Pabudimo ženklai

Pradėjo astropasaulis, spalio 25, 2012, 21:28:02

« ankstesnis - sekantis »
Žemyn

omcikas

 tarkim zmogus supranta, kad naudoja tik 1/10 savo smegenu ir kas is to? kokia nauda is to zinojimo .. ? kaip jam ijungt likusiuos 90 proc.. ?

Neiprastas

Citata iš: omcikas  spalio 27, 2012, 14:23:56
tarkim zmogus supranta, kad naudoja tik 1/10 savo smegenu ir kas is to? kokia nauda is to zinojimo .. ? kaip jam ijungt likusiuos 90 proc.. ?


Viskas priklauso tik nuo pačio tavęs ar nori pažinti savo tikrąją esybę ar nori visą likusi gyvenimą būti kvailinamas dėl savo tikrosios prigimties. Ir jeigu jau turi galimybę suvokti, kad naudoji savęs tik mažą dalelę palyginus su smegenų pajėgumu 100procentų, ar tau niekada nekilo noras galėti daugiau nei dabar suvoki, manau tai kiekvienos tobulos asmenybės siekis geriau pažinti save? Žinojimas tai rodiklis sielai kaip ji turi elgtis, kuriant geri aplinkui save ir kaip jai pasiekti aukščiausia jos mąstysenos būseną. Klausi kaip įjungti visa, tai? Na tai ne elektros jungiklis, todėl geriausias metodas būtų gilintis į save ir susipažinti su savo tikrąją esybė, kadangi kiekvienam žmogui pasąmonė jam perduoda informaciją geriausiai suprantamais būdais, todėl visu pirma reiktų pradėti mąstyti kaip aukštesnio intelekto lygio būtybei, ir stengtis atsakyti į tau rūpinčius mūsų egzistencijos klausymus, tam reikia daug treniruočių kaip ir bet kokioje kitoje srityje, pabandyk atsiplėšti nuo rutinos ir nugyvenk nors vieną dieną kaip kūdikis tik ką atėjęs į pasaulį ir norintis viską pažinti. Dėl astropasaulio, pabudimo požymių, supraskite viena, kad į mūsų planetą pradėjo plūsti dar mums nežinoma energija, pagal viska turėjusi mus pasiekti 2014 metais, todėl žmonės jausis ją priimdami kaip kompiuteris priimdamas naują programos instaliaciją ir pasistenkite tai suvokti, nes be to ateityje neišgyvensite, tai neigdami, tarp dvasiškai pabudusiu žmonių pastebėjau net nerimą ir ne iš vieno išgirdau ryte atsikėlęs, ar tu tai pajutai, ką ir aš jaučiau? Siūlyčiau neskleisti nerimo, kas tai pajutote, priimkite kaip didelę dovaną žmonijos evoliucijoje. Tam kam atrodo, kad neįtikinamai kalbu, tai žinokite kalbu tik tiems, kam tai aktualu ir labai svarbu, mes esame sielos ir turime laisvę rinktis ir jeigu mūsų nuomonės prasilenkia nesmerkite manosios aš nesmerksiu jūsų nuomonės, tiesiog jaučiu pareigą informuoti visus kam tai rūpi.

crystal

Citata iš: eternal.bliss  spalio 27, 2012, 13:29:17
Be to jei jau taip pradėjot, tai ką jūs išmanot apie dvasingumą, kad galit peikti kitus ?
Išvis ką išmanot apie bet kokį reiškinį šioje srityje?  ;D Todėl geriau nesakykit ko aš negaliu ir ką aš galiu.  ;D

Abstraktus reikalas tas dvasingumas.

Citata iš: Neiprastas  spalio 27, 2012, 16:30:24
kiekvienam žmogui pasąmonė jam perduoda informaciją geriausiai suprantamais būdais, todėl visu pirma reiktų pradėti mąstyti kaip aukštesnio intelekto lygio būtybei, ir stengtis atsakyti į tau rūpinčius mūsų egzistencijos klausymus...

Viskas, kas glūdi pasąmonėje, pateko per sąmonę. Tai nėra kažkoks aukščiausias vadovas, kuris nurodo kaip teisingai reikia gyventi. Tai tik nesąmoningai priimti išgyvenimai, aplinkos suvokimas vaikystėje ir pan.
Žmogus savo gyvenime turi labai daug rimtų klausimų, susijusių su savo ir visos visatos egzistencija. Natūralu, kad ieškot sudėtingo paaiškinimo, bet ištikro tai tik patenkat į sąmonės spąstus. Užkamšot savo nežinojimo skyles visokiais sudėtingais mistfikavimais ir pan. Esat paprasti žmonės besinaudojantys smegenėlėm, kad užlopyt nežinią ar šiaip nemalonią realybę.

Marius

 Esat paprasti žmonės besinaudojantys smegenėlėm, kad užlopyt nežinią ar šiaip nemalonią realybę.''

Pilnai sutinku.Tik visuomet yra išimtys,bet Astropasaulio ar Eternal.bliso atveju jų nematau...neytikina ju kalbos ir argumentai,tai lyg žmonės bandantys pateisint tam tikrus savo gyvenimo momentus,galbūt nelabai sekmingus,galbūt kai realiam gyvenime nesiseka taip, kaip nori, pradedi jieškot alternatyvų ir save ir savo klaidas ,ar nesugebėjima prisitaikyt prie aplinkos apgaubi panašiais dalykais,kaip nušvytimai,ar praregėjimai,beto kaip kyla savivertė,kai jautiesi išskirtinis, pranašesnis už likusius ar daugiau išmanantis..Tik kad tas išmanymas dažniausiai buna sukurtas,kaip savisaugos instinktas,nes jei placioje visuomenėja nesi vertinamas ar kitaip nepritampi,tada pradedi kurti savo maža saugų pasaulėlį ir pobiški įtikėti,jog nušvinti ar ''pakyli'' bet tai tebūna saviapgaulė.

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 27, 2012, 12:37:59
Kam pasauliui reikalingas yra pabudimas, pasikeitimas..tt?

Kiekvieną tavo komentarą tenka skaityti su nusivylimu. Iš kur toks pasaulio suvokimas? Jeigu tave tenkina realybė tokia, kokia yra, tai tada tave sveikinu. Aš pavyzdžiui jos tikrai netoleruoju. Aš matau vien tik kenčiančius žmones, kuriems reikia pagalbos, supratimo. Jeigu tu gyveni vien sau ir tik pramogaudama tada tau tinka toks pasaulis, kuriame tu gyveni.
Jūs galite mūsų nesiklausyti, tačiau mes vistiek nebūsime nebyliais. Mes norime jums padėti, nes jus nesuvokiate kaip reikia gyventi, kad jūsų gyvenimas būtų prasmingas, harmoningas. Mano galvoje sukasi tokia mintis: kol vieni linksminsis, griaus pasaulį - kiti jį gelbės. Ar tai blogai? Kodėl, kai kas nors linki gero iš karto vadinamas psichiniu ligoniu ar kokiu šarlatonu? Aš neįsakau, kad manęs privalote klausytis. Aš tik apibūdinu savo išgyvenimus, ką aš jaučiu, kokią informaciją gaunu iš kosmoso.

crystal

Citata iš: astropasaulis  spalio 27, 2012, 18:59:15
Kiekvieną tavo komentarą tenka skaityti su nusivylimu. Iš kur toks pasaulio suvokimas? Jeigu tave tenkina realybė tokia, kokia yra, tai tada tave sveikinu. Aš pavyzdžiui jos tikrai netoleruoju. Aš matau vien tik kenčiančius žmones, kuriems reikia pagalbos, supratimo. Jeigu tu gyveni vien sau ir tik pramogaudama tada tau tinka toks pasaulis, kuriame tu gyveni.

O kuo bloga ta realybė? Kam man vakytis neaiškių pasakų, visokių astralinių lygmenų ir pan, jei turiu gražią gamtą, kuri mane begalo žavi. Man užtenka suvokti aplink save vykstančius nuostabius reiškinius taip, kaip jie yra paprastai ir žmogiškai paaiškinami, be visokių realiai tikrai bereikalingų astropievų. Man tikrai užtenka to kaip paprastam žmogui. Ko tu čia netoleruoji? Jei tu žiūri iš visuomeninio žmonių gyvenimo, tai pagalba irgi turi būti reali, o ne paistalų kruva, kuri paprastam žmogui neneša jokios naudos, o tik iliuzijų kažkokių, nesąmoningų vilčių.

astropasaulis

Citata iš: crystal  spalio 27, 2012, 19:11:49
Jei tu žiūri iš visuomeninio žmonių gyvenimo, tai pagalba irgi turi būti reali, o ne paistalų kruva, kuri paprastam žmogui neneša jokios naudos, o tik iliuzijų kažkokių, nesąmoningų vilčių.

Reali pagalba ir yra. Pavyzdžiui iš asmeninės pusės galiu papasakoti. Turiu giminaitę, kuri iki šiol visada buvo labai pikta, skleidė neigiamą energiją, pyko ant viso pasaulio, visada  buvo susiraukusi, apšnekėdavo giminaičius ir su jais nesutardavo. Aš pradėjau ją lankyti ir suteikiau jai pakankamai teigiamai energijos. Ji dabar laiminga ir sutaria su visais giminaičiais labai gerai. To iki šiol nebuvo. Taip atrodo išsivalęs emociškai žmogus, kad norisi pas ją visiems giminaičiams užsukti, kuriuos anksčiau ji apšnekėdavo.  Tai vienas iš pavyzdžių, o jūs sakote, kad mes nieko nedarome. Tai kokią jūs kitokią pagalbą dar įsivaizduojate? Pinigų maišų dalinimą?
Apskritai kalbant apie pasaulį, man paparasčiausiai nepriimtina tokia realybė, kurią žmonės dirbtinai sukūrė. Aš suvokiu, kad tai yra kažkas netikro ir, kad yra kažkas daugiau, ko dauguma nesuvokia.

crystal

O nepagalvojai, kad tai elementari psichologinė pagalba? Arba išvis, kad žmogus pats susidorojo su savo problemom? Kad ir kaip gražiai skambėtų "atėjau, skleidžiau teigiamą energiją ir pagerėjo" tai nebus kažks realus veiksmas. Perkeltinė prasmė nebent.

Marius

man paparasčiausiai nepriimtina tokia realybė, kurią žmonės dirbtinai sukūrė. ''

Vienintelis kas kuria dirbtinai tai tu.Tu kuri dirbtinai pasaulėlį kuriame jautiesi gerai ir saugiai ir atmeti realų pasaulį,nes esi per silpnas jame egzistuoti.Todėl tu,kaip mažas vaikas kuris išsigalvoja nematomus draugus ,susikuri savo ''astropasaulį'',bet jis ir apsiriboja tik tavim.

Domas

Aš tai vieno nesuprantu, tai nafig jūs rašot  į šią tėmą, jei jum neaktualu, tai praleiskit pro akis ir viskas.

TinSoldier

Citata iš: eternal.bliss  spalio 27, 2012, 13:29:17
TinSoldier- kurio žodžio sakinyje " visi yra genijai" tu nesupratai?  ;D




Aišku, graži, motyvuojanti mintis. Tačiau nereiškia, kad tiesa. Na, yra žmonių, kuriems nėra lemta būti tais genijais. Galima sakyti, kad tai tik neatrasti talentai, tačiau ko vertas talentas, jei jo neįmanoma išnaudoti?

Citata iš: eternal.bliss  spalio 27, 2012, 13:29:17
Tiesiog sakau, kad nepagydomų ligų nėra, yra tik nesupratimas kaip jas gydyti. Tai įrodo ir medicinos istorija.
Be to tą mergaitę irgi laikė protiškai atsilikusią. Jeigu žmogų laikysi kažkokiu ir nesitikėsi iš jo nieko, tai jis net nebus pajėgus kažką padaryti, kad tu patikėtum jo sugebėjimais.


Na, ta mergaitė ir yra protiškai atsilikusi, ji turi autizmą :D Aš nerašiau, kad reikia nurašyti iš pirmo žvilgsnio negabius žmones. Aš taip negalvoju. Bet, kaip jau sakiau, kažkur yra ir sveiko proto riba. Jei vaikas gimė be rankų, o tėvai nuspręs, kad jis yra profesionalus žonglierius - tai sorry, čia ir vaikui trauma gali įvaryt, ir visiems gali tekti patirti daug nusivylimų. Vėl gi, nesakau, kad reikia nurašyti vaiką, tačiau tam, kad jį įvairiapusiškai ugdytum, ieškotum stipriųjų pusių - nebūtina nušokti nuo realybės. Arba, dar blogiau, - įsijungti neigimą ir, nenorint savęs liūdinti, ignoruoti vaiko ligas ar savybes.


Neiprastas

Citata iš: Domas  spalio 27, 2012, 20:22:48
Aš tai vieno nesuprantu, tai nafig jūs rašot  į šią tėmą, jei jum neaktualu, tai praleiskit pro akis ir viskas.


Tam kad įbruktų savo teisingiausia nuomonę, tiesiog tokie žmonės nežino kas yra harmoningas gyvenimas ir būsenos, kai esi taikus su aplinka. Manau, kad reiktų vadovautis sena gera patarle duok "durniui" kelia :) Ir jų nuomone apie mus reiktų sukurti atskira skilti mums forume, "atsilikėlių kampelis", "neįgalieji", "protiškai atsilikusiems", todėl kreipdamasis į forumo administraciją, norėčiau paprašyti skirti vieta "nešviesiapročių diskusijoms" ir paprašyti, kad "neatsilikeliai" nesikištų į mūsų diskusijas.

TinSoldier

#42
spalio 27, 2012, 21:02:10 Redagavimas: spalio 27, 2012, 21:03:52 by TinSoldier
Apsigalvojau. Čia šito post'o nėra :D

eternal.bliss

TinSoldier- tai tu ir Einsteino nesupratai? ;D

TinSoldier

Nesuprasti ir ne visai sutikti - du skirtingi dalykai :)

Aukštyn