet kaip jau kažkas minėjo - manau, kad yra geresnių būdų žmonėms naikinti. Kad ir per vandenį - jo juk visiems reikia, nori nenori - gersi.

.L.U.T.H.O.R.

Omg, Omg, nufotkinau chemtrail'ą Kaune ;D



Vytautas

Pateiktos nuotraukos rodo kad kažkas įjungiama ir išjungiama. Teko matyt dar dar tankesnių junginėjimų. Kiek pastebėjau virš miestų purškiama stipriau. Tai vyksta periodiškai. O lėktuvai tai skraido pastoviai. Paskutiniu lauku purškimų ženkliai sumažėję. Krizė  :) . Normaliai nesunku įsitikinti ką ten purškia, tiesiog kurį laiką rinkti lietaus vandenį ir atlikti jo tyrimus. Tai jau yra padarę kiti. Pagrinde kiek suprantu ten purškia aliuminio nano daleles. Tiksliau "metalizuoja" dangų. Tai naudinga kariškiams pirmiausiai. Pagerėja jų sekimo priemonių veikimas. Ar tai bent ne kenkia žmonėms tai klausimas.

Aukštyn